Originally Posted by
carrot
...ότι είμαι σχιζοφρενής. Κι όμως είμαι. Όλες αυτές οι θυελες σκέψεων και σαν να μην έφταναν αυτά πρίν λίγη ώρα, ενώ ήμουν ξαπλωμένος και προσπαθούσα να κοιμηθώ ένιωσα κάτι να αγγίζει το πόδι μου, και λίγο πιο μετά άκουσα κάτι σαν φωνή, ψίθυρους, δεν κατάλαβα τι έλεγαν οι ψίθυροι αν ήταν από έναν, από πολλούς.
Η πρώτη μου μαντεψιά είναι ότι είμαι άρρωστος, σχιζοφρενής πέραν για πέραν, με ελάχιστη η μηδαμινή πιθανότητα ανόδου στην κοινωνία.
Η δεύτερη μου μαντεψιά και (για να πω την αλήθεια η πρώτη μου σκέψη-αντιδραση) είναι ότι έχουν βάλει κάπου ένα μικρόφωνο και μου μιλάνε, ποιός ξέρει ποιοί, η ότι είναι κάποιοι έξω από το σπίτι μου η στο μπαλκόνι μου και θέλουν να με τρελάνουν.. αλλά γιατί να το κάνουν αυτό και πως μπορώ να εξηγήσω άλλωστε το άγγιγμα στο πόδι, εκτός αν ήταν ένα πολύ μεγάλο έντομο.
Η τρίτη μου μαντεψίά, κάτι που δεν σκέφτηκα αλλά το διάβασα στο ίντερνετ όταν έκανα σεαρτσ για φωνές είναι ότι μου μιλάνε πνεύματα.
Επειδή δεν βλέπω να γράφουν και πολύ τώρα τελευταία όσοι έχουν τέτοιες εμπειρίες καταστάσεις στη ζωή τους ανησυχώ λιγάκι.
Επίσης νιώθω πως δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά, ότι και αν είναι αυτό.
Φίλοι μου είμαι πολύ κοντά στο να με κλείσουν στο δαφνί.
Ελπίζω να με δεχτέι ο γιατρός μου σύντομα να δώ τι θα κάνω, έχω να τον επισκευτώ πολύ καιρό.