Results 16 to 30 of 113
Thread: Πως να διαχειριστω την αδιαφορια
-
24-02-2020, 22:03 #16
Αυτές είναι περίεργες εκφράσεις για να της πετάει στο άκυρο, τύπου "Κρατάω άμυνα". Θεωρεί ότι δέχεται επίθεση; Πως αφήνετε αναπάντητα εκείνη τη στιγμή τέτοια σχόλια, ή το σκηνικό που είπε μπροστά σας "Εμένα με ρώτησες για να τους καλέσεις;" δεν έχω καταλάβει... Δεν λέω να μαλλιοτραβηχτείτε αλλά να προσπαθήσετε εκείνη τη στιγμή να καταλάβετε γιατί αντιδρά έτσι και να πείτε κι εσείς τι αισθάνεστε και τι σκέφτεστε. Δεν είναι ωραίο να παίζετε την κολοκυθιά, να θέσετε τα όριά σας και να ξεκαθαρίσετε τη στάση του ο καθένας.
Από εκεί και πέρα, με το ζόρι δεν γίνεται να θελήσει ο άλλος να σας βλέπει ή να αισθάνεται έτσι και γιουβέτσι, αλλά το ίδιο ισχύει και από την πλευρά σας. Και δεν είστε υποχρεωμένοι να τους κάνετε τα χατήρια! Κοιτάξτε την υγεία σας και θέστε προτεραιότητες στη ζωή σας κι ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται.
- 24-02-2020, 22:20 #17
Εχετε απολυτο δικιο.
Της ζητησα να μου εξηγησει τι εννοει με το "κρατω αμυνα"δεν μου διευκρινησε κ οταν της ειπα πως δεν δεχεται καμια επιθεση για να κρατα αμυνα ,τα μπουρδουκλωσε.Της ειπα πως αν θελει να βαζει συρματοπλεγμα δικαιωμα της αλλα να ξερει πως δεν θα ανεχτω πολλα τρυπηματα.Ε οχι κ συρματοπλεγμα μου ειπε,απλα ετσι λειτουργω για να προστατευτω.Η συζητηση εκλεισε ετσι.
Οσο για το σχετικα" εμενα με ρωτησες?"της το ανεφερα μετα απο καποιες μερες,λεγοντας της πως εμεις ειμαστε γονεις κ οχι καποιοι τυχαιοι απο το δρομο.Ειπε πως δεν εννουσε ακριβως εμας αλλα τη συνηθεια του γιου μας να καλαει κοσμο χωρις να τη ρωταει.
Μα εμεις δεν ειμαστε ,ο κοσμος της ειπα,ναι απαντα αλλα ετσι ειμαι εγω κ δεν μπορω να αλλαξω.
Εχω κανει απειρες προσπαθειες να καταλαβω αλλα δεν γινεται τιποτα.Πρεπει να το παρω αποφαση.Προεχει η υγεια του ανδρα μου κ η ψυχικη μου ηρεμια.Ο πονος κ η απογοητευση βεβαια θα ειναι συνοδοιποροι μας.Η ζωη εχει πολλα γυρισματα.
25-02-2020, 00:25 #18
Κύλισε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι, αυτό βλέπω εγώ. Κοίταξε να είσαι καλά μαζί με τον άντρα σου και μην πολυασχολεισαι, δε θα πετύχεις κάτι. Αν σου έφερνε πάλι πίσω τα χρυσαφικά, τώρα θα σας καλούσε και η νύφη στο σπίτι
25-02-2020, 00:29 #19
Καλησπέρα
Μένετε κοντά; Αναρωτιόμουν πως ξέρετε τόσες πληροφορίες, ότι η νύφη έγινε 100 κιλά, ότι μάλωσε με τους δικούς της κτλ εφόσον δεν βρίσκεστε.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως καμιά γυναίκα μπορεί να απομακρύνει έναν γιο από τους δικούς του αν δεν έχουν ήδη προβλήματα. Ούτε ένας γιος γίνεται έρμαιο ξαφνικά μιας γυναίκας λες και είναι ανήλικο. Ο γιος σου είναι 34 χρονών νομίζω ανέφερες, δεν είναι παιδί. Για να μην έρχεται να σας δει, κάτι άλλο συμβαίνει.
Το σχόλιο της νύφης "εμένα με ρώτησες;" όταν σας κάλεσε ο γιος, αν και αγενές επειδή ήσασταν μπροστά, δεν το βρίσκω κακό. Φυσικά και θα πρεπε να κουβεντιάζει με την γυναίκα του πριν καλέσει κάποιον στο σπίτι και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους γονείς. Λες πως δεν θες να είσαι παρεμβατική, αλλά συγγνώμη που θα το πω, εμένα ήδη αυτά μου φαίνονται παρεμβατικά. Ο τρόπος απάντησης δηλαδή στο σχόλιο της νύφης, ότι εμείς δεν είμαστε τυχαίοι στον δρόμο, είμαστε οι γονείς...κι οι γονείς εκτός οικογένειας είναι όταν τα παιδιά κάνουν δικές τους οικογένειες και φυσικά πρέπει να παίρνουν την άδεια για να επισκεφτούν. Επίσης το τι κάνει η νύφη με τους δικούς της γονείς, πάλι δεν σε αφορά και δεν θα έπρεπε να σε αφορά. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σχέση είχαν, τι προβλήματα και κατέληξε να μην θέλει να τους δει. Ούτε είναι υποχρεωμένη να σου εξηγήσει. Και εννοείται πως δεν σε αφορά αν έγινε 100 κιλά και αν τρέχει στους διαιτολόγους!!!
Νομίζω πως η νύφη σου κατάλαβε ότι την απέρριπτες απτην πρωτη στιγμή. Αυτό που περιγράφεις ως τρόμο όταν την γνώρισες, προφανώς το ένιωσε. Και γιαυτό κρατήθηκε μακριά σου. Είναι εμφανές πως δεν την συμπάθησες απτην αρχή όσο κι αν προσπάθησες να το καμουφλάρεις με δώρα. Άραγε το σχόλιο έστω και για αστείο ότι ο γιος σου είναι ανάποδος γιατί το έκανες; Προσπαθούσες να την τρομάξεις ή να την κάνεις να φύγει; Μη μου πεις ότι ήθελες να την προστατεύσεις απτον ανάποδο γιο σου. Επίσης φαίνεται ότι την ανταγωνίζεσαι. Αναρωτιέσαι γιατί ο γιος δεν την βούλωσε όταν έκανε το σχόλιο να μην καλεί χωρίς την άδεια της. Να βουλώσει την γυναίκα του;;; Συγκρίνεις τα κιλά σας!!! Και αθωώνεις με τον τρόπο σου τον γιο όταν λες πως δεν εμφανίζεται από ντροπή για να μην δείτε οτι τον κάνει ο, τι θέλει η γυναίκα του. Είσαι σίγουρη πως δεν είχες αυτόν τον ρόλο πρώτα εσύ στην ζωή του; Οτι δεν ήσουν παρεμβατική ως μάνα και δεν τον έκανες ο, τι ήθελες; Γιατί να ετοιμάζεται να παντρευτεί, να ετοιμάζει το σπίτι που θα ζήσει με την γυναίκα του και να ζητάει την γνώμη της μάνας του για το νοικοκυριό...κομματάκι περίεργο ακούγεται.
Εγω θα σου πρότεινα να σκεφτείς ήρεμα και βαθιά με τον εαυτό σου την στάση σου απέναντι στο παιδί σου. Τα παιδιά δεν γυρνάνε την πλάτη στους γονείς έτσι χωρίς λόγο επειδή κάποιος άλλος τους το πε. Κι αν είναι γαιδούρια στην τελική, κάποιος τα μεγάλωσε και τα έκανε γαιδούρια. Σκέψου καλά και αφού σκεφτείς, μετά συζήτα με τον γιο σου. Για να μπορείς να του πεις μια σταλιά αλήθεια μπας και σε ακούσει.
25-02-2020, 00:47 #20
25-02-2020, 07:02 #21
25-02-2020, 08:29 #22
Πολύ σωστή ανάλυση Ελισάβετ.
Το θέμα είναι ότι το από εδώ και πέρα είναι πολύ δύσκολο να φτιάξει...
25-02-2020, 09:48 #23
Δύσκολο να φτιάξει αλλά όχι αδύνατο. Κι η θεματοθέτρια είναι νέα γυναίκα ακόμα, πιστεύω πως έχει ελπίδες να μπορέσει να δει τι έχει κάνει και να τα διορθώσει. Αλλά δεν θα το δει ποτέ, χαιδεύοντας της τα αυτιά.
Στο αρχικό της μνμ τα λέει όλα. Είναι εντυπωσιακό πώς από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την νύφη, της αναγνώρισε όλη την εξουσία πάνω στον γιο της ζητώντας από εκείνη να έρχεται ο γιος να τους βλέπει. Ο γιος δεν είχε δική του κρίση, δεν είχε δικά του συναισθήματα που αυτά θα τον έκαναν να θέλει ή να μην θέλει να δει τους δικούς του, εξαρτιόταν μόνο από την διάθεση της νύφης αν θα συμβεί αυτό. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ο γιος από πάντα παρουσιάζεται σαν ένα άβουλο ον που τον παρασύρουν οι άλλοι και τον κάνουν ο, τι θέλουν, ανεπαρκή τον βαφτίζει η ίδια. Πριν ακόμα γνωρίσει την γυναίκα του. Παρασύρθηκε από παρέες λέει όταν πήγε φροντιστήριο! Άραγε μέχρι τότε δεν είχε παρέες; Είχε φίλους, κοινωνική ζωή, κοπέλα; Ή μόνο την μαμά που μετά της ζητούσε γονατιστός συγγνώμη επειδή εκείνη κατέρρευσε από την "ανάρμοστη" συμπεριφορά του;
Δεν είναι καθόλου απίθανο η νύφη να τον κάνει όντως ο, τι θέλει τον άντρα της. Αλλά αυτό είναι ξεκάθαρο πως συμβαίνει γιατί ο γιος έτσι μεγάλωσε. Χωρίς να του αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην πρωτοβουλία.
25-02-2020, 10:33 #24
καλημερα..
γιατι τρομαξατε αληθεια, οταν γνωρισατε την κοπελα, 19 χρονων κοριτσακι; τι το τρομακτικο μπορει να ειχε ;
ενα πραγμα που προκυπτει απο την διηγηση σας, ειναι οτι ειχατε συμπεριφορες που θεωρουσατε "ανταποδοτικες" και τολμω να πω χειριστικες...
δηλωσατε με το καλημερα σε μια νεαρη κοπελα οτι θα την δεχτειτε ΑΡΚΕΙ ο γυιος σας να κραταει καλη επαφη με τους γονεις του. δεν τον υιοθετησε, τον παντρευτηκε.
με τον γυιο σας θα συζητατε την επαφη που εχει με σας, οχι με την νυφη σας.
ολο το κειμενο σας, ειναι ενα κατηγορω προς την νυφη σας σαν να της καταλογιζετε την απομακρυνση σας με τον γυιο σας.
αποφευγετε να δειτε τις δικες σας ευθυνες για το πως εχουν διαμορφωθει μεσα στα χρονια οι σχεσεις σας με τον γυιο σας, διοτι εκει βρισκονται οι ευθυνες . ΣΕ ΣΑΣ. ο γονιος προυπαρχει του παιδιου κι αν δεν εχει καποια γονιδιακη διαταραχη το παιδι, ολη η σχεση διαμορφωνεται με τις ενεργειες του γονιου.
κι εν πασει περιπτωσει, οταν ενηλικιωθει το παιδι, μονο σε εκεινο μπορεις να βρεις και να ζητησεις ευθυνες.
εσεις προσπαθειτε να κρατατε το παιδι σας στο απυροβλητο και να ριξετε ευθυνες δικες σας και πιθανον και του παιδιου σας, στην νυφη.
κι αυτο με τα κιλα τι ειναι παλι; τι σας νοιαζει εσας αν η νυφη παχυνε; δικο της θεμα ειναι, αλλα το λετε με εναν τροπο σαν να την ψεγετε. σε τι σας αφορα αν βαλει η βγαλει κιλα;; αληθεια τωρα, θα ηθελα πολυ να εξηγησετε γιατι αισθανεστε ασχημα που ειστε 50 κιλα και η νυφη εγινε 100. θελετε να παχυνετε; θεωρειτε οτι πρεπει να ακολουθει τα δικα σας κιλα, και για ποιον λογο;;;
εκαναν παιδια αληθεια, το ζευγαρι;
ουτε εχετε καμια δουλεια να της λετε τι θα κανει με τους δικους της γονεις, αν δεν σας ρωταει την γνωμη σας κι ουτε βεβαια μπορειτε να ξερετε τι οδηγησε τις σχεσεις τους σε αυτο το σημειο.. καθε οικογενεια εχει τα δικα της.
εσεις ασχοληθειτε με την δικια σας που δεν επικοινωνειτε και τα ριχνετε στην νυφη κι αφηστε τα πεθερικα..
για να λεει η κοπελα οτι αμυνεται, οπως σωστα ειπατε, νοιωθει οτι δεχεται επιθεση. η επιθεση δεν χρειαζεται να ειναι βιαιη. εσεις νομιζετε οτι ειστε πολυ καλη και υποστηρικτικη, αλλα ισως βγαζετε κατι αλλο προς τα παιδια σας, οπως πχ αυτο που με ανεση ειπατε στην αρχη "εγω τα αγαπαω , ΑΡΚΕΙ..." ΒΑΖΕΤΕ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟ..
δεν ειστε υποχρεωμενη ουτε να δινετε υλικα αγαθα, ουτε να δινετε υποστηριξη αν δεν το νοιωθετε, η αν νοιωθετε αδικημενη.
αυτο που δεν μπορειτε να κανετε ομως, ειναι να τα δινετε ανταποδοτικα... χειριστικα δλδ..
εκεινο που ειπε για την προσκληση στο σπιτι, εγω το καταλαβαινω απολυτα. προφανως και χρειαζεται να ρυθμισει κι αυτη το προγραμμα της για επισκεψεις, ειτε για να ειναι παρουσα , ειτε και για να κανει καποια ετοιμασια για την επισκεψη (πχ μαγειρεμα), ειτε για να μην εχει αλλες, δικες της επισκεψεις. σας αρεσει δεν σας αρεσει ειναι κοινο το σπιτι τους, δεν ειναι του παιδιου σας μονο. τα ζευγαρια συνεννοουνται, δεν τα ρυθμιζει η πεθερα αυτα...
αυτο που η ιδια ειπε περασε κι εμενα απ το μυαλο μου. οτι ο ανδρας της καλει χωρις να την ενημερωσει και την ξεβολευει.
φυσικα και ειναι περιεργο να μην επισκευθει τον πατερα του που αρρωστησε, δεν το συζητω, αλλα κατι υπαρχει απο πισω που αφορα την ΔΙΚΗ ΣΑΣ σχεση μαζι του , των γονιων δλδ και δεν καταλαβαινω γιατι βαζετε σε ολα στην μεση την νυφη σας...
επισης, στην τοσο μεγαλη ενοχληση και απογοητευση που νοιωθετε απο την συμπεριφορα του, αναλογουν πολλες συζητησεις μεταξυ εσας και του γυιου σας.
τις εχετε κανει αυτες τις συζητησεις η περιοριζεστε να κατηγορειτε την νυφη σας;
δεν μπορειτε να "ζητατε" αγαπη, οπως πολυ χαρακτηριστικα ειπατε, και οντως αυτο κανετε. την ζητατε, την απαιτειτε.. πρεπει ο αλλος να την νοιωθει...
υ.γ. δεν χρειαζεται να πω οτι και βεβαια δεν εχουν καμια δουλεια να σας ζητανε το σπιτι σας και το αυτοκινητο σας κι εκει θα εχετε απολυτο δικιο να τους πειτε οτι δεν σας εξυπηρετει η "ιδεα"τους...Last edited by Remedy; 25-02-2020 at 11:06.
25-02-2020, 13:32 #25
Διαβασα με μεγαλη προσοχη ολες σας τις απαντησεις.
Εξ αρχης το προβλημα που αναφερω στον τιτλο του θεματος ειναι η διαχειρηση της αδιαφοριας.
Τι νας σας πρωτοεξηγησω τελικα.Δεν επιχειρω να δικαολογηθω,αν το κανω θα φαω κι αλλες φαπες.
Ολη η κοινωνια στηριζεται στο δουναι κ λαβειν κ δεν εννοω μονο τα υλικα.Καποιες φορες κι αυτα παιζουν το ρολο τους.
Ας αρχισω με τα κιλα της κοπελας.Ειπα αισθανομαι ασχημα,φυσικα αισθανομαι ετσι,πρωτον γιατι ποτε δεν θελησε να περπατησουμε εξω απο τα ορια του κλειστου χωρου.Μια κ μοναδικη φορα που πηγαμε στη θαλασσα ειπε στον αντρα της πως αν καποιος μας δει απο πισω ,θα πει πως εγω ειμαι η μανα σου κ η πεθερα η αρραβωνιαστικια σου.
Της ειπα πως καλος ο αυτοσαρκασμος αλλα να μην ξαναπει τετοιες κουβεντες.Το σωμα μεταβαλλεται κ διαμορφωνεται.
Της ειπα στην αρχη οτι θελω το παιδι μου να βλεπει τους γονεις του.Εχω δει να απομονωνονται οικογενειες μετα το γαμο των παιδιων τους κ φοβομουν μη μου τυχει κι εμενα.Τι να φοβηθω απο το κοριτσακι θα μου πειτε.Τρομαξα απο την απαντηση που εδωσε.Κ βεβαια θα ερχομαστε αλλα οχι κ πολυ πολυ που το συνοδευσε με την κινηση του πνιγμου.Δεν ειπα τιποτα.Απλα αυτο,τρομαξα ,ισως γιατι εγω στην ηλικια της δεν θα τολμουσα απο σεβασμο προς τον μεγαλυτερο.
Αναφερατε πως βαζω ορους στην αγαπη κ αυτο ειναι χειριστικο.Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω καθοτι παρακατω μου λετε δεν εχουν το δικαιωμα να μου ζητουν σπιτι κ αυτοκινητο.Μα γιατι να μην τοχουν απο τη στιγμη που η αγαπη δεν ειναι χειριστικη κ σε αυτο πονταρουν?Δηλ εχω το δικαιωμα να τους πω ΟΧΙ σε αυτα αλλα ΝΑΙ σε ολα τα αλλα.
Κομματι περιεργο μου φαινεται αυτο.Κ επειδη ακρινως γι αυτο,τους εδειξα κ δειχνω κ ετσι αισθανομαι μεγαλη αγαπη ,γι αυτον ακριβως μου ζητανε τα περισσοτερα.Ουδεις αγνωμονωτερος του ευεργετηθεντος.
Απαντω κ στην ερωτηση αν καθομαστε κοντα.Ναι ,σε αποσταση 10' με το αυτοκινητο.
Και ναι δεν πηγα ποτε απροσκλητη,ουτε θα παω.Τους το ειπα απο την αρχη κ αυτο τους βολεψε.Ναι,ανταμωνουμε μια φορα το μηνα περιπου οταν αυτοι θελουν να ερθουν για μια ωριτσα κ αφου μου εχουν παραγγειλει τα ταψια με τα καλουδια.
Και ναι καθε φορα βλεπω οτι μπηκαν κι αλλα κιλα κ καλα κανει κ χοντραινει,προβλημα της.
Αλλα η μαγνητικη της εδειξε 2 δισκοκηλες,σακχαρο στην αιματολογικη,μπουρδουκλωμ� �νες ορμονες κ εμεινε στο κρεβατι 10 μερες.
Ο γιατρος συνεστησε αμεση απωλεια 30 κιλων κι αυτο μου το ειπε η ιδια.Τη συμβουλεψα πως για το καλο της υγειας της πρεπει να κανει μια προσπαθεια.Ειμαστε διπλα της κ αν επιθυμει οποιου ειδους βοηθεια εδω ειμαστε.Τι αλλο πρεπει να κανω...
Πριν το γαμο,πανω στις ετοιμασιες,επενεβη η μητερα της ,θελοντας να γινει γαμος οπως ηθελε εκεινη.Εμεις δεν καναμε καμια υποδειξη.Ο,τι ηθελαν τα παιδια εκαναν κ οποιους ηθελαν αυτοι καλεσαν.Τους ρωτησαμε ποιους μπορουμε να καλεσουμε κ μαλιστα στεναχωρησαμε κ καποιους,οι οποιοι αν κ δεν καλεστηκαν εστειλαν τα δωρα τους.
Οι γονεις της νομιζαν πως εμεις τους επιβαλλαμε να κανουν ο,τι εκαναν για το γαμο κ μαλιστα μας αποκαλεσαν τυχαρπαστους.
Κοντεψε ο γιος να διαλυσει το γαμο.Ηταν εξω φρενων,προσπαθησαμε να τον ηρεμησουμε χωρις να πουμε χωρισε ή μη χωριζεις.
Ηδη απο παλια του ειχα πει προτου τη γνωρισει πως οταν παντρευομαστε εχουμε κ μια νεα κατασταση με νεους συγγενεις που κι αυτους πρεπει να τους νοιαζομαστε.Αυτος τους διαλεξε,αυτος πηγαινε κ εμενε μαζι τους.Εμεις τους γνωρισαμε 1 βδομαδα πριν τον αρραβωνα κ τους αγκαλιασαμε με αγαπη.
Ισως ολα αυτα σας φαινονται ντεμοντε.Οι μοδες κ οι νομοι αλλαζουν αλλα οι αρχες μενουν.
Δεν υπηρξα η τελεια μανα,ολοι εκπαιδευομαστε ως προς αυτο,δεν υπαρχουν στερεοτυπα.Ειναι ομως λογικο κ καθολου παραλογο να θελουμε να εισπραξουμε κ λιγη αγαπη.Κι αν εχει γινει τοσο δυσευρετη μαζι με την ευγνωμοσυνη κ το ευχαριστω κ παρακαλω ας μη καταδικαζουμε παντα τους γονεις.Εχουν κ τα παιδια το μεριδιο της ευθυνης.Αν εκανα τοσο κακο στο παιδι μου καλα κανει κ μου κλεινει την πορτα.Αν παλι δεν φερθηκα σωστα στη νυφη μου καλα κανει κ σφυριζει αδιαφορα.
Αλλα να μην ερχονται να μου ζητανε κ τα ρεστα κ μαλιστα,δωσε 10000 χιλιαρικα γιατι θελω να παρω καινουριο αυτοκινητο.Η τραπεζα εκλεισε κι ας κατσουν να αναλογιστουν το γιατι.
Ναι ειμαστε νεοι,ας πουμε,ακομη.Πρεπει να ζησουμε με ηρεμια κ χωρις τυψεις.Μονο μια εχω ,οτι εδωσα πολλα κ δεν επρεπε.
Στα γαιδουρια,τα οποια κατ'εμε ειναι αξιολατρευτα ζωακια,αξιζει γαιδουρινη συμπεριφορα.Κι αυτο σκοπευω να κανω μιας κ ο ανθρωπινος κ ευαισθητος τροπος δεν εχει περαση.
25-02-2020, 13:41 #26
Κ να προσθεσω ως απαντηση για καποια ερωτηση πιο πανω.Ναι ειχε κι αλκες σχεσεις ο γιος μας.Ξερω τις 3 απο αυτες,οχι προσωικα,δεν μας τις γνωρισε.Μονο απο μισολογα.Δεν προχωρησε το πραγμα,ουτε κ ρωτησα γιατι.
25-02-2020, 13:49 #27
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι μιλας για δουναι και λαβειν όταν μιλάμε για την σχέση με το παιδί σου. Όχι οι σχέσεις με τους γονείς μας είναι οι μόνες που δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι ανταποδοτικές. Αν έχει μια ευκαιρία στην ζωή του κάποιος να γνωρίσει τέτοιες σχέσεις, θα ναι μόνο με τους γονείς του. Εσύ φαίνεται ότι συγχέεις την αγάπη με το δόσιμο υλικών αγαθών. Καμιά σχέση δεν έχει. Το αυτοκίνητο ή το σπίτι ή το οτιδήποτε θα τα δώσεις ΑΝ θες εσύ απτην καρδιά σου γιατί θες να τα δώσεις. Οχι ως αντάλλαγμα για να έρχονται να σε βλέπουν ή για να πηγαίνεις. Δεν είναι έτσι η αγάπη. Και φυσικά δεν έχουν δικαίωμα να απαιτούν τίποτα. Αυτό σου είπε η Ρεμεντυ και μίλησε για χειριστικότητα και για αγάπη με όρους. Εσύ είναι σα να λες "σας αγαπώ και θα σας δώσω αυτό και το άλλο αν έρχεστε να με βλέπετε". Και το λες και παρακάτω όταν μιλάς για τα ταψιά και τα καλούδια. Πάλι αυτό κάνεις. Υπονοείς ότι έρχονται για να φάνε μόνο. Είναι απλό. Αν πιστεύεις αυτό, σταμάτα να τους ετοιμάζεις καλούδια. Αλλά προφανώς δεν το κάνεις γιατί κι αυτό το χρησιμοποιείς χειριστικά.
Όσο για τα κιλά της κοπέλας και την θάλασσα....μπορεί μαζί σου να μην ήθελε να πάει στην θάλασσα και στις βόλτες. Πώς ξέρεις τι κάνει με τον άντρα της; Προβλημά της λες, αλλά εσύ την ζυγίζεις κάθε φορά που έρχεται.Last edited by elisabet; 25-02-2020 at 14:42.
25-02-2020, 13:50 #28
Δεν αντιλαμβανομαι γιατι θεωρηθηκε το τελος του κειμενου μου προσβλητικο κ διαγραφηκε.
Δεν χρησιμοποιησα απρεπεις εκφρασεις.
Γιατι?
25-02-2020, 13:53 #29
Ειναι τεχνικο προβλημα του φορουμ εδω και δεκαετια κοντα... Βασικα πρεπει καθε τελεια στο κειμενο να ακολουθειται απο κενο, και να μην βαζετε αποσιωπητικα με πανω απο τις τρεις τελιτσες που τους εδωσε ο θεουλης. Δυστυχως δεν εχει γινει κατι για αυτο μετα απο τοσα χρονια.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
25-02-2020, 13:54 #30
Ευχαριστω για την απαντηση.
Θα λαβω υπ οψιν μου τις συμβουλες σας.
Σας ευχαριστω ολους πολυ.