ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118
    Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζίπσι, πως το έφερα εγώ στο προσκήνιο όταν εσύ μπήκες εδώ και είπες πως σε κυνηγούσα σε θέματα?
    Δεν έπρεπε να απαντήσω για ποιο λόγο το έκανα? Και για μένα είχε λήξει μέχρι να ξαναγράψεις σήμερα. Βαρέθηκα να διαβάζω να γίνεται το παράλογο-λογικό.
    Πότε σου απήυθυνα εγώ το λόγο?
    η κρουελα μιλησε! ε??ποτε τζιπσι σου απηυθυνε τον λογο???της ειχε ληξει παιδι μου μεχρι σημερα που απλα διαφωνησες μαζι της!αντε μαζεψου ντροπη σου!ακου εκει τολμησες να πεις οτι σε κυνηγαει στα θεματα!!πηγαινε και κρυψου!γιατι κ εδω που απαντησες θα το θεωρησει ως παλια κοντρα!γιαυτο εστειλες κατα την κρουελα!σιωπη το βουλωνουμε εδω!στην δραση δεν θα υπαρχει αντιδραση!ειναι πολεμος αυτο για το φορουμ!σιωπη σου λεω!

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    η κρουελα μιλησε! ε??ποτε τζιπσι σου απηυθυνε τον λογο???της ειχε ληξει παιδι μου μεχρι σημερα που απλα διαφωνησες μαζι της!αντε μαζεψου ντροπη σου!ακου εκει τολμησες να πεις οτι σε κυνηγαει στα θεματα!!πηγαινε και κρυψου!γιατι κ εδω που απαντησες θα το θεωρησει ως παλια κοντρα!γιαυτο εστειλες κατα την κρουελα!σιωπη το βουλωνουμε εδω!στην δραση δεν θα υπαρχει αντιδραση!ειναι πολεμος αυτο για το φορουμ!σιωπη σου λεω!
    ...δώρα, συνέχισε να τσακώνεσαι μόνη σου.
    Το ότι έβαλες ένα θέμα και έπεσαν τα κοράκια να με φάνε, δεν θα μου αφαιρέσει το λόγο.

Banned
    ...δώρα, συνέχισε να τσακώνεσαι μόνη σου.
    Το ότι έβαλες ένα θέμα και έπεσαν τα κοράκια να με φάνε, δεν θα μου αφαιρέσει το λόγο.
    τι να φανε απο εσενα μαρη?τι?σαλμονελλα θα παθουν..περιστερακι μου εσυ.

Senior Member
    τζίπσι, πως το έφερα εγώ στο προσκήνιο όταν εσύ μπήκες εδώ και είπες πως σε κυνηγούσα σε θέματα?
    Δεν έπρεπε να απαντήσω για ποιο λόγο το έκανα? Και για μένα είχε λήξει μέχρι να ξαναγράψεις σήμερα. Βαρέθηκα να διαβάζω να γίνεται το παράλογο-λογικό.
    Πότε σου απήυθυνα εγώ το λόγο?
    Το θέμα ανοίχτηκε για να εκφραστούν κάποια παράπονα και επί της ευκαιρίας εξέφρασα και γω τα δικά μου. Κατά τ' άλλα ούτε και εγώ θέλω να το συνεχίσω και το λήγω εδώ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Συγγνωμη αλλα ο ΚΕΝΟ γιατι εφαγε ban?

Senior Member
    επειδη ηταν ατακτουλης

Banned
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Μάλιστα....
    υποπτεύομαι ότι ακόμη 4-5 συγκεκριμένα μέλη όπου να ναι θα εμφανιστούν και θα απαντήσουν, όπως συμβαίνει όποτε προκύπτει τέτοιο θέμα. Είναι σαν να ζω τη μέρα της μαρμότας!

