Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 51 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 753
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Με τον φιλο του αγοριου της βγαιναμε για περιπου εναν μηνα, φιλιομασταν, φασωνομασταν αλλα ειπαμε να το παμε χαλαρα (δεν μου αρεσε )
    το αγορι της μου εδωσε το τηλεφωνο του, αλλα δεν τον πηρα λογω του οτι ειχα κανει κατι με εναν φιλο του και δεν ηθελα να δωσω και δικαιωματα σε αυτην να με σχολιαζει
    αυτα ειναι βλακειες, γιατι οταν σουε δωσε τηλ. ηταν ελευθερος και γιατι με τον φιλο ειχατε ξεκοψει πλεον, αλλα κι οταν κανατε παρεα, δεν εγινε και τπτ. ουτε σεξ κανατε, ουτε τα φιαξατε, και οι δυο ελευθεροι εισασταν, τι θα συζητανε δηλαδη;;;

Senior Member
    σχεση με οποιον να ναι θα εκανα με την προυποθεση να μου φερεται καλα, να πηγαινουμε βολτες,να κανουμε αυτα που θελω
    με καποιον που ξενοκοιταει και δεν ξεκουνιεται απο το σπιτι του, και δεν με κανει να νιωθω ομορφη, οχι δεν θα εκανα σχεση
    Ετσι μπράβο γλυκιά μου βγάλε την κυριαρχία από μέσα σου, μην την πνίγεις...το ξέρω πως θέλεις να γίνεται 100% πάντα το δικό σου!

Senior Member
    Με φλερτάρουν στη μία δουλειά που είμαι κάποιοι περαστικοί και στον δρόμο και στο γυμναστήριο αλλά κυρίως στη δουλειά.
    Όμως δεν είναι φλερτ σε φάση ότι θέλουν να με γνωρίσουν καλύτερα. Πιο πολύ κοπλιμεντα είναι ή σε μαγαζιά προσφέρονται να με εξυπηρετήσουν και κάνουν σχόλια του τύπου " ωραία κοπέλα είσαι και νέα, μην σου μιλάω στον πληθυντικό". Κάποιοι μάλιστα είναι και πολύ ωραίοι.
    Είμαι χαμογελαστή, απαντάω ευγενικά αλλά δεν μου ζητάνε τηλεφωνο ή φβ. Και από τη στιγμή που κάποιος μου κάνει κάποια κοπλιμεντα θεωρώ πως θα φανώ υπερβολική αν του ζητήσω εγώ τηλέφωνο.
    ενταξει εχεις προσπαθησει να συνεχισεις την κουβεντα οταν καποιος σου κανει κομπλιμεντο? η απλα λες ενα ευχαριστω?

Τωρα μιλας με κανεναν? που να σ αρεσει?

το βρισκω περιεργο εφοσον λες εισαι εμφανισιμη...κ.λ.π να ψαχνεις σχεση τοσο καιρο και να μην βρισκεις....κατι κανεις λαθος....
    οταν βγαινεις με καποιον συζητας? η τον φιλας στο μισαωρο? προσπαθεις να τον γνωρισεις

και γενικα βαλε λιγη ποιοτητα στην ζη σου..μην βγαινεις με οτι σαβουρα βρισκεις στο ιντερνετ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φυσικα και θελουν σχεσεις οι ανδρες.
    αλλα οχι αυτοι που μπαινουν σε σαιτ γνωριμιων.
    ακομα κι αυτοι, κανουν σχεσεις, αλλα εκει, δεν μπαινουν για να κανουν σχεση, αλλα σεξ!!!
    ΑΝ απο σποντα καποιο σεξ συνεχιστει και προκυψει σχεση, ειναι εξαιρεση, αλλα δεν ψαχνουν σχεση εκει.
    εσυ εξακολουθεις να ψαχνεις σχεση εκει μεσα, και να βγαζεις συμπερασματα για ολους τους ανδρες απο αυτους που ψαχνουν για σεξ στο τιντερ και στο μιντερ.
    αν βαρεθηκες "τις σαχλαμαρες" οπως λες, κανε επιτελους ανθρωπινες σχεσεις.

συμφωνω 100% με αυτο το ποστ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ενταξει εχεις προσπαθησει να συνεχισεις την κουβεντα οταν καποιος σου κανει κομπλιμεντο? η απλα λες ενα ευχαριστω?

Τωρα μιλας με κανεναν? που να σ αρεσει?

το βρισκω περιεργο εφοσον λες εισαι εμφανισιμη...κ.λ.π να ψαχνεις σχεση τοσο καιρο και να μην βρισκεις....κατι κανεις λαθος....
    οταν βγαινεις με καποιον συζητας? η τον φιλας στο μισαωρο? προσπαθεις να τον γνωρισεις

και γενικα βαλε λιγη ποιοτητα στην ζη σου..μην βγαινεις με οτι σαβουρα βρισκεις στο ιντερνετ.
    η αληθεια ειναι οτι με οποιον βγηκα φιληθηκαμε σχετικα γρηγορα
    αλλα απο εδω και περα ειπα δεν θα το ξανακανω αυτο
    να δω αν θα αλλαξει κατι

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι με οποιον βγηκα φιληθηκαμε σχετικα γρηγορα
    αλλα απο εδω και περα ειπα δεν θα το ξανακανω αυτο
    να δω αν θα αλλαξει κατι
    και τι σκοπευεις να κανεις για πες πως θα κανεις ενα ραντεβου...

Senior Member
    θα ειμαι σοβαρη, θα συζηταμε και δεν θα κανω κινηση για φιλι
    αν με φιλησει αυτος, ενταξει.
    αλλα αν πει παμε σπιτι μου και τετοια δεν θα δεχτω
    θα πω οτι δεν κανω ποτε κατι με καποιον απο το πρωτο ραντεβου και οτι ειμαι επιλεκτικη

Senior Member
    θα ειμαι σοβαρη, θα συζηταμε και δεν θα κανω κινηση για φιλι
    αν με φιλησει αυτος, ενταξει.
    αλλα αν πει παμε σπιτι μου και τετοια δεν θα δεχτω
    θα πω οτι δεν κανω ποτε κατι με καποιον απο το πρωτο ραντεβου και οτι ειμαι επιλεκτικη
    οκ.
    να σε ρωτησω στα πρωτα ραντεβου εισαι "μαγκωμενη"? εχεις αγχος? με αποτελεσμα ο αλλος να μην καταλαβει τπτ απο την προσωπικοτητα σου??
    πως θεωρεις τα πρωτα ραντεβου π εχεις βγεις? βαρετα? κυλαει η συζητηση? σου δειχνουν ενδιαφερον?

Senior Member
    οκ.
    να σε ρωτησω στα πρωτα ραντεβου εισαι "μαγκωμενη"? εχεις αγχος? με αποτελεσμα ο αλλος να μην καταλαβει τπτ απο την προσωπικοτητα σου??
    πως θεωρεις τα πρωτα ραντεβου π εχεις βγεις? βαρετα? κυλαει η συζητηση? σου δειχνουν ενδιαφερον?
    Αγχος εχω αλλα μου περναει μετα τα πρωτα λεπτα, οταν δω οτι αρεσω στον αλλον
    μου δειχνουν ενδιαφερον, κυλαει η συζητηση, δεν βαριεμαι.
    αλλα μετα το φιλι αρχιζουν και εχουν ΜΟΝΟ εκει το μυαλο τους

Senior Member
    Αγχος εχω αλλα μου περναει μετα τα πρωτα λεπτα, οταν δω οτι αρεσω στον αλλον
    μου δειχνουν ενδιαφερον, κυλαει η συζητηση, δεν βαριεμαι.
    αλλα μετα το φιλι αρχιζουν και εχουν ΜΟΝΟ εκει το μυαλο τους
    να σε ρωτησω εχεις βγει ποτε με κανεναν που να σ αρεσε? εννοω η προσωπικοττα του , το χιουμορ του...η εμφανιση του....κατι που να σ αρεσε παρα πολυ?και να σε τραβαγε

Senior Member
    Που να μου αρεσε τρελα οχι

μονο ενας, ενω δεν με τρελαινε απο τα μηνυματα, μου αρεσε πολυ απο κοντα
    αλλα μετα ξενερωσα που ηταν τοσο ανυπομονος
    δηλαδη αν ειχε λιγη υπομονη θα πηγαινε καλα μαζι του και θα τον ηθελα

Senior Member
    Που να μου αρεσε τρελα οχι

μονο ενας, ενω δεν με τρελαινε απο τα μηνυματα, μου αρεσε πολυ απο κοντα
    αλλα μετα ξενερωσα που ηταν τοσο ανυπομονος
    δηλαδη αν ειχε λιγη υπομονη θα πηγαινε καλα μαζι του και θα τον ηθελα
    ποσες φορες εχεις βγει με το ιδιο ατομο? εχεις βγει με καποιον π.χ 10 φορες?
    ανυπομονος γτ του μιλησες για σεξ? ηθελε να πας σπιτι του? του ειχες εξηγησει οτι δν εχεις εμπειριες?

Senior Member
    ποσες φορες εχεις βγει με το ιδιο ατομο? εχεις βγει με καποιον π.χ 10 φορες?
    ανυπομονος γτ του μιλησες για σεξ? ηθελε να πας σπιτι του? του ειχες εξηγησει οτι δν εχεις εμπειριες?
    το μεγιστο που εχω βγει με καποιον ειναι τεσσερις φορες

για τον τυπο που λεω ειχα ξαναγραψει και σε αλλο θεμα, οτι εγω εκανα την κινηση να τον φιλησω γιατι μου αρεσε
    και μετα αυτος αρχισε να γινεται αρκετα διαχυτικος σε δημοσιο χωρο
    πηγαμε στο σπιτι του και ηθελε να κανουμε σεξ, του εξηγησα οτι δεν εχω ολοκληρωσει και μου ειπε οτι δεν θα το κανουμε αν δεν θελω
    επεμενε ομως να κανουμε προκαταρκτικα
    και εκει ξενερωσα εντελως

αν αυτο γινοταν στο 2ο-3ο ραντεβου δεν θα ειχα θεμα
    αλλα τοσο γρηγορα δεν το ηθελα

Senior Member
    το μεγιστο που εχω βγει με καποιον ειναι τεσσερις φορες

για τον τυπο που λεω ειχα ξαναγραψει και σε αλλο θεμα, οτι εγω εκανα την κινηση να τον φιλησω γιατι μου αρεσε
    και μετα αυτος αρχισε να γινεται αρκετα διαχυτικος σε δημοσιο χωρο
    πηγαμε στο σπιτι του και ηθελε να κανουμε σεξ, του εξηγησα οτι δεν εχω ολοκληρωσει και μου ειπε οτι δεν θα το κανουμε αν δεν θελω
    επεμενε ομως να κανουμε προκαταρκτικα
    και εκει ξενερωσα εντελως

αν αυτο γινοταν στο 2ο-3ο ραντεβου δεν θα ειχα θεμα
    αλλα τοσο γρηγορα δεν το ηθελα
    1. εκανες εσυ την κινηση να τον φιλησεις....2.πηγες σπιτι του στο πρωτο ραντεβου...
    προσπαθησε να καταλαβεις τι κοινο ειχαν ολα τα ραντεβου και δν πηγαν ετσι οπως ηθελες....

προφανως....1.βγαινεις με ατομα που δεν σου ΑΡΕΣΟΥΝ
    2. τα γνωριζεις μεσω εφαρμογης σεξ...για μενα το τιντερ ειναι εφαρμογη σεξ...οχι γνωριμιων.
    3. τους φιλας...κανεις πρωτη κινηση....φανταζομαι ουτε δυωρο δν εχετε μιλησει...αυτο ξερεις τι σημαινει και π καταληγει μετα απο τοσο γρηγορο φιλι...
    4.εχεις ανασφαλειες.

το καλοκαιρι σου πως σκοπευεις να το περασεις? γνωριζοντας ατομα μεσω τιντερ? καποιο γνωστο εχεις εκει π θα εισαι?

Senior Member
    1. εκανες εσυ την κινηση να τον φιλησεις....2.πηγες σπιτι του στο πρωτο ραντεβου...
    προσπαθησε να καταλαβεις τι κοινο ειχαν ολα τα ραντεβου και δν πηγαν ετσι οπως ηθελες....

προφανως....1.βγαινεις με ατομα που δεν σου ΑΡΕΣΟΥΝ
    2. τα γνωριζεις μεσω εφαρμογης σεξ...για μενα το τιντερ ειναι εφαρμογη σεξ...οχι γνωριμιων.
    3. τους φιλας...κανεις πρωτη κινηση....φανταζομαι ουτε δυωρο δν εχετε μιλησει...αυτο ξερεις τι σημαινει και π καταληγει μετα απο τοσο γρηγορο φιλι...
    4.εχεις ανασφαλειες.

το καλοκαιρι σου πως σκοπευεις να το περασεις? γνωριζοντας ατομα μεσω τιντερ? καποιο γνωστο εχεις εκει π θα εισαι?
    Θα βγω λογικα με καποια ατομα που μιλαω απο το τιντερ
    ισως και με εναν αλλο που μιλαω αλλα δεν ειναι Αθηνα ακομα
    και θα βγω και με εναν "φιλο" που καποτε ηθελα για σχεση (ειχα κανει θεμα παλια γι αυτον), που εκανα κινηση, εκεινος δεν εκανε τιποτα και οταν εκανα κατι με εναν αλλο νευριασε και μου φεροταν σαν γαιδουρι
    τις τελευταιες φορες που μιλουσαμε μου ζητουσε φωτογραφιες κι αυτος, ενω θα με δει κι απο κοντα, ελεος...

δεν εχω ακομα καποιο μεσο να κανω φυσιολογικες γνωριμιες
    μεχρι να κανω παρεα και μεχρι να φτασουμε στο σημειο να μου γνωρισουν ατομα για σχεση θα περασει καιρος.
    δηλαδη τι προτεινετε ως τοτε? να μην βγω με κανεναν μεσω τιντερ?
    θεωρειτε οτι τα κανει χειροτερα τα πραγματα αυτο? ή ,ότι, εστω και ετσι, αποκτω καποιες εμπειριες εστω στα προκαταρκτικα?

Page 39 of 51 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast