Oι πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες δεν χρήζουν αξιοπιστίας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 116
    Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Καταρχάς τι ηλικία έχεις, αν μου επιτρέπεις; Γιατί οι απόψεις αυτές παραπέμπουν κάπως σε γενιά boomer ή early X, κάπου 50-70.
    Μιλάς με αφορμή ατομικά σου δύσκολα βιώματα ή έχεις φτιάξει έναν γενικό κανόνα μέσα στο μυαλό σου και πού βασίζεται; Σε στατιστικές μελέτες, σε κοινωνιολογικές έρευνες, δημοσκοπήσεις, σε τι;
    Πολύ πεσιμιστική θεωρία. Δείχνει άνθρωπο που τα βλέπει όλα μαύρα γύρω του. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
    Από τα λίγα σοβαρά σχόλια εδώ μέσα. Κατ' αρχάς σε παραπέμπω εδώ σχετικά με το αν οι γυναίκες απιστούν πιο συχνά. Είναι αρκετά ενδιαφέρον το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=_HWpwClNKwQ

Όσο για τα υπόλοιπα αυτή είναι η αίσθηση και η εμπειρία που έχω αποκομίσει. Είμαι κάτω των 45, εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    μολις επεστρεψα απο την εξοδο μου ( και ανοιξα υπλογιστη γιατι το φονι μου δεν βοηθαει) , ας παρουμε το ζητημα που ετεθει απο τον νηματαγραφο . σε αυτο το θεμα λοιπον απαντησα οτι δεν υπαρχουν συναισθηματα , παρα μονο ορμες ( σεξουαλικες ορμες ) και ενστικτα !!!! δλδ βλεπω μια απεναντι μου και δεν σκεφτομαι ...αχχχχ τζιοβανι βλεπεις μια ωραια κοπελα την αγαπας οποτε προχωρας . αυτα τα εκανα στο δημοτικο που ολα ειναι παιδικα ! παμε τωρα στους ενηλικες ....βλεπω λοιπον την αλλη τιγκα κουκλαρισμενη , με τα μπικινι της ( αν ειμαι στην παραλια ) , αν ειμαι για καφε με το κολαν της και το μπουστο και αν ειμαι σε εξοδο με το φορεμα της ξερω γω τι φοραει η καθεμια . εκεινη την στιγμη λοιπον μου κανει το ΚΛΙΚ και τις κανω το ΚΛΙΚ , δλδ κ%%λωνουμε και οι δυο με την παρτη μας ...εμενα μου σηκωνετε και της κοπελας αρχιζει η τρυπα και υγραινεται ! ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ! αφου ανταλλασουμε μερικα πραγματα , συζητηση ξερω γω ..μιλαμε και αυτο προχωραει και την επομενη μερα , και την μεθεπομενη και βγαινουμε . ξυρισμενη γραμμη μπικινι αυτη , ξυρισμενο πεος και ορχεις εγω ....και βγαινουμε για το τελικο ΜΑΤΣ ...εκεινη την στιγμη λοιπον πανω στα σεξυ της , εγω θα απαγγειλω ποιημα για την αγαπη , για το μελλον , για την φιλοσοφια , τον φεμινισμο , την παιλαιστινη , την ακριβεια , τον πληθωρισμο ....και θα με αγαπησει επιτοπου και θα μου πει ...ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥ . ετσι θα εχω ανεβει στα ματια της ως Ανδρας καλλιεργημενος , θα μιλησουμε για τα εξαρχεια , τον κομμουνισμο , την κοινωνικη επανασταση και την παντειο και την ψυχολογο μου που ειναι πολυ καλη , και γενικα θα με αγαπησει αρκετα εκεινη την στιγμη και θα της τον καρφωσω στα ορθια . ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ? οκ ,δεχομαι τα ψυχιατρικα θεματα και τα χαπια σαφεστατα , τα ψυχιατρικα θεματα το οποια φυσικα υφιστανται και τα ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ οχι τα πσυχολογκικα ομως . επειδη ειμαι αδιεξοδος λοιπον , φαλλοκρατης , τρικυμιας , μισογυνης , θα σκεφτω την τελευταια αναρτηση στο ινσταγκραμ πιασιρικι και θα της πω .....δεν ειμαι ετοιμος ακομα να στον χωσω , πρεπει να αγαπηθουμε πρωτα .......συνοπτικα στο εζω ξαναγραψει εισαι και η ιδια/ος θυμα και βασανιζεσαι . δικος σου θεμα . παμε τωρα μετα τις ορμες και τα ενστικτα .....στις αγαπες ....αυτα τα ρομαντικα της πρωτης λυκειου , να τα κοψεις εισαι μεγαλος ανθρωπος να πιστυεις σε αγαπες και λουλουδια . πιστεψε σε συντροφικοτητα , αλλα οχι να μας λες οτι αγαπας κιολας . η συντροφικοτητα δεν ειναι συναισθημα , ειναι αλληλεξαρτηση ! εγω δεν εχω αγαπησει ποτε , γιατι απλα δεν υπαρχει αγαπη ...αυτα ειναι για το χολυγουντ . σοβαρεψου , μεγαλος ανθρωπος !
    εγω φταιω που καθομαι και σου απανταω σοβαρα...
    αλλα σου λεω, ΑΛΛΑ απαντας. η δεν αντιλαμβανεσαι καν τι διαβασες, ή κανεις τον χαζο γιατι ξερεις οτι λες @@ριες καμαρωτες...
    αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω, αλλα ουτε και να ξανασχοληθω σοβαρα, αφου κανεις τον χαζο, η εισαι χαζος...

υ.γ. εαν στην ηλικια σου δεν εχεις αγαπησει ποτε, εισαι συναισθηματικα αναπηρος, ή εχεις καποια διαταραχη. και μιλαω πολυ σοβαρα..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω φταιω που καθομαι και σου απανταω σοβαρα...
    αλλα σου λεω, ΑΛΛΑ απαντας. η δεν αντιλαμβανεσαι καν τι διαβασες, ή κανεις τον χαζο γιατι ξερεις οτι λες @@ριες καμαρωτες...
    αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω, αλλα ουτε και να ξανασχοληθω σοβαρα, αφου κανεις τον χαζο, η εισαι χαζος...

υ.γ. εαν στην ηλικια σου δεν εχεις αγαπησει ποτε, εισαι συναισθηματικα αναπηρος, ή εχεις καποια διαταραχη. και μιλαω πολυ σοβαρα..

δλδ τωρα εσυ ως << εμπειρη >> εχεις αγαπησει ? ελα τωρα . αγαπες υπαρχουν μονο στα παραμυθια στο δημοτικο . φυσικα και δεν εχω αγαπησει , τι ειναι αγαπη ? παντοφλες και νετφλιξ ? εξοδο με φιλους και τσιπουρα ? εχετε βαφτισει την συντροφικοτητα αγαπη και την αλληλεξαρτηση !!! σου/σας χαλαω το αφηγημα η΄ μαλλον την πλανη , αλλα αγαπες δεν υπαρχουν . βαφτιζεις στιγμες ...αγαπες ...και καποιον να σου κραταει το χερι ....εξαρτηση δλδ . φυσικα και δεν ειμαι χαζος για αυτο σου λεω δεν υπαρχουν τετοιες μπουρδες . τωρα το συναισθηματικα αναπηρος ειναι και αυτο κλισε της ψυχολογιας ...καθε λιγο και λιγακι νεα φρουτα .....τωρα αν λεγεται διαταραχη το σεξ με κινκυ γυναικες , εσωρουχα διαστημικα και πηδημα διχως αυριο ...ισως εχω ναι ...

υγ. κατι φιλοι πολλες φορες με ρωτανε ....δεν εχεις αγαπησει ποτε ? και απαντω ...τις ΑΓΑΠΩ ολες , αρκει να ειναι ετσι οπως κουμπωνει ...ολες ομως

υγ2. ολοι δλδ αυτοι που τρεχουν στα δικαστηρια , σε συμβουλους (σ)χεσεων και κονομανε μια χαρα τα 50ρικα , χωρισμοι , δακρυα στο f/b , αναρτησεις στο ινστα "" ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ"" ..και τοσες χιλιαδες μπουρδες ....ειναι επειδη μαλλον τους τελειωσει η ΑΓΑΠΗ φαινεται ....
    ας σοβαρευτουμε επιτελους και ας φυγετε και οι υπολοιποι απο την πλανη της "αγαπης "
    Last edited by tziovani; 28-10-2024 at 20:35.

Senior Member
    Η αγάπη είναι κόλπο του κράτους για την οικονομία

δλδ τωρα εσυ ως << εμπειρη >> εχεις αγαπησει ? ελα τωρα . αγαπες υπαρχουν μονο στα παραμυθια στο δημοτικο . φυσικα και δεν εχω αγαπησει , τι ειναι αγαπη ? παντοφλες και νετφλιξ ? εξοδο με φιλους και τσιπουρα ? εχετε βαφτισει την συντροφικοτητα αγαπη και την αλληλεξαρτηση !!! σου/σας χαλαω το αφηγημα η΄ μαλλον την πλανη , αλλα αγαπες δεν υπαρχουν . βαφτιζεις στιγμες ...αγαπες ...και καποιον να σου κραταει το χερι ....εξαρτηση δλδ . φυσικα και δεν ειμαι χαζος για αυτο σου λεω δεν υπαρχουν τετοιες μπουρδες . τωρα το συναισθηματικα αναπηρος ειναι και αυτο κλισε της ψυχολογιας ...καθε λιγο και λιγακι νεα φρουτα .....τωρα αν λεγεται διαταραχη το σεξ με κινκυ γυναικες , εσωρουχα διαστημικα και πηδημα διχως αυριο ...ισως εχω ναι ...

υγ. κατι φιλοι πολλες φορες με ρωτανε ....δεν εχεις αγαπησει ποτε ? και απαντω ...τις ΑΓΑΠΩ ολες , αρκει να ειναι ετσι οπως κουμπωνει ...ολες ομως

υγ2. ολοι δλδ αυτοι που τρεχουν στα δικαστηρια , σε συμβουλους (σ)χεσεων και κονομανε μια χαρα τα 50ρικα , χωρισμοι , δακρυα στο f/b , αναρτησεις στο ινστα "" ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ"" ..και τοσες χιλιαδες μπουρδες ....ειναι επειδη μαλλον τους τελειωσει η ΑΓΑΠΗ φαινεται ....
    ας σοβαρευτουμε επιτελους και ας φυγετε και οι υπολοιποι απο την πλανη της "αγαπης "
    https://youtu.be/KaqC5FnvAEc?si=_VvE3eqKNlhslKR6

Senior Member

εχεις αγνοια βασικων εννοιων... ή εισαι χαζος...
    οντως, αυτο που περιγραφεις με το νετφλιξ και την κοινη ζωη, ειναι συντροφικοτητα και οχι αγαπη. μονιμη σχεση, ας πουμε.
    μπορει να εχεις τετοια σχεση και να μην αγαπας. μπορει να αγαπας και να μην ζεις καν μαζι με τον αλλον.
    μπορει να ισχυουν και ταυτοχρονα και να αγαπας και να ζεις μαζι.
    αλλα σαν εννοιες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΣΧΕΤΕΣ.

η αγαπη ειναι συναισθημα, δεν ειναι κατασταση οπως μια σχεση. u know συναισθημα;;;
    ΟΧΙ, δεν ειναι στιγμες... ειναι διαρκειας... ακομα κι αν καποτε σου τελειωσει, ειναι διαρκειας, δεν ειναι σ τιγμες.

στην πραγματικοτητα, η αγαπη ειναι ικανοτητα...
    αν δεν εχεις αγαπησει, εισαι ανικανος...

παλι ανοησιες λες. νομιζεις οτι εισαι ο μονος που τον βρεχει;;; η μαλλον θαθελε. γιατι απο τα λιγουρικα σχολια σου, υποθετω οτι εχεις καιρο να κανεις σεξ.

παλι διαστρεβλωσεις και λογια που φανταζεσαι ... κανεις δεν ειπε οτι ειναι διαταραχη το σεξ. ουτε το κινκι, ουτε το ακινκι.
    διαταραχη ειναι το να μην νοιωθεις συναισθηματα.

παω στοιχημα οτι εχεις καποια σχετικη διαγνωση, ή οτι αποφευγεις τον γιατρο για να μην την τ σιμπησεις..

υ.γ. πηδημα χωρις αυριο εκανες στα 25. τωρα με το ζορι πηδας και εντος ολιγου μονο με χαπια... πρεπει να προσφερεις κατι αλλο στο φιλοθεαμον κοινο, τωρα που γερνας... δεν αρκουν οι μουφα παινεσιες για το ποσο γαμας, που τις κανεις μονος σου. φερε εδω καμια που σε δοκιμασε να μας πει αν γαμας η αν αερογαμας... οχι μονος σου...

Senior Member
    τι ειναι αγαπη ? παντοφλες και νετφλιξ ? εξοδο με φιλους και τσιπουρα ? εχετε βαφτισει την συντροφικοτητα αγαπη και την αλληλεξαρτηση !!!βαφτιζεις στιγμες ...αγαπες ...και καποιον να σου κραταει το χερι ....εξαρτηση δλδ .
    Αγαπάω συντροφικότητα με παντόφλες και νέτφλιξ (κάνε add να παίζει και κανένα αγαπημένο κίνκυ φαγητάκι παρακαλώ γιατί θα μας έχει κόψει και λόρδα απ’ το volley δωματίου που παίζαμε με τη σύντροφο πριν καναπεδιαστούμε για κανα binge watching..)
    Αγαπάω έξοδο με φίλους και τσίπουρα αλλά πιο πολύ αγαπώ το homemade τσίπουρο, είναι πιο ΑΝΤΡΙΚΟ.
    Αγαπώ στιγμές.
    Αγαπώ να της κρατάω το χέρι. Το δικό μου χέρι έχει εξάρτηση από αυτό. (Τώρα βιώνει στερητικό..)
    Αγαπάς κίνκυ διαταραχή με sexy γυναικάρες.
    Αγαπώ γυναίκες.
    Αγαπάς διαστημικά εσώρουχα πριν να κουμπώσεις.
    Βαριέμαι να ‘χω να ξεκουμπώνω πριν κουμπώσω, αγαπώ sexy σωβρακοφανέλα.
    Αγαπάς πήδημα δίχως αύριο.
    Αύριο δεν αγαπώ πήδημα. Ούτε σήμερα. Ούτε χτες. «Προχτές» αγαπούσα δίχως αύριο.

