Results 46 to 60 of 139
-
26-07-2012, 13:16 #46
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
OXII ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟ!! , Πανω στην απελπισια μου, πανω στον θυμο μου κανω παντα βλακειες!
ειμουν κι μθυσμενος καπως αυτες τις μερες.
Τωρα καταλαβαινω γτ. ειναι τοσο στραβομενη τις τελευταιες μερες.
Μαρια , πιστευω ακομα ομως οτι δεν εχει μπει, πρωτα απο ολα πωτες δεν ειχε μεγαλη σχεση με το φορουμ, εμπαινε πολυ ελαχιστα , μαλιστα τελευταιους μηνες δεν εμπαινε καθολου!
Γνωριζει κανεις αν μπορω να σβησωκαποια μην? Θα θελα την γνωμη σου, τις γνωμες σας πια μηνυματα μου ειναι προσβλητικα, θα μπορουσαν να την κανουν να ξενερωσει? Δεν μπορω να μην παραδεχτω πως εβγαλα των εαυτομου λαδι, λαυος μου γτ. οταν υπαρχει χωρισμος δεν μπορει να φταιεις μονο ο ενας. Δεν εχω γραωει ομως - απο οτι διαβασα - κατι που να την προσβαλη , ουτε κατι που να την φωτογραφιζει.
- 26-07-2012, 13:48 #47
- Join Date
- Apr 2012
- Posts
- 1,742
Γνωμη μου ειναι πως οταν υπαρχουν πραγματικα συναισθηματα και διαθεση να κρατησεις μια σχεση.....μερικα μηνυματα σε ενα φορουμ δεν αλλαζουν τιποτα....και το αντιθετο.....
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
26-07-2012, 16:09 #48
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Εχεις δικιο!! οτι κι αν γινει σε ενα ζευγαρι! ειτε οι γωνεις να μην θελουν την σχεση τους, ειτε να μην θελει η κυβερνιση η ιδια!! αμα υπαρχει αγαπη μεσα τους! δεν θα περασει πολυ καιρος οπουκι οι γωνεις οι ιδιοι θα τους δωσουν τις ευχες τους!!
Αλλα ολα αυτα αμα υπαρχει η φλογα μεσ τους - κι στους δυο ετσι!-
Ειμαι πολυ χαλια ακομα κι σημερα!! αυτη μου λεγε χθες οτι μερα με την μερα ειναι καλητερα, καλιει πιο λιγο κι τετοια.
Εγω μερα με την μερα ειμι πιο σκατα!!! Γτ. μου λυπει ολο κι πιο πολυ χρονο η γαπη μου!!
ΜΕΓΑΛΕς ΔΙΑΦΩΡΕς ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟ
26-07-2012, 16:37 #49
- Join Date
- Apr 2012
- Location
- οδός φαντασία
- Posts
- 1,199
εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τον εαυτό σου γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρήθηκε ..τα πόδια σου να σταθούν γερά,τα χέρια σου να εργαστούν για το καλο σου κ το μυαλό σου να δει ένα αισιόδοξο μέλλον γιατί μονο αν το δει θα μπορεσει κ να το φτάσει.όλα θελουν τον τροπο τους κ πρεπει να είμαστε ξύπνιοι να βρίσκουμε τον καλύτερο προς το συμφέρον μας..ανασκουμπώσου πάρε τα πάνω σου κ όλα θα γίνουν,όχι αλλα κλάματα κ απελπισίες :):)
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
26-07-2012, 16:41 #50
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 1,685
εγώ αν είχα πρώην γκόμενο, που επειδή τον χώρισα με έκανε ξεφτίλα, εκθέτοντας προσωπικά μου στοιχεία σε ένα ολόκληρο φόρουμ...δε θα αντιδρούσα και πολύ ψύχραιμα.
Πραγματικά, θεωρείς ότι συμπεριφέρεσαι σωστά σε κάποια που όπως λες λατρεύεις?
εμένα το θέμα σου μου κάνει σε στυγνό συναισθηματικό εκβιασμό και θα κάνω και αναφορά γιατί η διαχείριση αγρόν ηγόραζε.
Είναι που κατά τ'άλλα προσατευονται τα μέλη του φόρουμ...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
26-07-2012, 20:08 #51
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Πρωτα απο ολα δεν ειμουν "γκομενος" , ειχαμε σοβαρη σχεση, αγαπιομασταν ,μηνμπερδευεις με τις δικες σου σχεσεις δεν ειναι μονο το "πηδιμα" , ευχομαι να το χαμπαριασεις και εσυ.
Δευτερον δεν την εκανα ξεφτιλα ! γτ. δεν αναφερα τα ευαίσθητα κι προσωπικα της . Και πανω απο ολα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ την φωτογραφισα ,αφου κανεις δεν καταλαβε για πια λεω! οπως εχω πει εκατο φορες ηταν πολυ σπανια μεσα στο φορουμ!!
Τριτον κι συμαντικοτερο απο ολα! οτι κι να εγινε , οσο σκατα κι αν εγιναν τα πραματα , την αγαπησα κι την αγαπω ακομα!! γτ. μου σταθηκε οπως λιγοι ανθρωποι σε πολυ δυσκολες φασεις της ζωης μου! αυτο δεν το ξεχναω με τυποτα!!!!!
Τελος αμα θες να ρουφιανεψεις καντω!! σε παρακαλω καντω!!! ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ! που τολμας να λες σε μενα για "συναισθηματικό εκβιασμό " σε αυτην την σχεση μου! δεν ξερεις κι κανεις αυτο που εισαι εξπερ! να πικρενεις καποιον που εχασε την σχεση του!
26-07-2012, 20:25 #52
- Join Date
- Feb 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 1,685
κορίτσι όποιο κι αν είσαι και διαβάζεις τα όσα έχουν γραφεί, μη μασάς από ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους, στο λέω σα συμβουλή.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
26-07-2012, 22:03 #53
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Ειμαι κι εγω θυμα της στατιστικης! ,διαβαζα οτι τα 3/5 των χωρισμων συμβαινουν λιγο πριν η λιγο μετα τις διακοπες. Ισως ειναι κι το μονο συνηθισμενο που ειχε αυτη η σχεση, για αυτο κι δεν ηταν γραφτο της να κρατηση καιρο.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν μπηκε στο φορουμ, δεν ειδε κανενα μηνυμα ουτε δυκο μου ουτε των παιδιων που γραψαν, δεν ενιωσα να ειναι καθολου εδω ουτε πουθενα !
Εχω να ευχαριστω οσους ασχοληθικατε , με παρηγορισατε , μου ειπατε πραματα που μπορει να συμβαινουν αλλα λογο της φασης μου δεν τα περνω χαμπαρι!
Ευχομαι να ειναι καλα, να ακουσει τις συμβουλες για το μελον της το επαγκελματικο αλλα κι για το αισθηματικο της.
Σκοπος πλεον ειναι να κρατησω χαρακτηρα, να μπορεσω να την αφησω οσο πιο γρηγορα γινετε στην ησιχια της , να χαρει τα νιατα της, στο υπεροχο κι γεματο κοσμο λογο εποχης νησι. Να μεινει μακρια μου για να μπορει ηρεμα να αποφασησει τη θα κανει με την καρδια της , κι σε τι ανθρωπους θα την αφηνει απο δω κι περα.
Οσο δυσκολο κι αν ειναι για εμενα, ειτε για τον τροπο που σπασαμε, αφου δεν μπορεσα να την δω καθολου!! να χερετηθουμε σαν ανθρωποι! ειτε για τους λογους που σπασαμε, αφου κι αυτοι ειναι τοσο μπερδεμα! μενω με το παραπονο πως δεν θ μαθω ποτες την ακριβη αιτια που εγινε ολο αυτο.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ! ΟΠΩς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!
26-07-2012, 22:09 #54
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
γιώργο, δεν ξέρω αν θα σε στεναχωρήσει αυτό που θα σου πω, αλλά αν είχες μια ελπίδα να γυρίσει η κοπέλα με όλη αυτή τη συμπεριφορά το μόνο που καταφέρνεις είναι να την ξενερώνεις περισσότερο.
Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκάλοπ με τις κοπέλες του φόρουμ και να σου έλεγαν πως θα ένιωθαν αν χώριζαν για τον οποιονδήποτε λόγο με το φίλο τους και αυτός αντιδρούσε έτσι.
θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον.
26-07-2012, 22:14 #55
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Γιωργο αν εκανε ετσι καποιος που θα με διεκδικουσε,ενδεχομενως να αλλαζα πλανητη..ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ!!!
26-07-2012, 22:39 #56
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
26-07-2012, 22:49 #57
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
¨) , Ενδιαφερον ,οντος, ¨) Δεν θα χα προβλημα.
Μα και τα να εκανα ρε παιδια? δλδη να την παρακαλαω να γυρησει?? ε ετσι δεν την θελω!!
Αληθεια πειτε μου ποιο μηνυμα ειναι σκατα?
26-07-2012, 23:00 #58
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Δλδ συγνωμη με αυτο θρεντ νιωθεις οτι κρατας χαρακτηρα?Γιωργο συνελθε..καταλαβαινω εισαι πληγωμενος,την θες,την αγαπας αλλα με κλαψα κανεις δεν καταφερε τιποτα..την μισω την κλαουρα!κλαψε βουβα ρε αδερφε μου!πρεπει να μπει και να τα διαβασει αυτα?και τι νομιζεις οτι αν τα διαβασει θα πει "Αχ τι αγορινα εχω εγω!!" ?ισως ειμαι λιγο σκληρη και να με συγχωρεσεις,ισως απανταω βαση του δικου μου χαρακτηρα,αλλα σου ξαναλεω ετσι δεν κερδιζεις τιποτα..απεναντιας απωθεις!οχι σαν ανθρωπος να εξηγουμαι,σαν κατασταση!
26-07-2012, 23:03 #59
- Join Date
- Jun 2011
- Location
- In this old house where every door is open
- Posts
- 2,572
Αν θες παντως γιωργο μπορεις να μας πεις τα δικα σου λαθη σε αυτη τη σχεση.. Να τα αναλυσουμε μηπως βοηθηθεις και να ξερεις να μην τα επαναλαβεις στο μελλον, γιατι οπως ειπες τα ειπες εσυ τα παραπονα σου για την κοπελα, αλλα και εσυ εκανες σφαλματα. Μπορει να ηταν στην τελικη τοσο σημαντικα ωστε να ραγισει κατι μεσα της.. Αν θες μας λες.
26-07-2012, 23:07 #60
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Ρε κοριτσια,δυστυχως δεν μπορεσα να καταγραψω ακριβος πως εχουν τα πραματα! - ξερω ξερω φταιει η μορφοση μου, η εγκληματικη μου σμπεριφορα πρως την γραμματικη κι το συντακτικο μου! ¨) - χεχε.
Δεν ειναι ευκολα τα πραματα, το συγουρο ειναι οτι πρεπει να την αφησω υσιχη για καποιο καιρο!
Similar Threads
-
Ποσοι ενεργοι ειμαστε αραγε που συχναζουμε σε αυτο το φορουμ.
By keep_walking in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 7Last Post: 25-04-2012, 06:13 -
Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ;
By whitecandle in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 393Last Post: 02-07-2010, 15:24 -
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !
By πανος12345 in forum Με καφέ και συμπάθεια....Replies: 38Last Post: 28-10-2009, 09:03 -
Ποιους πραγματικα σκοπους εξυπηρετει το φορουμ αυτο ?
By πανος12345 in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματαReplies: 40Last Post: 27-10-2009, 16:55 -
Καλησπέρα σε όλους..πρώτη μέρα σ' αυτό το φόρουμ :)
By psycho-logic in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 11Last Post: 14-04-2008, 13:03
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή