το παθαινω κι εγω οταν πινω κρασακι!!!
Printable View
Δεν ξέρω ή μάλλον δε θέλω να το παραδεχθώ.. που είμαι κάπως κι όμως πέρασα πολύ καλά..
Έφαγα κι ας μην είχα όρεξη.. ήπια πολύ κι ας μην πίνω εδώ και χρόνια… χόρεψα γέλασα… νόμιζα πως είχα τα ξεχάσει.. μα
Πάλι η ψυχή είναι απούσα… δεν ξέρω που είναι πια…
Βαριέμαι πολύ στη δουλειά δεν έχω τι να κάνω σήμερα..
Καπνίζω πολύ, νυστάζω .. δεν κοιμήθηκα καθόλου.. δεν έχω όρεξη για τίποτα…
Βαρέθηκα και να κλαίω.. δε θα ξανά κλάψω .. όχι ..
Θέλω να βυθιστώ σε μια άβυσσο… να μη ξαναβγώ ποτέ στην επιφάνεια…
Θέλω να μην ανησυχώ, να μη φοβάμαι, να μην αισθάνομαι τίποτα…
Και να μην θυμάμαι…..
Χρόνια πολλά Γιωργο αλλά και σε όλους!!
Επιβεβαιώνω αυτο που λες στην πρωτη παραγραφο, μια βδομάδα, τις μέρες των γιορτων δλδ, μακρια απ το χωρο αυτο, και λίγη άδεια απ τη δουλεια, πέρασα θαυμάσια με όλη την έννοια της λέξης! Αλλαξα παραστασεις, επισκευφθηκα νεους χωρους και συναναστροφες συνεχώς... Καταλαβα ότι δεν αξίζει τον κόπο, δεν κερδίζω κάτι το ιδιαιτερο απο τη συνεχη επαφη με το φορουμ. Η καλή διάθεση βρίσκεται εκτός φορουμ!
Το να γνωριζει κανεις, όπως λες στη δευτερη παραγραφο, τις καθε σου κινησεις στο φοορυμ ειναι αποδειξη αυτου που λες στην πρωτη παραγραφο, ητοι ατομο περιορισμενο κοινωνικα και χωρις κοινωνικο περιγυρο εκει που μενει. Το αποτελεσμα ειναι η υποκατασταση της ελλειψης του αυτης με το φορουμ, η οποια ωστοσο, λόγω της εντασης που του προκαλει η απομονωση, μπορει να ναι διαστρεβλωμενη. Φορουμ με μέτρο!
Θα πω και εγώ αυτό που αισθάνομαι τώρα: ΜΟΝΑΞΙΑ.
ioanni καλος μας γυρησες.;)χαιρομαι που περασες καλα τις γιορτες. που διασκεδςσες κι γενικα χαλαρωσες.σε ζηλευώ!!!:)χαχα θα θελα κι εγω. καλα κανεις κι οσο μπορεις ολο κι πιο πολυ
οσο για το φορουμ δεν αξιζει τελικα να χαλιωμαστε για να δωσουμε αξια κι σημασια σε κυριες που εδω βρηκαν οτι δεν βρησκουν απο τον γυρo κοσμοτους.
προσωπικα νομιζω οτι θα πρεπει να ακολουθω την βαση του φορουμ δλδη φορουμ ψυχολογικης υποστυριξης,κι απο οσα βλεπω υπαρχουν υπαρχετε εδω μεσα ατομα που το προσφερετε απλοχειρα αυτο.κι σας ευχαρηστω εχω δεχτει υποστυριξη εδω μεσα κι δεν μπορω με λογια να το αποδηξω.
ευχομαι α σαι καλα να μην χαλιεσαι με τετοια ατομα κι να το περνεις πιο ελαφρα. πιο χαβαλε εξαλου αυτο τα εξωργιζει αυτα τα ατομα το να μην πικρενεσαι εκει φρικαρουν
εχει χαλια καιρο εδω και η διαθεση μου ειναι χαλια!!!
Ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κι από μένα!
σήμερα πέρασα τόσσσσσσσσσσσο ωραία...που χαίρομαι που ζω....
είδες τι στιγμές μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος ; χαχαχαχαχα
ευχομαι να μπορεσει το φορουμ να προστατεψει τα ανηλικα που μπαινουν εδώ μεσα κι γραφουν ! γραφουν καποια πραγματα που κανουν μπαμ ότι είναι παιδακια !χιχιχιχιχι,
βεβαια υπαρχουν κι ανηλικα που εχουν μεγαλη ορημοτιτα όπως το παιδι που γραφει για την οικογενειατου!! αλλα , υπρχει το άλλο καμια φορα ,πιο πανω που λεει τελειως παιδικα πραματα, ρε παιδια!!! ευχομαι να αλλξουν συντομα κωδικο οι γονεις του παλυ1 να μην μπαινει κρυφα!χαχαχαχα