Πως να διαχειριστω την αδιαφορια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 113
    Senior Member
    ναι υπάρχει περίπτωση να στο πει και θα είναι αυτός που δε θέλει να βλέπει τους δικούς του. Εμένα ας πούμε δεν θα μου άρεσε να μου έλεγε η γυναίκα μου να πάμε μια βόλτα στους γονείς της να φάμε και εγώ να της έλεγα να πάει οπότε θέλει μόνη της, εγώ δεν γουστάρω, και μονο που το σκέφτομαι νοιώθω άχρηστος, κακος και κομπλεξικός.
    Αυτό με την επέμβαση στο νοσοκομειο της μάνας της μου έχει κάτσει στο λαιμο, έχω μακρινό ξάδερφό που έκανε το ίδιο και ούτε στη κηδεία πήγε και ξέρω καλά τι άνθρωπος είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συγγνώμη ρε Γιώργο εσύ αυτό που το είδες? Που αναφέρθηκε πως η νύφη δεν αφήνει τον άντρας της να βλέπει τους δικούς του; Αυτό είναι απλά μια υπόθεση της θεματοθέτριας που επειδή είναι μάνα...φυσικά και θα υποθέσει αυτό αντί να κάτσει να σκεφτεί γιατί το παιδί της την έχει γραμμένη.

Αλλά εγώ να σου πω πως είναι έτσι. Ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας. Θα ερχόταν δηλαδή εσένα μια γυναίκα και θα σου λέγε ότι δεν σου επιτρέπω να βλέπεις τους δικούς σου και συ θα λεγες "α ναι οτι πεις αγαπη μου" ???? Πάμε καλά δηλαδή;;;; Το κάνει αυτό φυσιολογικός άνθρωπος που έχει νορμαλ σχέσεις με τους δικούς του; Εμένα αν ερχόταν ο σύντροφος μου και το λεγε αυτό θα του λεγα να παει να δει αν ερχομαι. ΑΝ λοιπόν ένας άντρας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο εξάρτησης από την γυναίκα του....ΑΝ λέμε, τότε κάποιος τον έκανε εξαρτημένο. Ποιος λες να τον έκανε εσυ;;;;

Επίσης το γιατί δεν πήγε να δει τους γονείς της...είναι άλλο θέμα και δεν ξέρουμε σε τι συνθήκες μεγάλωσε, τι σχέση έχει με τους δικούς της...δεν ξέρουμε τίποτα. Ξέρεις εσύ ρε Γιώργο αν δεν την βιάζε ο πατέρας της πχ κ η μάνα της τον κάλυπτε;; Θα έφταιγε και σε αυτή την περίπτωση η κοπέλα αν δεν πήγαινε να τους δει; Ή μήπως το ξέρει η θεματοθέτρια;
    Μα εδώ θέλω να σταθώ, ότι δε θα κάτσεις να ασχοληθείς τι και πώς, μεγάλο λάθος και να μην το κάνεις με κανέναν, μαζί κι εγώ. Τα δεδομένα βλέπουμε και αυτά είναι ένας άνθρωπος που δεν καταδεχτηκε να πάει να δει τη μάνα του στο νοσοκομείο, οπότε ότι και να έχει συμβεί με αυτόν τον άνθρωπο δεν γινετσι να κάνεις χωριό, είναι νόμος. Απλά βρήκε τον κατάλληλο μη πω τι, καταλαβαίνεις.

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Συμφωνώ στο ότι δεν φταίνε πάντα οι πεθερές (εκτός και αν η δικιά μου αποτελεί εξαίρεση)..
    Και φυσικά δεν φταίνε πάντα οι νύφες...
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία που να ΜΠΟΡΕΊ να απαγορεύσει στον άντρα της να πάει να δει τους γονείς του..
    Και περα απο αυτο ειναι ασχημο να σκεφτομαστε ετσι για το φυλλο μας.Λες και ζουμε δεκατιες πριν...η μπιμπ που τον τυλιξε και τον κανει ο,τι θελει λες κι αυτος ειναι ανηλικος που αγεται και φερεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Και περα απο αυτο ειναι ασχημο να σκεφτομαστε ετσι για το φυλλο μας.Λες και ζουμε δεκατιες πριν...η μπιμπ που τον τυλιξε και τον κανει ο,τι θελει λες κι αυτος ειναι ανηλικος που αγεται και φερεται.
    Προσωπικά δεν θα πιστέψω ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα που μπορεί να πείσει τον άντρα της για το συγκεκριμένο θέμα ειδικά, αλλά και για οτιδήποτε άλλο..Ο κάθε άνθρωπος έχει δικό του σκεπτικό.. Γιατί να ακούσει εμένα πχ αν του πω να μην πάει να δει τους γονείς του? Και κατ' αρχήν, πόση ηλιθιότητα πρέπει να με δέρνει για να πω κάτι τέτοιο???Και ποοοοσο μαλ...ς πρέπει να είναι για να το κάνει?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αβ-ω View Post
    Εδω πρεπει να γελασω κ Ελισαβετ
    Γραφετε με μεγαλο παθος,καλα κανετε.
    Ο πατερας της ειναι ο λακες της μανας της.Σουζα στεκεται ο ερμος.Διδαχτηκε την τεχνη η νυφη μου.
    Αν βεβαια ο πατερας της την βιαζε κι η μανα της τον καλυπτε,τι να πω.Σηκωνω ψηλα τα χερια.Αλλωστε τοτε θα ειχαμε περισσοτερα κοινα κ θα την αγαπουσα περισσοτερο.
    Κ δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκα χειριστικη μανα κ δεν ξερω τι αλλο.
    Φυσικα απο την εποχη μας εχουν εκλειψει οι πονηροι,οι ψευτες,οι εκμεταλλευτες.Για ολα φταινε οι μαναδες κ οι πεθερες.
    Εχω σκαρτο γιο κ τσιγκουνα νυφη.
    Ουτε εμεις τον καναμε σκαρτο,ουτε εκεινη αφιλοξενη κ τσιγκουνα οι γονεις της.
    Καληνυχτα σας κ ας κλεισει το θεμα.
    Δεν σας τιμα ο τροπος που μιλατε για την νυφη σας και τον γιο σας.Εκφρασεις οπως ο λακες της μανας της και διδαχτηκε την τεχνη,ριχνουν πολυ το επιπεδο.Με τον γιο σας εχετε το προβλημα σε αυτον μιληστε, αν θελετε να το λυσετε.Ολα τα υπολοιπα ακουγονται χειριστικα εως κουτσομπολιστικα.Τα της οικογενειας της ειναι δικα της θεματα και δεν αφορουν ουτε εμας,ουτε εσας.Συμπεριφερεστε με την λογικη οτι εγω εκανα αυτα,περιμενω ανταποδοση.Δεν παει ετσι.Ουτε εσεις εχετε δικαιωμα να απαιτειτε πραγματα, ουτε εκεινοι να απαιτουν πραγματα απο εσας.Αν θελετε να διορθωσετε την σχεση με τον γιο σας ,βαλτε νερο στο κρασι σας,δειτε μηπως κι εσεις δεν τα χειριστηκατε ολα τοσο σωστα οσο νομιζετε και μιληστε του.Αν τον θεωρειτε σκαρτο οπως εσεις η ιδια τον χαρακτηρισατε,τοτε μπορειτε και να μεινετε μακρια κι αγαπημενοι η και καθολου αγαπημενοι.

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Προσωπικά δεν θα πιστέψω ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα που μπορεί να πείσει τον άντρα της για το συγκεκριμένο θέμα ειδικά, αλλά και για οτιδήποτε άλλο..Ο κάθε άνθρωπος έχει δικό του σκεπτικό.. Γιατί να ακούσει εμένα πχ αν του πω να μην πάει να δει τους γονείς του? Και κατ' αρχήν, πόση ηλιθιότητα πρέπει να με δέρνει για να πω κάτι τέτοιο???Και ποοοοσο μαλ...ς πρέπει να είναι για να το κάνει?
    Ειναι το γνωστο τον τυλιξε,τον εβαλε στο βρακι της... λες και ζουμε κι εγω δεν ξερω ποσα χρονια πριν.Λες κι ο αλλος δεν εχει προσωπικοτητα,αντιληψη,κρι ση.Υποτιμιτικοτατα σχολια για το γυναικειο φυλλο.

Senior Member
    Καλησπέρα

Μένετε κοντά; Αναρωτιόμουν πως ξέρετε τόσες πληροφορίες, ότι η νύφη έγινε 100 κιλά, ότι μάλωσε με τους δικούς της κτλ εφόσον δεν βρίσκεστε.

Προσωπικά δεν πιστεύω πως καμιά γυναίκα μπορεί να απομακρύνει έναν γιο από τους δικούς του αν δεν έχουν ήδη προβλήματα. Ούτε ένας γιος γίνεται έρμαιο ξαφνικά μιας γυναίκας λες και είναι ανήλικο. Ο γιος σου είναι 34 χρονών νομίζω ανέφερες, δεν είναι παιδί. Για να μην έρχεται να σας δει, κάτι άλλο συμβαίνει.

Το σχόλιο της νύφης "εμένα με ρώτησες;" όταν σας κάλεσε ο γιος, αν και αγενές επειδή ήσασταν μπροστά, δεν το βρίσκω κακό. Φυσικά και θα πρεπε να κουβεντιάζει με την γυναίκα του πριν καλέσει κάποιον στο σπίτι και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους γονείς. Λες πως δεν θες να είσαι παρεμβατική, αλλά συγγνώμη που θα το πω, εμένα ήδη αυτά μου φαίνονται παρεμβατικά. Ο τρόπος απάντησης δηλαδή στο σχόλιο της νύφης, ότι εμείς δεν είμαστε τυχαίοι στον δρόμο, είμαστε οι γονείς...κι οι γονείς εκτός οικογένειας είναι όταν τα παιδιά κάνουν δικές τους οικογένειες και φυσικά πρέπει να παίρνουν την άδεια για να επισκεφτούν. Επίσης το τι κάνει η νύφη με τους δικούς της γονείς, πάλι δεν σε αφορά και δεν θα έπρεπε να σε αφορά. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σχέση είχαν, τι προβλήματα και κατέληξε να μην θέλει να τους δει. Ούτε είναι υποχρεωμένη να σου εξηγήσει. Και εννοείται πως δεν σε αφορά αν έγινε 100 κιλά και αν τρέχει στους διαιτολόγους!!!

Νομίζω πως η νύφη σου κατάλαβε ότι την απέρριπτες απτην πρωτη στιγμή. Αυτό που περιγράφεις ως τρόμο όταν την γνώρισες, προφανώς το ένιωσε. Και γιαυτό κρατήθηκε μακριά σου. Είναι εμφανές πως δεν την συμπάθησες απτην αρχή όσο κι αν προσπάθησες να το καμουφλάρεις με δώρα. Άραγε το σχόλιο έστω και για αστείο ότι ο γιος σου είναι ανάποδος γιατί το έκανες; Προσπαθούσες να την τρομάξεις ή να την κάνεις να φύγει; Μη μου πεις ότι ήθελες να την προστατεύσεις απτον ανάποδο γιο σου. Επίσης φαίνεται ότι την ανταγωνίζεσαι. Αναρωτιέσαι γιατί ο γιος δεν την βούλωσε όταν έκανε το σχόλιο να μην καλεί χωρίς την άδεια της. Να βουλώσει την γυναίκα του;;; Συγκρίνεις τα κιλά σας!!! Και αθωώνεις με τον τρόπο σου τον γιο όταν λες πως δεν εμφανίζεται από ντροπή για να μην δείτε οτι τον κάνει ο, τι θέλει η γυναίκα του. Είσαι σίγουρη πως δεν είχες αυτόν τον ρόλο πρώτα εσύ στην ζωή του; Οτι δεν ήσουν παρεμβατική ως μάνα και δεν τον έκανες ο, τι ήθελες; Γιατί να ετοιμάζεται να παντρευτεί, να ετοιμάζει το σπίτι που θα ζήσει με την γυναίκα του και να ζητάει την γνώμη της μάνας του για το νοικοκυριό...κομματάκι περίεργο ακούγεται.

Εγω θα σου πρότεινα να σκεφτείς ήρεμα και βαθιά με τον εαυτό σου την στάση σου απέναντι στο παιδί σου. Τα παιδιά δεν γυρνάνε την πλάτη στους γονείς έτσι χωρίς λόγο επειδή κάποιος άλλος τους το πε. Κι αν είναι γαιδούρια στην τελική, κάποιος τα μεγάλωσε και τα έκανε γαιδούρια. Σκέψου καλά και αφού σκεφτείς, μετά συζήτα με τον γιο σου. Για να μπορείς να του πεις μια σταλιά αλήθεια μπας και σε ακούσει.
    Άψογη ανάλυση.

Καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσει τα σχόλια η θεματοθέτρια με πιο καθαρό μυαλό και σαν παρατηρητής αν θέλει να διορθώσει την σχέση της με τον γιο της. Ας επικεντρωθεί σε αυτόν αφού είναι ενήλικας και μπορεί να αποφασίζει μόνος του αν θέλει να την δει ή όχι.

Senior Member
    Δεν μίλησα καθόλου με βάση το φύλο, μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου κι η θεματοθέτρια γυναίκα είναι.
    Απλά αυτή η ατάκα...κάποιος παρέσυρε κάποιον...μου φαίνεται γελοία. Το λένε συχνά οι γονείς και για τα παιδιά τους...το δικό μου μια χαρά ήταν, οι παρέες το παρέσυραν. Κι αντε πες εκει όταν μιλάμε για ανήλικα μπορεί και να χει μια βάση (που προσωπικά ούτε για ανήλικα το δέχομαι) αλλά σε ενήλικες ανθρώπους ρε παιδιά;;; είναι πραγματικά γελοίο. Αλλά όταν είσαι γονιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεφορτωθείς την ευθύνη από πάνω σου. Έχω βαρεθεί να ακούω πεθερές/ πεθερους να κατηγορούν τις νύφες οτι τους παρέσυραν τους γιους.... πιο κλασικο στορυ πεθαίνεις. Όταν όμως μεγαλώνουν τους γιους σαν τα βλαμμένα και τρέχουν από πίσω να τους διαλέξουν και το βρακί που θα φορέσουν τους αρέσει, το ευχαριστιούνται που ο κανακάρης ακούει την μαμά και κάνει ο, τι του λενε. Οταν βρεθεί μια άλλη...γιατί θα βρεθεί πώς να το κάνουμε, θέλει και σεξ ο κανακάρης δε θα αρκεστει για πάντα στα χάδια της μαμάς, τότε ξαφνικά βρέθηκε η σκύλα που τον κάνει ο, τι θέλει. Τότε τον βρίσκουν ανεπαρκή.

Senior Member
    Μα την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός την έχει που επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτα, που χειραγωγείται και πετάει την αξιοπρέπεια του, αλλά αν ήταν αλλιώς δεν θα ήταν μαζί.
    Δε μου λες αν ήσουν σπίτι σου εσύ, ο άντρας σου και η μάνα σου, εσύ έλεγες στη μάνα σου να κανονίσουμε μια μέρα να φάμε μαζί και σου έλεγε ο άντρας σου μπροστά στη μάνα σου με αυστηρό ύφος, εμένα με ρώτησες? πως θα σου φαινόταν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μα εδώ θέλω να σταθώ, ότι δε θα κάτσεις να ασχοληθείς τι και πώς, μεγάλο λάθος και να μην το κάνεις με κανέναν, μαζί κι εγώ. Τα δεδομένα βλέπουμε και αυτά είναι ένας άνθρωπος που δεν καταδεχτηκε να πάει να δει τη μάνα του στο νοσοκομείο, οπότε ότι και να έχει συμβεί με αυτόν τον άνθρωπο δεν γινετσι να κάνεις χωριό, είναι νόμος. Απλά βρήκε τον κατάλληλο μη πω τι, καταλαβαίνεις.
    Και το άλλο δεδομένο που έχουμε είναι πως ο γιος αποφεύγει την ίδια του την μάνα και εκείνη σε ολόκληρο το thread μόνο που δεν μας έχει αναλύσει τα οικογενειακά της νύφης της.

Το τι κάνει η νύφη δεν αφορά ούτε εκείνην, ούτε εμάς.

Αλλά παράλογο δεν είναι. Εγώ πέρσυ ζήτησα να φύγω από δουλειά για να πάω να δω την μάνα μου που έκανε εγχείρηση. Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα να μπω στο νοσοκομείο. Στο αυτοκίνητο έτρεμα μέχρι να φτάσω και πάθαινα κρίσεις πανικού κάθε φορά που πήγαινα. Μια γνωστή μου δεν μιλιέται με την μάνα της γιατί η μάνα της δεν την θέλει καν και της έχει κάνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Η μάνα της! Αν λοιπόν δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα, πόσο μάλλον όταν δεν σε αφορούν, καλύτερα να το βουλώνεις.

Senior Member
    Μα την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός την έχει που επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτα, που χειραγωγείται και πετάει την αξιοπρέπεια του, αλλά αν ήταν αλλιώς δεν θα ήταν μαζί.
    Δε μου λες αν ήσουν σπίτι σου εσύ, ο άντρας σου και η μάνα σου, εσύ έλεγες στη μάνα σου να κανονίσουμε μια μέρα να φάμε μαζί και σου έλεγε ο άντρας σου μπροστά στη μάνα σου με αυστηρό ύφος, εμένα με ρώτησες? πως θα σου φαινόταν?
    Αν ο άντρας μου πάντως καλούσε κόσμο στον σπίτι (κόσμος είναι και η μάνα του!!!!) χωρίς να με έχει ενημερώσει θα είχα γίνει έξαλλη. Κι αν με ρωτάς ναι, ιδανικά θα ήθελα να του το λεγα οχι μπροστα στην πεθερά για λόγους ευγένειας, αλλά αν με είχε φτάσει στο αμην...μπορει και να το λεγα μπροστά της.

Γιώργο μήπως προσεξες πως ο τύπος ετοιμαζε το σπιτι που θα εμενε με την γυναίκα του και πήρε την μάνα του να του κανονισει τα του νοικοκυριου; Σου φαινεται νορμαλ αυτο; Εσυ θα επαιρνες την γνωμη της μαμας για τις κατσαρόλες και τα τηγάνια; Μηπως προσεξες πως μολις ετοιμαζαν γαμο, κοντεψαν να σκοτωθούν οικογενειακώς γιατι τα συμπεθέρια διαγωνίζονταν ποιος θα ανακατευτεί περισσότερο; Η ίδια η θεματοθέτρια κατηγορεί την συμπεθέρα ότι ανακατεύονταν κι ο γιος της έγινε έξαλλος. Τι λες να λέει η αλλη συμπεθέρα αν την ρωτήσουμε;

Εγώ βλέπω την αθάνατη ελληνική οικογένεια πάντως. Σογια δεξια αριστερά να προσπαθουν να ανακατευτουν παντου...μονο αν κανουν σεξ με τον γιο της ετσι χοντρη που εγινε η νυφη δεν μας ειπε ακομα η θεματοθετρια, φαντάζομαι κι αλλη τα ίδια θα λεει. Γιαυτο τους έκαναν πέρα και τους μεν και τους δε!!!!

Δεν μίλησα καθόλου με βάση το φύλο, μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου κι η θεματοθέτρια γυναίκα είναι.
    Απλά αυτή η ατάκα...κάποιος παρέσυρε κάποιον...μου φαίνεται γελοία. Το λένε συχνά οι γονείς και για τα παιδιά τους...το δικό μου μια χαρά ήταν, οι παρέες το παρέσυραν. Κι αντε πες εκει όταν μιλάμε για ανήλικα μπορεί και να χει μια βάση (που προσωπικά ούτε για ανήλικα το δέχομαι) αλλά σε ενήλικες ανθρώπους ρε παιδιά;;; είναι πραγματικά γελοίο. Αλλά όταν είσαι γονιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεφορτωθείς την ευθύνη από πάνω σου. Έχω βαρεθεί να ακούω πεθερές/ πεθερους να κατηγορούν τις νύφες οτι τους παρέσυραν τους γιους.... πιο κλασικο στορυ πεθαίνεις. Όταν όμως μεγαλώνουν τους γιους σαν τα βλαμμένα και τρέχουν από πίσω να τους διαλέξουν και το βρακί που θα φορέσουν τους αρέσει, το ευχαριστιούνται που ο κανακάρης ακούει την μαμά και κάνει ο, τι του λενε. Οταν βρεθεί μια άλλη...γιατί θα βρεθεί πώς να το κάνουμε, θέλει και σεξ ο κανακάρης δε θα αρκεστει για πάντα στα χάδια της μαμάς, τότε ξαφνικά βρέθηκε η σκύλα που τον κάνει ο, τι θέλει. Τότε τον βρίσκουν ανεπαρκή.
    Δεν παει σε εσενα αυτο ,γενικα μιλαω...εγω το θετω...αλλα ναι ειναι υποτιμιτικο οταν μια γυναικα σκεφτεται ετσι για μια αλλη γυναικα σε φαση... τον τυλιξε.Αφορα το γυναικειο φυλο.Ειναι απλα αυτο που λες... πιο κλασσικο στορυ πεθαινεις.Μην τρελαθουμε δλδ...ειναι μισογυνιστικο σκεπτικο ρε παιδια....μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...Η κακια γυναικα που πηρε τον αντρα απο την μανουλα λες και μιλαμε για παιδακι.Ενας αντρας που εχει μια μανα δεσποτικη,παρεμβατικη ειναι πολυ πιθανο να διαλεξει και μια αναλογη γυναικα σε χαρακτηρα.Σε ολα που λες συμφωνω κι επαυξανω.

Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Και το άλλο δεδομένο που έχουμε είναι πως ο γιος αποφεύγει την ίδια του την μάνα και εκείνη σε ολόκληρο το thread μόνο που δεν μας έχει αναλύσει τα οικογενειακά της νύφης της.

Αλλά παράλογο δεν είναι. Εγώ πέρσυ ζήτησα να φύγω από δουλειά για να πάω να δω την μάνα μου που έκανε εγχείρηση. Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα να μπω στο νοσοκομείο. Στο αυτοκίνητο έτρεμα μέχρι να φτάσω και πάθαινα κρίσεις πανικού κάθε φορά που πήγαινα. Μια γνωστή μου δεν μιλιέται με την μάνα της γιατί η μάνα της δεν την θέλει καν και της έχει κάνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Η μάνα της! Αν λοιπόν δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα, πόσο μάλλον όταν δεν σε αφορούν, καλύτερα να το βουλώνεις.
    Εεε μα πεστα ελεος...λες και ξερουμε εμεις τι της εκαναν οι γονεις της,τι σχεση εχουν...ποσο επιφανειακο να το σχολιασουμε και να την κρινουμε σε επιπεδο κουτσομπολιου χωρις να ξερουμε...τι μας αφορα;ποιον αφορα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post

Δε κατάλαβες, να το ξαναπώ. Δεν με αφορά για ποιο λογο δεν ήθελε να πάει. Με αφορά ότι έναν τέτοιο άνθρωπο που δεν θελει να παει να δει την μανα του στο νοσοκομειο, δεν θα τον έβαζα στη ζωή μου, γιατί τα κόμπλεξ που έχει θα τα βγάλει σε εμένα 100%

Δε κατάλαβες, να το ξαναπώ. Δεν με αφορά για ποιο λογο δεν ήθελε να πάει. Με αφορά ότι έναν τέτοιο άνθρωπο που δεν θελει να παει να δει την μανα του στο νοσοκομειο, δεν θα τον έβαζα στη ζωή μου, γιατί τα κόμπλεξ που έχει θα τα βγάλει σε εμένα 100%
    Δεν σε αφορα αν την κακοποιουσαν δλδ...σε αφορα που δεν πηγε στο νοσοκομειο να αποδειξει οτι ειναι καλη κορη...και μιλαμε παντα για καποια που υποτιθεται οτι ειναι η συντροφος σου;Σε ενδιαφερει δλδ πιο πολυ η επιφανεια απο την ουσια.Ε δεν θα χασει παντως αν την βγαλεις απο την ζωη σου.Αυτη κομπλεξ κι εσυ μεγαλη καρδια.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast