Θεωρείς οτι είσαι το ίδιο η περισσότερο κοινωνικός με τους φίλους σου απ'ότι είσαι με τις κοπέλες;
Printable View
Γουαι βρες καμια χοντρη,οι χοντρες ειναι καλυτερες γκομενες.
Οχι,αλλα για να τις αγαπανε τοσο πολυ οι υπολοιποι χρηστες του φορουμ κατι θα ξερουν
whyalwaysme? δεν φταίει η εμφάνιση σου που δεν βρίσκεις γυναίκα.Οποιος άντρας δεν μπορεί να βρει γυναίκα τη σήμερον ημέρα είναι γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και δε μπορεί ή δε ξέρει να κάνει σωστό καμάκι.Η μένει σε κανένα βουνό μόνος του χωρίς καμμιά επαφή με τον έξω κόσμο
H αυτοπεποίθηση δεν πουλιέται κάπου.Είτε την έχεις αποκτήσει από μικρός,είτε δεν έχεις ποτέ.Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ότι και να λέμε.Μπορεί να βελτιωθεί λίγο αλλά δεν αλλάζει ριζικά.Και το βέβαιο είναι ότι όσο πιο πολύ αργεί κάποιος να πολεμήσει τα προβλήματα του τόσο πιο δύσκολο είναι να τα καταφέρει.
Παρα πολυ σωστα .......οι βασεις μπαινουν μεχρι τα 7-8 χρονια .......μετα δεν γινεται τιποτα .....απλα εκδηλουται αργοτερα η αυτοπεποιθηση .......και φαινεται στην παραμικρη σου κινηση , πως μιλας , πως κινεισαι , το υφος σου , το βλεμμα σου , τι λες , πως στεκεσαι , πως χαμογελας , απο τον γραπτο λογο , δεν φαινεται .......
Πιθανον να ισχυει , δεν μπορω να πω με σιγουρια , οι επιτυχιες δινουν καποια αυτοπεποιθηση , οπωσδηποτε , αλλα η αυτοπεποιθηση που δεν την κλονιζει τιποτα , και δεν βασιζεται πουθενα , νομιζω ειναι αυτη που αποκτας απο πολυ μικρος , αναλογα το ποσο αγαπη και προσοχη εχεις δεχτει στα 7< χρονια ...........................η ' αλλη ' η αυτοπεποιθηση , ειναι αυτη που εχεις αποκτησει με τις μαχες που εχεις δωσει στη ζωη .............τωρα ποια ειναι πιο ισχυρη , αγνοοω ! νομιζω στην δευτερη , παντα θαχεις στο βαθος του μυαλου σου , καποιο μικρο συμπλεγματακι .......
Αν ήμουν έτσι,η επιτυχία θα ήταν σίγουρη.
Τι λέτε?
http://www.bodybuilders.gr/data/main...8_ATT00687.jpg
Μπαααα , Γουαι , δεν ειναι εκει το ' μυστικο΄ , τουλαχιστον για μια σχεση , για κατι γρηγορο , ισως ....
Nαι αλλά δες τι σου λέει ο macgyver.Ο άνθρωπος έχει στρατηγική προσέγγισης κάτι που δεν έχεις εσύ.Δεν σνόμπαρει κόσμο και ειδικά γυναίκες λόγω εμφάνισης.Σε αυτή τη ζωή πρέπει να μάθεις ότι είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Και εσύ έτσι όπως σκέφτεσαι αν το κάνεις και εκτός φόρουμ,δείχνεις ότι είσαι μισογύνης/μισάνθρωπος και αυτό δε σε συμφέρει.
Oτι το πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου.Δεν εχω δει φώτο σου αλλά από όσα γράφεις έχω καταλάβει ότι είσαι ένας μέσος καθημερινός άνθρωπος σαν την πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω.Και αυτές που μου είχες στείλει στην φώτο για να δω τα γούστα σου,δεν είναι εξωπραγματικές.Απλά εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς σου φταίει και γιαυτό αποτυγχάνεις και βασανίζεσαι.
Συν το γεγονός ότι δίνεις τεράστια σημασία στην εμφάνιση και ξεχνάς ότι ένας άνθρωπος δεν είναι ένα ξερό κουτί με πρόσωπο και σώμα αλλά μια ολόκληρη υπόσταση με πολλά ακόμη πράγματα κάτω απο αυτό το "κουτί".
Χαχαχα ρε why με προκαλείς να σε τρολάρω...
Oλοι δίνουν σημασία στην εμφάνιση απλά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα.Θυμάσαι τι σου είχα γράψει στο πμ για τις φώτο που μου έστειλες..Εσύ όμως δεν καταλαβαίνεις ότι πέρα απο το κομμάτι της εμφάνισης έχει σημασία ο τρόπος που κινείσαι,που επικοινωνείς.Ο τρόπος να εκπέμπεις γοητεία και αυτοπεποίθηση στους γύρω σου.Να κάτι σαν τον hey panos
https://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU
Να μη συζητήσουμε γι'αυτόν; Εγώ κατάλαβα ότι αυτός θά'νε κάνας ψώναρος που καύχιεται με πόσες γυναίκες πήγε. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άβολα, άλλα αυτός ο φίλος σου είναι η αιτία που νιώθεις άσχημα, σύμφωνα με όσα έχεις πει ως τώρα. Εμείς να σε βοηθήσουμε θέλουμε γι'αυτό και σου λέω να μας πεις περισσότερα γι'αυτόν. Δεν στη λέω ούτε σε ειρωνεύομαι. Να σε κατευθύνω ανάλογα προσπαθώ.