Originally Posted by
tziovani
μολις επεστρεψα απο την εξοδο μου ( και ανοιξα υπλογιστη γιατι το φονι μου δεν βοηθαει) , ας παρουμε το ζητημα που ετεθει απο τον νηματαγραφο . σε αυτο το θεμα λοιπον απαντησα οτι δεν υπαρχουν συναισθηματα , παρα μονο ορμες ( σεξουαλικες ορμες ) και ενστικτα !!!! δλδ βλεπω μια απεναντι μου και δεν σκεφτομαι ...αχχχχ τζιοβανι βλεπεις μια ωραια κοπελα την αγαπας οποτε προχωρας . αυτα τα εκανα στο δημοτικο που ολα ειναι παιδικα ! παμε τωρα στους ενηλικες ....βλεπω λοιπον την αλλη τιγκα κουκλαρισμενη , με τα μπικινι της ( αν ειμαι στην παραλια ) , αν ειμαι για καφε με το κολαν της και το μπουστο και αν ειμαι σε εξοδο με το φορεμα της ξερω γω τι φοραει η καθεμια . εκεινη την στιγμη λοιπον μου κανει το ΚΛΙΚ και τις κανω το ΚΛΙΚ , δλδ κ%%λωνουμε και οι δυο με την παρτη μας ...εμενα μου σηκωνετε και της κοπελας αρχιζει η τρυπα και υγραινεται ! ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ! αφου ανταλλασουμε μερικα πραγματα , συζητηση ξερω γω ..μιλαμε και αυτο προχωραει και την επομενη μερα , και την μεθεπομενη και βγαινουμε . ξυρισμενη γραμμη μπικινι αυτη , ξυρισμενο πεος και ορχεις εγω ....και βγαινουμε για το τελικο ΜΑΤΣ ...εκεινη την στιγμη λοιπον πανω στα σεξυ της , εγω θα απαγγειλω ποιημα για την αγαπη , για το μελλον , για την φιλοσοφια , τον φεμινισμο , την παιλαιστινη , την ακριβεια , τον πληθωρισμο ....και θα με αγαπησει επιτοπου και θα μου πει ...ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥ . ετσι θα εχω ανεβει στα ματια της ως Ανδρας καλλιεργημενος , θα μιλησουμε για τα εξαρχεια , τον κομμουνισμο , την κοινωνικη επανασταση και την παντειο και την ψυχολογο μου που ειναι πολυ καλη , και γενικα θα με αγαπησει αρκετα εκεινη την στιγμη και θα της τον καρφωσω στα ορθια . ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ? οκ ,δεχομαι τα ψυχιατρικα θεματα και τα χαπια σαφεστατα , τα ψυχιατρικα θεματα το οποια φυσικα υφιστανται και τα ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ οχι τα πσυχολογκικα ομως . επειδη ειμαι αδιεξοδος λοιπον , φαλλοκρατης , τρικυμιας , μισογυνης , θα σκεφτω την τελευταια αναρτηση στο ινσταγκραμ πιασιρικι και θα της πω .....δεν ειμαι ετοιμος ακομα να στον χωσω , πρεπει να αγαπηθουμε πρωτα .......συνοπτικα στο εζω ξαναγραψει εισαι και η ιδια/ος θυμα και βασανιζεσαι . δικος σου θεμα . παμε τωρα μετα τις ορμες και τα ενστικτα .....στις αγαπες ....αυτα τα ρομαντικα της πρωτης λυκειου , να τα κοψεις εισαι μεγαλος ανθρωπος να πιστυεις σε αγαπες και λουλουδια . πιστεψε σε συντροφικοτητα , αλλα οχι να μας λες οτι αγαπας κιολας . η συντροφικοτητα δεν ειναι συναισθημα , ειναι αλληλεξαρτηση ! εγω δεν εχω αγαπησει ποτε , γιατι απλα δεν υπαρχει αγαπη ...αυτα ειναι για το χολυγουντ . σοβαρεψου , μεγαλος ανθρωπος !