ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Banned
    Κοπέλα μου δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, ζήλεια σε μια ερωτική σχέση = ενδιαφέρον, από την αρχή πριν πεις ότι του λέγανε οι φίλοι του ότι θα φέρνανε κοπέλες το 'χα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, οι κοπέλες έχουμε ένστικτο, δεν μπορεί χωρίς λόγο να ζήλευες. Εγώ θα χώριζα κάποιον αν δεν ζήλευε!! Το άτομο δεν αξίζει και προχώρα παρακάτω. Εγώ έχω πάψει να εμπιστεύομαι τους άντρες, οι περισσότεροι απατάνε αν όχι όλοι, και κακώς υποτιμάς τον εαυτό σου με το να τον θες ακόμη!! Εντάξει, κι αυτός σε υποτιμούσε μέσα στη σχέση αφού σε χώρισε γι'αυτό το λόγο, κι εσύ υποτιμούσες τον εαυτό σου που έμενες σε μια τέτοια σχέση! Μου 'χει πει αγόρι εμένα, εκτός ότι όλοι οι άντρες απατάνε και έχουνε δεύτερα προφίλ στο φέισμπουκ και μπαίνουν σε πορνοσάιτ και τέτοια, ότι ήξερε ένα ζευγάρι που ήταν 5 χρόνια μαζί και το αγόρι την απατούσε ασύστολα, χωρίς αυτή να το ξέρει! Κάνε ένα καλό για σένα, μη στηρίζεσαι στους άντρες, είσαι πολύ καλύτερη αφού τα δίνεις όλα, πίστεψε στον εαυτό σου, και αν θέλεις παρέα βρες πολλούς φίλους, χωρίς να τους εμπιστεύεσαι και αυτούς απόλυτα, περισσότερο για παρέα! Επίσης μπορείς να πάρεις ένα κατοικίδιο αν θες αγάπη, οι άνθρωποι προδίδουν (σχεδόν) πάντα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΓΝΩΣΤΗΧ View Post
    τι εννοεισ? τι να κανω δλδ?
    τιποτα μια παρενθεση εκανα(γι αυτους που εξαφανιζονται σαν κυριοι...)αυτο που θα λεγα να κανεις ειναι αυτο που σου εγραψε η remedy.συμφωνω.βεβαια δεν ξερω πως νιωθεις κι αν σου ειναι ευκολο αλλα το να καθεσαι να περιμενεις η να παρακαλας,δεν οφελει.αν ειναι να ρθει ας ερθει.μη δειξεις οτι εισαι χαλια.αν σε παρει πες του οτι εισαι μια χαρα κ ετοιμαζεσαι και να βγεις κιολας..:o

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    αυτος ο διακτινισμος στο διαστημα μου τη δινει εμενα..του δινεις την αφορμη και την κανει λα μινορε..
    καλα κανει, καιτουλα. στο καλο να παει.
    παρακαλετο νιμου , ξυνο μαμισι:rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα κανει, καιτουλα. στο καλο να παει.
    παρακαλετο νιμου , ξυνο μαμισι:rolleyes:
    Ετσι..Ας παει στο καλο ο χριστιανος..

Member
    σασ ευχαριστω ολους! οχι δν παρακαλαω καθολου αν θα γυρισεισ γ μενα θα σημενει οτι αξιζει.. αν δν γυρισει δεν αξιζε ποτε!!

Banned
    Έτσι μπράβο και μην του ξαναδώσεις ποτέ μεγάλη αξία αν ξαναγυρίσει. Να του φέρεσαι όπως του αξίζει και ας φοβάσαι μην τον χάσεις! Καλύτερα να χάσεις αυτόν παρά τον εαυτό σου! Για μένα καλύτερα όχι άντρες, γιατί μόνο προβλήματα φέρνουν, αλλά αφού τον έχεις ερωτευτεί από ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Κοπέλα μου δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, ζήλεια σε μια ερωτική σχέση = ενδιαφέρον, από την αρχή πριν πεις ότι του λέγανε οι φίλοι του ότι θα φέρνανε κοπέλες το 'χα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, οι κοπέλες έχουμε ένστικτο, δεν μπορεί χωρίς λόγο να ζήλευες. Εγώ θα χώριζα κάποιον αν δεν ζήλευε!! Το άτομο δεν αξίζει και προχώρα παρακάτω. Εγώ έχω πάψει να εμπιστεύομαι τους άντρες, οι περισσότεροι απατάνε αν όχι όλοι, και κακώς υποτιμάς τον εαυτό σου με το να τον θες ακόμη!! Εντάξει, κι αυτός σε υποτιμούσε μέσα στη σχέση αφού σε χώρισε γι'αυτό το λόγο, κι εσύ υποτιμούσες τον εαυτό σου που έμενες σε μια τέτοια σχέση! Μου 'χει πει αγόρι εμένα, εκτός ότι όλοι οι άντρες απατάνε και έχουνε δεύτερα προφίλ στο φέισμπουκ και μπαίνουν σε πορνοσάιτ και τέτοια, ότι ήξερε ένα ζευγάρι που ήταν 5 χρόνια μαζί και το αγόρι την απατούσε ασύστολα, χωρίς αυτή να το ξέρει! Κάνε ένα καλό για σένα, μη στηρίζεσαι στους άντρες, είσαι πολύ καλύτερη αφού τα δίνεις όλα, πίστεψε στον εαυτό σου, και αν θέλεις παρέα βρες πολλούς φίλους, χωρίς να τους εμπιστεύεσαι και αυτούς απόλυτα, περισσότερο για παρέα! Επίσης μπορείς να πάρεις ένα κατοικίδιο αν θες αγάπη, οι άνθρωποι προδίδουν (σχεδόν) πάντα!
    αυτη ειναι η μαγεια τησ ζωησ να πεσεισ να χτυπηθεισ να ματωσεισ και ολα σε καθε ζωη και ολα δεν εχουν σχεση με χρηματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ Π ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Έτσι μπράβο και μην του ξαναδώσεις ποτέ μεγάλη αξία αν ξαναγυρίσει. Να του φέρεσαι όπως του αξίζει και ας φοβάσαι μην τον χάσεις! Καλύτερα να χάσεις αυτόν παρά τον εαυτό σου! Για μένα καλύτερα όχι άντρες, γιατί μόνο προβλήματα φέρνουν, αλλά αφού τον έχεις ερωτευτεί από ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι!
    Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ. ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ Τ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ Σ ΕΜΕΝΑ

Senior Member
    Καποια στιγμη ολοι η πρωην κανουν την εμφανιση τους. Για πολλους λογους.
    Και εγω εδω και 20 μερες εχω μπει στο τριπακι να περιμενω μηπως με την αδιαφορία μου στειλει κανενα μνμ. Πιο πολυ για τον προσβαλλω.
    Βέβαια εγω ημουν 14 μηνες μαζι του, αλλα ποναει γιατι ολο αυτον τον καιρο μπαινοβγαινε σπιτι μου για γαμπρος.
    Και μένα απο τον πρωτο καιρο ειχε να κανει με τη μουρμουρα μου και το οτι ποτε δεν ακουγα αυτον παρά τους αλλους.
    Βέβαια δεν εφευγε. Εδειχνε μεχρι τελευταια στιγμη οτι ηθελε συνεχεια!! Μεχρι που μου τα γυρισε!
    Εγω πιστευω οτι συνηθως υπαρχει αλλη στη μεση και οταν δεν τους βγει καποια στιγμη θυμουνται την πρωην, το σιγουρακι!
    Επειδη μου χει τυχει πρωην να εμφανιστουν επειτα απο λιγο διαστημα απουσιας, αδιαφορησα για αυτους τοτε!
    Επισης, ποτε δεν παρακαλαμε τον αλλον με τηλ καθημερινα! Πιστεψε με απομακρύνεται περισσότερο ετσι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Καποια στιγμη ολοι η πρωην κανουν την εμφανιση τους. Για πολλους λογους. ...
    μπα, οχι ολοι.
    οσοι εφυγαν ανακουφισμενοι, δεν γυριζουν ποτε.

Banned
    ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ Π ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ. ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ Τ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ Σ ΕΜΕΝΑ
    Μπράβο, μπράβο, τέτοια ν' ακούω!! :) Πολύ χάρηκα που τα βρήκες με τον εαυτό σου, έτσι να συνεχίσεις κοπέλα μου και να δίνεις στον καθένα αυτό που του αξίζει!!!!! Είτε αυτό είναι καλό είτε κακό, εγώ αυτό κάνω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπα, οχι ολοι.
    οσοι εφυγαν ανακουφισμενοι, δεν γυριζουν ποτε.
    Μου χει τυχει πρωην να φυγει ανακουφισμενος, επειδη ειχε κανει την εμφανιση της αλλη, και αφου εκεινη τον παρατησε μκυ στειλε μνμ αυτος να δει εαν θα ηταν ευπροσδεκτος παλι!
    Και πιο παλια αλλος πρωην ειχε ζητησει να χωρισουμε λογω δικης μου συμπεριφοράς επειδη ειχα βαρεθει και μετα απο μια βδομαδα μ ενοχλησε για να μου πει πως νομιζε οτι ηθελα να μασταν μαζι! Του αρνηθηκα. Περασε ενας χρόνος και αφου δεν ειχε στεριωσει καπου ξαναενοχλησε!! Με την προοπτικη μηπως τα ξαναβρισκαμε!
    Ακου που σου λεω... φευγουν ανακουφισμενοι τη δεδομενη στιγμη.
    Αλλα αμα αποτυχουν ξανακανουν εμφανιση.

Senior Member
    τετοια χωρισμοι ειναι συνηθως ενα μεσο αντιδρασης απο την πλευρα του ατομου που το ζηταει και ΔΕΝ ειναι πραγματικη επιθυμια.. -τονιζω το συνηθως, δεν εννοω πως αυτος ειναι ο κανονας-
    πιστευω οτι επειδη περασατε πολλες εμπειριες μαζι και χρονο, μπορεις να αναγνωρισεις τα σημαδια..
    για παραδειγμα αν ξερεις οτι σ αγαπαει, οτι περνουσε καλα μαζι σου - με εξαιρεση τις φορες που την πιεζες-, οτι υπαρχει ακομη ενδιαφερον και ερωτας απο την πλευρα του και εισαι σιγουρη για ολα αυτα -> τοτε να αναμενεις πως θα ξαναγυρισει -αλλα εδω πρεπει να συμβαλεις και εσυ. μην το δεις δλδ εγωιστικα-.

αν ωστοσο υπηρχαν κι αλλα σημαδια οτι κατι δεν πηγαινε καλα π.χ τον εβλεπες απομακρο, δεν εκδηλωνε σεξουαλικο ενδιαφερον κλπ μπορει να θεωρηθει οτι η πιεση ηταν η σταγονα για να ξεχειλησει το ποτηρι και εκει ισως να μην ειναι τοσο αισιοδοξα τα πραγματα..

απο την εμπειρα μου σε μια μακροχρονια και στενη -μα παρα πολη στενη σχεση- 5μιση χρονια τωρα αυτα εγω θα υπεθετα αγνωστηΧ :)
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Μου χει τυχει πρωην να φυγει ανακουφισμενος, επειδη ειχε κανει την εμφανιση της αλλη, και αφου εκεινη τον παρατησε μκυ στειλε μνμ αυτος να δει εαν θα ηταν ευπροσδεκτος παλι!
    Και πιο παλια αλλος πρωην ειχε ζητησει να χωρισουμε λογω δικης μου συμπεριφοράς επειδη ειχα βαρεθει και μετα απο μια βδομαδα μ ενοχλησε για να μου πει πως νομιζε οτι ηθελα να μασταν μαζι! Του αρνηθηκα. Περασε ενας χρόνος και αφου δεν ειχε στεριωσει καπου ξαναενοχλησε!! Με την προοπτικη μηπως τα ξαναβρισκαμε!
    Ακου που σου λεω... φευγουν ανακουφισμενοι τη δεδομενη στιγμη.
    Αλλα αμα αποτυχουν ξανακανουν εμφανιση.
    αυτοι δεν ηταν ανακουφισμενοι χριστινα, και αποδειχτηκε.
    με το "ανακουφισμενος" δεν εννοω το να ζητησει ο ιδιος να φυγει. δεν αρκει αυτο.
    εννοω να σε εχει απορριψει πληρως σαν γυναικα:rolleyes: και να μην θελει καμια παρτιδα πλεον μαζι σου.
    αυτο αποδεικνυεται σε βαθος χρονου, οχι στον ενα μηνα και στον ενα χρονο.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast