Originally Posted by
andreas_p
Καλησπέρα σας.
το πρωτο μου ποστ αυτο, αν και σαν επισκεπτης διαβαζω συχνα το φορουμ.
Η αλήθεια ειναι οτι σαν ανθρωπος ειμαι πολυ εσωστρεφής, και δεν μίλαω με αλλους για θέματα που με απασχολούν, μεχρι πλεόν να είναι αργα....εδω που τα λεμε μίσο φορουμ προβλήματα πιστευώ οτι εχω πάνω μου, αυτοεκτίμησης κυρίως....
Το ζητούμενο, οπως περιγράφω στο τιτλό, ειναι αυτο οτι εχω ερωτευτει μια γυναίκα , και εχτές, που μετα απο πολύ αυτοβασανισμό πίστευα πως θα έκανα κινηση να της μιλήσω τουλάχιστον, έμαθα οτι εχει σχέση. Ο αδέρφος της μου το είπε δηλαδή οπου ειναι γνωστός μου. Βέβαια όπως σάς ανέφερα δεν ανοίγομαι καθόλου εύκολα σε ανθρώπους, οπότε δε του είχα πει τίποτα, και ακόμα και εχτες μόνο μέτα απο μερικές μπύρες (που για μένα ακόμα και μία ειναι πολυ) μπόρεσα και κάπως τον ρώτησα απλώς αν έχει κάποια σχέση η αδερφή του. Σε αυτο το σήμειο να αναφέρω οτι ζώ σε μια μικρή κοινωνία, και πάνω κατω γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω, και πως την έβλεπα μόνη της και με φιλες εδω και πολύ καιρο, και στην ουσία την κούβεντα ήθελα να τη κανω με τον αδερφό για μία ενθάρυνση και ενα πως να το πώ, boost, που λενε και στα αγγλικά.
τέλος πάντων απο εκείνη την ώρα εχω καταρρακωθεί και δεν έχω κέφι για τίποτα. επίσης την κατάσταση δε βοηθά το γεγονός οτι δουλεύω βραδύ και με ηρεμία/μοναξία γύρω μου ο εγκέφαλος λειτουργεί υπερχρονισμένος - overclock που λενε....
Για να μην μακρυγορώ και σας ζαλίζω, σκέφτομαι ακομα να κάνω κίνηση και να τη πίασω πλεόν στα πολύ ισια και να της πω οτι μου αρέσει εδω και καιρό και όλα εκεινα τα σχετικα που νιώθω, αυτός ηταν ο σκοπος μου αλλα τελευταία στιγμή πάντα ''κώλωνα'' εδω και καιρο, οταν τη βλεπώ.
τελικά πιο πολυ την καταστάση σας έιπα παρα ερώτηση έκανα. ερωτήσεις παντών τύπου δεκτές εννοείται και σας ευχαριστώ για την αποδοχή στο φόρουμ :-)