Results 46 to 49 of 49
-
17-10-2017, 20:22 #46
Κατ' αρχήν, το πρώτο σου σφάλμα ήταν ότι έβαλες τρίτο άτομο πριν καν τη γνωρίσεις. Τεράστιο λάθος. Ποτέ δεν βάζουμε τρίτο άτομο, εκτός αν θέλουμε να κάνουμε τρίο.
Με βάση τα λεγόμενά σου, νομίζω πως είσαι άπειρος σε θέματα ερωτικών σχέσεων, γι' αυτό και την ερωτεύτηκες χωρίς καν να τη γνωρίζεις.
Θα έπρεπε εσύ ο ίδιος με κάποιο τρόπο να της μιλήσεις, χωρίς να ρωτάς εδώ κι εκεί γι' αυτήν. Ρώτησες γιατί φοβάσε.
Ξεκίνα να πλησιάζεις τις κοπέλες που σου αρέσουν. Δεν δαγκώνουν. Θα έχεις και κάποιες αποτυχίες. Έτσι κι αλλιώς, όπως δεν μας αρέσουν όλες, δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλες.
Αν δεν αρχίσεις να είσαι δραστήριος στο φλερτ, πολύ δύσκολα θα δεις προκοπή.
Επίσης, νομίζω πως χρειάζεσαι αλλαγή νοοτροπίας γενικά σ' αυτά τα θέματα.
- 17-10-2017, 20:40 #47
Καμία σχέση λουλούδι, το αντίθετο, να μην φοβάται να διεκδικεί. Πριν που δεν είχε σχέση η κοπέλα, δεν έκανε κίνηση, τώρα είναι αργά. Αυτό να μας γίνει μάθημα, για τις επόμενες "κατακτήσεις" μας. (Αυτά τα λέω, για να τα ακούσω και εγώ). Πάντως δεν ανέφερα πουθενά, για χωρισμό του ζευγαριού. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα λουλούδι, γιατί θα οδηγηθείς συχνά, σε λάθος νοήματα. Φιλικά :)
17-10-2017, 20:42 #48
19-10-2017, 00:58 #49
Καλησπέρα σας. Συγγνώμη που δεν απάντησα ξεχωριστά στο καθένα αλλά οι προηγούμενες δύο μέρες ήταν πολύ δύσκολες επαγγελματικά και μια και δουλεύω βράδυ, το μόνο που κατάφερα ήταν να κοιμάμαι την υπόλοιπη μέρα. Επίσης δεν έχω πλέον πρόσβαση στο ιντερνέτ στη δουλειά. Τέλος πάντων, διάβασα τα σχόλια και τις συμβουλές και την καλώς εννοούμενη κριτική σας και σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά το ζήτημα βρίσκεται σε εμενα και μόνον, και αυτό με οδηγεί στην απόφαση να μην κάνω οποιαδήποτε κίνηση στη κοπέλα αυτή. Προς θεού δε θέλω να χωρίσω κανένα ζευγάρι ιδιαίτερα αυτό καθώς και αυτή εκτιμώ αλλά και αυτόν τον γνωρίζω και τον συμπαθώ όπως και αυτός εμένα. Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί και δε με νοιάζει στη παρούσα φάση. Ναι ουδέν οίδα είναι έτσι όπως το λες πολύ πιθανόν να μην έχει τίποτα παραπάνω από μένα. αλλά δυναμισμό όχι δεν έχω. Όμως συγνωμη , φιλικά πάντα, αλλά ευγενικός τίμιος και με μπέσα είμαι και εγώ και προσπαθώ να το τιμώ, συγνωμη για αυτο. Πιο πολύ σκέφτομαι τους άλλους παρά εμένα. Τέλος πάντων, δε νομίζω να συμβεί να βρεθούμε σε ίδια παρέα μαζί, η κάπως έτσι, αλλά εκείνη την ώρα θα δω τι θα κάνω. Τη ζωή από τα κέρατα δε μπορώ να η τη πιάσω μου έχει ξεφύγει πολλές φορές.
Να είστε καλά για τις συμβουλές σας ήταν όλα όσα μου γράψατε εύστοχα και με νοημα. Εάν τύχει και αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω. Θα προσπαθήσω να είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ. Σας ευχαριστώ και πάλι.
Εστάλη από Lenovo K920 στο E-Psychology.gr Mobile App