γνωριστηκαμε σε αυτο το φορουμ,ερωτευθήκαμε σφοδρα!! Κι με χωρισε απο το σκαιπ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139
    Banned
    OXII ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟ!! , Πανω στην απελπισια μου, πανω στον θυμο μου κανω παντα βλακειες!
    ειμουν κι μθυσμενος καπως αυτες τις μερες.
    Τωρα καταλαβαινω γτ. ειναι τοσο στραβομενη τις τελευταιες μερες.
    Μαρια , πιστευω ακομα ομως οτι δεν εχει μπει, πρωτα απο ολα πωτες δεν ειχε μεγαλη σχεση με το φορουμ, εμπαινε πολυ ελαχιστα , μαλιστα τελευταιους μηνες δεν εμπαινε καθολου!
    Γνωριζει κανεις αν μπορω να σβησωκαποια μην? Θα θελα την γνωμη σου, τις γνωμες σας πια μηνυματα μου ειναι προσβλητικα, θα μπορουσαν να την κανουν να ξενερωσει? Δεν μπορω να μην παραδεχτω πως εβγαλα των εαυτομου λαδι, λαυος μου γτ. οταν υπαρχει χωρισμος δεν μπορει να φταιεις μονο ο ενας. Δεν εχω γραωει ομως - απο οτι διαβασα - κατι που να την προσβαλη , ουτε κατι που να την φωτογραφιζει.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Βρε συ Γιώργο, ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα θέματα του φόρουμ, δεν χρειάζεται ούτε μέλος να είναι, ούτε συνδεδεμένος. Με εκπλήσσεις! Για να απαντήσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πρέπει να συνδεθείς. Φυσικά και έχει διαβάσει τι γράφεις αν ακόμη την απασχολείς, έστω και λίγο!
    Όπως, με τα στοιχεία που δίνεις, πολλοί από δω μέσα έχουν καταλάβει για ποια μιλάς! Γι' αυτό κάποιοι μίλησαν για διαδικτυακά κουτσομπολιά.
    Είσαι τόσο αφελής ή το παίζεις?

Senior Member
    Γνωμη μου ειναι πως οταν υπαρχουν πραγματικα συναισθηματα και διαθεση να κρατησεις μια σχεση.....μερικα μηνυματα σε ενα φορουμ δεν αλλαζουν τιποτα....και το αντιθετο.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Εχεις δικιο!! οτι κι αν γινει σε ενα ζευγαρι! ειτε οι γωνεις να μην θελουν την σχεση τους, ειτε να μην θελει η κυβερνιση η ιδια!! αμα υπαρχει αγαπη μεσα τους! δεν θα περασει πολυ καιρος οπουκι οι γωνεις οι ιδιοι θα τους δωσουν τις ευχες τους!!
    Αλλα ολα αυτα αμα υπαρχει η φλογα μεσ τους - κι στους δυο ετσι!-
    Ειμαι πολυ χαλια ακομα κι σημερα!! αυτη μου λεγε χθες οτι μερα με την μερα ειναι καλητερα, καλιει πιο λιγο κι τετοια.
    Εγω μερα με την μερα ειμι πιο σκατα!!! Γτ. μου λυπει ολο κι πιο πολυ χρονο η γαπη μου!!
    ΜΕΓΑΛΕς ΔΙΑΦΩΡΕς ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟ

Senior Member
    εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τον εαυτό σου γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρήθηκε ..τα πόδια σου να σταθούν γερά,τα χέρια σου να εργαστούν για το καλο σου κ το μυαλό σου να δει ένα αισιόδοξο μέλλον γιατί μονο αν το δει θα μπορεσει κ να το φτάσει.όλα θελουν τον τροπο τους κ πρεπει να είμαστε ξύπνιοι να βρίσκουμε τον καλύτερο προς το συμφέρον μας..ανασκουμπώσου πάρε τα πάνω σου κ όλα θα γίνουν,όχι αλλα κλάματα κ απελπισίες :):)
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    εγώ αν είχα πρώην γκόμενο, που επειδή τον χώρισα με έκανε ξεφτίλα, εκθέτοντας προσωπικά μου στοιχεία σε ένα ολόκληρο φόρουμ...δε θα αντιδρούσα και πολύ ψύχραιμα.
    Πραγματικά, θεωρείς ότι συμπεριφέρεσαι σωστά σε κάποια που όπως λες λατρεύεις?
    εμένα το θέμα σου μου κάνει σε στυγνό συναισθηματικό εκβιασμό και θα κάνω και αναφορά γιατί η διαχείριση αγρόν ηγόραζε.
    Είναι που κατά τ'άλλα προσατευονται τα μέλη του φόρουμ.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    εγώ αν είχα πρώην γκόμενο, που επειδή τον χώρισα με έκανε ξεφτίλα, εκθέτοντας προσωπικά μου στοιχεία σε ένα ολόκληρο φόρουμ...δε θα αντιδρούσα και πολύ ψύχραιμα.
    Πραγματικά, θεωρείς ότι συμπεριφέρεσαι σωστά σε κάποια που όπως λες λατρεύεις?
    εμένα το θέμα σου μου κάνει σε στυγνό συναισθηματικό εκβιασμό και θα κάνω και αναφορά γιατί η διαχείριση αγρόν ηγόραζε.
    Είναι που κατά τ'άλλα προσατευονται τα μέλη του φόρουμ.
    Πρωτα απο ολα δεν ειμουν "γκομενος" , ειχαμε σοβαρη σχεση, αγαπιομασταν ,μηνμπερδευεις με τις δικες σου σχεσεις δεν ειναι μονο το "πηδιμα" , ευχομαι να το χαμπαριασεις και εσυ.
    Δευτερον δεν την εκανα ξεφτιλα ! γτ. δεν αναφερα τα ευαίσθητα κι προσωπικα της . Και πανω απο ολα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ την φωτογραφισα ,αφου κανεις δεν καταλαβε για πια λεω! οπως εχω πει εκατο φορες ηταν πολυ σπανια μεσα στο φορουμ!!
    Τριτον κι συμαντικοτερο απο ολα! οτι κι να εγινε , οσο σκατα κι αν εγιναν τα πραματα , την αγαπησα κι την αγαπω ακομα!! γτ. μου σταθηκε οπως λιγοι ανθρωποι σε πολυ δυσκολες φασεις της ζωης μου! αυτο δεν το ξεχναω με τυποτα!!!!!
    Τελος αμα θες να ρουφιανεψεις καντω!! σε παρακαλω καντω!!! ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ! που τολμας να λες σε μενα για "συναισθηματικό εκβιασμό " σε αυτην την σχεση μου! δεν ξερεις κι κανεις αυτο που εισαι εξπερ! να πικρενεις καποιον που εχασε την σχεση του!

Senior Member
    κορίτσι όποιο κι αν είσαι και διαβάζεις τα όσα έχουν γραφεί, μη μασάς από ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους, στο λέω σα συμβουλή.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Ειμαι κι εγω θυμα της στατιστικης! ,διαβαζα οτι τα 3/5 των χωρισμων συμβαινουν λιγο πριν η λιγο μετα τις διακοπες. Ισως ειναι κι το μονο συνηθισμενο που ειχε αυτη η σχεση, για αυτο κι δεν ηταν γραφτο της να κρατηση καιρο.
    Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν μπηκε στο φορουμ, δεν ειδε κανενα μηνυμα ουτε δυκο μου ουτε των παιδιων που γραψαν, δεν ενιωσα να ειναι καθολου εδω ουτε πουθενα !
    Εχω να ευχαριστω οσους ασχοληθικατε , με παρηγορισατε , μου ειπατε πραματα που μπορει να συμβαινουν αλλα λογο της φασης μου δεν τα περνω χαμπαρι!
    Ευχομαι να ειναι καλα, να ακουσει τις συμβουλες για το μελον της το επαγκελματικο αλλα κι για το αισθηματικο της.
    Σκοπος πλεον ειναι να κρατησω χαρακτηρα, να μπορεσω να την αφησω οσο πιο γρηγορα γινετε στην ησιχια της , να χαρει τα νιατα της, στο υπεροχο κι γεματο κοσμο λογο εποχης νησι. Να μεινει μακρια μου για να μπορει ηρεμα να αποφασησει τη θα κανει με την καρδια της , κι σε τι ανθρωπους θα την αφηνει απο δω κι περα.
    Οσο δυσκολο κι αν ειναι για εμενα, ειτε για τον τροπο που σπασαμε, αφου δεν μπορεσα να την δω καθολου!! να χερετηθουμε σαν ανθρωποι! ειτε για τους λογους που σπασαμε, αφου κι αυτοι ειναι τοσο μπερδεμα! μενω με το παραπονο πως δεν θ μαθω ποτες την ακριβη αιτια που εγινε ολο αυτο.
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ! ΟΠΩς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ειμαι κι εγω θυμα της στατιστικης! ,διαβαζα οτι τα 3/5 των χωρισμων συμβαινουν λιγο πριν η λιγο μετα τις διακοπες. Ισως ειναι κι το μονο συνηθισμενο που ειχε αυτη η σχεση, για αυτο κι δεν ηταν γραφτο της να κρατηση καιρο.
    Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν μπηκε στο φορουμ, δεν ειδε κανενα μηνυμα ουτε δυκο μου ουτε των παιδιων που γραψαν, δεν ενιωσα να ειναι καθολου εδω ουτε πουθενα !
    Εχω να ευχαριστω οσους ασχοληθικατε , με παρηγορισατε , μου ειπατε πραματα που μπορει να συμβαινουν αλλα λογο της φασης μου δεν τα περνω χαμπαρι!
    Ευχομαι να ειναι καλα, να ακουσει τις συμβουλες για το μελον της το επαγκελματικο αλλα κι για το αισθηματικο της.
    Σκοπος πλεον ειναι να κρατησω χαρακτηρα, να μπορεσω να την αφησω οσο πιο γρηγορα γινετε στην ησιχια της , να χαρει τα νιατα της, στο υπεροχο κι γεματο κοσμο λογο εποχης νησι. Να μεινει μακρια μου για να μπορει ηρεμα να αποφασησει τη θα κανει με την καρδια της , κι σε τι ανθρωπους θα την αφηνει απο δω κι περα.
    Οσο δυσκολο κι αν ειναι για εμενα, ειτε για τον τροπο που σπασαμε, αφου δεν μπορεσα να την δω καθολου!! να χερετιθουμε σαν ανθρωποι! ειτε για τους λογους που σπασαμε, αφου κι αυτοι ειναι τοσο μπερδεμα! μενω με το παραπονο πως δεν θ μαθω πωτες την ακριβη αιτια που εγινε ολο αυτο.
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ! ΟΠΩς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!
    γιώργο, δεν ξέρω αν θα σε στεναχωρήσει αυτό που θα σου πω, αλλά αν είχες μια ελπίδα να γυρίσει η κοπέλα με όλη αυτή τη συμπεριφορά το μόνο που καταφέρνεις είναι να την ξενερώνεις περισσότερο.
    Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκάλοπ με τις κοπέλες του φόρουμ και να σου έλεγαν πως θα ένιωθαν αν χώριζαν για τον οποιονδήποτε λόγο με το φίλο τους και αυτός αντιδρούσε έτσι.
    θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον.

Banned
    Γιωργο αν εκανε ετσι καποιος που θα με διεκδικουσε,ενδεχομενως να αλλαζα πλανητη..ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ!!!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Γιωργο αν εκανε ετσι καποιος που θα με διεκδικουσε,ενδεχομενως να αλλαζα πλανητη..ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ!!!
    .....................πρώτη ψήφος....................(φυσικά συμφωνώ..:Ρ)
    Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες.

Banned
    ¨) , Ενδιαφερον ,οντος, ¨) Δεν θα χα προβλημα.
    Μα και τα να εκανα ρε παιδια? δλδη να την παρακαλαω να γυρησει?? ε ετσι δεν την θελω!!
    Αληθεια πειτε μου ποιο μηνυμα ειναι σκατα?

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ¨) , Ενδιαφερον ,οντος, ¨) Δεν θα χα προβλημα.
    Μα και τα να εκανα ρε παιδια? δλδη να την παρακαλαω να γυρησει?? ε ετσι δεν την θελω!!
    Αληθεια πειτε μου ποιο μηνυμα ειναι σκατα?
    Δλδ συγνωμη με αυτο θρεντ νιωθεις οτι κρατας χαρακτηρα?Γιωργο συνελθε..καταλαβαινω εισαι πληγωμενος,την θες,την αγαπας αλλα με κλαψα κανεις δεν καταφερε τιποτα..την μισω την κλαουρα!κλαψε βουβα ρε αδερφε μου!πρεπει να μπει και να τα διαβασει αυτα?και τι νομιζεις οτι αν τα διαβασει θα πει "Αχ τι αγορινα εχω εγω!!" ?ισως ειμαι λιγο σκληρη και να με συγχωρεσεις,ισως απανταω βαση του δικου μου χαρακτηρα,αλλα σου ξαναλεω ετσι δεν κερδιζεις τιποτα..απεναντιας απωθεις!οχι σαν ανθρωπος να εξηγουμαι,σαν κατασταση!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αν θες παντως γιωργο μπορεις να μας πεις τα δικα σου λαθη σε αυτη τη σχεση.. Να τα αναλυσουμε μηπως βοηθηθεις και να ξερεις να μην τα επαναλαβεις στο μελλον, γιατι οπως ειπες τα ειπες εσυ τα παραπονα σου για την κοπελα, αλλα και εσυ εκανες σφαλματα. Μπορει να ηταν στην τελικη τοσο σημαντικα ωστε να ραγισει κατι μεσα της.. Αν θες μας λες.

Banned
    Ρε κοριτσια,δυστυχως δεν μπορεσα να καταγραψω ακριβος πως εχουν τα πραματα! - ξερω ξερω φταιει η μορφοση μου, η εγκληματικη μου σμπεριφορα πρως την γραμματικη κι το συντακτικο μου! ¨) - χεχε.
    Δεν ειναι ευκολα τα πραματα, το συγουρο ειναι οτι πρεπει να την αφησω υσιχη για καποιο καιρο!

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast