Νίκο, παίρνω το θάρρος από τον δικό σου άνωθεν τρόπο και ερωτώ: είσαι πράγματι ψυχολόγος, ή είναι πλάκα όλο αυτό;
Τα γραπτά σου και η γενική συμπεριφορά σου πάντως εδώ μέσα, δεν συνάδουν με αυτή την ιδιότητα.
Honestly.
Α, και που είσαι: αν σε πονούν τα λόγια μου, και η αμφισβίτησή μου σκέψου λίγο κύριε ψυχολόγε (αν είσαι, γιατί μπορεί να έχω παρεξηγήσει κάτι), πόσο μπορεί να πόνεσε η ΡοκΕλΚάσμπαχ που της αμφισβητούν οι προστατευόμενοί σου, τη δική της ιδιότητα, αυτήν της λογοτέχνη.
Ίσως αυτή η ιδιότητα να είναι το μόνο μου έχει αυτή η κοπέλα. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό, «ψυχολόγε»;
Πόσο έχει πονέσει τόσος κόσμος, στο φόρουμ σου. Αν ήσουν ψυχολόγος θα το καταλάβαινες, δεν θα χρειαζόταν να το πω εγώ.
Εκτός βέβαια και αν είσαι της ίδιας φημισμένης σχολής με τον άλλον μεγάλο ψυχολόγο του φόρουμ, αυτόν που στα θολά μάτια του, βάζει στην ίδια ζυγαριά, μια εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15 χρονου, από έναν αστυνομικό (Αλέξη), με ένα μαχαίρωμα για ένα πορτοφόλι. Χωρίς πόνο, χωρίς σεβασμό., χωρίς το παραμικρό συναίσθημα.
http://www.e-psychology.gr/forum/showthread.php?10787-
Σόρρυ παιδιά, πάντως ακόμα και ένα 12χρονο ξέρει πως ψυχολόγος με αφασία συναισθήματος είναι σαν να λέμε τυρόπιτα χωρίς τυρί. Απλά δεν γίνεται.
Επίσης πολύ θα με ενδιέφερε μία απάντησή σου στο ερώτημα που σου απεύθυνε 2 φορές ο άνεμος. Είναι πολύ σοβαρό όσον αφορά την έστω και ελάχιστη ψυχολογική συνεισφορά εκ μέρους σου, στο σημαντικότατο πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζουν κάποια χρόνια μέλη με το φόρουμ σου.
Κοινώς δεν τα βοηθάς καθόλου να απεξαρτηθούν και γράφουν κάθε μέρα για χρόνια, ενώ δηλώνουν άνευ ασθένειας ή διαταραχής.
Και επίσης κατά γενική ομολογία, ο ΚΕΝΟ, που μπάναρες ήταν διαμάντι μπροστά σε κάτι χρόνιους τζιμάνες που φιλοξενείς και πραγματικά βλάπτουν ανύποπτα μέλη, αλλά είπαμε, όταν η ματιά είναι θολή, και το συναίσθημα εκλείπει όλα γίνονται ίσιωμα.
Εγώ όσο έχω διαβάσει, ποτέ δεν είδα τον Κενό να θίγει την προσωπικότητα κάποιου, παρά μόνο όταν τον έβαζαν σε θέση άμυνας. Οι υποστηρικτές του φόρουμ υποστήριξης.
Εγώ την άντεξα τη κριτική σου και την ειρωνία σου. Ελπίζω να αντέξεις και εσύ τη δική μου και να διαψεύσεις τον άνεμο, που λέει ότι δεν αντέχεις τη κριτική. Εμείς άλλωστε, τα διάφορα μέλη, έχουμε χορτάσει από κριτική εδώ χρόνια τώρα.
Καλή Κυριακή σου εύχομαι
(συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έχω και αληθινή ζωή),