Originally Posted by
λιλιουμ
Aντρες, πεταμενα λεφτα!! Αυτο λεει η λαικη σοφια! Τυχαιο?? Δε νομιζω!! Οπερ μεθερμηνευομενον εστι, δεν αξιζουν ουτε ενα δακρυ, ουτε λιγη στεναχωρια, ουτε ενα ξεβολεμα, ουτε τπτ. Αν θες εναν για τους χι ψι λογους μπορεις να βρεις ευκολα, απο κει και περα δεν πρεπει να δεθεις, να πεσεις με τα μουτρα, να αφησεις τη ζωη σου, αν γινεις η κυρια του κυριου. Μπορει να τα νομιζει ολα αυτα, αν μπορεις να το κανεις αυτο, εισαι θεα! Και ετσι με φτυσιμο και χωρις πολλα πολλα μπορει να εχει μαι γυναικα μια υπεροχη σχεση. Πρεπει παντα ο αντρας να ενιδαφερεται πιο πολυ, και για να γινει αυτο πρεπει να μην ειναι βεβαιος για την γυναικα του ποσο αφοσιωμενη ειναι σε αυτον, αλλα να μην εχιε αποδειξεις για το αντιθετο. Ολες οι λαικες σοφιες δεν ειναι τυχαιες επαναλαμαβανω. Η γιαγια μου ελεγε ο αντρας πρεπει να σε αγαπαει πιο πολυ απο οτι εσυ, και εσυ πρεπει να τον γνωριζεις πιο πολυ απο οτι εκεινος εσενα. Στα 30 χρονια ζωης μου στα 14 απο τα οποια κανω σχεσεις, το εχω επιβεβαιωσει καθε φορα. Καθε φορα που εφαρμοζω κατι απο αυτα αποδεικνυεται ποσο δικιο εχουν.. Ελπιζω οτι θα μου γινουν βιωμα πλεον. Δεν αξιζει για κανεναν να χαλιομαστε, για καμια απορριψη, κερατο, κτλ κτλ. ΑΜα δε γουσταρουμε κατι το λεμε για να αλλαξει, αμα δεν αλλαζει και εξακολουθουμε να μην το γυσταρουμε, δινουμε ποδι. Επισης, πρεπει να συμφιλιωθουμε με την ιδεα του κερατου, αν πραγματι θελουμε να περασουεμ με καποιον τη ζωη μας. Αυτα απο μενα.