Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Remedy, δεν έχω πρόβλημα να έχεις τη δική σου άποψη για το θέμα και να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις όποιον θέλεις. Απλά παρέθεσα και την μαρτυρία ενός ανθρώπου (της νύφης μου, της γυναίκας του αδελφού μου) που έζησε από κοντά τα γεγονότα. Αν μου είπε ψέμματα (για ποιό λόγο δηλαδή;) τότε ψέμματα σας λέω κι εγώ .
Απλά, να ξέρεις ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να πουλάνε, να γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο και εκπομπές και να "βγάζουν το ψωμί τους", με κάθε τρόπο όμως!
Θα σου διηγηθώ ένα περιστατικό από παλιά. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την υπόθεση "Σεχίδη", το 1996, ενός φοιτητή που ήταν κάπως παράφρων, είχε μπλέξει και με κάτι περίεργες τελετές και τελικά σκότωσε την οικογένειά του (5 άτομα) σε μια φοβερή κρίση ψύχωσης.
Στις Ειδήσεις λοιπόν, έδειξαν το δωμάτιό του και πάνω στο κρεββάτι του υπήρχε ένα βιβλίο με τον τίτλο: "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ".
Ο δημοσιογράφος τη στιγμή που έδειχνε αυτή την εικόνα έλεγε: "Ο δράστης είχε την εμμονή να σκοτώσει και αυτό φαίνεται και από αυτό το βιβλίο που διάβαζε, φαίνεται από τον τίτλο του βιβλίου!". Χωρίς όμως να μπουν στον κόπο να μάθουν ότι αυτό είναι ένα απλό βιβλίο της Νομικής που αφορά την "Αναγκαστική εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων" και συγκεκριμένα κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων!!! Απλά ήθελαν να προσθέσουν ό,τι μπορούσαν στο ρεπορτάζ χωρίς όμως να τους ενδιαφέρει η ποιότητα της είδησης.