αυτα ειναι βλακειες, γιατι οταν σουε δωσε τηλ. ηταν ελευθερος και γιατι με τον φιλο ειχατε ξεκοψει πλεον, αλλα κι οταν κανατε παρεα, δεν εγινε και τπτ. ουτε σεξ κανατε, ουτε τα φιαξατε, και οι δυο ελευθεροι εισασταν, τι θα συζητανε δηλαδη;;;
Printable View
ενταξει εχεις προσπαθησει να συνεχισεις την κουβεντα οταν καποιος σου κανει κομπλιμεντο? η απλα λες ενα ευχαριστω?
Τωρα μιλας με κανεναν? που να σ αρεσει?
το βρισκω περιεργο εφοσον λες εισαι εμφανισιμη...κ.λ.π να ψαχνεις σχεση τοσο καιρο και να μην βρισκεις....κατι κανεις λαθος....
οταν βγαινεις με καποιον συζητας? η τον φιλας στο μισαωρο? προσπαθεις να τον γνωρισεις
και γενικα βαλε λιγη ποιοτητα στην ζη σου..μην βγαινεις με οτι σαβουρα βρισκεις στο ιντερνετ.
θα ειμαι σοβαρη, θα συζηταμε και δεν θα κανω κινηση για φιλι
αν με φιλησει αυτος, ενταξει.
αλλα αν πει παμε σπιτι μου και τετοια δεν θα δεχτω
θα πω οτι δεν κανω ποτε κατι με καποιον απο το πρωτο ραντεβου και οτι ειμαι επιλεκτικη
Που να μου αρεσε τρελα οχι
μονο ενας, ενω δεν με τρελαινε απο τα μηνυματα, μου αρεσε πολυ απο κοντα
αλλα μετα ξενερωσα που ηταν τοσο ανυπομονος
δηλαδη αν ειχε λιγη υπομονη θα πηγαινε καλα μαζι του και θα τον ηθελα
το μεγιστο που εχω βγει με καποιον ειναι τεσσερις φορες
για τον τυπο που λεω ειχα ξαναγραψει και σε αλλο θεμα, οτι εγω εκανα την κινηση να τον φιλησω γιατι μου αρεσε
και μετα αυτος αρχισε να γινεται αρκετα διαχυτικος σε δημοσιο χωρο
πηγαμε στο σπιτι του και ηθελε να κανουμε σεξ, του εξηγησα οτι δεν εχω ολοκληρωσει και μου ειπε οτι δεν θα το κανουμε αν δεν θελω
επεμενε ομως να κανουμε προκαταρκτικα
και εκει ξενερωσα εντελως
αν αυτο γινοταν στο 2ο-3ο ραντεβου δεν θα ειχα θεμα
αλλα τοσο γρηγορα δεν το ηθελα
1. εκανες εσυ την κινηση να τον φιλησεις....2.πηγες σπιτι του στο πρωτο ραντεβου...
προσπαθησε να καταλαβεις τι κοινο ειχαν ολα τα ραντεβου και δν πηγαν ετσι οπως ηθελες....
προφανως....1.βγαινεις με ατομα που δεν σου ΑΡΕΣΟΥΝ
2. τα γνωριζεις μεσω εφαρμογης σεξ...για μενα το τιντερ ειναι εφαρμογη σεξ...οχι γνωριμιων.
3. τους φιλας...κανεις πρωτη κινηση....φανταζομαι ουτε δυωρο δν εχετε μιλησει...αυτο ξερεις τι σημαινει και π καταληγει μετα απο τοσο γρηγορο φιλι...
4.εχεις ανασφαλειες.
το καλοκαιρι σου πως σκοπευεις να το περασεις? γνωριζοντας ατομα μεσω τιντερ? καποιο γνωστο εχεις εκει π θα εισαι?
Θα βγω λογικα με καποια ατομα που μιλαω απο το τιντερ
ισως και με εναν αλλο που μιλαω αλλα δεν ειναι Αθηνα ακομα
και θα βγω και με εναν "φιλο" που καποτε ηθελα για σχεση (ειχα κανει θεμα παλια γι αυτον), που εκανα κινηση, εκεινος δεν εκανε τιποτα και οταν εκανα κατι με εναν αλλο νευριασε και μου φεροταν σαν γαιδουρι
τις τελευταιες φορες που μιλουσαμε μου ζητουσε φωτογραφιες κι αυτος, ενω θα με δει κι απο κοντα, ελεος...
δεν εχω ακομα καποιο μεσο να κανω φυσιολογικες γνωριμιες
μεχρι να κανω παρεα και μεχρι να φτασουμε στο σημειο να μου γνωρισουν ατομα για σχεση θα περασει καιρος.
δηλαδη τι προτεινετε ως τοτε? να μην βγω με κανεναν μεσω τιντερ?
θεωρειτε οτι τα κανει χειροτερα τα πραγματα αυτο? ή ,ότι, εστω και ετσι, αποκτω καποιες εμπειριες εστω στα προκαταρκτικα?