Ο χωρισμός αιτία κατάθλιψης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 108
    Quote Originally Posted by AbetterWorld View Post
    Ειχα να μπω καιρο,πραγματικα ετσι αισθανομουν.ομολογω πως υπαρχει προοδος.εχω ηδη γνωρισει μια αλλη κοπελα η οποια ομως θα φυγει στο σικαγο.σκεφτομαι να παω να την δω κανενα μηνα,γενικοτερα μ αρεσει να ταξιδευω και καταννοω απολυτα την αναγκη σου να φυγεις σε ξενη χωρα οταν το εκανες οπως επισης και το να γυμναζεσαι...ολα περνανε και ηδη αρχιζω και συνηθιζω μακρυα της.εχω ομως ενα πολυ μεγαλο προβλημα στην ερωτικη μου ζωη.Οποια κοπελα μπορω να την κανω να κοιμηθει μαζι μου δεν την σεβομαι,την θεωρω ρηχη και δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω μαζι της.ειτε αυτη προερχεται απο το παρελθον μου ειτε την γνωριζω τωρα και βλεπω οτι ενδιαφερεται.οποια κοπελα προσεγγιζω και δεν δειχνει ενδιαφερον πληγωνεται αφανταστα ο εγωισμος μου.νοιωθω τρομερη ανασφαλεια σε περιπτωση απορριψης.ολο αυτο μ φενεται ενας φαυλος κυκλος.καπου ειχα διαβασει πως ο φρουντ ειχε πει:"Οι γυναικες που με ελκυουν ερωτικα δεν χαιρουν την εκτιμηση μου ως προσωπικοτητες και οσες χαιρουν εκτιμηση ως προσωπικοτητες δν με ελκυουν ερωτικα.στην σπανια δε,περιπτωση οπου μια γυναικα πληρει και τις δυο προυποθεσεις θα υπαρχει ενας αλλος λογος που δεν θα μου δινει την δυναοτητα να ειμαι μαζι της.ειτε δεν θα ενδιαφερεται,ειτε θα ειναι σε σχεση ειτε θα βρισκεται πολυ μακρυα".νοιωθω οτι ταυτιζομαι απολυτα με αυτο στην παρουσα φαση και επισης αισθανομαι πως το σεξ χωρις συναισθημα δεν μου ταιριαζει πλεον...απορω με τον εαυτο μου πως αποκαλυφθηκαν τοσες ευαισθησιες ξαφνικα ενω ειχα ενα εντελως διαφορετικο τροπο ζωης και σκεψης.Μπορω να πω οτι αισθανομαι μονος αν και το παλευω
    Abetterworld να μπαίνεις να τα λέμε! Σχετικά με το να φύγω στην άλλη μεριά του κόσμου δεν το εκανα από ερωτικη απογοητευση αλλά για μένα. Από φιλοδοξία και τυχοδιωκτισμό :-) Ότι σε λιγο καιρό θα ξαναφύγω πάλι θα το κάνω για εμένα. Πήρα υποτροφία και θα εξελιχθώ επαγγελματικά. Φαντάσου την καψούρα μου που σκεφτόμουν να απορρίψω την υποτροφία για να μείνω εδώ Αθήνα μαζί του...

Ωραίο αυτό που είπε ο Φρουντ και μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον που ταυτίζεσαι... Ομως να σου πω κάτι? Απο όσα είχες γράψει η κουκλα η πρωην σου πρέπει να ηταν τρελλά ρηχή.. χαχαχα... Εσυ ξέρεις βέβαια... Μάλλον θαμπώθηκες από το εξωτερικό και όχι με τον πλουσιο συναισθηματικό της κόσμο. Μπορεί και αυτές που σε ελκυουν ερωτικά να εχουν κάτι παραπάνω να σου πουν αλλά να μη στο λένε γιατί εσύ τις αντιμετωπίζει από προκαταληψη σαν χαζές. Τωρα για το ότι οι γυναικες που εκτιμας δεν τις θες σεξουαλικά... τι να πω... μπορεί αυτές να μην είναι καλλονές και να μην το παίζουν γκόμενες. Οι αντρες είστε οπτικοί τυποι και κολλάτε με την εμφάνιση - πολύ σεβαστό αυτό. Υπάρχουν όμως οπως λες και αυτες που τα συνδυαζουν και τα δυο.. και ξέρω πολλές ... πανέξυπνες με προσωπικότητα και πολύ εμφανίσιμες. Είναι εκεί έξω και σίγουρα κάποια στιγμή θα την βρεις αυτην που θα σου κάνει το κλικ απο ολες τις απόψεις...Φρόντισε μέχρι τότε να έχεις γίνει ο άντρας που τους αξίζει :-)

Σου αφιερώνω το παρακάτω...Λιαντίνης.

"Η Κίρκη είναι έξυπνη. Γι' αυτό είναι τόσο έμορφη, ώστε να φαντάζει μάγισσα και μάγισσας παιδί. Γι' αυτό μαγεύει τ' άστρι και δεν περπατεί. Αν δεν ήτανε έξυπνη, δε θα 'τανε κι έμορφη. Η εμορφιά είναι δύναμη νόησης. Η εμορφιά δεν είναι απλά καμπύλες και χρώτας, λίκνισμα και λαιμός και μαλλιά. Η εμορφιά είναι δαιμονική κυριαρχία στον περίγυρο από αιτίες απροσδιόριστες. Είναι το «αμήχανον κάλλος» που λέει ο Πλάτων."

Τωρα, για το θέμα της απόρριψης που σε πειράζει...είναι metals of honors να σκέφτεσαι. Αυτός που τολμά και διεκδικεί θα φάει και τα μούτρα του. Αυτό ισχύει με όλα τα πράγματα στη ζωή. Προτιμάς να μένεις στάσιμος δλδ? Και αν σε απορρίψουν τι έγινε? Γιατί εχουμε τόσο ανάγκη την αποδοχή και μάλιστα από ανθρώπους που μπορεί και να μην εκτιμάμε?

Καλό ΣΚ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    δεν εχεις μετανιώσει ομως που δεν του εδωσες μια ευκαιρία? Γυρισε και τι σου ειπε ακριβως?
    Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις οτι θα αρχισεις να τα βλέπεις πιο καθαρά.. Να του έδινα και άλλη ευκαιρία γιατι?Για να χάσω και άλλο χρόνο απο την ζωή μου σκεπτόμενη γιατι χωρίσαμε παλι?? Χωρίσαμε Χριστούγεννα και αυτος θυμήθηκε να γυρίσει τον Ιούλιο.. 7 μηνες μετά.. και σκέψου οτι μου πήρε ενα χρόνο και κατι για να το ξεπεράσω.. πολύ έρωτας όμως..
    Ναι ξέχασα να πω οτι μετα βρηκε και μια άλλη, εμ τι θα γίνει 2 γυναικες σε έναν ? ουτε καν.. Απο την στιγμη που έκοψα καθε επαφή μαζι του ειναι ολα καλύτερα. αν και πιστευα οτι αν τον βλέπω θα ειμαι καλυτερα , αλλά μου χαλουσε την μερα οταν τον έβλεπα.. Το καλοκαιρι που κοψαμε και την καλημέρα και είχα κατι μήνες να τον δω αρχισα να παιρνω τα πάνω μου.. .. την τελευταία μερα ηρθε να με ανακρίνει γιατι το έκανες αυτό , γιατι εκανες εκεινο, τα γιατι του κώλου.. ηρθε για να ικανοποιησει τον εγωισμο του οτι μετραει .. Τον πεταξα έξω απο το σπίτι (ήθελε να μείνει απο τον τρόπο που μου μιλαγε) και του είπα οτι όταν με ξαναδει να μη τολμήσει ουτε να με κοιτάξει.. και εκεί μειναμε .. :P να ξέρεις οτι ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρος..

Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις οτι θα αρχισεις να τα βλέπεις πιο καθαρά.. Να του έδινα και άλλη ευκαιρία γιατι?Για να χάσω και άλλο χρόνο απο την ζωή μου σκεπτόμενη γιατι χωρίσαμε παλι?? Χωρίσαμε Χριστούγεννα και αυτος θυμήθηκε να γυρίσει τον Ιούλιο.. 7 μηνες μετά.. και σκέψου οτι μου πήρε ενα χρόνο και κατι για να το ξεπεράσω.. πολύ έρωτας όμως..
    Ναι ξέχασα να πω οτι μετα βρηκε και μια άλλη, εμ τι θα γίνει 2 γυναικες σε έναν ? ουτε καν.. Απο την στιγμη που έκοψα καθε επαφή μαζι του ειναι ολα καλύτερα. αν και πιστευα οτι αν τον βλέπω θα ειμαι καλυτερα , αλλά μου χαλουσε την μερα οταν τον έβλεπα.. Το καλοκαιρι που κοψαμε και την καλημέρα και είχα κατι μήνες να τον δω αρχισα να παιρνω τα πάνω μου.. .. την τελευταία μερα ηρθε να με ανακρίνει γιατι το έκανες αυτό , γιατι εκανες εκεινο, τα γιατι του κώλου.. ηρθε για να ικανοποιησει τον εγωισμο του οτι μετραει .. Τον πεταξα έξω απο το σπίτι (ήθελε να μείνει απο τον τρόπο που μου μιλαγε) και του είπα οτι όταν με ξαναδει να μη τολμήσει ουτε να με κοιτάξει.. και εκεί μειναμε .. :P να ξέρεις οτι ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρος..
    Καλά αυτός ήρθε να σε διεκδικήσει πίσω έχοντας άλλη κοπέλα? Το ήξερε ότι το γνώριζες? Απ΄ότι βλέπω γύρω μου, οι περισσότεροι πρώην εξαφανίζονται για μερικούς μήνες που γλεντάνε την ελευθερία τους και όταν βαρεθούν ξαναεμφανίζονται σαν να μην τρέχει κάτι και ψάχνουν για επιβεβαίωση. Πάντως μπράβο σου που ενώ την είχες δαγκώσει τη λαμαρίνα κρατήθηκες και δεν ξανακύλησες. Θέλει χαρακτήρα αυτό!

Ο πρώην πρώην (δλδ η σχεση που ειχα πριν τον τελευταίο) ειχαμε πολλά μπρος πίσω και οταν αποφάσισα οτι ειναι οριστικό δεν με ξαναενόχλησε. Εμφανιστηκε μετα απο 5 μηνες όταν ημουν με τον αλλον και περνουσα ζάχαρη να μου πει οτι εχει αναγκη να με νιωθει κοντα του. Και ενω του ειπα οτι εχω προχωρήσει και είμαι σε άλλη σχέση εξακολουθούσε να με ενοχλεί και να με προσκαλεί για ποτό ή φαγητό...ακόμα και όταν τον αγνοούσα παντελώς. Πολύ πείσμα. Ακόμα και τώρα με παίρνει τηλέφωνο στο σταθερό για να είναι σίγουρος ότι θα το σηκώσω (δεν εχω αναγνωριση και το ξέρει). Μου είναι φυσικά εντελώς αδιάφορος αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτόν ποτέ δεν τον ερωτεύτηκα τρελλά...

Senior Member
    Καλά αυτός ήρθε να σε διεκδικήσει πίσω έχοντας άλλη κοπέλα? Το ήξερε ότι το γνώριζες? Απ΄ότι βλέπω γύρω μου, οι περισσότεροι πρώην εξαφανίζονται για μερικούς μήνες που γλεντάνε την ελευθερία τους και όταν βαρεθούν ξαναεμφανίζονται σαν να μην τρέχει κάτι και ψάχνουν για επιβεβαίωση. Πάντως μπράβο σου που ενώ την είχες δαγκώσει τη λαμαρίνα κρατήθηκες και δεν ξανακύλησες. Θέλει χαρακτήρα αυτό!

Ο πρώην πρώην (δλδ η σχεση που ειχα πριν τον τελευταίο) ειχαμε πολλά μπρος πίσω και οταν αποφάσισα οτι ειναι οριστικό δεν με ξαναενόχλησε. Εμφανιστηκε μετα απο 5 μηνες όταν ημουν με τον αλλον και περνουσα ζάχαρη να μου πει οτι εχει αναγκη να με νιωθει κοντα του. Και ενω του ειπα οτι εχω προχωρήσει και είμαι σε άλλη σχέση εξακολουθούσε να με ενοχλεί και να με προσκαλεί για ποτό ή φαγητό...ακόμα και όταν τον αγνοούσα παντελώς. Πολύ πείσμα. Ακόμα και τώρα με παίρνει τηλέφωνο στο σταθερό για να είναι σίγουρος ότι θα το σηκώσω (δεν εχω αναγνωριση και το ξέρει). Μου είναι φυσικά εντελώς αδιάφορος αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτόν ποτέ δεν τον ερωτεύτηκα τρελλά...
    Μου είχε πει οτι δεν μπορεί να με πλάσει όπως θέλει αυτός.. Ναι συγνώμη κιόλας που δεν είμαι άβουλη.. Με αυτή που τα έφτιαξε τα έχει μέχρι και σήμερα (μου το λενε καποιοι κοινοι γνωστοί μας). Το κοριτσι που τα έχει ειναι πολύ καλό και της έχει κάνει την ζωή πατίνι.. Ξερεις τι , και εγώ κάτω απο άλλες συνθήκες ισως να γυρνούσα αλλά είχε πολυ μεγάλη γλώσσα.. Ελεγε πολλές κουβέντες και αν ξαναγυρνουσα σιγουρα θα τον χωριζα οταν θα περνουσε ο έρωτας.. είχε χαθεί ο σεβασμος και έτσι δεν γίνετε δουλειά.. Ολοι οι πρώην έτσι ειναι μόλις δούνε οτι το "δεδομένο " τους βρήκε κάτι άλλο γυρνάνε πίσω..
    Για μενα πάρε το χρόνο σου μείνε μόνη σου , μην κάνεις σχέση με κάποιον προσπαθώντας να ξεχάσεις τον πρώην .. Βάλε ασχολίες στην μερα σου και σιγα σιγα όλα θα πάνε καλά..

Banned
    και αν ξαναγυρνουσα σιγουρα θα τον χωριζα
    σαν αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=UOVZiaTQhw4

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κάπως ετσι..

βάλια, είσαι θεά !
    Φωτεινό παράδειγμα, μπράβο.
    Δεν σου κάνω πλάκα. Αν είχαν όλες οι γυναίκες το σθένος να στέλνουν στα τσακίδια κάτι τέτοια εγωκεντρικά γ@@ια (παρόλο που είχες ακόμη συναισθήμτα γι αυτόν) ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

Σουάν, είσαι σε καλό δρόμο. Κράτα αυτή την εμπειρία ώστε να είσαι πιο προετοιμασμένη για το επόμενο ερωτικό σου βήμα.
    Αν ο άλλος δεν θέλει να σε βλέπει μια, μην αρχίζεις τη γκρίνια αλλά φύγε πρώτη να έχει να σε θυμάται

Banned
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    κάπως ετσι..
    Ο έρωτας φοβάται την αμφιβολία, και όμως μεγαλώνει από την αμφιβολία και πεθαίνει συνήθως μέσα στη βεβαιότητα.
    Oscar Wilde,

Senior Member
    Θεοφάνια καλησπέρα... Κάποτε φτάνεις στα όρια σου.. και πίστεψε με δεν ειμαι απο τα άτομα που αποχωρούν εύκολα .. όταν λέω οτι αγαπάω είμαι εκεί και πουθενά αλλού αλλά αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει.. αν γυρνουσα χειρότερα θα γινόταν και θα έμπαινα πάλι στο τρυπάκι να ρωτάω τον εαυτό μου γιατι γίναμε πάλι έτσι... οπότε δόθηκε τέλος και ΌΛΑ καλά...
    Όσο για την Σουαν ελπίζω να της πανέ όλα όπως θέλουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Ο έρωτας φοβάται την αμφιβολία, και όμως μεγαλώνει από την αμφιβολία και πεθαίνει συνήθως μέσα στη βεβαιότητα.
    Oscar Wilde,
    Αλέξανδρε μάθαμε κατι απο σένα !!

Banned
    και πίστεψε με δεν ειμαι απο τα άτομα που αποχωρούν εύκολα ..
    .........ιιι

Αλέξανδρε μάθαμε κατι απο σένα !!
    εγω να δω ποτε θα μαθω με τι τροπο θα φαινετε οτι εγω ειμαι εγω...

Junior Member
    Abetterworld να μπαίνεις να τα λέμε! Σχετικά με το να φύγω στην άλλη μεριά του κόσμου δεν το εκανα από ερωτικη απογοητευση αλλά για μένα. Από φιλοδοξία και τυχοδιωκτισμό :-) Ότι σε λιγο καιρό θα ξαναφύγω πάλι θα το κάνω για εμένα. Πήρα υποτροφία και θα εξελιχθώ επαγγελματικά. Φαντάσου την καψούρα μου που σκεφτόμουν να απορρίψω την υποτροφία για να μείνω εδώ Αθήνα μαζί του...

Ωραίο αυτό που είπε ο Φρουντ και μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον που ταυτίζεσαι... Ομως να σου πω κάτι? Απο όσα είχες γράψει η κουκλα η πρωην σου πρέπει να ηταν τρελλά ρηχή.. χαχαχα... Εσυ ξέρεις βέβαια... Μάλλον θαμπώθηκες από το εξωτερικό και όχι με τον πλουσιο συναισθηματικό της κόσμο. Μπορεί και αυτές που σε ελκυουν ερωτικά να εχουν κάτι παραπάνω να σου πουν αλλά να μη στο λένε γιατί εσύ τις αντιμετωπίζει από προκαταληψη σαν χαζές. Τωρα για το ότι οι γυναικες που εκτιμας δεν τις θες σεξουαλικά... τι να πω... μπορεί αυτές να μην είναι καλλονές και να μην το παίζουν γκόμενες. Οι αντρες είστε οπτικοί τυποι και κολλάτε με την εμφάνιση - πολύ σεβαστό αυτό. Υπάρχουν όμως οπως λες και αυτες που τα συνδυαζουν και τα δυο.. και ξέρω πολλές ... πανέξυπνες με προσωπικότητα και πολύ εμφανίσιμες. Είναι εκεί έξω και σίγουρα κάποια στιγμή θα την βρεις αυτην που θα σου κάνει το κλικ απο ολες τις απόψεις...Φρόντισε μέχρι τότε να έχεις γίνει ο άντρας που τους αξίζει :-)

Σου αφιερώνω το παρακάτω...Λιαντίνης.

"Η Κίρκη είναι έξυπνη. Γι' αυτό είναι τόσο έμορφη, ώστε να φαντάζει μάγισσα και μάγισσας παιδί. Γι' αυτό μαγεύει τ' άστρι και δεν περπατεί. Αν δεν ήτανε έξυπνη, δε θα 'τανε κι έμορφη. Η εμορφιά είναι δύναμη νόησης. Η εμορφιά δεν είναι απλά καμπύλες και χρώτας, λίκνισμα και λαιμός και μαλλιά. Η εμορφιά είναι δαιμονική κυριαρχία στον περίγυρο από αιτίες απροσδιόριστες. Είναι το «αμήχανον κάλλος» που λέει ο Πλάτων."

Τωρα, για το θέμα της απόρριψης που σε πειράζει...είναι metals of honors να σκέφτεσαι. Αυτός που τολμά και διεκδικεί θα φάει και τα μούτρα του. Αυτό ισχύει με όλα τα πράγματα στη ζωή. Προτιμάς να μένεις στάσιμος δλδ? Και αν σε απορρίψουν τι έγινε? Γιατί εχουμε τόσο ανάγκη την αποδοχή και μάλιστα από ανθρώπους που μπορεί και να μην εκτιμάμε?

Καλό ΣΚ
    Επεστρεψα κ εγω,Σονγ χουα πιστευω οτι κανω ακριβως το αντιθετο...Ενω οντως υπαρχει μια προκαταληψη οτι καθε καινουρια γνωριμια θα αποδειχθει ρηχη με διχως νοημα εν τουτης την αντιμετωπιζω με ορεξη.Παντα προσπαθω να κανω μια πιο σοβαρη προσεγγιση των πραγματων,διχως εληψη χιουμορ φυσικα και προσπαθω να αποκρυπτογραφησω την προσωπικοτητα δειχνοντασ οτι με ενδιαφερει περισσοτερο απο την εξωτερικη εμφανιση...Σαφως ομως και η εμφανιση παιζει σημαντικο ρολο ωσ προς το αν θα δειξω σεξουαλικο ενδιαφερον σε μια κοπελα η οχι...Θα συμφωνησω οτι η κοπελα μου ηταν πολυ ρηχη,υπερβολικα ομως...αμαθη σε σχεσεις,αρκετεσ φορες διχως σεβασμο κ εντυπωσιαζοταν απο υλικα αγαθα και lifestyle.Ωστοσο δεν με θαμπωσε καθολου η εξωτερικη της εμφανιση.Ηξερα που εμπλεκα αλλα δυστυχως ανηκω σε μια κατηγορια ανθρωπων που πανε και πεφτουν στο βουρκο νομιζοντας οτι οι ανθρωποι αλλαζουν και θα εκτιμησουν την οποια βοηθεια που σκοπο εχει να τους κανεις καλυτερους.ανεκαθεν με τραβουσαν κοπελες με ελατωματα στη συμπεριφορα και επενδυα πολλα εν ψυχη και σωματι για να μπορεσω να διορθωςω καποια πραγματα οπως υπεροψια,αλλαζονια,τροπους συμπεριφορας κλπ.Επαιξε πολυ καλα το παιχνιδι αυτο και υπηρχαν διαστηματα που ενοιωθα ικανοποιηση και ανταποκριση.με την πρωτη ευκαρια εβλεπα ομως πως η βοηθεια και οι θυσιες μου κατεληγαν στα σκουπιδια στο βωμο της καλοπερασης,της ομορφιας,του προκλητικου ντυσιματος και του φλερτ που σκοπο ειχε μονο την αυτοεπιβεβαιωση...Διαβαζον� �ασ ενα βιβλιο του Βιλχεμ Ραιχ με τιτλο" Ακου ανθρωπακο" συναντησα μια φραση που μ εδωσε αρκετη τροφη για σκεψη:"Για πολυ καιρο κρατουσα επαφη μαζι σου γιατι ηξερα τη ζωη σου απο εμπειρια δικη μου και γιατι ηθελα να σε βοηθησω.Και διατηρησα την επαφη γιατι εβλεπα πως πραγματικα σε βοηθουσα και πως χρειαζοσουν τη βοηθεια μου την οποια συχνα ζητουσες με δακρυα στα ματια.Λιγο λιγο αρχισα να καταλαβαινω οτι ενω ησουν προθυμος να δεχθεις την βοηθεια μου ταυτοχρονα ησουν ανικανος να την υπερασπιστεις οταν οι συνθηκες τη δοκιμαζαν"....Αυτο ακριβως αισθανομαι,οταν συζητουσαμε μ εδινε να καταλαβω οτι αναγνωριζει πως ειναι λαθος να αναλωνεσαι σε επιφανιακα πραγματα(τα οποια προς θεου δεν ειπα οτι ειναι κακο να τα εχεισ στη ζωη σου αλλα να ξερεις ποσο δινεσαι σε αυτα,οπως φβ,ντυσιμο,σελφις και ολα τα γνωστα) αλλα οταν τσακωνομασταν για λιγο η χωριζαμε για καποιο διαστημα σε αυτα γυρνουσε απο την επομενη κιολας ημερα.Ειχα καταλαβει εδω και καιρο πως δεν αξιζε αλλα εμενα μονο και μονο για να μην χαθουν οι κοποι μου να την κανω καλυτερη κοπελα.Το μονο που καταφερα ειναι να χασω ακομα περισσοτερα.......

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Aντρες, πεταμενα λεφτα!! Αυτο λεει η λαικη σοφια! Τυχαιο?? Δε νομιζω!! Οπερ μεθερμηνευομενον εστι, δεν αξιζουν ουτε ενα δακρυ, ουτε λιγη στεναχωρια, ουτε ενα ξεβολεμα, ουτε τπτ. Αν θες εναν για τους χι ψι λογους μπορεις να βρεις ευκολα, απο κει και περα δεν πρεπει να δεθεις, να πεσεις με τα μουτρα, να αφησεις τη ζωη σου, αν γινεις η κυρια του κυριου. Μπορει να τα νομιζει ολα αυτα, αν μπορεις να το κανεις αυτο, εισαι θεα! Και ετσι με φτυσιμο και χωρις πολλα πολλα μπορει να εχει μαι γυναικα μια υπεροχη σχεση. Πρεπει παντα ο αντρας να ενιδαφερεται πιο πολυ, και για να γινει αυτο πρεπει να μην ειναι βεβαιος για την γυναικα του ποσο αφοσιωμενη ειναι σε αυτον, αλλα να μην εχιε αποδειξεις για το αντιθετο. Ολες οι λαικες σοφιες δεν ειναι τυχαιες επαναλαμαβανω. Η γιαγια μου ελεγε ο αντρας πρεπει να σε αγαπαει πιο πολυ απο οτι εσυ, και εσυ πρεπει να τον γνωριζεις πιο πολυ απο οτι εκεινος εσενα. Στα 30 χρονια ζωης μου στα 14 απο τα οποια κανω σχεσεις, το εχω επιβεβαιωσει καθε φορα. Καθε φορα που εφαρμοζω κατι απο αυτα αποδεικνυεται ποσο δικιο εχουν.. Ελπιζω οτι θα μου γινουν βιωμα πλεον. Δεν αξιζει για κανεναν να χαλιομαστε, για καμια απορριψη, κερατο, κτλ κτλ. ΑΜα δε γουσταρουμε κατι το λεμε για να αλλαξει, αμα δεν αλλαζει και εξακολουθουμε να μην το γυσταρουμε, δινουμε ποδι. Επισης, πρεπει να συμφιλιωθουμε με την ιδεα του κερατου, αν πραγματι θελουμε να περασουεμ με καποιον τη ζωη μας. Αυτα απο μενα.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Aντρες, πεταμενα λεφτα!! Αυτο λεει η λαικη σοφια! Τυχαιο?? Δε νομιζω!! Οπερ μεθερμηνευομενον εστι, δεν αξιζουν ουτε ενα δακρυ, ουτε λιγη στεναχωρια, ουτε ενα ξεβολεμα, ουτε τπτ. Αν θες εναν για τους χι ψι λογους μπορεις να βρεις ευκολα, απο κει και περα δεν πρεπει να δεθεις, να πεσεις με τα μουτρα, να αφησεις τη ζωη σου, αν γινεις η κυρια του κυριου. Μπορει να τα νομιζει ολα αυτα, αν μπορεις να το κανεις αυτο, εισαι θεα! Και ετσι με φτυσιμο και χωρις πολλα πολλα μπορει να εχει μαι γυναικα μια υπεροχη σχεση. Πρεπει παντα ο αντρας να ενιδαφερεται πιο πολυ, και για να γινει αυτο πρεπει να μην ειναι βεβαιος για την γυναικα του ποσο αφοσιωμενη ειναι σε αυτον, αλλα να μην εχιε αποδειξεις για το αντιθετο. Ολες οι λαικες σοφιες δεν ειναι τυχαιες επαναλαμαβανω. Η γιαγια μου ελεγε ο αντρας πρεπει να σε αγαπαει πιο πολυ απο οτι εσυ, και εσυ πρεπει να τον γνωριζεις πιο πολυ απο οτι εκεινος εσενα. Στα 30 χρονια ζωης μου στα 14 απο τα οποια κανω σχεσεις, το εχω επιβεβαιωσει καθε φορα. Καθε φορα που εφαρμοζω κατι απο αυτα αποδεικνυεται ποσο δικιο εχουν.. Ελπιζω οτι θα μου γινουν βιωμα πλεον. Δεν αξιζει για κανεναν να χαλιομαστε, για καμια απορριψη, κερατο, κτλ κτλ. ΑΜα δε γουσταρουμε κατι το λεμε για να αλλαξει, αμα δεν αλλαζει και εξακολουθουμε να μην το γυσταρουμε, δινουμε ποδι. Επισης, πρεπει να συμφιλιωθουμε με την ιδεα του κερατου, αν πραγματι θελουμε να περασουεμ με καποιον τη ζωη μας. Αυτα απο μενα.
    Λιλιουμ συμφωνώ μαζί σου. Στην περίπτωση μου φαινόταν ότι είχα πέσει με τα μούτρα και είχε γίνει το επίκεντρο της ζωής μου γι΄αυτό και έγινε ό,τι έγινε. Μια χαρά το εκμεταλλεύτηκε και αυτός.. Αλλά γι΄αυτό το λένε καψούρα....στραβωνόμαστε και χάνουμε την μπάλα... Τώρα βγαίνω με έναν άλλο και δεν σκοπεύω να επαναλάβω τα ίδια λάθη. Δεν πρόκειται να δείξω ίχνος συναισθήματος ούτε να δοθώ ολοκληρωτικά. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού εστίν.....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σε αυτα τα πραγματα χρειαζεται πρωτα η λογικη. Τα βαζεις κατω, αυτος ειναι ετσι κι ετσι κι ετσι, μου κανει? αν ναι, οκ!! αν οχι, neeext!! αν βλεπεις οτι δε σου κανει γιατι εχει τα χι ψι θεματα και μενεις, απο κει και περα πας συνειδητα να δυσκολεψεις τον εαυτο σου, που τις σχεσεις πρεπει να τις κανουμε για να περναμε καλυτερα απο οτι οταν ειμαστε μονες, οχι χειροτερα , αλλα και παλι μπορεις να κοιταξεις να περασεις οσο καλυτερα γινεται και να μη φας τα μουτρα σου!! Για αυτο οχι με τα μουτρα, και κοιταμε παντα πρωτα τον εαυτο μας!! Και λογικα να το δεις, αμα χανεις τον εαυτο σου μεσα σε μια σχεση, ειναι λογικο και ο αλλος να χασει τον ερωτα προς αυτο το προσωπο που εχει χασει πλεον την ατομικη του υποσταση, που δεν ειναι πια, συνηθως σε συντομο διαστημα κιολας, οπως το γνωρισε!!

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast