Kομπλεξικη!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Remedy, δεν έχω πρόβλημα να έχεις τη δική σου άποψη για το θέμα και να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις όποιον θέλεις. Απλά παρέθεσα και την μαρτυρία ενός ανθρώπου (της νύφης μου, της γυναίκας του αδελφού μου) που έζησε από κοντά τα γεγονότα. Αν μου είπε ψέμματα (για ποιό λόγο δηλαδή;) τότε ψέμματα σας λέω κι εγώ .
    Απλά, να ξέρεις ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να πουλάνε, να γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο και εκπομπές και να "βγάζουν το ψωμί τους", με κάθε τρόπο όμως!
    Θα σου διηγηθώ ένα περιστατικό από παλιά. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την υπόθεση "Σεχίδη", το 1996, ενός φοιτητή που ήταν κάπως παράφρων, είχε μπλέξει και με κάτι περίεργες τελετές και τελικά σκότωσε την οικογένειά του (5 άτομα) σε μια φοβερή κρίση ψύχωσης.
    Στις Ειδήσεις λοιπόν, έδειξαν το δωμάτιό του και πάνω στο κρεββάτι του υπήρχε ένα βιβλίο με τον τίτλο: "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ".
    Ο δημοσιογράφος τη στιγμή που έδειχνε αυτή την εικόνα έλεγε: "Ο δράστης είχε την εμμονή να σκοτώσει και αυτό φαίνεται και από αυτό το βιβλίο που διάβαζε, φαίνεται από τον τίτλο του βιβλίου!". Χωρίς όμως να μπουν στον κόπο να μάθουν ότι αυτό είναι ένα απλό βιβλίο της Νομικής που αφορά την "Αναγκαστική εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων" και συγκεκριμένα κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων!!! Απλά ήθελαν να προσθέσουν ό,τι μπορούσαν στο ρεπορτάζ χωρίς όμως να τους ενδιαφέρει η ποιότητα της είδησης.
    κασσανδρα μου, ΑΛΛΟ ΛΕΩ.
    εδωσες μια φραση για γκουγκλαρισμα που επαληθευει αυτα που λεει η ξαδερφη.
    την γκουγκλαρα και δεν βρισκω τιποτε απο ολα αυτα.
    βρηκες εσυ? δωσε να δουμε κι εμεις!!!!

στα υπολοιπα περι δημοσιογραφων συμφωνω, αλλα οι δημοσιογραφοι κυνηγανε την ειδηση και τον εντυπωσιασμο. οταν υπαρχει και αντιθετη γνωμη, θα την βγαλουν να γινει τζερτζελες.
    στην περιπτωση σεχιδη ολοι οι ενδιαφερομενοι ποθαναν... ποιος να μιλησει?
    στην περιπτωση της κοπελας υπηρχαν ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ στην σχολη. αν δεν υπηρχε μπουλιγκ, δεν θα εβγαιναν να φωναζουν ολοι αυτοι? καποιοι θα τους δημοσιευαν! γιατι οχι?

Senior Member
    Remedy σταματα κι εσύ. Εσύ είσαι που με κανεις και γελάω. Το παιδί δεν φταίει. Απλά ειναι αστείο που επαναλαμβάνεσαι. Ουσιαστικά οποιο και αν ειναι το θέμα η άποψη σου είναι να αμφισβητήσεις τα λεγόμενα. Δεν είσαι υποχρεωμένη να πιστεύεις τα πάντα όμως έχεις καταντήσει γραφική. Πολυπροφιλο και πράσινα άλογα. Βγες έξω κοπέλα μου να αναπνεύσεις καθαρό αέρα,σου έχει δημιουργηθεί μια σειρά εμμονών λόγω του ότι το μόνο ενδιαφέρον σου είναι το φόρουμ.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Remedy σταματα κι εσύ. Εσύ είσαι που με κανεις και γελάω. Το παιδί δεν φταίει....
    εσυ γελας μονος σου, ομως. ολοι οι υπολοιποι, γελαμε μαζι σου :)
    για ποιο παιδι μιλας? δεν μιλουσα για τον μανμαν..
    εγω βγαινω και περναω και καλα γουαιτ. εσυ εισαι εδω,ολη μερα κι ολη νυχτα..

Senior Member
    Ναι πας απο το ένα profile στο άλλο.Αμα βγεις πάρε ζακέτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι τα στανταρ σημεια του πολυπροφιλου:
    νο1 οφ ολ ταιμς.
    μολις χαλαρωσει ξεχναει την περσονα που παριστανει και αρχιζει να χρησιμοποιει την αγαπημενη του φρασεολογια, 8χρονου αγοριου, παγιδευμενου στο διαδικτυο.
    νο2 κλασικ.
    "αν ημουν πολυπροφιλο θα το ηξερε η διαχειριση" αυτο το τελευταιο το λεει σχεδον με ολα του τα προφιλ!

ουπς ξεχασα! δεν ειναι εδω το 'τι σκεφτεσαι"!!!! :p
    τι πολοπροφιλα μου λες ρε συ ρεμεντυ αρχισαμε παλι τα κινεζικα ενα εχω βεβαια τωρα τι καθομαι κ λεω εσυ ξυπνας το πρωι κιαν δεν ανοιξεις το πατζουρι δε πιστευεις αν ξημερωσε η αν ειναι νυχτα ακομα αν δε το δεις

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by μανμαν View Post
    τι πολοπροφιλα μου λες ρε συ ρεμεντυ αρχισαμε παλι τα κινεζικα ενα εχω βεβαια τωρα τι καθομαι κ λεω εσυ ξυπνας το πρωι κιαν δεν ανοιξεις το πατζουρι δε πιστευεις αν ξημερωσε η αν ειναι νυχτα ακομα αν δε το δεις
    χαχααχ Αυτό ήταν καλό χααχαχ

Senior Member
    εσυ γελας μονος σου, ομως. ολοι οι υπολοιποι, γελαμε μαζι σου :)
    Την φτύνουν και νομίζει οτι βρέχει... Κατα τα άλλα "όλοι" γελάνε μαζι μου... Ξεπεράσαμε την κατάθλιψη με εσένα κορίτσι μου...

Senior Member
    Την φτύνουν και νομίζει οτι βρέχει... Κατα τα άλλα "όλοι" γελάνε μαζι μου... Ξεπεράσαμε την κατάθλιψη με εσένα κορίτσι μου...
    πωπω γκρινιααααα!!!
    μεσ' στην μιρλα εισαι ρε γουαιτ. :P
    σε κανει κανεις παρεα?

ειδες που ειμαι θεραπευτικη???
    θα πρεπε να πληρωνεις για να σου μιλαω! ;)
    (καταθλιψη ηταν τελικα? αγχος, ελεγες..)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μανμαν View Post
    εσυ γιατι μυγιαζεσαι? μονο εσυ εχεις πολυπροφιλα?
    ειπα και παραπανω, οτι δεν μιλουσα για σενα. ξεστραβωσου να το δεις.

Senior Member
    πωπω γκρινιααααα!!!
    μεσ' στην μιρλα εισαι ρε γουαιτ. :P
    σε κανει κανεις παρεα?

ειδες που ειμαι θεραπευτικη???
    θα πρεπε να πληρωνεις για να σου μιλαω! ;)
    (καταθλιψη ηταν τελικα? αγχος, ελεγες..)
    Οχι βρε ποιος να με κάνει παρέα,σε λίγο θα μου πεις οτι πίστεψες οτι είμαι και άνθρωπος για να έχω φίλους.E ναι όνομα και πράγμα είσαι...Αν έρθει στην συνάντηση σας η Remedy άνετα πληρώνω για ένα απολαυστικό-θεραπευτικό 45λεπτο.Δεν σε κατηγορώ που δεν ξέρεις τι είναι η διαταραχή πανικού,εσύ έχεις πτυχΕίο σε άλλο τομέα,εκτός υγείας.

Senior Member
    Οχι βρε ποιος να με κάνει παρέα,σε λίγο θα μου πεις οτι πίστεψες οτι είμαι και άνθρωπος για να έχω φίλους.E ναι όνομα και πράγμα είσαι...Αν έρθει στην συνάντηση σας η Remedy άνετα πληρώνω για ένα απολαυστικό-θεραπευτικό 45λεπτο.Δεν σε κατηγορώ που δεν ξέρεις τι είναι η διαταραχή πανικού,εσύ έχεις πτυχΕίο σε άλλο τομέα,εκτός υγείας.
    ναι ναι, το εχω δηλωσει ξεκαθαρα, ΕΚΤΟΣ υγειας.
    εσυ εισαι που εχεις πολλους ασθενΗς, ​εντος υγειας, αλλα εκτος ζωης κι εκτος ορθογραφιας...