Ναι Δώρα, σε αδίκησα.... παρόλο που είσαι εδώ, ενώ στο παρελθόν είχες αποκλειστει από το φόρουμ με έναν αποκλεισμό που και συ τότε είχες χαρακτηρισει ως δίκαιο.
    Ναι Κενό, σε αδίκησα, παρόλο που θα έπρεπε να έχεις αποκλειστεί 10 φορές από το φόρουμ, κι όμως είσαι ακόμα εδώ.
    Ναι Άνεμε, δίκιο έχεις, απουσιάζω, μεροληπτώ, και παρόλο που δηλώνεις εξοργισμένος στην πρώτη γραμμή του μηνύματος σου... στην τέταρτη γραμμή μου τα λες φιλικά και χωρίς θυμό!
    Ναι Τζέιν, δίκιο έχεις και εμφανίζεσαι σε όλα τα σχετικά θέματα παρέα με τον άνεμο και με κάθε ευκαιρία τονίζεις πως το τι κάνει η διαχείριση του φόρουμ, συζητιέται σε προσωπικα μηνύματα, σε emails, σε μσν, από πααααρα πολλούς.
    (εγώ πάλι νομίζω ότι συζητιέται και στο Eurogroup και στη Nasa, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Οπως απαντούσα και λίγο νωρίτερα σε ένα προσωπικό μήνυμα, οι άνθρωποι, όταν εμπλεκόμαστε συναισθηματικά συνηθίζουμε να ακούμε μόνο τις ερωτήσεις στις οποίες μπορούμε να απαντήσουμε και αυτή η συναισθηματική εμπλοκή δημιουργεί έναν παραμορφωτικό φακό που δεν μας επιτρέπει να δούμε καθαρά, ολόκληρη την εικόνα.
    Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν πράγματι έχετε πέρα για πέρα δίκιο πως τα προβλήματα του φόρουμ θα λυνόταν, αν απέκλεια ένα συγκεκριμένο μέλος (τη Θεοφανία στην προκειμένη),

αν πράγματι έχω κάνει αυτό και όποια άλλα λάθη, (5, 10 ή 100) μου καταλογίζετε,
    τι σας εμποδίζει από το να συγχωρήσετε?
    τι σας εμποδίζει από το να τα προσπεράσετε και να πάτε παρακάτω?

Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως εμφανίζεστε με κάθε ευκαιρία,
    επίμονα έως εμμονικά κάποιες φορές, ζητώντας να αποχωρήσω,
    ζητώντας να κλείσω το φόρουμ,
    ζητώντας μια ηθική δικαίωση?

Σας εξοργίζει όπως γράφετε παραπάνω η ανοχή μου προς ανθρώπους και συμπεριφορές. Θα έπρεπε να αποκλείσω 1-2 ανθρώπους για να γίνει ο κόσμος μας πιο όμορφος. Θα έπρεπε να διαγράφουμε μηνύματα πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, για να μην τα βλέπουν τα μάτια μας και τα μάτια ολονών και άρα να σώσουμε τους καλούς ανθρώπους από τους κακούς ανθρώπους.

Δεν είναι άραγε αυτό σκληρότητα προς τους ανθρώπους κι είναι σκληρότητα μόνο η συμπεριφορά των άλλων?
    Που είναι η ενσυναίσθηση σας για χάρην της οποίας φωνάζετε όσα φωνάζετε?
    Με δύο λόγια ακόμη: δύσκολα, πολύ δύσκολα αποκλείονται άνθρωποι από τη συμμετοχή τους στο φόρουμ. Αν αυτό για κάποιους είναι μεροληψία ή είναι αδικία, για μένα είναι ανοχή ή ενίοτε ενσυναίσθηση.

ΥΓ. Ναι, επιβεβαιώνω τη σκεψη μερικών ,πως όντως υπάρχει (και)ειρωνία στο μήνυμα μου, την προτιμώ όμως από τον passive aggresive τρόπο που εμφανίζεται με λουλούδια και κορδελίτσες.
    ΥΓ2. Επί του θέματος (της σύγκρουσης) και για να γίνω συγκεκριμένος, ξεκίνησε οοολη αυτή η φασαρία, στο θέμα εδώ και στην προσωπική μου αλληλογραφία, για πιο λόγο άραγε, από τη στιγμή που γρήγορα, έγκαιρα η διαχείριση διέγραψε τα επίμαχα μηνύματα????
    Η φασαρία έγινε γιατι -ακόμη- δεν δόθηκαν οι σχετικές προειδοποιήσεις στα μέλη?
    Για όνομα!!! αυτό κι αν -στα δικά μου μάτια- μοιάζει με αρένα!
    Δεν μας καθησυχάζει οτι σβήστηκαν τα επιμαχα μηνύματα, χρειαζεται να θρέψουμε κι άλλη πλευρά μας, αυτή που ζητά να σταλούν και προειδοποιήσεις.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρω πως πράγματι πρόκειται να σταλούν κάποιες προειδοποιήσεις -αν αυτό έχει μεγαλύτερη αξία για κάποιους από την απλή διαγραφή των μηνυμάτων-. Προειδοποιήσιες θα σταλούν σε κάποιους
    1. για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
    2. για επιθέσεις.

Αυτά.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

Νίκο, παίρνω το θάρρος από τον δικό σου άνωθεν τρόπο και ερωτώ: είσαι πράγματι ψυχολόγος, ή είναι πλάκα όλο αυτό;
    Τα γραπτά σου και η γενική συμπεριφορά σου πάντως εδώ μέσα, δεν συνάδουν με αυτή την ιδιότητα.
    Honestly.

Α, και που είσαι: αν σε πονούν τα λόγια μου, και η αμφισβίτησή μου σκέψου λίγο κύριε ψυχολόγε (αν είσαι, γιατί μπορεί να έχω παρεξηγήσει κάτι), πόσο μπορεί να πόνεσε η ΡοκΕλΚάσμπαχ που της αμφισβητούν οι προστατευόμενοί σου, τη δική της ιδιότητα, αυτήν της λογοτέχνη.
    Ίσως αυτή η ιδιότητα να είναι το μόνο μου έχει αυτή η κοπέλα. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό, «ψυχολόγε»;
    Πόσο έχει πονέσει τόσος κόσμος, στο φόρουμ σου. Αν ήσουν ψυχολόγος θα το καταλάβαινες, δεν θα χρειαζόταν να το πω εγώ.

Εκτός βέβαια και αν είσαι της ίδιας φημισμένης σχολής με τον άλλον μεγάλο ψυχολόγο του φόρουμ, αυτόν που στα θολά μάτια του, βάζει στην ίδια ζυγαριά, μια εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15 χρονου, από έναν αστυνομικό (Αλέξη), με ένα μαχαίρωμα για ένα πορτοφόλι. Χωρίς πόνο, χωρίς σεβασμό., χωρίς το παραμικρό συναίσθημα.
    http://www.e-psychology.gr/forum/showthread.php?10787-

Σόρρυ παιδιά, πάντως ακόμα και ένα 12χρονο ξέρει πως ψυχολόγος με αφασία συναισθήματος είναι σαν να λέμε τυρόπιτα χωρίς τυρί. Απλά δεν γίνεται.

Επίσης πολύ θα με ενδιέφερε μία απάντησή σου στο ερώτημα που σου απεύθυνε 2 φορές ο άνεμος. Είναι πολύ σοβαρό όσον αφορά την έστω και ελάχιστη ψυχολογική συνεισφορά εκ μέρους σου, στο σημαντικότατο πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζουν κάποια χρόνια μέλη με το φόρουμ σου.
    Κοινώς δεν τα βοηθάς καθόλου να απεξαρτηθούν και γράφουν κάθε μέρα για χρόνια, ενώ δηλώνουν άνευ ασθένειας ή διαταραχής.

Και επίσης κατά γενική ομολογία, ο ΚΕΝΟ, που μπάναρες ήταν διαμάντι μπροστά σε κάτι χρόνιους τζιμάνες που φιλοξενείς και πραγματικά βλάπτουν ανύποπτα μέλη, αλλά είπαμε, όταν η ματιά είναι θολή, και το συναίσθημα εκλείπει όλα γίνονται ίσιωμα.

Εγώ όσο έχω διαβάσει, ποτέ δεν είδα τον Κενό να θίγει την προσωπικότητα κάποιου, παρά μόνο όταν τον έβαζαν σε θέση άμυνας. Οι υποστηρικτές του φόρουμ υποστήριξης.
    Εγώ την άντεξα τη κριτική σου και την ειρωνία σου. Ελπίζω να αντέξεις και εσύ τη δική μου και να διαψεύσεις τον άνεμο, που λέει ότι δεν αντέχεις τη κριτική. Εμείς άλλωστε, τα διάφορα μέλη, έχουμε χορτάσει από κριτική εδώ χρόνια τώρα.

Καλή Κυριακή σου εύχομαι
    (συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έχω και αληθινή ζωή),

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jane View Post
    Νίκο, παίρνω το θάρρος από τον δικό σου άνωθεν τρόπο και ερωτώ: είσαι πράγματι ψυχολόγος, ή είναι πλάκα όλο αυτό;
    Τα γραπτά σου και η γενική συμπεριφορά σου πάντως εδώ μέσα, δεν συνάδουν με αυτή την ιδιότητα.
    Honestly.

Α, και που είσαι: αν σε πονούν τα λόγια μου, και η αμφισβίτησή μου σκέψου λίγο κύριε ψυχολόγε (αν είσαι, γιατί μπορεί να έχω παρεξηγήσει κάτι), πόσο μπορεί να πόνεσε η ΡοκΕλΚάσμπαχ που της αμφισβητούν οι προστατευόμενοί σου, τη δική της ιδιότητα, αυτήν της λογοτέχνη.
    Ίσως αυτή η ιδιότητα να είναι το μόνο μου έχει αυτή η κοπέλα. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό, «ψυχολόγε»;
    Πόσο έχει πονέσει τόσος κόσμος, στο φόρουμ σου. Αν ήσουν ψυχολόγος θα το καταλάβαινες, δεν θα χρειαζόταν να το πω εγώ.

Εκτός βέβαια και αν είσαι της ίδιας φημισμένης σχολής με τον άλλον μεγάλο ψυχολόγο του φόρουμ, αυτόν που στα θολά μάτια του, βάζει στην ίδια ζυγαριά, μια εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15 χρονου, από έναν αστυνομικό (Αλέξη), με ένα μαχαίρωμα για ένα πορτοφόλι. Χωρίς πόνο, χωρίς σεβασμό., χωρίς το παραμικρό συναίσθημα.

Σόρρυ παιδιά, πάντως ακόμα και ένα 12χρονο ξέρει πως ψυχολόγος με αφασία συναισθήματος είναι σαν να λέμε τυρόπιτα χωρίς τυρί. Απλά δεν γίνεται.

Επίσης πολύ θα με ενδιέφερε μία απάντησή σου στο ερώτημα που σου απεύθυνε 2 φορές ο άνεμος. Είναι πολύ σοβαρό όσον αφορά την έστω και ελάχιστη ψυχολογική συνεισφορά εκ μέρους σου, στο σημαντικότατο πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζουν κάποια χρόνια μέλη με το φόρουμ σου.
    Κοινώς δεν τα βοηθάς καθόλου να απεξαρτηθούν και γράφουν κάθε μέρα για χρόνια, ενώ δηλώνουν άνευ ασθένειας ή διαταραχής.

Και επίσης κατά γενική ομολογία, ο ΚΕΝΟ, που μπάναρες ήταν διαμάντι μπροστά σε κάτι χρόνιους τζιμάνες που φιλοξενείς και πραγματικά βλάπτουν ανύποπτα μέλη, αλλά είπαμε, όταν η ματιά είναι θολή, και το συναίσθημα εκλείπει όλα γίνονται ίσιωμα.

Εγώ όσο έχω διαβάσει, ποτέ δεν είδα τον Κενό να θίγει την προσωπικότητα κάποιου, παρά μόνο όταν τον έβαζαν σε θέση άμυνας. Οι υποστηρικτές του φόρουμ υποστήριξης.
    Εγώ την άντεξα τη κριτική σου και την ειρωνία σου. Ελπίζω να αντέξεις και εσύ τη δική μου και να διαψεύσεις τον άνεμο, που λέει ότι δεν αντέχεις τη κριτική. Εμείς άλλωστε, τα διάφορα μέλη, έχουμε χορτάσει από κριτική εδώ χρόνια τώρα.

Καλή Κυριακή σου εύχομαι
    Sweet (και διαμαντένια) Jane,
    αυτά τα ποστάκια σου μου κάνουν οικονομία στην λακ.
    Ο Νίκος για σένα δεν θα έπρεπε να είναι ψυχολόγος γιατί οι ανθρώπινες αντιδράσεις όπως η ειρωνία δεν ταιριάζουν σε ψυχολόγους ακόμη κι αν δεν είναι σε ώρα εργασίας (εσύ νομίζεις ότι εδώ ο Νίκος άνοιξε το φόρουμ για να κάνει ψυχοθεραπεία σε όλους μας:Ρ).
    Για σένα ο Νίκος πρέπει να κάνει διαγνώσεις σε (κατά την δική σου κρίση) εξαρτημένους από το διαδίκτυο και να τους αποκλείει από το φόρουμ για να βρουν την υγειά τους :Ρ (Με τόσες γνώσεις θα πιστέψω ότι εσύ είσαι ο ψυχολόγος εδώ μέσα).
    Btw, ο άνεμος κοπελιά έχει έμφανέστατη εμπάθεια με τον Νίκο που προτιμά να αναλώνεται με το να "αγωνίζεται" (!) να διώξει τον δημιουργό του φόρουμ, παρά να αποχωρήσει ο ίδιος αφού δεν του αρέσει εδώ. Αλλά μάλλον κάνω εγώ λάθος, ο άνεμος θέλει να σώσει τον κόσμο από τον Νίκο.

Εντάξει, φτάνει τόσο με την πλύση εγκεφάλου?

Senior Member
    Iberis! σαν πολυ γρηγορα απαντησες! Δε πιστευω ο λογος να ειναι οτι εχεις ψευτικη ζωη και οχι 100% αληθινη οπως η τζεην!! εεε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Iberis! σαν πολυ γρηγορα απαντησες! Δε πιστευω ο λογος να ειναι οτι εχεις ψευτικη ζωη και οχι 100% αληθινη οπως η τζεην!! εεε???
    Ουπς κι εγώ η ανυπόμονη... δεν περίμενα καμιά 10αρια μέρες για να φανεί πιο cool η απάντηση

(Πάντως, μεταξύ μας bolt (!), αυτή η Jane έχασε τα αντανακλαστικά της, τις προηγούμενες 34 φορές αντιδρούσε αστραπιαία.)

Administrator
    Honestly.

Καλή Κυριακή σου εύχομαι

Οφου, όφου, πάμε πάλι.
    Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα όσα γράφεις, γιατί από το μήνυμα σου, καταλαβαίνω πως θεωρείς ότι αποφεύγω να απαντήσω σε μερικά θέματα:

1. Τζέιν, πως να αποκριθώ σε αυτά που γράφεις περί της ιδιότητας μου??? Εσύ άραγε πως θα αποκρινόσουν?

Ναι λοιπόν.... όλο αυτό είναι ένα παραμύθι, είναι μια καλοστημένη φάρσα, ίσως και ένα πείραμα της ΝΑΣΑ.
    Εναλλακτικά, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για ψυχοθεραπεία προκειμένου να διαπιστώσεις την ιδιότητα μου.
    (μόνο με χιούμορ μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου, εκτός κι αν εσύ στη θέση μου θα έσπευδες να απαντήσεις αναρτώντας την άδεια άσκησης επαγγέλματος σου).

2. Το να ταυτίζεσαι με όποιον έχει θυμό μαζί μου, να ξεθάβεις και άλλα παλιά θέματα, δεν μου λέει κάτι, αναρωτιέμαι αν λέει κάτι σε σένα.

3. Τα κριτήρια των διαγραφών είναι ναι μεν ξεχειλωμένα, αλλά συγκεκριμένα και νομίζω μάλιστα πως κάπου ειναι αναρτημένα στο φόρουμ.

4. Ο Κενό, κατά τη γνώμη σου -και κατά γενική ομολογία όπως αναφέρεις- «είναι ένα διαμάντι που ποτέ δε θίγει προσωπικότητες αλλά εγώ, με ματιά θολή και χωρίς συναίσθημα τον διέγραψα».
    Για να μην πάω μακρυά και μιλήσω εκ μέρους άλλων, θα σου πω ότι μόνο εμένα, με έχει προσβάλλει και συκοφαντήσει, τουλάχιστον σε 50 μηνύματα του, πολλά εκ των οποίων, πριν πάρει οποιαδήποτε προειδοποίηση.

Ομως καλή μου Τζέιν, σχεδόν ποτέ δεν έχω διαγράψει μηνύματα και δεν έχω δώσει προειδοποίηση σε προσβολές ή συκοφαντίες που απευθύνονται σ’ εμένα για να μην θεωρηθεί μεροληψία εκ μέρους μου προς το εκάστοτε μέλος.
    Διατηρώ αυτή τη στάση, ευελπιστώντας πως έτσι εξισορροπείται κάπως η ανισοτιμία που ο ρόλος μου σε αυτό το φόρουμ δημιουργεί στη σχέση μου έναντι όλων των μελών.

Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να ανατρέξεις και να δεις μηνύματα του ΚΕΝΟ που αφορούν εμένα, για του λόγου το αληθές. Ταυτόχρονα, στην αναζήτηση σου, θα δεις και δεκάδες μηνύματα του «διαμαντιού», που εμφανίζονται ως διαγραμμένα από την ομάδα διαχείρισης, που αφορούσαν παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων και σοβαρές προσβολές και συκοφαντίες προς διάφορους, λογοι για τους οποίους θα μπορούσε να έχει αποκλειστεί εδώ και μήνες.

Για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για τον αποκλεισμό του,
    ο Κενό, με την τελευταία παραβίαση προσωπικών δεδομένων που έκανε, προφανώς μάζεψε το σύνολο των προειδοποιήσεων που απαιτείται για να οδηγηθεί κάποιος σε αποκλεισμό από το φόρουμ.
    Εάν ο ίδιος, παρόλο που γνώριζε, αδιαφόρησε γι αυτο το όριο και δημοσίευσε προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμα, τι θα έπρεπε να κάνουμε στη διαχείριση?
    Να το συζητήσουμε με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων?
    Με τον Κενό, όταν έπρεπε, πολύ εγκαιρα, είχα ανταλλάξει προσωπικά μηνύματα και κάπως είχα την εντύπωση πως είχαμε συνεννοηθεί.
    Το ίδιο έχω κάνει, με τον ίδιο φιλικό τρόπο, έγκαιρα, πριν διαγραφούν, σχεδόν με όλους όσους έχουν διαγραφεί. Μέχρι εκεί μπορώ... αν με καταλαβαίνεις...

5. Τι απάντηση θα ήθελες στο ερώτημα που επίμονα θέτεις, για όσους γράφουν επί χρόνια στο φόρουμ, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα?
    Θα έπρεπε μήπως κατά την εγγραφή στο φόρουμ να ζητείται επικυρωμένη από ΚΕΠ διάγνωση και θεραπεία του μέλους?
    Τζέιν -και χωρίς χιούμορ εδώ- μήπως μπερδεύεις την ιδιότητα και τον σκοπό που επιτελεί ένα φόρουμ γενικά ή αυτό το φόρουμ συγκεκριμένα?
    Sections ψυχολογίας, όμοια με του e-psychology, έχουν χιλιάδες φόρουμς ανά τον κόσμο.

Ότι συμβαίνει σε αυτό και σε όλα τα αντιστοιχα φόρουμ, δεν είναι θεραπεία, δεν είναι επαγγελματική υποστήριξη, δεν πρόκειται για υποκατάστατο γιατρού ή ψυχολόγου, είναι φόρουμ=αγορά όπως θα το ονόμαζαν οι αρχαίοι =χώρος επικοινωνίας και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, είναι φόρουμ αυτοβοήθειας.
    Κατανοείς τα όρια αυτού του χώρου? Νομίζω πως έχεις "περίεργες" ή ίσως ουτοπικές προσδοκίες.

ΥΓ. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι επιδιώκεις από εμένα ή από το φόρουμ. Πραγματικά δυσκολεύομαι να δώσω απαντήσεις.
    Εχεις κάνει 11 προφίλ, εμφανίζεσαι όχι για να συμμετέχεις, αλλά μόνο για να σχολιάσεις(το γράφω ευγενικά) τα της διαχείρισης.
    Δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκεις.

Θα μπορούσες με 2 λόγια, πολύ συγκεκριμένα, να μου πεις τι και τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη σου σε αυτό το φόρουμ, ώστε να γίνει όπως το θέλεις κι όπως το οραματίζεσαι?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Ενταξει , ισως αρκετα μελη να μην εχουν αναγνωρισει ακομα το πολυτιμο συγγραφικο της εργο στον κοσμο της παγκοσμιας τεχνης και του πολιτισμου. Δεν ειναι αναγκη να το δραματοποιεις τοσο πολυ ομως!

Senior Member
    Ενταξει , ισως αρκετα μελη να μην εχουν αναγνωρισει ακομα το πολυτιμο συγγραφικο της εργο στον κοσμο της παγκοσμιας τεχνης και του πολιτισμου. Δεν ειναι αναγκη να το δραματοποιεις τοσο πολυ ομως!
    Βρε bolt-shitακο αφου ειναι τοσο ευτελες το συγγραφικο εργο της Ροκ γιατι δεν γραφεις εσυ καλυτερο? Να σε θαυμασουμε βρε αδερφε, να προσφερεις κ κατι στον "κοσμο της παγκοσμιας τεχνης και του πολιστιμου"!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    ........

ΥΓ. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι επιδιώκεις από εμένα ή από το φόρουμ. Πραγματικά δυσκολεύομαι να δώσω απαντήσεις.
    Εχεις κάνει 11 προφίλ, εμφανίζεσαι όχι για να συμμετέχεις, αλλά μόνο για να σχολιάσεις(το γράφω ευγενικά) τα της διαχείρισης.
    Δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκεις.

......?
    το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    βολτ σε παρακαλω να μαζεψεις λιγο την ειρωνια σου, αν γινεται.
    αν θυμαμαι καλα κι εγω σε εχω ενημερωσει εδω και πολυ καιρο οτι ειμαι Βασιλισσα, αλλα ακομα να σκυψεις !!!!
    και κανεις και χιουμορ απο πανω!!!!

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast