Originally Posted by
elisabet
Καλησπέρα
Μένετε κοντά; Αναρωτιόμουν πως ξέρετε τόσες πληροφορίες, ότι η νύφη έγινε 100 κιλά, ότι μάλωσε με τους δικούς της κτλ εφόσον δεν βρίσκεστε.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως καμιά γυναίκα μπορεί να απομακρύνει έναν γιο από τους δικούς του αν δεν έχουν ήδη προβλήματα. Ούτε ένας γιος γίνεται έρμαιο ξαφνικά μιας γυναίκας λες και είναι ανήλικο. Ο γιος σου είναι 34 χρονών νομίζω ανέφερες, δεν είναι παιδί. Για να μην έρχεται να σας δει, κάτι άλλο συμβαίνει.
Το σχόλιο της νύφης "εμένα με ρώτησες;" όταν σας κάλεσε ο γιος, αν και αγενές επειδή ήσασταν μπροστά, δεν το βρίσκω κακό. Φυσικά και θα πρεπε να κουβεντιάζει με την γυναίκα του πριν καλέσει κάποιον στο σπίτι και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους γονείς. Λες πως δεν θες να είσαι παρεμβατική, αλλά συγγνώμη που θα το πω, εμένα ήδη αυτά μου φαίνονται παρεμβατικά. Ο τρόπος απάντησης δηλαδή στο σχόλιο της νύφης, ότι εμείς δεν είμαστε τυχαίοι στον δρόμο, είμαστε οι γονείς...κι οι γονείς εκτός οικογένειας είναι όταν τα παιδιά κάνουν δικές τους οικογένειες και φυσικά πρέπει να παίρνουν την άδεια για να επισκεφτούν. Επίσης το τι κάνει η νύφη με τους δικούς της γονείς, πάλι δεν σε αφορά και δεν θα έπρεπε να σε αφορά. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σχέση είχαν, τι προβλήματα και κατέληξε να μην θέλει να τους δει. Ούτε είναι υποχρεωμένη να σου εξηγήσει. Και εννοείται πως δεν σε αφορά αν έγινε 100 κιλά και αν τρέχει στους διαιτολόγους!!!
Νομίζω πως η νύφη σου κατάλαβε ότι την απέρριπτες απτην πρωτη στιγμή. Αυτό που περιγράφεις ως τρόμο όταν την γνώρισες, προφανώς το ένιωσε. Και γιαυτό κρατήθηκε μακριά σου. Είναι εμφανές πως δεν την συμπάθησες απτην αρχή όσο κι αν προσπάθησες να το καμουφλάρεις με δώρα. Άραγε το σχόλιο έστω και για αστείο ότι ο γιος σου είναι ανάποδος γιατί το έκανες; Προσπαθούσες να την τρομάξεις ή να την κάνεις να φύγει; Μη μου πεις ότι ήθελες να την προστατεύσεις απτον ανάποδο γιο σου. Επίσης φαίνεται ότι την ανταγωνίζεσαι. Αναρωτιέσαι γιατί ο γιος δεν την βούλωσε όταν έκανε το σχόλιο να μην καλεί χωρίς την άδεια της. Να βουλώσει την γυναίκα του;;; Συγκρίνεις τα κιλά σας!!! Και αθωώνεις με τον τρόπο σου τον γιο όταν λες πως δεν εμφανίζεται από ντροπή για να μην δείτε οτι τον κάνει ο, τι θέλει η γυναίκα του. Είσαι σίγουρη πως δεν είχες αυτόν τον ρόλο πρώτα εσύ στην ζωή του; Οτι δεν ήσουν παρεμβατική ως μάνα και δεν τον έκανες ο, τι ήθελες; Γιατί να ετοιμάζεται να παντρευτεί, να ετοιμάζει το σπίτι που θα ζήσει με την γυναίκα του και να ζητάει την γνώμη της μάνας του για το νοικοκυριό...κομματάκι περίεργο ακούγεται.
Εγω θα σου πρότεινα να σκεφτείς ήρεμα και βαθιά με τον εαυτό σου την στάση σου απέναντι στο παιδί σου. Τα παιδιά δεν γυρνάνε την πλάτη στους γονείς έτσι χωρίς λόγο επειδή κάποιος άλλος τους το πε. Κι αν είναι γαιδούρια στην τελική, κάποιος τα μεγάλωσε και τα έκανε γαιδούρια. Σκέψου καλά και αφού σκεφτείς, μετά συζήτα με τον γιο σου. Για να μπορείς να του πεις μια σταλιά αλήθεια μπας και σε ακούσει.