Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 364
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 364 of 837 FirstFirst ... 264314354362363364365366374414464 ... LastLast
Results 5,446 to 5,460 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Σε κατασταση ζεν, αφου ηπια πρωτα κανα δυο ποτηρακια!. Και τι δεν θα δινα να ηταν μονιμη αυτη η ''ευλογημενη'' αταραξια!.... χαχαχαχα
    το παθαινω κι εγω οταν πινω κρασακι!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    το παθαινω κι εγω οταν πινω κρασακι!!!
    Ωωω ναι!!!

Senior Member
    Δεν ξέρω ή μάλλον δε θέλω να το παραδεχθώ.. που είμαι κάπως κι όμως πέρασα πολύ καλά..
    Έφαγα κι ας μην είχα όρεξη.. ήπια πολύ κι ας μην πίνω εδώ και χρόνια… χόρεψα γέλασα… νόμιζα πως είχα τα ξεχάσει.. μα
    Πάλι η ψυχή είναι απούσα… δεν ξέρω που είναι πια…
    Βαριέμαι πολύ στη δουλειά δεν έχω τι να κάνω σήμερα..
    Καπνίζω πολύ, νυστάζω .. δεν κοιμήθηκα καθόλου.. δεν έχω όρεξη για τίποτα…
    Βαρέθηκα και να κλαίω.. δε θα ξανά κλάψω .. όχι ..
    Θέλω να βυθιστώ σε μια άβυσσο… να μη ξαναβγώ ποτέ στην επιφάνεια…
    Θέλω να μην ανησυχώ, να μη φοβάμαι, να μην αισθάνομαι τίποτα…
    Και να μην θυμάμαι…..

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    .......
    ...... υπαρχει ζωη κι εκτος του φορουμ!! ναι υπαρχουν κι αλλα πραγματα, βεβαια μπορει για καποιο ατομο να είναι πολύ περιορισμενο κοιωνικα η να μην εχει εκει που μενει τον κοινωνικο περηγυρο που θελει ,με αποτέλεσμα το φορουμ να είναι τα"παντα" .πιστευω όμως ότι αν προσπαθησει μπορει να βρει!! ο κάθε ενας μας μπορει να βρει εκει εξω αυτους που του αξιζουν.

τοσο απλα τα πραματα είναι κατά την γνωμημου!! π.χ. δεν θα κατσω να τσακοθω ξανα η να χαλαστω με καποια εδώ μεσα που συνεχεια αναφερετε σε μενα!!που γνωριζει τις κινησειςμου κι ποσες παρατηρήσεις εχω φαει καλητερα κι από εμενα!! χιχιχιχι , τοσο κολημα εχει φαει!! ετσι λοιπον αντι να κατσω κι να γραψω διαφορα που μπορει ν φερουν σε δυσκολη θεση η να γραψω αλλα πραματα που θα πικρεναν δεν θα το κανω!! κι πωτες ξανα δεν θα το ξανα κανω! απεναντίας με ευγενεια δεν θα ασχοληθώ, δε θα σηκωσω το γαντι ,θα πεταξω την πετσετα κι με καλη καρδια θα ευχηθω καλες γιορτες κι καλο πασχα.
    Χρόνια πολλά Γιωργο αλλά και σε όλους!!

Επιβεβαιώνω αυτο που λες στην πρωτη παραγραφο, μια βδομάδα, τις μέρες των γιορτων δλδ, μακρια απ το χωρο αυτο, και λίγη άδεια απ τη δουλεια, πέρασα θαυμάσια με όλη την έννοια της λέξης! Αλλαξα παραστασεις, επισκευφθηκα νεους χωρους και συναναστροφες συνεχώς... Καταλαβα ότι δεν αξίζει τον κόπο, δεν κερδίζω κάτι το ιδιαιτερο απο τη συνεχη επαφη με το φορουμ. Η καλή διάθεση βρίσκεται εκτός φορουμ!
    Το να γνωριζει κανεις, όπως λες στη δευτερη παραγραφο, τις καθε σου κινησεις στο φοορυμ ειναι αποδειξη αυτου που λες στην πρωτη παραγραφο, ητοι ατομο περιορισμενο κοινωνικα και χωρις κοινωνικο περιγυρο εκει που μενει. Το αποτελεσμα ειναι η υποκατασταση της ελλειψης του αυτης με το φορουμ, η οποια ωστοσο, λόγω της εντασης που του προκαλει η απομονωση, μπορει να ναι διαστρεβλωμενη. Φορουμ με μέτρο!
    γιάννης

Member
    Θα πω και εγώ αυτό που αισθάνομαι τώρα: ΜΟΝΑΞΙΑ.

Banned
    ioanni καλος μας γυρησες.χαιρομαι που περασες καλα τις γιορτες. που διασκεδςσες κι γενικα χαλαρωσες.σε ζηλευώ!!!χαχα θα θελα κι εγω. καλα κανεις κι οσο μπορεις ολο κι πιο πολυ
    οσο για το φορουμ δεν αξιζει τελικα να χαλιωμαστε για να δωσουμε αξια κι σημασια σε κυριες που εδω βρηκαν οτι δεν βρησκουν απο τον γυρo κοσμοτους.
    προσωπικα νομιζω οτι θα πρεπει να ακολουθω την βαση του φορουμ δλδη φορουμ ψυχολογικης υποστυριξης,κι απο οσα βλεπω υπαρχουν υπαρχετε εδω μεσα ατομα που το προσφερετε απλοχειρα αυτο.κι σας ευχαρηστω εχω δεχτει υποστυριξη εδω μεσα κι δεν μπορω με λογια να το αποδηξω.
    ευχομαι α σαι καλα να μην χαλιεσαι με τετοια ατομα κι να το περνεις πιο ελαφρα. πιο χαβαλε εξαλου αυτο τα εξωργιζει αυτα τα ατομα το να μην πικρενεσαι εκει φρικαρουν

Senior Member
    εχει χαλια καιρο εδω και η διαθεση μου ειναι χαλια!!!

Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    εχει χαλια καιρο εδω και η διαθεση μου ειναι χαλια!!!
    Κουράγιο Μπόρα είναι θα περάσει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim1992 View Post
    Κουράγιο Μπόρα είναι θα περάσει!
    :P ευχαριστωωωω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ioanni καλος μας γυρησες.χαιρομαι που περασες καλα τις γιορτες. που διασκεδςσες κι γενικα χαλαρωσες.σε ζηλευώ!!!χαχα θα θελα κι εγω. καλα κανεις κι οσο μπορεις ολο κι πιο πολυ
    οσο για το φορουμ δεν αξιζει τελικα να χαλιωμαστε για να δωσουμε αξια κι σημασια σε κυριες που εδω βρηκαν οτι δεν βρησκουν απο τον γυρo κοσμοτους.
    προσωπικα νομιζω οτι θα πρεπει να ακολουθω την βαση του φορουμ δλδη φορουμ ψυχολογικης υποστυριξης,κι απο οσα βλεπω υπαρχουν υπαρχετε εδω μεσα ατομα που το προσφερετε απλοχειρα αυτο.κι σας ευχαρηστω εχω δεχτει υποστυριξη εδω μεσα κι δεν μπορω με λογια να το αποδηξω.
    ευχομαι α σαι καλα να μην χαλιεσαι με τετοια ατομα κι να το περνεις πιο ελαφρα. πιο χαβαλε εξαλου αυτο τα εξωργιζει αυτα τα ατομα το να μην πικρενεσαι εκει φρικαρουν
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!
    για σου μαρακι!! καλος γυρισες!! ευχομαι να ειχες ευχαρηστες οικογενειακες στιγμες!!! ευχομαι να "αναστηθεί" η χαρα, η υγεια σου κι γεννηκα κάθε καλο συναισθημα που μπορει τελευταια να εχει καταρακοθει!!!

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!

Member
    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κι από μένα!

Banned
    σήμερα πέρασα τόσσσσσσσσσσσο ωραία...που χαίρομαι που ζω....

είδες τι στιγμές μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος ; χαχαχαχαχα

Banned
    ευχομαι να μπορεσει το φορουμ να προστατεψει τα ανηλικα που μπαινουν εδώ μεσα κι γραφουν ! γραφουν καποια πραγματα που κανουν μπαμ ότι είναι παιδακια !χιχιχιχιχι,
    βεβαια υπαρχουν κι ανηλικα που εχουν μεγαλη ορημοτιτα όπως το παιδι που γραφει για την οικογενειατου!! αλλα , υπρχει το άλλο καμια φορα ,πιο πανω που λεει τελειως παιδικα πραματα, ρε παιδια!!! ευχομαι να αλλξουν συντομα κωδικο οι γονεις του παλυ1 να μην μπαινει κρυφα!χαχαχαχα