Αρχηγέ μου. Φυσικά και δεν είσαι χαζός. Αυτό αυτομάτως θα καθιστούσε χαζό και όποιον καθόταν να σου μιλήσει. Σου λέω όμως (με πολλή αγάπη) πως είσαι λίγο μο(*)νοδιάστατος. Πρέπει να διευρύνεις τον ορίζοντα. Αυτή τη στιγμή ο ορίζοντάς σου είναι (συν πλην ένα..) δεκαπέντε εκατοστά. Άντε επειδή μου αρέσει να είμαι και large γενικότερα με τους ανθρώπους να σε κάνω λίγο πιο large κι εσένα, να σε πάω στα είκοσι εκατοστά.. Άντε επειδή είσαι και καγκελάριος καγκελωτής καθηγητής να σου δώσω εσένα και κανα δυο πόντους εξτρά στον έξτρα καγκελωμένο σου ορίζοντα.. Μη γίνεις όμως πλεονέκτης και μου ζητήσεις να σου δώσω ακόμα παραπάνω να έχεις για ορίζοντα γιατί σου λέω πως θα πάρω ανάποδες, θα διαφωνήσω μαζί σου οριζοντίως και καθέτως και θα σε χαρακτηρίσω ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ για την πετσέτα του μπάνιου. Αν δε σε πω σκέτο ψεύτη για νόμπελ δηλαδή..

Με πολλή (φιλική) αγάπη..

Σύρε για βόλτα και τήρα του Travolta το κάγκελο.. Την καγκελάριο τη Γωγώ τήρα να μην τη δεις και καγκελωθείς τσάμπα..

https://youtu.be/NwgZ5q2Y3Sg?si=vfsX474paydgYjog

(..και σε πιο Trav-ηγμένη και κάπως πιο θολή βερσιόν.. Γιατί το υπερβολικό Trav-ηγμα ως γνωστόν θαμπώνει και την όραση…)

https://youtu.be/RFXKaYPHAn4?si=2RKB8RbWa1yWVZnR
    Last edited by _Vassilis; 29-10-2024 at 07:28.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Στάσου ρε Legolas κατευθείαν να τοξεύσεις τον wizard επειδή φαλτσάρει το trol.. Έτσι κι αλλιώς εμείς που αγαπάμε lotr αγαπάμε και ανορθόγραφο troll. Σου λέω ο wizard έχει κι άλλες δυνατότητες, αγαπάω Saruman, πέρασέ τον στην επόμενη φάση..

https://youtu.be/Z93SdirnzTw?si=piD0WqN_5RDl6dc0

Αγαπάω και Smeagol που αγαπάει ψάρεμα.
    Είναι το χόμπι τ’..

https://youtu.be/pZO-Ds6Rs7k?si=UE1X9gTAL0Eq98uu

Banned
    εχεις αγνοια βασικων εννοιων... ή εισαι χαζος...
    οντως, αυτο που περιγραφεις με το νετφλιξ και την κοινη ζωη, ειναι συντροφικοτητα και οχι αγαπη. μονιμη σχεση, ας πουμε.
    μπορει να εχεις τετοια σχεση και να μην αγαπας. μπορει να αγαπας και να μην ζεις καν μαζι με τον αλλον.
    μπορει να ισχυουν και ταυτοχρονα και να αγαπας και να ζεις μαζι.
    αλλα σαν εννοιες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΣΧΕΤΕΣ.

η αγαπη ειναι συναισθημα, δεν ειναι κατασταση οπως μια σχεση. u know συναισθημα;;;
    ΟΧΙ, δεν ειναι στιγμες... ειναι διαρκειας... ακομα κι αν καποτε σου τελειωσει, ειναι διαρκειας, δεν ειναι σ τιγμες.

στην πραγματικοτητα, η αγαπη ειναι ικανοτητα...
    αν δεν εχεις αγαπησει, εισαι ανικανος...

παλι ανοησιες λες. νομιζεις οτι εισαι ο μονος που τον βρεχει;;; η μαλλον θαθελε. γιατι απο τα λιγουρικα σχολια σου, υποθετω οτι εχεις καιρο να κανεις σεξ.

παλι διαστρεβλωσεις και λογια που φανταζεσαι ... κανεις δεν ειπε οτι ειναι διαταραχη το σεξ. ουτε το κινκι, ουτε το ακινκι.
    διαταραχη ειναι το να μην νοιωθεις συναισθηματα.

παω στοιχημα οτι εχεις καποια σχετικη διαγνωση, ή οτι αποφευγεις τον γιατρο για να μην την τ σιμπησεις..

υ.γ. πηδημα χωρις αυριο εκανες στα 25. τωρα με το ζορι πηδας και εντος ολιγου μονο με χαπια... πρεπει να προσφερεις κατι αλλο στο φιλοθεαμον κοινο, τωρα που γερνας... δεν αρκουν οι μουφα παινεσιες για το ποσο γαμας, που τις κανεις μονος σου. φερε εδω καμια που σε δοκιμασε να μας πει αν γαμας η αν αερογαμας... οχι μονος σου...

ζηλευεις επειδη ακομα υπαρχουν Ανδρες που τους σηκωνεται κανονικοτατα και χωρις χαπια . εισαι τοσο ασχετη που καθεσαι εδω μεσα και γραφεις οτι σου κατεβει η΄' διαβαζεις στα διαδικτυα . εισαι εκτος πραγματικοτητας η' μαλλον εισαι στην εικονικη πραγματικοτητα . κανε μια αναρτηση και πες μας , τι ειναι αγαπη , μεσω pillowfights και γενικα οτι ψυχολογικη αηδια σου κατεβει ! εχουν μαζευτει ολα τα phd που δεν ξερουν τι τους γινεται , να μας κανουν και μαθημα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης . αληθεια ποσα φυλα υπαρχουν ? δυο ? τρια ? κανενα ? ....εισαι τοσο ασχετη και πλανεμενη που αραδιαζεις τα ιδια και τα ιδια .

η αγαπη ειναι ικανοτητα λοιπον οπως μας γραφεις ( αχαχαχαχαχα ) δλδ skills . αρα για να αγαπησεις πρεπει να εισαι ικανος , να μαθεις ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ.
    εγω ξερω η ικανοτητα και η δεξιοτητα ειναι αλλα πραγματα και οχι να μαθεις να <<αγαπας >> . δεξιτοτητα πχ ειναι να αλλαξεις μια λαμπα , στο κεφαλι σου , εχει ΚΑΕΙ . παμε λοιπον στο η <<αγκαπη >> ειναι παντοτινη . α ωραια παρε εναν πρωην γκομενο σου και πεστου ....με αγαπας ακομα ? να δουμε τι απαντηση θα παρεις . ρε που τα διαβαζεις αυτα ? στα ταρω ? χαρτομαντεια ? με θελει - δεν με θελει ! ....εισαι μεγαλο pet !

η αγαπη ειναι παντοτινη ...παρε μου μια lacta !

το να προσπαθεις να μου μειωσεις την στυση , δεν σε βγαζει πουθενα αυτη η φεμινιστικη πεπατημενη . αλλαξε πλευρο ! εδω μιλας με Αρσενικο και οχι ευνουχο!
    τωρα που το λες σκεφτομαι να παω σε μια ψυχολογα , να μου μαθει πως να πηδαω και τι μου αρεσει να πηδαω . να απαγγειλω καβαφη για να μου κ*λωσει .
    βασικα οταν ακουω κραουνακη , μου σηκωνεται αμεσα !

αγαπη λοιπον ειναι να κανω αναρτηση και στορυ στο ινσταγκραμ και να κανω ντεκλαρεσιον . αγαπηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυ ,

φυσικα δεν απαντας για τους χιλιαδες που συρρεουν στα δικαστηρια λογω αγαπης , στους συμβουλους γκαμου και γενικα το ροζ συννεφακι που πλαναται πανω απο την γκεφαλα σου .

αγκαπη μου ολα καλα

υγ. παλια πηγαινατε στις καφετζουδες , τωρα στους ψυχολογους να μαθετε την αληθεια ....αχαχαχαχαχαχα
    υγ2. αλλαξε γκομενο η΄ γκομενα . κατι δεν παει καλα ! βρες το μονη σου !

Senior Member
    ολο σαχλαμαρες λες ρε τζοβανη...
    σου λεω ειναι ικανοτητα, μεταφραζεις "μαθαινεται"
    ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ;

να σου απαντησω, για τα δικαστηρια. δεν το θεωρησα σοβαρο. μια βλακεια ηταν κι αυτο, γι αυτο δεν απαντησα.
    στο ειπα ηδη, αλλα δεν αντιλαμβανεσαι και τι διαβαζεις...
    οσοι ειναι σε σχεση η σε γαμο, δεν σημαινει οτι αγαπιουνται κιολας....
    ξερεις ποσοι παντρευονται χωρις αγαπη, απο μια παρορμηση, ή ουτε καν απο αυτο, μονο απο την κοινωνικη πιεση να ακολουθησουν την πεπατημενη;;;
    κανουν παιδια, σκυλια και βαζουν και γαμο και παιδια στον αυτοματο πιλοτο;;
    ε, αυτο οδηγει με μαθηματικη ακριβεια η στο διαζυγιο η στο κερατο, ή και στα δυο.
    εγω φταιω γι αυτο, ή η αγαπη;;;
    αγαπη δεν υπηρξε ποτε.
    καποιος που αγαπαει, τα διαχειριζεται πολιτισμενα αυτα.

και ναι, οσο κι αν ζηλευεις, οι ανδρες που ημουν και ειμαι μαζι και γαμανε και αγαπανε. με αυτην την σειρα.
    και στα δικα σου... με αναισθητους, λιγουρηδες αερογαμηδες, δεν ημουν ποτε, ουτε θα υπαρξω

υ.γ. αυτο το πιλοφαιτς που λες συνεχεια σε ολα τα ποστ, τι σκτ ειναι; το μερος που πας να παρακαλας να πηδηξεις; δεν το εχω υποψιν...

Senior Member
    Καλημέρα Remedy :)

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post

εσυ τωρα εισαι το μπακαπ ? δλδ γιατι οι αιρετικες αποψεις ειναι τρολ ? αλλαξτε πλευρο γιατι ο νεοφεμινισμος και οτι σουργελο κυκλοφορει στο διαδικτυο πεταει ενα political correct συναισθηματος και επικληση του . μια χαρα μαντρωμενους σας εχουν στο διαδικτυο , αλλα μην το παιζεται και phd γιατι απλα εισαστε εγκλωβισμενοι στην καθηδηγουμενη πλανη και την ΕΠΙΚΛΗΣΗ του συναισθηματος .

οσο για τον σαρουμαν , ο αλλος 3 ταινιες τα εβαλε με ολους να γινει βασιλιας και στο τελος επειδη αγαπησε (λεει ) στεφθηκε και παντρευτηκε ....τι ωραιο παραμυθακι και αυτο , ειχε και νεραιδες και ξωτικα .

Banned
    ολο σαχλαμαρες λες ρε τζοβανη...
    σου λεω ειναι ικανοτητα, μεταφραζεις "μαθαινεται"
    ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ;

να σου απαντησω, για τα δικαστηρια. δεν το θεωρησα σοβαρο. μια βλακεια ηταν κι αυτο, γι αυτο δεν απαντησα.
    στο ειπα ηδη, αλλα δεν αντιλαμβανεσαι και τι διαβαζεις...
    οσοι ειναι σε σχεση η σε γαμο, δεν σημαινει οτι αγαπιουνται κιολας....
    ξερεις ποσοι παντρευονται χωρις αγαπη, απο μια παρορμηση, ή ουτε καν απο αυτο, μονο απο την κοινωνικη πιεση να ακολουθησουν την πεπατημενη;;;
    κανουν παιδια, σκυλια και βαζουν και γαμο και παιδια στον αυτοματο πιλοτο;;
    ε, αυτο οδηγει με μαθηματικη ακριβεια η στο διαζυγιο η στο κερατο, ή και στα δυο.
    εγω φταιω γι αυτο, ή η αγαπη;;;
    αγαπη δεν υπηρξε ποτε.

και ναι, οσο κι αν ζηλευεις, οι ανδρες που ημουν και ειμαι μαζι και γαμανε και αγαπανε. με αυτην την σειρα.
    και στα δικα σου... με αναισθητους, λιγουρηδες αερογαμηδες, δεν ημουν ποτε, ουτε θα υπαρξω

υ.γ. αυτο το πιλοφαιτς που λες συνεχεια σε ολα τα ποστ, τι σκτ ειναι; το μερος που πας να παρακαλας να πηδηξεις; δεν το εχω υποψιν...
    δεν απαντας τεχνηεντως ! λοιπον ακου να δεις τι θα κανεις , συμβουλη απο εναν αερομαμη (αχαχα) , θα γραψεις ενα βιβλιο και θα το πουλας σε 5-6 ατοκες δοσεις . να μαθουμε και εμεις οι παρθενοι , οι απαρτοι , οι χωρις στυση , τι ειναι ΛΟΒ ! teach us remedy about love ! διδαξε μας !
    εγω σου λεω , αγαπη δεν υπαρχει . υπαρχει συντροφικοτητα , αλληλεξαρτηση και στιγμιαια καλυψη αναγκων , εσωτερικων διεγερσεων κλπ . και επειδη σε τσακωσα , μας λες οτι ειχες και εχεις πολλα αγορακια , τα οποια να φανταστω οτι αλληλοαγαπηθηκατε κατα την γνωμη σου ,αλλα χωρισατε απο την πολυ αγαπη και μετα βρεθηκε μια αλλη αγαπη και μετα μια αλλη . τι διαολο αγαπη ειναι αυτη να ψωνισω και εγω , ο ασυναισθητος , λιγουρης , αερομαμης ? πες μας REMEDY που την πουλανε . θα παω αποψε στο μολλ να ρωτησω ποσο εχει . δεν μπορει τοσους εχεις αγαπησει και σε εχουν αγαπησει (αχαχαχα ) .

ψιτ , εδω μιλας με αρσενικαρα , δεν μιλας με κανεναν ευνουχο ! .....αγαπη με δοσεις !!! εδω και εκει !! λιγο εδω , λιγο εκει , λιγο παραπερα ! ελα τωρα , αυτα στα πελατακια !

αν δεν ξερεις το πιλλου , εισαι πολυ πισω . μαλλον δεν εισαι πουθενα . ρωτησε την ψυχολογα σου να σου πει . ειναι το καταφυγιο των βασανισμενων αναρτησεων . εμενα μου το εμαθε μια πρωην ( καλο σεξ , ωραια γυναικα , αλλα παρμενη ) αλλα η <<σχεση >> μας βασιζοταν αν η συμπεριφορα μου συναδει με τις αναρτησεις εμπειρων ψυχολογων (ουουουαχαχαχα ) για κλωτσιες !!!!!! . μας κανεις και την χαζη τωρα , γκουγκλισε το .
    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ? ολο νετφλιξ , ε-φουντ , και περσοναλ τρεινιγκ .

υγ. αναμενω διεξοδικα το βιβλιο , τι ειναι ΑΓΑΠΗ .
    υγ2. θα σε παω τρενο ....

Senior Member
    Ρε φίλε.. Ρε καθαρόαιμη «ψιτ..» Αρσενικάρα..Ρε βασιλιά της πασιφανούς ΣΤΥΣΗΣ, τι θα κάνω εγώ με σένα, πες μου… Και σε σένα στέλνω «καλό μεσημέρι» (πέρασε η ώρα..) παρότι δεν είμαι συνάδελφος καθαρόαιμος, μάλλον πιο πολύ σε ευνουχισμένος μπάσταρδος φαντάσου το.. Πάντως σου λέω πως ακόμη και εμένα κάθε τόσο ξυπνάει το κοιμησμένο το θεριό (ο Σμάουγκ..), αλλά όχι με τόσο πασιφανή τρόπο όπως σε σένα. Τώρα δηλαδή θα καθόμαστε να φλεξάρουμε τα σπαθιά μας μπροστά στα κορίτσια? Ντροπή μας.. Τι να κάνω για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις εχθρούς εδώ μέσα? Όσοι ασχολούνται με αυτά που λες το κάνουν γιατί θέλουν να χαλαλίσουν το χρόνο τους για να σου πουν κάτι που σκέφτονται πάνω σε αυτά που γράφεις.. Αλλά εσύ τον χαραμίζεις το χρόνο τους γιατί δεν ακούς ποτέ.. Βγάλε την ωτοασπίδα-πέος από τα αυτιά και ξεκίνα να καταλαβαίνεις τι σου λένε. Ούτε με ποιους μιλάς δεν ξέρεις και όλο λες «ο/η/το “whatever”..» Πάνε να σου δείξουνε το φεγγάρι κι εσύ εστιάζεις στο γ@μημένο το (κωλ@)δάχτυλο.. Ηρέμησε.. Είσαι τόσον καιρό εδώ μέσα, εγώ ήρθα μόλις «χθες», εσύ είσαι ήδη ένα χρόνο και βάλε.. Και το μόνο που βλέπεις είναι ανύπαρκτες κλίκες.. Τον κόσμο με καλή διάθεση να σου μιλήσει και να σε συμπαθήσει ούτε καν… ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΡΟ, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Σου λέω ξεκάθαρα ότι έχω συγκεκριμένο λόγο για να σε συμπαθώ αρκετά κι ας είμαστε (οριακά) αντίθετοι σε κάποια πράγματα. Τι να κάνουμε για να μη μας βλέπεις τόσο εχθρικά? Ωραία, σου την έπεσα στα ίσια γιατί σε εκτιμάω και ήθελα να σου τα πω τσεκουράτα με βάση το πως με κάναν να αισθάνομαι κάποια πράγματα που διαβάζω από σένα. Από εκτίμηση το έκανα αυτό. Εκτίμησε κι εσύ την ειλικρινή στάση και αν μπορείς άκουσέ την τι σου λέει. Αν θες. Δικό σου το κέρδος μόνο το να μπορείς και να ακούς εκτός από το να παθαίνεις στύση όταν μιλάς… Να μάθεις να ακούς και να σκέφτεσαι. Όχι μόνο το σεξ. Να διευρύνεις τον ορίζοντα που λέγαμε, να το προσπαθήσεις.. Τι θες, το βιβλίο για την αγάπη? Αγάπη είναι αυτό που δεν μπορεί να το περιγράψει κανένα βιβλίο σε κάποιον που δεν το έχει ήδη νιώσει, και όταν αυτός το νιώσει με το καλό δε θα χρειάζεται πλέον βιβλία για να του το περιγράψουν. Αγάπη είναι αυτό που σου δίνει ο σκυλάκος σου και λίγο πας να το νιώσεις κι εσύ απέναντί του (δεν μπορεί..τι διάλο..) Ρε, πώς να σε καλοπιάσω λίγο τώρα μιας που σου τα είπα και λίγο (από αγάπη για σένα..) τσεκουράτα? Ξες ποιο είναι το πρόβλημα? Παρότι η ακουστική μου έχει ευρύ ορίζοντα δεν το ‘χω καθόλου φίλε μου με αυτά που ακούς εσύ. Κρατάω το ότι ακούς ηλεκτρονική μουσική που αρέσει και σε μενα αυτό αλλά κατά τα άλλα εχουμε τελείως διαφορετικό γούστο. Ας σου στείλω κάτι από έναν αγαπημένο μου παραγωγό. Το συγκεκριμένο track δεν μου λέει και πολλά αλλά ποντάρω στο να εκτιμήσεις τον τίτλο, η αφιέρωση πάει κυρίως για τον τίτλο.

https://www.shadowville.com/981/genr...eats/sexercise

Εμένα στα δικά μου τα αυτιά μου αρέσει περισσότερο αυτό εδώ το beat. Κι αυτό να σου το αφιερώσω, και πάλι λόγω του τίτλου του, γιατί όπως είπαμε είναι και καθαρόαιμος «gifted» ο κύριος καθηγητής.. :)

https://www.shadowville.com/233/genr...d-beats/gifted

Ούτε trol(l) είσαι ούτε με το lotr όμως το ‘χεις, άσε, δεν είσαι εσύ γι αυτά. Ούτε έχει καθόλου νεράιδες το lotr. Μόνο κάτι ξωτικιές..

Ούτε το «πάρε μου μια lacta» χρειαζόταν.. Αν δε σε ήξερα αρκετά θα ορκιζόμουν ότι με τόσο χέ/ύσιμο εδώ μέσα δε θα είχες κουράγιο για τίποτα άλλο μετά.. Μην μας πας «τρένο», πάρε το τρενάκι κι έλα κοντά μας, δε δαγκώνουμε, έλα να μπεις στην «γκλίκα» γλύκα.. ;-) (αν θες…) Εγώ τουλάχιστον, που μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλάω και δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλον από εδώ, σου έχω ήδη πει πολλές φορές πως είσαι ευπρόσδεκτος. Κι εσύ και οι (ονλυ) φανς σου και η πασιφανής η ΣΤΥΣΗ και τα νομπέλ και τα ντεσιμπέλ και τα νεύρα και τα φλόκια και όλα. Η.Ρ.Ε.Μ.Η.Σ.Ε. Κάνε Σ.Ε.Ξ. αλλά και ΣΕΞ (Σ.Ε.Ξ.=Σου Είπα Ξεκόοολα, το τονίζω λίγο αυτό για να μη μπερδευτείς και διαβάσεις ξέκωλα πάλι..) Ουφφφ.. Σκας γάιδαρο εσύ…

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Στάσου ρε Legolas κατευθείαν να τοξεύσεις τον wizard επειδή φαλτσάρει το trol.. Έτσι κι αλλιώς εμείς που αγαπάμε lotr αγαπάμε και ανορθόγραφο troll. Σου λέω ο wizard έχει κι άλλες δυνατότητες, αγαπάω Saruman, πέρασέ τον στην επόμενη φάση..

https://youtu.be/Z93SdirnzTw?si=piD0WqN_5RDl6dc0

Αγαπάω και Smeagol που αγαπάει ψάρεμα.
    Είναι το χόμπι τ’..

https://youtu.be/pZO-Ds6Rs7k?si=UE1X9gTAL0Eq98uu
    Even in defeat Saruman is dangerous :p
    Δεν συνεννοείται ρε Βασίλη , και αντε αν πιστέψω ότι δεν μας τρολάρει όλους και είναι όντως αυτές οι απόψεις του, πως γίνεται αλλα να του λέτε αλλα να απαντάει για πες.

Καλή η πλάκα , το καλόπιασμα, αλλά μερικές υποθέσεις είναι χαμένες απο χερι

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast