Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 139 FirstFirst ... 45494102103104105106114 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 2084
    Banned
    Χαχαχα ρε why με προκαλείς να σε τρολάρω...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Χαχαχα ρε why με προκαλείς να σε τρολάρω...
    Και εσύ με προκαλείς να σε βρίσω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Oτι το πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου.Δεν εχω δει φώτο σου αλλά από όσα γράφεις έχω καταλάβει ότι είσαι ένας μέσος καθημερινός άνθρωπος σαν την πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω.Και αυτές που μου είχες στείλει στην φώτο για να δω τα γούστα σου,δεν είναι εξωπραγματικές.Απλά εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς σου φταίει και γιαυτό αποτυγχάνεις και βασανίζεσαι.
    Συν το γεγονός ότι δίνεις τεράστια σημασία στην εμφάνιση και ξεχνάς ότι ένας άνθρωπος δεν είναι ένα ξερό κουτί με πρόσωπο και σώμα αλλά μια ολόκληρη υπόσταση με πολλά ακόμη πράγματα κάτω απο αυτό το "κουτί".
    Ποιός δεν δίνει σημασία στην εμφάνιση?

Banned
    Oλοι δίνουν σημασία στην εμφάνιση απλά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα.Θυμάσαι τι σου είχα γράψει στο πμ για τις φώτο που μου έστειλες..Εσύ όμως δεν καταλαβαίνεις ότι πέρα απο το κομμάτι της εμφάνισης έχει σημασία ο τρόπος που κινείσαι,που επικοινωνείς.Ο τρόπος να εκπέμπεις γοητεία και αυτοπεποίθηση στους γύρω σου.Να κάτι σαν τον hey panos
    https://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Oλοι δίνουν σημασία στην εμφάνιση απλά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα.Θυμάσαι τι σου είχα γράψει στο πμ για τις φώτο που μου έστειλες..Εσύ όμως δεν καταλαβαίνεις ότι πέρα απο το κομμάτι της εμφάνισης έχει σημασία ο τρόπος που κινείσαι,που επικοινωνείς.Ο τρόπος να εκπέμπεις γοητεία και αυτοπεποίθηση στους γύρω σου.Να κάτι σαν τον hey panos
    https://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU
    Είχες γράψει διάφορα,και ότι η άσχημη ή η μέτρια θα ήταν η λύτρωση μου.
    Ή κάτι τέτοιο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ότι η εμφάνιση είναι το παν κλπ.
    Σού'πε έτσι; Έτσι όπως στο λέει αυτός είναι σαν να σου λέει ότι απ'αυτό κρίνεται αν θα βρεις κοπέλα η όχι. Σου λέει ανακρίβειες δηλαδή. Αυτός έχει λέγειν; Είναι κοινωνικός με τις κοπέλες; Τό'χετε συζητήσει αυτό;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Σού'πε έτσι; Έτσι όπως στο λέει αυτός είναι σαν να σου λέει ότι απ'αυτό κρίνεται αν θα βρεις κοπέλα. Σου λέει ανακρίβειες δηλαδή. Αυτός έχει λέγειν; Είναι κοινωνικός με τις κοπέλες;
    Έχει και είναι κοινωνικός σε έναν βαθμό.
    Ας μην συζητήσουμε άλλο για αυτόν....

Banned
    Είχες γράψει διάφορα,και ότι η άσχημη ή η μέτρια θα ήταν η λύτρωση μου.
    Ή κάτι τέτοιο....
    Eίχα γράψει ότι η κνίτισσα που έλεγες ότι σου την έπεφτε,παίζει να ήταν η μοναδική σου ευκαιρία να κάνεις κάτι με κάποια.Ετσι θεώρησα,έτσι είπα.Θα με βρίσεις και γιαυτό?

Senior Member
    Έχει και είναι κοινωνικός σε έναν βαθμό.
    Ας μην συζητήσουμε άλλο για αυτόν....
    Να μη συζητήσουμε γι'αυτόν; Εγώ κατάλαβα ότι αυτός θά'νε κάνας ψώναρος που καύχιεται με πόσες γυναίκες πήγε. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άβολα, άλλα αυτός ο φίλος σου είναι η αιτία που νιώθεις άσχημα, σύμφωνα με όσα έχεις πει ως τώρα. Εμείς να σε βοηθήσουμε θέλουμε γι'αυτό και σου λέω να μας πεις περισσότερα γι'αυτόν. Δεν στη λέω ούτε σε ειρωνεύομαι. Να σε κατευθύνω ανάλογα προσπαθώ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να μη συζητήσουμε γι'αυτόν; Εγώ κατάλαβα ότι αυτός θά'νε κάνας ψώναρος που καύχιεται με πόσες γυναίκες πήγε. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άβολα, άλλα αυτός ο φίλος σου είναι η αιτία που νιώθεις άσχημα, σύμφωνα με όσα έχεις πει ως τώρα. Εμείς να σε βοηθήσουμε θέλουμε γι'αυτό και σου λέω να μας πεις περισσότερα γι'αυτόν. Δεν στη λέω ούτε σε ειρωνεύομαι. Να σε κατευθύνω ανάλογα προσπαθώ.
    Το κατάλαβα πως δεν ειρωνεύεσαι.
    Αλλά αφού ξέκοψα από αυτόν,δεν έχει σημασία.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Eίχα γράψει ότι η κνίτισσα που έλεγες ότι σου την έπεφτε,παίζει να ήταν η μοναδική σου ευκαιρία να κάνεις κάτι με κάποια.Ετσι θεώρησα,έτσι είπα.Θα με βρίσεις και γιαυτό?
    Κοντά ήμουν,αλλά ας μείνω ήρεμος.
    Πω,πω θα περνούσα τέλεια μαζί με το ορφανό του Στάλιν.
    Άλλοι θα ήταν με όμορφες και εγώ με αυτήν....

Senior Member
    Το κατάλαβα πως δεν ειρωνεύεσαι.
    Αλλά αφού ξέκοψα από αυτόν,δεν έχει σημασία.
    Αφού τον ξέκοψες, γιατί ακόμα σου έχουν μείνει αυτά που σου είπε; Καταλαβαίνω να θες να γίνεις σαν κι αυτόν όσον αφορά να τα καταφέρνεις έτσι με τις κοπέλες, άλλα δε σημαίνει αυτό ότι ότι σου λέει αυτός είναι όλα αλήθεια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αφού τον ξέκοψες, γιατί ακόμα σου έχουν μείνει αυτά που σου είπε; Καταλαβαίνω να θες να γίνεις σαν κι αυτόν όσον αφορά να τα καταφέρνεις έτσι με τις κοπέλες, άλλα δε σημαίνει αυτό ότι ότι σου λέει αυτός είναι όλα αλήθεια.
    Τι να πω.......
    Το ότι είμαι παρθένος το έχω πει και σε άλλους 2-3 φίλους,αλλά αυτοί μου μίλησαν για θάρρος,αυτοπεποίθηση κλπ.,δίχως να με ειρωνευτούν ή να με υποτιμήσουν!

Senior Member
    Τι να πω.......
    Το ότι είμαι παρθένος το έχω πει και σε άλλους 2-3 φίλους,αλλά αυτοί μου μίλησαν για θάρρος,αυτοπεποίθηση κλπ.,δίχως να με ειρωνευτούν ή να με υποτιμήσουν!
    Ώπα. Σε ειρωνεύτηκε και σε υποτίμησε αυτός;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ώπα. Σε ειρωνεύτηκε και σε υποτίμησε αυτός;
    Όχι,δεν ειρωνεύτηκε,αλλά ένιωσα υποτιμημένος για αυτά που είπε περί εμφάνισης κλπ.
    Φίλε,νιώθω πως έρχομαι λίγο σε δύσκολη θέση που μιλάμε για αυτόν.Ξέρω ότι θες να βοηθήσεις,αλλά....