ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μωρ' εισαι βεβαιη οτι ησουν πιεστικη και καταπιεστικη, η σε εκανε να το νομιζεις για να την κανει σιγα-σιγα?

θα συμφωνησω με καποια μελη παραπανω, οτι απο τις εξηγησεις που εδωσες εδω τουλαχιστον, ουτε εγω βλεπω ποια ηταν η τρομερη πιεση που ασκουσες σε 6 χρονων σχεση (!!!!)
    και γιατι το να μιλας για γαμο ηταν πιεση, δεν το καταλαβα!!!! ειχατε εξ αρχης ξεκαθαρισει οτι δεν προκειται να παντρευτειτε, η εστω στο ξεκαθαρισε αυτος και ειναι τζιζ να μιλας για γαμο σε μια μακροχρονια σχεση για να μην ταραχτει ο νεος? για ο'τι θελεις θα μιλας και πολυ καλα εκανες αν του ελεγες τα θελω σου.
    δεσμευμενος ηταν και δεν εκανε να του μιλας για γαμο? δεν ειμαστε καλα...
    το αλλο με την ζηλεια, επισης δεν το καταλαβα! για ποιον λογο σε μια παρεα που ειχε και κοπελες δεν ησουν εσυ καλεσμενη??? ειχες καθε δικιο να συζητας ποιες θα ειναι και ποιες δεν θα ειναι!
    ολα τα παραπανω θα ειχαν νοημα ΜΟΝΟ εαν σου ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν δεσμευεται απεναντι σου και θελει να εχετε μια ελευθερη σχεση χωρις αποκλειστικοτητα και υποχρεωσεις . εσυ μας λες οτι ειχατε δεσμο και μαλιστα μακροχρονιο και οτι σε γνωριζε σε συγγενεις του!!! γιατι να μην μιλας για γαμο?

και πανω απ ολα, θα ειχε καθε δικιο να κανει μια τετοια συζητηση νωριτερα. στα 7 χρονια το θυμηθηκε οτι καταπιεζεται??? θα ηταν οκ, στον ενα μηνα, στον ενα χρονο, στα δυο χρονια!
    στα 7 χρονια αγαπητη, αλλου ειδους ενδειξη ειναι αυτος ο χωρισμος, οπως και η κουβεντα που πεταξε του "τιποτε δεν αποκλειεται".
    ο φιλος σου κανει την ζωουλα του.... απλο...
    ξυπνα και πηγαινε παρακατω. ασε αυτον να σε ρωταει αν στο μελλον υπαρχει ελπιδα να τον θελησεις παλι, μην καθεσαι και περιμενεις και μαλιστα τον διαβεβαιωνεις γι αυτο!!!

ποσο καιρο εχετε χωρισμενοι?
    3ΜΙΣΙ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΕΛΑΓΩΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΕΣ Τ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ Τ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Μ Ε ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΑΖΙ Τ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. ΑΠΛΑ Σ ΑΥΤΟ Τ ΑΤΟΜΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ..

Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    αν ησουν καταπιεστικη απο την αρχη της σχεσης σημαινει οτι το αποδεχοταν.ξαφνικα γιατι τον πειραξε?
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΕΙΠΕ!! ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ Κ ΝΑ ΜΑΛΑΩΝΟΥΜΕ Γ ΑΥΤΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΗΣ Τ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Toν πιεζες οταν τα χατε τον πιεζεις κ τωρα να παρεις απαντηση, προσπαθησε να ηρεμησεις κοπελα μου κ ασε λιγο διαστημα πιο χαλαρα. Ο αντρας δε μπορει την πιεση κ τις ζηλειες, του κανει σαν θορυβο απο κομπρεσερ στο κεφαλι του κ θα κοιταει να απομακρυνεται. Μη του στελνεις παλι εσυ να τον ρωτας τι θα γινει.
    ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ Τ ΕΑΥΤΟ Μ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Σ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΠΑ ΦΤΑΝΕΙ!ΝΑΙ Τ ΑΓΑΠΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ν ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ITS OK ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΚΑΤΙ . ΜΕ Τ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μ

Member
    Toν πιεζες οταν τα χατε τον πιεζεις κ τωρα να παρεις απαντηση, προσπαθησε να ηρεμησεις κοπελα μου κ ασε λιγο διαστημα πιο χαλαρα. Ο αντρας δε μπορει την πιεση κ τις ζηλειες, του κανει σαν θορυβο απο κομπρεσερ στο κεφαλι του κ θα κοιταει να απομακρυνεται. Μη του στελνεις παλι εσυ να τον ρωτας τι θα γινει.
    ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ Τ ΕΑΥΤΟ Μ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Σ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΠΑ ΦΤΑΝΕΙ!ΝΑΙ Τ ΑΓΑΠΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ν ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ITS OK ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΚΑΤΙ . ΜΕ Τ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μ

Senior Member
    Ειχατε πιασει σπιτι μαζι?

Member
    Ειχατε πιασει σπιτι μαζι?
    ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Τ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ Τ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΕΝΑ Μ Τ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΑΜΕ ΜΕΝΑΜΕ Σ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΜΩΣ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Τ

Senior Member
    εχε στην ακρη του μυαλου σου το μηνυμα της remedy..συμφωνω απολυτα..μακαρι να μην ειναι ετσι αλλα ειχα κι εγω μια φιλη που ο δικος της ειχε αλλη και για να τη χωρισει της ειπε οτι πιεζοταν με τη συμπεριφορα της, θελει να μεινει μονος και μπουρδες.ασε που την γεμισε ενοχες και κατηγορουσε τον εαυτο της..νομιζω οτι θα υα ξαναβρειτε αλλα κρατα γερη πισινη.

