Results 31 to 45 of 108
Thread: Ο χωρισμός αιτία κατάθλιψης
-
11-11-2014, 06:13 #31
Χονκ - κονγκ , χωρισες απο ενα δεσμο 6 μηνων , λιγο ειναι , αλλοι ξεπερνανε μακρυτερους δεσμους , αλλα μην περιμενεις , οτι φαρμακο και να παρεις , να συνελθεις overnight , θα παρει τον χρονο του . Ποσο ? κανεις δεν ξερει .
- 16-11-2014, 21:42 #32
Καλησπέρα AbetterWorld. Καταλαβαίνω πώς νιώθεις - εζησα 1,5 μήνα ακριβώς τα ίδια. Συνέχεια θλίψη, ταραχή και πολλές σκέψεις που με κάνανε να μην κοιμάμαι ούτε να τρώω. Ζόμπι κανονικό. Όμως, παραδόξως, την τελευταία εβδομάδα νιώθω πολύ καλύτερα... Προσπάθησα να βοηθήσω τον εαυτό μου βγαίνοντας έξω με παλιές και καινούριες παρέες που έχουν χιούμορ και έχουμε καλή χημεία, άφησα πολλάκις τον εαυτό μου να ξεκαρδιστεί στα γέλια! Τέλειο να ξαναχαμογελάς!! Η καλή παρέα πιστεύω θα σε βοηθήσει. Επίσης, ξεκίνησα γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα και δεν φαντάζεσαι πόσο καλό μου εχει κάνει...άσε που στο γυμναστηριο έχω γινει φιλαρακια με τα παιδιά και γελάμε με χαζομάρες που κάνουμε. Γενικά, αφησα τον εαυτό μου να βιώσει αυτη την ασχημη φάση και όταν αρχισα δειλά δειλά να ανακτώ δυνάμεις και θάρρος πήρα αποφασεις που θα με βοηθούσαν. Η αλήθεια είναι ότι θελει προσπαθεια και από εσένα. Επίσης, είχα ενα επαγγελματικό ραντεβου με εναν αντρα που δεν γνωριζα πριν και μου κέντρισε το ενδιαφέρον... και από εκεί που το μυαλό μου είχε κολλήσει στον πρωην ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι άρχισα να σκέφτομαι ερωτικά έναν άλλο αντρα! Ενθαρρυντικό σημάδι ότι έχω αρχίσει να ξεκολλάω..... τουλάχιστον δεν τον σκεφτομαι το 80% της μερας. Κάτι ειναι και αυτό.
Μην σκέφτεσαι ότι έχασες χρόνο... Να νιώθεις ευγνωμοσύνη για ό,τι έζησες μαζί της και διώξε την πίκρα μακρυά... Μην επικεντρώνεσαι σε ό,τι κάνει αυτή, επικεντρώσου σε εσενα και στη ζωή σου. Είσαι μόλις 23, έχεις ακόμα τόσα πράγματα να ζήσεις!!!! Αν σε κάνει να νιωθεις καλύτερα, εγω σπουδασα εκανα μεταπτυχιακό δουλευα και στα 30 μου αποφάσισα να πάω για καποιους μηνες σε χώρα στην αλλη ακρη του κόσμου να ζήσω και να μαθω τη γλώσσα. Τι θελω να πω? Ότι απο σημερα κιόλας μπορεις να παρεις αποφασεις και να κανεις αλλαγες στη ζωη σου που εχεις ονειρευτεί. Άσε πίσω την πανέμορφη όπως λες κοπέλα, ηταν μικρη ανωριμη δεν ξερω τι ισχύει αλλά και τι σημασία έχει? Είναι ενα παιδάκι που θέλει να ζησει τη ζωη του και δεν ξερει τι τουγίνεται... Ξερω οτι σκεφτεσαι ολες τις στιγμες που ζήσατε και πόσο κουκλα ειναι αλλά σκέψου οτι δεν σου έδινε το πιο σημαντικό~ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ!
16-11-2014, 21:49 #33
28-11-2014, 16:46 #34
Ειχα να μπω καιρο,πραγματικα ετσι αισθανομουν.ομολογω πως υπαρχει προοδος.εχω ηδη γνωρισει μια αλλη κοπελα η οποια ομως θα φυγει στο σικαγο.σκεφτομαι να παω να την δω κανενα μηνα,γενικοτερα μ αρεσει να ταξιδευω και καταννοω απολυτα την αναγκη σου να φυγεις σε ξενη χωρα οταν το εκανες οπως επισης και το να γυμναζεσαι...ολα περνανε και ηδη αρχιζω και συνηθιζω μακρυα της.εχω ομως ενα πολυ μεγαλο προβλημα στην ερωτικη μου ζωη.Οποια κοπελα μπορω να την κανω να κοιμηθει μαζι μου δεν την σεβομαι,την θεωρω ρηχη και δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω μαζι της.ειτε αυτη προερχεται απο το παρελθον μου ειτε την γνωριζω τωρα και βλεπω οτι ενδιαφερεται.οποια κοπελα προσεγγιζω και δεν δειχνει ενδιαφερον πληγωνεται αφανταστα ο εγωισμος μου.νοιωθω τρομερη ανασφαλεια σε περιπτωση απορριψης.ολο αυτο μ φενεται ενας φαυλος κυκλος.καπου ειχα διαβασει πως ο φρουντ ειχε πει:"Οι γυναικες που με ελκυουν ερωτικα δεν χαιρουν την εκτιμηση μου ως προσωπικοτητες και οσες χαιρουν εκτιμηση ως προσωπικοτητες δν με ελκυουν ερωτικα.στην σπανια δε,περιπτωση οπου μια γυναικα πληρει και τις δυο προυποθεσεις θα υπαρχει ενας αλλος λογος που δεν θα μου δινει την δυναοτητα να ειμαι μαζι της.ειτε δεν θα ενδιαφερεται,ειτε θα ειναι σε σχεση ειτε θα βρισκεται πολυ μακρυα".νοιωθω οτι ταυτιζομαι απολυτα με αυτο στην παρουσα φαση και επισης αισθανομαι πως το σεξ χωρις συναισθημα δεν μου ταιριαζει πλεον...απορω με τον εαυτο μου πως αποκαλυφθηκαν τοσες ευαισθησιες ξαφνικα ενω ειχα ενα εντελως διαφορετικο τροπο ζωης και σκεψης.Μπορω να πω οτι αισθανομαι μονος αν και το παλευω
28-11-2014, 16:47 #35
Ειχα να μπω καιρο,πραγματικα ετσι αισθανομουν.ομολογω πως υπαρχει προοδος.εχω ηδη γνωρισει μια αλλη κοπελα η οποια ομως θα φυγει στο σικαγο.σκεφτομαι να παω να την δω κανενα μηνα,γενικοτερα μ αρεσει να ταξιδευω και καταννοω απολυτα την αναγκη σου να φυγεις σε ξενη χωρα οταν το εκανες οπως επισης και το να γυμναζεσαι...ολα περνανε και ηδη αρχιζω και συνηθιζω μακρυα της.εχω ομως ενα πολυ μεγαλο προβλημα στην ερωτικη μου ζωη.Οποια κοπελα μπορω να την κανω να κοιμηθει μαζι μου δεν την σεβομαι,την θεωρω ρηχη και δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω μαζι της.ειτε αυτη προερχεται απο το παρελθον μου ειτε την γνωριζω τωρα και βλεπω οτι ενδιαφερεται.οποια κοπελα προσεγγιζω και δεν δειχνει ενδιαφερον πληγωνεται αφανταστα ο εγωισμος μου.νοιωθω τρομερη ανασφαλεια σε περιπτωση απορριψης.ολο αυτο μ φενεται ενας φαυλος κυκλος.καπου ειχα διαβασει πως ο φρουντ ειχε πει:"Οι γυναικες που με ελκυουν ερωτικα δεν χαιρουν την εκτιμηση μου ως προσωπικοτητες και οσες χαιρουν εκτιμηση ως προσωπικοτητες δν με ελκυουν ερωτικα.στην σπανια δε,περιπτωση οπου μια γυναικα πληρει και τις δυο προυποθεσεις θα υπαρχει ενας αλλος λογος που δεν θα μου δινει την δυναοτητα να ειμαι μαζι της.ειτε δεν θα ενδιαφερεται,ειτε θα ειναι σε σχεση ειτε θα βρισκεται πολυ μακρυα".νοιωθω οτι ταυτιζομαι απολυτα με αυτο στην παρουσα φαση και επισης αισθανομαι πως το σεξ χωρις συναισθημα δεν μου ταιριαζει πλεον...απορω με τον εαυτο μου πως αποκαλυφθηκαν τοσες ευαισθησιες ξαφνικα ενω ειχα ενα εντελως διαφορετικο τροπο ζωης και σκεψης.Μπορω να πω οτι αισθανομαι μονος αν και το παλευω
28-11-2014, 20:38 #36
Καλησπέρα ΣονγκΧουά ..
Πριν απο τέσσερα χρόνια περίπου είχα κάνει σχέση με ένα παιδί που διήρκεσε 6 μήνες.. Ήμουν πολύ ερωτευμένη, ενθουσιασμένη και τα λοιπά.. Ηταν ο πιο μεγάλος έρωτας της ζωής μου ακόμη και μέχρι σήμερα .. Η απάντηση του όταν χωρήσαμε είναι : Ξενέρωσα..! Εγώ δεν το δεχόμουν , προσπάθησα να τα ξαναβρώ μαζι του αλλά όλες οι προσπάθειες έπεσαν στον κενό... Μου πήρε πολύ καιρο να το χονέψω και να συνεχίσω παρακάτω ώστε να βρω καποιον.. Ηθελε να με κανει να νιώθω ενοχες και μου έλεγε οτι όταν φταιμε λεμε που και που κανενα συγνώμη.. δεν ειχα λόγο για να απολογηθώ απεναντι του και δεν του ζήτησα ποτέ συγνώμη..
Ξαναγύρισε πίσω αλλά όχι γιατι πραγματικά ήθελε να είναι μαζί μου αλλά για να ικανοποιήσει τον εαυτό του οτι δεν τον ξέχασα και οτι είναι μοναδικός.. Περιττό να σου πώ οτι τον έδιωξα με τις κλοτσιές παρότι τον ήθελα..
Ηρθε να με τσαλαπατήσει και έφυγε..
Τωρα μετα απο τόσα χρόνια που βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα και δεν φορώ παρωπίδες , αυτος ο ανθρωπος δεν άξιζε ουτε την προσοχή μου.. Όμως Κρατάω μόνο τις καλές μας στιγμες ..
Και αν δεν υπήρχε αυτος δεν θα μάθαινα τι είναι να είσαι ερωτευμένος άνθρωπος..
Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και με τον καιρό θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά... Αν νομίζεις οτι δεν μπορειτε να τα ξαναβρειτε , απομακρύνσου απο κοντα του και να αποφεύγεις να συχνάζεις σε μέρη που πηγαίνει και θα δεις οτι θα πάνε όλα καλύτερα.
28-11-2014, 20:49 #37
Περιττό να σου πώ οτι τον έδιωξα με τις κλοτσιές παρότι τον ήθελα..
https://www.youtube.com/watch?v=Yjw6uZjEzY0
28-11-2014, 20:53 #38
28-11-2014, 21:11 #39
προσπάθησα να τα ξαναβρώ μαζι του αλλά όλες οι προσπάθειες έπεσαν στον κενό..χαχα που εισαι καλε.χαχα που εισαι καλε.. Εμ άδικο είχα .. Την ζωή του πατίνι έπρεπε να του κάνω αλλά το έπαιξα καλή .
ολα μου φαινονται βουνο
κ συ σε μια φαση μια απ τα ιδια
επρεπε να του πεις καλα τσακιδια
τι τραβανε κ αυτοι οι ποιητες....
28-11-2014, 21:24 #40
[QUOTE=αλεξανδρος_77;513885]ειμαι εδω μεσα στο κενο
ολα μου φαινονται βουνο
κ συ σε μια φαση μια απ τα ιδια
επρεπε να του πεις καλα τσακιδια
αυτός παίρνει με αποκρύψεις και δεν μιλάει ακόμα.. Εγω απλά συνέχισα.. Ο καθενας κάνει τις επιλογές του...
28-11-2014, 22:01 #41
αυτός παίρνει με αποκρύψεις και δεν μιλάει ακόμα..
28-11-2014, 22:18 #42
28-11-2014, 22:35 #43
εξαρταται σε πιον μιλαω που μιλαω κ σε πιο σημειο αλλα κ ποσο καλα το ξερω αυτο που μιλαω
ενοω σου κανει πλακα τηλεφονοντας σου με αποκρυψη επιδη δε βρηκε κανεναν αλλο να κανει πλακα?
29-11-2014, 01:28 #44
Valia μου καλημέρα!
Εχουμε πάνω από μηνα να μιλήσουμε.... ζορίστηκα πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολα αλλά εδώ και 2 εβδομάδες αρχισα να απενεχοποιούμαι, γεγονός που με κάνει και νιώθω καλύτερα. Εχω επανέλθει στους ρυθμούς μου, υπάρχουν στιγμές μεσα στη μέρα που με πιάνει το παραπονο...το χειρότερο είναι όταν καταλάθος πέφτω σε κάποια φωτογραφία μας... Τι να πω, εκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα...ζητησα συγγνωμη και ειλικρινα δέχτηκα να αλλάξω καποια λάθη στη συμπεριφορά μου...αφου ΞΕΝΕΡΩΣΕ έτσι γρήγορα λες και πάτησε κάποιον διακόπτη, δεν μπορώ να κάνω κάτι.... Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσει... περασα και απο τη φάση (εννοείται!!) που σκεφτόμουν συνεχεια και ρωτουσα τους φίλους μου αν θα ξαναγυρίσει.. πλέον εχω αποδεχτεί οτι με απέρριψε και ότι πρέπει να προχωρήσω. Η πληγή δεν κλείνει εύκολα αλλά οφείλω στον εαυτό μου να προσπαθήσω. Ετσι κάνω ό,τι μπορώ να περνάω ομορφα και να ζω το σήμερα... Φυσικά, κρατάω τις ομορφες στιγμές μόνο που μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί αυτές δεν συνεχίζονται ακόμα....
29-11-2014, 01:30 #45
δεν εχεις μετανιώσει ομως που δεν του εδωσες μια ευκαιρία? Γυρισε και τι σου ειπε ακριβως?