Originally Posted by
giorgos panou
Ειμαι κι εγω θυμα της στατιστικης! ,διαβαζα οτι τα 3/5 των χωρισμων συμβαινουν λιγο πριν η λιγο μετα τις διακοπες. Ισως ειναι κι το μονο συνηθισμενο που ειχε αυτη η σχεση, για αυτο κι δεν ηταν γραφτο της να κρατηση καιρο.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν μπηκε στο φορουμ, δεν ειδε κανενα μηνυμα ουτε δυκο μου ουτε των παιδιων που γραψαν, δεν ενιωσα να ειναι καθολου εδω ουτε πουθενα !
Εχω να ευχαριστω οσους ασχοληθικατε , με παρηγορισατε , μου ειπατε πραματα που μπορει να συμβαινουν αλλα λογο της φασης μου δεν τα περνω χαμπαρι!
Ευχομαι να ειναι καλα, να ακουσει τις συμβουλες για το μελον της το επαγκελματικο αλλα κι για το αισθηματικο της.
Σκοπος πλεον ειναι να κρατησω χαρακτηρα, να μπορεσω να την αφησω οσο πιο γρηγορα γινετε στην ησιχια της , να χαρει τα νιατα της, στο υπεροχο κι γεματο κοσμο λογο εποχης νησι. Να μεινει μακρια μου για να μπορει ηρεμα να αποφασησει τη θα κανει με την καρδια της , κι σε τι ανθρωπους θα την αφηνει απο δω κι περα.
Οσο δυσκολο κι αν ειναι για εμενα, ειτε για τον τροπο που σπασαμε, αφου δεν μπορεσα να την δω καθολου!! να χερετιθουμε σαν ανθρωποι! ειτε για τους λογους που σπασαμε, αφου κι αυτοι ειναι τοσο μπερδεμα! μενω με το παραπονο πως δεν θ μαθω πωτες την ακριβη αιτια που εγινε ολο αυτο.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ! ΟΠΩς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!