Senior Member
    ασε αυτον να σε ρωταει αν στο μελλον υπαρχει ελπιδα να τον θελησεις παλι, μην καθεσαι και περιμενεις και μαλιστα τον διαβεβαιωνεις γι αυτο!!![/QUOTE]
    α και κανε αυτο!

Member
    εχε στην ακρη του μυαλου σου το μηνυμα της remedy..συμφωνω απολυτα..μακαρι να μην ειναι ετσι αλλα ειχα κι εγω μια φιλη που ο δικος της ειχε αλλη και για να τη χωρισει της ειπε οτι πιεζοταν με τη συμπεριφορα της, θελει να μεινει μονος και μπουρδες.ασε που την γεμισε ενοχες και κατηγορουσε τον εαυτο της..νομιζω οτι θα υα ξαναβρειτε αλλα κρατα γερη πισινη.
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ Τ ΒΑΖΩ Σ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 3 ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

Member
    ασε αυτον να σε ρωταει αν στο μελλον υπαρχει ελπιδα να τον θελησεις παλι, μην καθεσαι και περιμενεις και μαλιστα τον διαβεβαιωνεις γι αυτο!!!
    α και κανε αυτο![/QUOTE ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΓΝΩΣΤΗΧ View Post
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ Τ ΒΑΖΩ Σ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 3 ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
    δεν λεω οτι εχει απαραιτητα.απλα αυτη η ξαφνικη αλλαγη του ειναι περιεργη

Senior Member
    οι ξαφνικες αλλαγες στις πολυχρονες σχεσεις, ειδικα οταν συνοδευονται απο την φραση κοκκινο-λαμπακι "θελω χρονο να σκεφτω", για μενα ειναι προφανεις.
    δεν σημαινει βεβαια οτι εχει κανει κατι, μπορει να το τριγυρναει, η να το σκεφτεται ομως.
    ΜΗΝ του δωσεις χρονο. εφοσον δεν σε παρακαλει εκεινος να ειστε μαζι και θελει περιθωριο κινησεων, φυγε πρωτη κι αστον να αναρωτιεται μηπως σε εχασε για παντα.
    οσο εισαι εκει , σιγουρακι, να τον παρακαλας να το ξανασκεφτει ειτε για τωρα, ειτε για το μελλον, του κανεις απιστευτα ευκολη την ζωη και ειναι εις βαρος σου. δεν εχει να χασει τιποτε να κανει μερικα δοκιμαστικα, αφου του λες οτι θα περιμενεις.;)
    ειπα και ομιλησα και κανε οτι καταλαβαινεις:p

βεβαιως αν απλα του τελειωσε και θελει να απεμπλακει, με την αδιαφορια επισης τον βολευεις αφανταστα και θα διακτινιστει στο διαστημα, αλλα αυτο δεν μας ενδιαφερει καθολου.
    αν δεν σε θελει , γιατι να καθεσαι να χανεις τον χρονο σου?? θα τον παρακαλς σαν καμια απελπισμενη?
    ας παει στο καλο, μια ωρα αρχυτερα.

Member
    αυτο ακτιβως δν περιμενω κ δεν τ παιρνω τηλ δεν τ στελνω δεν τ παρακαλαω απλα τελος. παιδια δεν λεω ψεμματα ποναω αλλα υπαρχει αξιοπρεπεια δν θα ριξω τ εαυτο μ κ αλλο φτανει.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι ξαφνικες αλλαγες στις πολυχρονες σχεσεις, ειδικα οταν συνοδευονται απο την φραση κοκκινο-λαμπακι "θελω χρονο να σκεφτω", για μενα ειναι προφανεις.
    δεν σημαινει βεβαια οτι εχει κανει κατι, μπορει να το τριγυρναει, η να το σκεφτεται ομως.
    ΜΗΝ του δωσεις χρονο. εφοσον δεν σε παρακαλει εκεινος να ειστε μαζι και θελει περιθωριο κινησεων, φυγε πρωτη κι αστον να αναρωτιεται μηπως σε εχασε για παντα.
    οσο εισαι εκει , σιγουρακι, να τον παρακαλας να το ξανασκεφτει ειτε για τωρα, ειτε για το μελλον, του κανεις απιστευτα ευκολη την ζωη και ειναι εις βαρος σου. δεν εχει να χασει τιποτε να κανει μερικα δοκιμαστικα, αφου του λες οτι θα περιμενεις.;)
    ειπα και ομιλησα και κανε οτι καταλαβαινεις:p

βεβαιως αν απλα του τελειωσε και θελει να απεμπλακει, με την αδιαφορια επισης τον βολευεις αφανταστα και θα διακτινιστει στο διαστημα, αλλα αυτο δεν μας ενδιαφερει καθολου.
    αν δεν σε θελει , γιατι να καθεσαι να χανεις τον χρονο σου?? θα τον παρακαλς σαν καμια απελπισμενη?
    ας παει στο καλο, μια ωρα αρχυτερα.

Senior Member
    αυτος ο διακτινισμος στο διαστημα μου τη δινει εμενα..του δινεις την αφορμη και την κανει λα μινορε..

Member
    τι εννοεισ? τι να κανω δλδ?
    αυτος ο διακτινισμος στο διαστημα μου τη δινει εμενα..του δινεις την αφορμη και την κανει λα μινορε..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast