Originally Posted by
pillow
Κοπέλα μου δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, ζήλεια σε μια ερωτική σχέση = ενδιαφέρον, από την αρχή πριν πεις ότι του λέγανε οι φίλοι του ότι θα φέρνανε κοπέλες το 'χα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, οι κοπέλες έχουμε ένστικτο, δεν μπορεί χωρίς λόγο να ζήλευες. Εγώ θα χώριζα κάποιον αν δεν ζήλευε!! Το άτομο δεν αξίζει και προχώρα παρακάτω. Εγώ έχω πάψει να εμπιστεύομαι τους άντρες, οι περισσότεροι απατάνε αν όχι όλοι, και κακώς υποτιμάς τον εαυτό σου με το να τον θες ακόμη!! Εντάξει, κι αυτός σε υποτιμούσε μέσα στη σχέση αφού σε χώρισε γι'αυτό το λόγο, κι εσύ υποτιμούσες τον εαυτό σου που έμενες σε μια τέτοια σχέση! Μου 'χει πει αγόρι εμένα, εκτός ότι όλοι οι άντρες απατάνε και έχουνε δεύτερα προφίλ στο φέισμπουκ και μπαίνουν σε πορνοσάιτ και τέτοια, ότι ήξερε ένα ζευγάρι που ήταν 5 χρόνια μαζί και το αγόρι την απατούσε ασύστολα, χωρίς αυτή να το ξέρει! Κάνε ένα καλό για σένα, μη στηρίζεσαι στους άντρες, είσαι πολύ καλύτερη αφού τα δίνεις όλα, πίστεψε στον εαυτό σου, και αν θέλεις παρέα βρες πολλούς φίλους, χωρίς να τους εμπιστεύεσαι και αυτούς απόλυτα, περισσότερο για παρέα! Επίσης μπορείς να πάρεις ένα κατοικίδιο αν θες αγάπη, οι άνθρωποι προδίδουν (σχεδόν) πάντα!