Ειμαι ερωτευμενος, αλλα εμαθα οτι αυτη εχει σχέση.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Banned
    Quote Originally Posted by andreas_p View Post
    Καλησπέρα σας.
    το πρωτο μου ποστ αυτο, αν και σαν επισκεπτης διαβαζω συχνα το φορουμ.
    Η αλήθεια ειναι οτι σαν ανθρωπος ειμαι πολυ εσωστρεφής, και δεν μίλαω με αλλους για θέματα που με απασχολούν, μεχρι πλεόν να είναι αργα....εδω που τα λεμε μίσο φορουμ προβλήματα πιστευώ οτι εχω πάνω μου, αυτοεκτίμησης κυρίως....
    Το ζητούμενο, οπως περιγράφω στο τιτλό, ειναι αυτο οτι εχω ερωτευτει μια γυναίκα , και εχτές, που μετα απο πολύ αυτοβασανισμό πίστευα πως θα έκανα κινηση να της μιλήσω τουλάχιστον, έμαθα οτι εχει σχέση. Ο αδέρφος της μου το είπε δηλαδή οπου ειναι γνωστός μου. Βέβαια όπως σάς ανέφερα δεν ανοίγομαι καθόλου εύκολα σε ανθρώπους, οπότε δε του είχα πει τίποτα, και ακόμα και εχτες μόνο μέτα απο μερικές μπύρες (που για μένα ακόμα και μία ειναι πολυ) μπόρεσα και κάπως τον ρώτησα απλώς αν έχει κάποια σχέση η αδερφή του. Σε αυτο το σήμειο να αναφέρω οτι ζώ σε μια μικρή κοινωνία, και πάνω κατω γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω, και πως την έβλεπα μόνη της και με φιλες εδω και πολύ καιρο, και στην ουσία την κούβεντα ήθελα να τη κανω με τον αδερφό για μία ενθάρυνση και ενα πως να το πώ, boost, που λενε και στα αγγλικά.
    τέλος πάντων απο εκείνη την ώρα εχω καταρρακωθεί και δεν έχω κέφι για τίποτα. επίσης την κατάσταση δε βοηθά το γεγονός οτι δουλεύω βραδύ και με ηρεμία/μοναξία γύρω μου ο εγκέφαλος λειτουργεί υπερχρονισμένος - overclock που λενε....
    Για να μην μακρυγορώ και σας ζαλίζω, σκέφτομαι ακομα να κάνω κίνηση και να τη πίασω πλεόν στα πολύ ισια και να της πω οτι μου αρέσει εδω και καιρό και όλα εκεινα τα σχετικα που νιώθω, αυτός ηταν ο σκοπος μου αλλα τελευταία στιγμή πάντα ''κώλωνα'' εδω και καιρο, οταν τη βλεπώ.
    τελικά πιο πολυ την καταστάση σας έιπα παρα ερώτηση έκανα. ερωτήσεις παντών τύπου δεκτές εννοείται και σας ευχαριστώ για την αποδοχή στο φόρουμ :-)
    Κατ' αρχήν, το πρώτο σου σφάλμα ήταν ότι έβαλες τρίτο άτομο πριν καν τη γνωρίσεις. Τεράστιο λάθος. Ποτέ δεν βάζουμε τρίτο άτομο, εκτός αν θέλουμε να κάνουμε τρίο.

Με βάση τα λεγόμενά σου, νομίζω πως είσαι άπειρος σε θέματα ερωτικών σχέσεων, γι' αυτό και την ερωτεύτηκες χωρίς καν να τη γνωρίζεις.

Θα έπρεπε εσύ ο ίδιος με κάποιο τρόπο να της μιλήσεις, χωρίς να ρωτάς εδώ κι εκεί γι' αυτήν. Ρώτησες γιατί φοβάσε.

Ξεκίνα να πλησιάζεις τις κοπέλες που σου αρέσουν. Δεν δαγκώνουν. Θα έχεις και κάποιες αποτυχίες. Έτσι κι αλλιώς, όπως δεν μας αρέσουν όλες, δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλες.

Αν δεν αρχίσεις να είσαι δραστήριος στο φλερτ, πολύ δύσκολα θα δεις προκοπή.

Επίσης, νομίζω πως χρειάζεσαι αλλαγή νοοτροπίας γενικά σ' αυτά τα θέματα.

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Τι του λες, να χωρισει το ζευγαρι;
    Καμία σχέση λουλούδι, το αντίθετο, να μην φοβάται να διεκδικεί. Πριν που δεν είχε σχέση η κοπέλα, δεν έκανε κίνηση, τώρα είναι αργά. Αυτό να μας γίνει μάθημα, για τις επόμενες "κατακτήσεις" μας. (Αυτά τα λέω, για να τα ακούσω και εγώ). Πάντως δεν ανέφερα πουθενά, για χωρισμό του ζευγαριού. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα λουλούδι, γιατί θα οδηγηθείς συχνά, σε λάθος νοήματα. Φιλικά :)

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Κατ' αρχήν, το πρώτο σου σφάλμα ήταν ότι έβαλες τρίτο άτομο πριν καν τη γνωρίσεις. Τεράστιο λάθος. Ποτέ δεν βάζουμε τρίτο άτομο, εκτός αν θέλουμε να κάνουμε τρίο.

Με βάση τα λεγόμενά σου, νομίζω πως είσαι άπειρος σε θέματα ερωτικών σχέσεων, γι' αυτό και την ερωτεύτηκες χωρίς καν να τη γνωρίζεις.

Θα έπρεπε εσύ ο ίδιος με κάποιο τρόπο να της μιλήσεις, χωρίς να ρωτάς εδώ κι εκεί γι' αυτήν. Ρώτησες γιατί φοβάσε.

Ξεκίνα να πλησιάζεις τις κοπέλες που σου αρέσουν. Δεν δαγκώνουν. Θα έχεις και κάποιες αποτυχίες. Έτσι κι αλλιώς, όπως δεν μας αρέσουν όλες, δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλες.

Αν δεν αρχίσεις να είσαι δραστήριος στο φλερτ, πολύ δύσκολα θα δεις προκοπή.

Επίσης, νομίζω πως χρειάζεσαι αλλαγή νοοτροπίας γενικά σ' αυτά τα θέματα.
    Συμφωνώ απόλυτα! (Έκλαψα αυτό με το τρίο, δεν φτάνει που δεν έχουμε βρει μια κοπέλα, σκεφτόμαστε τα τρία :P)

Junior Member
    Καλησπέρα σας. Συγγνώμη που δεν απάντησα ξεχωριστά στο καθένα αλλά οι προηγούμενες δύο μέρες ήταν πολύ δύσκολες επαγγελματικά και μια και δουλεύω βράδυ, το μόνο που κατάφερα ήταν να κοιμάμαι την υπόλοιπη μέρα. Επίσης δεν έχω πλέον πρόσβαση στο ιντερνέτ στη δουλειά. Τέλος πάντων, διάβασα τα σχόλια και τις συμβουλές και την καλώς εννοούμενη κριτική σας και σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά το ζήτημα βρίσκεται σε εμενα και μόνον, και αυτό με οδηγεί στην απόφαση να μην κάνω οποιαδήποτε κίνηση στη κοπέλα αυτή. Προς θεού δε θέλω να χωρίσω κανένα ζευγάρι ιδιαίτερα αυτό καθώς και αυτή εκτιμώ αλλά και αυτόν τον γνωρίζω και τον συμπαθώ όπως και αυτός εμένα. Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί και δε με νοιάζει στη παρούσα φάση. Ναι ουδέν οίδα είναι έτσι όπως το λες πολύ πιθανόν να μην έχει τίποτα παραπάνω από μένα. αλλά δυναμισμό όχι δεν έχω. Όμως συγνωμη , φιλικά πάντα, αλλά ευγενικός τίμιος και με μπέσα είμαι και εγώ και προσπαθώ να το τιμώ, συγνωμη για αυτο. Πιο πολύ σκέφτομαι τους άλλους παρά εμένα. Τέλος πάντων, δε νομίζω να συμβεί να βρεθούμε σε ίδια παρέα μαζί, η κάπως έτσι, αλλά εκείνη την ώρα θα δω τι θα κάνω. Τη ζωή από τα κέρατα δε μπορώ να η τη πιάσω μου έχει ξεφύγει πολλές φορές.
    Να είστε καλά για τις συμβουλές σας ήταν όλα όσα μου γράψατε εύστοχα και με νοημα. Εάν τύχει και αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω. Θα προσπαθήσω να είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Εστάλη από Lenovo K920 στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234