Νάντια δεν θα μπω σε διαδικασία να αναλύω πρόταση-πρόταση κάποια σημεία που γράφεις, γιατι δεν έχει νοήμα να παραθέτω κάποιες ψιλοανακρίβειες που μπορει να μην τέθηκαν σωστά ή τις παρεξήγησα κτλ. Σε γενικές γραμμές έχεις δώσει μια εικόνα. Αυτο που θα σου πω είναι οτι βάσει παρατήρησης έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι όλοι οι άνθρωποι έχουμε πολλά περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα απ ότι πιστεύουμε. Και αυτο στο γράφω γιατι διακρίνω οτι τοποθετείς τον εαυτό σου στο περιθώριο ("Αν ημουν,και το εχω ξαναγραψει ενας ανθρωπος συναισθηματικα και ψυχικα υγιης") και δεν πιστευω οτι είναι ακριβώς έτσι. Όπως έχω ξαναπεί, ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πράγματα και γράφεις ΔΕΝ συνάδει με αυτή την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Ανασφάλειες όλοι έχουμε, και αρνητικές εμπειρίες και πολλά άλλα. Φυσικά δεν μπορω να κρίνω εγω εσένα, απλά γραφω οτι αντιλαμβάνομαι.
Τα ιδανικά που γράφεις κι εγω τα είχα ως πεποιθήσεις (εξ ου και τα διάφορα ερωτηματικά που σου είχα θέσει στην αρχή της κουβέντας περι "δικαίου απο το σύμπαν" κτλ.). Όπως σου ξανανέφερα πο πρίν, διακρίνω πολλά κοινά σημεία σε αυτα που έχεις γράψει με δικά μου βιώματα. Που θέλω να καταλήξω? ΔΕΝ είσαι τόσο "ειδική περίπτωση" όσο νομίζεις.