Banned
    Quote Originally Posted by Anastasia800 View Post
    Καλησπερα!!

Στη σχολη μου ειναι μια κοπελα, απο αλλο τμημα, η οποια νομιζει οτι εγω κ οι φιλες μου την κοιταμε περιεργα και γελαμε..πραγμα που ΔΕΝ ισχυει!!
    Εμεις με αυτη δεν εχουμε μιλησει ποτε..ουτε τα τυπικα..δεν ξερω τι κολλημα εχει φαει..
    Πηγε κι εστειλε το προφιλ μου σε ενα κοινο καθηγητη μας κ τον ρωτουσε αν με εχει μαθητρια κ οτι την κοροιδευουμε και τετοια.. Σκεφτηκα να της στειλω στο facebook πολυ ηρεμα και πολιτισμενα τι ακριβως εχει παθει αλλα δε ηθελα να με περασει για κοτα που της τα λεω με μηνυματα κι οχι απο κοντα..τελοσπαντων της εστειλα τελικα μηνυμα ηρεμα πριν λιγο αλλα δεν εχει απαντησει ακομα..και δεν ξερω αν θα το κανει
    Οι φιλες μου λενε να μην ασχοληθω αλλα δε θελω να λενε κουταμαρες χωρις να εχουμε κανει κατι και να δινουμε λαθος εντυπωσεις γιατι πραγματα δεν εχουμε ασχοληθει ποτε μαζι της..

Ξερω οτι εχει πει κ για αλλες δυο κοπελες απο το τμημα μου οτι την μισουν αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερες απο εμας και δε νομιζω να καθονται να ασχολουνται και να "μισουν" 20χρονα..ελεος!
    Θεωρω οτι εχει καποιος κομπλεξ και μαλλον νομιζει οτι ολοι την σχολιαζουν αρνητικα..δεν ξερω!
    Αν δε μου απαντησει στο μηνυμα να την πιασω αυριο απο κοντα ή να το αφησω ετσι? Γενικα ειμαι πολυ νευρικη σαν ατομο και για αυτο της εστειλα απο facebook..γιατι απο κοντα δεν ξερω κατα ποσο θα κρατιομουν να μη τη βρισω..ειδικα αν με ειρωνευοταν
    Ποια ειναι η αποψη σας? Τι με συμβουλευετε?
    καλησπέρα!!
    παρομοιος με το δικο σου πρόβλημα εχω αντιμετοπιση κι εγω!,πιν χρονια καποιος συναδελφοςμου, μεγλαητερος κατά 15 χρονια από εμενα ελεγε και νομιζε ότι την πεφτω στην γυναικα του!!ότι περνω απυλητικα τηλεφωνιματα σπιτι του! το πιο τρελο ελεγε ότι εκανα καταγγελεια στο υπουργειο για το ααξιτου επειδή ειχε αλλαξη κινητρα κι δεν το ειχε δηλωσει!!!(ηταν πιο πολλα κυβικα κι αν το δηλωνε θα πληρωνε πιο πολλα στα τελοι)!! το θεμα είναι ότι σαν τα ελεγε όλα αυτά τα πιστευε κι από πανω!!
    Λογο του ότι ειμουν νεος στην δουλεια κι αυτος ηταν χρονια εκει περα, το αφεντικο κι οι συνάδελφοι πηραν το μερος του! κι μου τα ειπαν μετα από εμρες!! αποτελλσμα ηταν να νομιζω στην αρχη ότι μου κανουν πλακα! οι συνήθεις βλακείες που κανουν οι παλαιοι σε εργασιακούς χορους ώστε να ¨"ψαρονουν "τους νεοτερους! όμως το παραχοντρινε!! καποια μερα ηρθε νευριασμένος διοτι η γυναικα του τον παραταγε -λογικο να τον αφησει η γυναικα με τετοια μυαλια ου εχει,εξαλου ηταν κι ομορφη κι πολύ πιο ενδιαερον προσωπικοτητα από αυτόν - κι ελεγε ότι εγω φταιω! σαν το εμαθα πηγα να του ζητησω εξηγήσεις! απετουσα να μου πει συγνωμη κι μπροστα σε ολους να ξεκαθαρησει ότι ουδεπτες εκανα όλα αυτά που ελεγε!! δυστυχως η καταληξη ηταν να παιξουμε ξυλο στο γραφειο του αφεντικουμου! με σχεδόν ολη τους συναδελφουςμου κι τα αφεντικαμου (εκτος από τους γιους του αφεντικου που ηταν φυσιολογικοι)να με κρατανε εμενα ολοι κι αυτος χωρις πρόβλημα να προσπαθει να μου δωσει μποτνιες!το αποτελλεσμα όμως ηταν σε βαρος του! και όχι επειδή ειμουν πο μαγκας,η πιο δυνατος! αλλα επειδή ειχα το δικιο με το μερος μου κι αυτος καταβθος ηξερε ότι ηταν λαθος!
    Ακομα κι τιςκλησεις στο κινητομου εψαξε το φεντικομου ώστε να δει ότι δεν εκαν κτις κακο!!
    Δυστυχως κοπελια υπαρχουν τετοια ατομα ,νομιζω ότι είναι καποα ψυχικη ασθενεια!,διοτις αν το παρατηρήσεις εχουν πολλα κοινα συμπτώματα αυτά τα ατομα!βεβαια πρεπει να δειχνουμε κατανοηση αλλα μεχρι ενός σημείου! δεν μπορούμε να καταστραφουμε εμεις για να μην στεναχορηθει ο αρρωστος!!
    Αποψημου, σχετικα με το δικο σου θεμα είναι να βρεις ατομα,συφιτητιες λογικες, να τους εξηγήσεις το τι παιζει, να τπροσπαθησεις τελευταια φορα με ομορφο τροπο να βρεις λυση κι αν δεν γινετε αλλιως θα πρεπει να κανεις επιθεση! να την κοροϊδεύετε σε συνενοηση με άλλες κοπελες, να μην την κανετε παρεα τωτες ισως σαν δει πως είναι στα αληθεια όλα οσα νομιζε! τωτες ισως καταλαβει ότι εει αδικο!

Senior Member
    ναι ναι, το εχω δηλωσει ξεκαθαρα, ΕΚΤΟΣ υγειας.
    εσυ εισαι που εχεις πολλους ασθενΗς, ​εντος υγειας, αλλα εκτος ζωης κι εκτος ορθογραφιας...
    φαντάζομαι εψαξες πολύ για να βρεις το λάθος.Τουλάχιστων εγω δεν θα πω οτι γραφεται και έτσι χεχε

Senior Member
    φαντάζομαι εψαξες πολύ για να βρεις το λάθος.Τουλάχιστων εγω δεν θα πω οτι γραφεται και έτσι χεχε
    καθολου, ηταν ευκολο.
    κανεις παλλα ορθογραφικα λαθη, ενα στην τυχη, εγραψα που το θυμομουν απο χθες . πχ "πολυ πιθανΩν" που το εχεις γραψει πολλες φορες , αρα δεν ηταν εκ παραδρομης.τον πληθυντικο τυπου "πολλοι ασθενΗς" το κανεις και με αλλες λεξεις με τον ιδιο τροπο.
    γενικα δεν το χεις πολυ με την ορθογραφια, πραγμα που δεν συναδει με πτυχιουχο (κατα τα λεγομενα σου).
    εξ αρχης το ειχα προσεξει, αλλα δεν ειχα καμια ορεξη μεχρι τωρα να σου κανω μαθημα ορθογραφιας, αλλα οχι και να μας την λες για τα ελληνικα μας εσυ ο ανορθογραφος....
    οσο για το πτυχειο που κατ εσενα ειναι ...εξαρτημα (το εξαρτημα του πτυχιουχου), ειναι οντως η αρχικη γραφη της λεξης, αλλα που να το ξερεις εσυ?
    αυτα για το σχολιο σου οτι οποιος ξερει ορθογραφια περναει στις πανελληνιες και γινεται πτυχιουχος (σαν εσενα)...

για να μην παρεξηγηθω, βεβαιως κανω κι εγω ποτε- ποτε λαθη, αλλα απο εσενα τουλαχιστον, ξερω καλυτερα ελληνικα..

τουλαχιστον κουμπαρε, οχι τουλαχιστΩν...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast