Results 46 to 60 of 76
Thread: Kομπλεξικη!!
-
17-05-2015, 10:49 #46
κασσανδρα μου, ΑΛΛΟ ΛΕΩ.
εδωσες μια φραση για γκουγκλαρισμα που επαληθευει αυτα που λεει η ξαδερφη.
την γκουγκλαρα και δεν βρισκω τιποτε απο ολα αυτα.
βρηκες εσυ? δωσε να δουμε κι εμεις!!!!
στα υπολοιπα περι δημοσιογραφων συμφωνω, αλλα οι δημοσιογραφοι κυνηγανε την ειδηση και τον εντυπωσιασμο. οταν υπαρχει και αντιθετη γνωμη, θα την βγαλουν να γινει τζερτζελες.
στην περιπτωση σεχιδη ολοι οι ενδιαφερομενοι ποθαναν... ποιος να μιλησει?
στην περιπτωση της κοπελας υπηρχαν ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ στην σχολη. αν δεν υπηρχε μπουλιγκ, δεν θα εβγαιναν να φωναζουν ολοι αυτοι? καποιοι θα τους δημοσιευαν! γιατι οχι?
- 17-05-2015, 11:46 #47
Remedy σταματα κι εσύ. Εσύ είσαι που με κανεις και γελάω. Το παιδί δεν φταίει. Απλά ειναι αστείο που επαναλαμβάνεσαι. Ουσιαστικά οποιο και αν ειναι το θέμα η άποψη σου είναι να αμφισβητήσεις τα λεγόμενα. Δεν είσαι υποχρεωμένη να πιστεύεις τα πάντα όμως έχεις καταντήσει γραφική. Πολυπροφιλο και πράσινα άλογα. Βγες έξω κοπέλα μου να αναπνεύσεις καθαρό αέρα,σου έχει δημιουργηθεί μια σειρά εμμονών λόγω του ότι το μόνο ενδιαφέρον σου είναι το φόρουμ.
real eyes realise real lies
17-05-2015, 11:51 #48
17-05-2015, 15:28 #49
Ναι πας απο το ένα profile στο άλλο.Αμα βγεις πάρε ζακέτα.
18-05-2015, 19:47 #50
18-05-2015, 21:40 #51
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-05-2015, 23:06 #52
18-05-2015, 23:33 #53
19-05-2015, 11:33 #54
19-05-2015, 11:38 #55
19-05-2015, 12:31 #56
Οχι βρε ποιος να με κάνει παρέα,σε λίγο θα μου πεις οτι πίστεψες οτι είμαι και άνθρωπος για να έχω φίλους.E ναι όνομα και πράγμα είσαι...Αν έρθει στην συνάντηση σας η Remedy άνετα πληρώνω για ένα απολαυστικό-θεραπευτικό 45λεπτο.Δεν σε κατηγορώ που δεν ξέρεις τι είναι η διαταραχή πανικού,εσύ έχεις πτυχΕίο σε άλλο τομέα,εκτός υγείας.
19-05-2015, 12:38 #57
19-05-2015, 14:13 #58
καλησπέρα!!
παρομοιος με το δικο σου πρόβλημα εχω αντιμετοπιση κι εγω!,πιν χρονια καποιος συναδελφοςμου, μεγλαητερος κατά 15 χρονια από εμενα ελεγε και νομιζε ότι την πεφτω στην γυναικα του!!ότι περνω απυλητικα τηλεφωνιματα σπιτι του! το πιο τρελο ελεγε ότι εκανα καταγγελεια στο υπουργειο για το ααξιτου επειδή ειχε αλλαξη κινητρα κι δεν το ειχε δηλωσει!!!(ηταν πιο πολλα κυβικα κι αν το δηλωνε θα πληρωνε πιο πολλα στα τελοι)!! το θεμα είναι ότι σαν τα ελεγε όλα αυτά τα πιστευε κι από πανω!!
Λογο του ότι ειμουν νεος στην δουλεια κι αυτος ηταν χρονια εκει περα, το αφεντικο κι οι συνάδελφοι πηραν το μερος του! κι μου τα ειπαν μετα από εμρες!! αποτελλσμα ηταν να νομιζω στην αρχη ότι μου κανουν πλακα! οι συνήθεις βλακείες που κανουν οι παλαιοι σε εργασιακούς χορους ώστε να ¨"ψαρονουν "τους νεοτερους! όμως το παραχοντρινε!! καποια μερα ηρθε νευριασμένος διοτι η γυναικα του τον παραταγε -λογικο να τον αφησει η γυναικα με τετοια μυαλια ου εχει,εξαλου ηταν κι ομορφη κι πολύ πιο ενδιαερον προσωπικοτητα από αυτόν - κι ελεγε ότι εγω φταιω! σαν το εμαθα πηγα να του ζητησω εξηγήσεις! απετουσα να μου πει συγνωμη κι μπροστα σε ολους να ξεκαθαρησει ότι ουδεπτες εκανα όλα αυτά που ελεγε!! δυστυχως η καταληξη ηταν να παιξουμε ξυλο στο γραφειο του αφεντικουμου! με σχεδόν ολη τους συναδελφουςμου κι τα αφεντικαμου (εκτος από τους γιους του αφεντικου που ηταν φυσιολογικοι)να με κρατανε εμενα ολοι κι αυτος χωρις πρόβλημα να προσπαθει να μου δωσει μποτνιες!το αποτελλεσμα όμως ηταν σε βαρος του! και όχι επειδή ειμουν πο μαγκας,η πιο δυνατος! αλλα επειδή ειχα το δικιο με το μερος μου κι αυτος καταβθος ηξερε ότι ηταν λαθος!
Ακομα κι τιςκλησεις στο κινητομου εψαξε το φεντικομου ώστε να δει ότι δεν εκαν κτις κακο!!
Δυστυχως κοπελια υπαρχουν τετοια ατομα ,νομιζω ότι είναι καποα ψυχικη ασθενεια!,διοτις αν το παρατηρήσεις εχουν πολλα κοινα συμπτώματα αυτά τα ατομα!βεβαια πρεπει να δειχνουμε κατανοηση αλλα μεχρι ενός σημείου! δεν μπορούμε να καταστραφουμε εμεις για να μην στεναχορηθει ο αρρωστος!!
Αποψημου, σχετικα με το δικο σου θεμα είναι να βρεις ατομα,συφιτητιες λογικες, να τους εξηγήσεις το τι παιζει, να τπροσπαθησεις τελευταια φορα με ομορφο τροπο να βρεις λυση κι αν δεν γινετε αλλιως θα πρεπει να κανεις επιθεση! να την κοροϊδεύετε σε συνενοηση με άλλες κοπελες, να μην την κανετε παρεα τωτες ισως σαν δει πως είναι στα αληθεια όλα οσα νομιζε! τωτες ισως καταλαβει ότι εει αδικο!
19-05-2015, 15:51 #59
19-05-2015, 16:23 #60
καθολου, ηταν ευκολο.
κανεις παλλα ορθογραφικα λαθη, ενα στην τυχη, εγραψα που το θυμομουν απο χθες . πχ "πολυ πιθανΩν" που το εχεις γραψει πολλες φορες , αρα δεν ηταν εκ παραδρομης.τον πληθυντικο τυπου "πολλοι ασθενΗς" το κανεις και με αλλες λεξεις με τον ιδιο τροπο.
γενικα δεν το χεις πολυ με την ορθογραφια, πραγμα που δεν συναδει με πτυχιουχο (κατα τα λεγομενα σου).
εξ αρχης το ειχα προσεξει, αλλα δεν ειχα καμια ορεξη μεχρι τωρα να σου κανω μαθημα ορθογραφιας, αλλα οχι και να μας την λες για τα ελληνικα μας εσυ ο ανορθογραφος....
οσο για το πτυχειο που κατ εσενα ειναι ...εξαρτημα (το εξαρτημα του πτυχιουχου), ειναι οντως η αρχικη γραφη της λεξης, αλλα που να το ξερεις εσυ?
αυτα για το σχολιο σου οτι οποιος ξερει ορθογραφια περναει στις πανελληνιες και γινεται πτυχιουχος (σαν εσενα)...
για να μην παρεξηγηθω, βεβαιως κανω κι εγω ποτε- ποτε λαθη, αλλα απο εσενα τουλαχιστον, ξερω καλυτερα ελληνικα..
τουλαχιστον κουμπαρε, οχι τουλαχιστΩν...
Νομίζω πως έχω γυρίσει οριακά στην θλίψη μετά από 6 χρόνια
17-07-2025, 21:14 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία