Πάντως εγώ δεν θα το προτιμούσα το one night stand. Kαι γιατί με παρεξηγούν ως πουριτανή ή συντηρητική; Απλώς δεν μου αρέσει. Είναι θέμα προσωπικής ιδιοσυγκρασίας.
Printable View
Πάντως εγώ δεν θα το προτιμούσα το one night stand. Kαι γιατί με παρεξηγούν ως πουριτανή ή συντηρητική; Απλώς δεν μου αρέσει. Είναι θέμα προσωπικής ιδιοσυγκρασίας.
νταξει ρε συ, ο καθενας οπως τη βρισκει, δεν ειναι κακο να μην σου αρεσει, αλλα ποτε μην λες ποτε !!!!!!!!!! :p
(αλητικο ναυαρινου φαση κ ετσι ?? κ εμενα μ αρεσει !!!):o
Ε οχι και ναυαρίνο μαζί με τα σκυλιά! Υπάρχουν και σπίτια! Αν και δοκίμασα στη Αγ. Σοφίας πίσω απ το ψυγειο του περίπτερου μπροστα στην εμπορικη τραπεζα... Ε...Δεν ηταν κακο... Αλλα αγχος ρε παιδακι μου
Εμμμμμ...γκμ γκμ γκμ... Μα κι εγω για ραντεβου μιλουσα! :p
Άντε πολυ σεξ σημερα ... Εφαγα και το κοτοπουλο , βάρυνα... Πάω αλλού να χωνεψω...Θα επιστρέψω γι ακομη περισσότερο σεξ... (άκου εκει μόνο μία ωρα!)
Παιδια πλακα πλακα αμα το προσεξατε στα περισσοτερα θρεντς για το σεξ γραφουμε, τι εχουμε παθει ομαδικως λολ λετε να φταιει η ζεστη ?? :p
καλοκαιρακι ερωτικη διαθεση, με αναδρομο ερμη ολο τον αυγουστο καντε σεξ να ηρεμησετε
Αυτός ο ανάδρομος Ερμής γιατί είναι τόσο σημαντικός;