Η καφεινη βοηθαει στη καταθλιψη πινω ενα κιλο καφε τη μερα κ κανει δουλεια
Printable View
Η καφεινη βοηθαει στη καταθλιψη πινω ενα κιλο καφε τη μερα κ κανει δουλεια
Και οι ψυχολογοι/ψυχοθεραπευτές που έχουν ηθικές αξίες βοηθάνε στην κατάθλιψη. Αλλά πρέπει να εξασφαλίσεις τι ποιότητα ανθρώπου είναι, ΠΡΙΝ τους εμπιστευτείς. Με άλλα λόγια "ποιός είπε ότι αν μοιραστείς τα σώψυχα σου μαζί τους, ότι δεν θα αποτελέσουν αυτά - και κατ' επέκταση εσύ ο ίδιος - αντικείμενο χειραγώγησης";
M87, είσαι πολύ αναλυτική. Οι ειδικοί ψυχικής υγείας όπως και κάθε άλλος ιδιώτης επαγγελματίας θα σε δει, μεταξύ άλλων, και ως πελάτη. Λογικό μου φαίνεται. Άρα και ως μια ευκαιρία για κέρδος. Άμα καποιος ειδικός δεν σου κάνει τον παρατάς και πας αλλού, νοουμένου ότι πριν τον εγκαταλείψεις, έκανες πρώτα μια αντικειμενική ανάλυση και βρίσκεις την αιτία σ' αυτόν και όχι σε σενα, ήτοι δεν σε βοηθά ενώ ενώ έχεις τη θέληση να βελτιωθείς. Ή παίρνεις τα καλά έστω και αν ως άνθρωπος δεν σε εμπνέει.
Εγώ βρίσκω την τοποθέτηση σου υπερβολικά απλουστευτική και απαθής αν όχι άδικη. Εγώ δεν συμφωνώ στο να αφήνεται ο έλεγχος - και συνεπώς οι ευθύνες επιλογής - στο αμφίβολο μυαλό/αντίληψη/ικανότητες του κάθε θεραπευόμενου γιατί αυτό οφελεί και συμφέρει μόνο του ανήθικους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές καθώς και τους εν αδρανεία ελεγκτικούς μηχανισμούς αυτού του τόπου τους οποίους πληρώνουμε προκειμένου η Ελλάδα να είναι "ξέφραγο αμπέλι".
Εσύ λες "Άμα καποιος ειδικός δεν σου κάνει τον παρατάς και πας αλλού". Εγώ ρωτάω, και με τον χαμένο κόπο, χρόνο, χρήματα του θεραπευόμενου τι θα γίνει; Μόνο ο ψυχολόγος εργάζεται και πρέπει να είναι σεβαστές οι αμοιβές του; Ακόμα και έτσι, εδώ συζητάμε για τις περιπτώσεις στις οποίες όχι μόνο δεν εργάζεται, αλλά εξαπατά τον θεραπευόμενο προδίδοντας την εμπιστοσύνη του. Ποιά είναι τελικά η δουλειά την οποία όφειλε να κάνει ο θεραπευτής; Και εν πάσει περιπτώσει, πόσο γελοίο είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απαντήσει στα δικά του ηθικά ερωτήματα να προσπαθεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους;
Συνεπώς, η απάντηση μου σε αυτό συγκεκριμένα ioannis2 είναι: Με τα δικά σου λεφτά, κόπο, χρόνο, εμπιστοσύνη κάνε ότι θέλεις ioannis2. Μην περιμένεις οι υπόλοιποι όμως να είναι τόσο "φιλάνθρωποι με ξένα χρήματα" γιατί από "κηδείες με ξένα κόλυβα" αυτός ο τόπος πάει από το κακό στο χειρότερο. Κυρίως με την νοοτροπία των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι δεν αποδίδουν ποτέ λογαριασμό για την κατασπατάληση των φόρων (μεγάλο κεφάλαιο... αλλά και τα ψάρια βρωμάνε από το κεφάλι να ξέρεις).
Και τί γίνεται με τα παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη ψυχολογικής βοήθειας και δεν είναι ικανά να εξασκήσουν την κρίση την οποία περιμένεις ioannis2; Κάποιες φορές οι γονείς είναι μαζί με το παιδί στη συνεδρία, άλλες φορές πάλι, όχι. Αν ο θεραπευτής στερείτε ηθικών φραγμών τι θα γίνει με το παιδί ioannis2; Ή μήπως δεν έχει δικαίωμα σε καλές υπηρεσίες; Πίσω από τα παιδιά ακολουθεί ολόκληρη λίστα ΑΝΘΡΩΠΩΝ που είτε δεν είχαν την τύχη να είναι τόσο έξυπνοι όσο εσύ, και να μπορούν να αποφύγουν τέτοιες παγίδες, ή δεν διαθέτουν "τα εργαλεία" προκειμένου για αυτοπροστασία. Άνθρωποι με μειωμένη αντίληψη, άνθρωποι είτε εύπιστοι, είτε αφελής, είτε απλά σε ανάγκη προκειμένου να τους στηρίξει και να τους βοηθήσει "κάποιος", για τις οποίες υπηρεσίες πληρώνουν... δεν τις κλέβουν. Εσύ, φαντάζομαι, ioannis2 δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις για όλη τη φραντζόλα και ο φούρναρης να σου δώσει "τέταρτο". Υπάρχουν όμως και άλλοι οι οποίοι δεν είναι τόσο πλούσιοι για τέτοια "κουβαρνταλίκια".
Εφόσον όμως οφείλουμε αναγκαστικά οι θεραπευόμενοι να αναλάβουμε τον ελεγκτικό ρόλο, θα πρέπει να φροντίσουμε ο έλεγχος τον οποίο θα εξασκήσουμε επί του θεραπευτή μας να μην αφήνει κενά. Και αν αυτό δεν αρέσει στους "επαγγελματίες" του κλάδου, μόνοι τους το προκαλέσανε. Συνεπώς, η μηνιαία εκκαθάριση είναι το ελάχιστο των μέτρων. Εγώ είμαι υπερ και της ηχογράφησης των συνεδριών. Αν και πάλι ο θεραπευτής είναι ηθικός δεν θα έχει κάτι να κρύψει. Αν αρνηθεί την ηχογράφηση, ας ρωτήσει "γιατί" ο ΠΕΛΑΤΗΣ, αφού όποτε βολεύει είναι θεραπευόμενος και όποτε βολεύει είναι πελάτης.
δε συμφωνω στο να επιτιθεσε στους ψυχολογους χωρις καμια εξηγιση σα να εχεις προσωπικα μαζι τους αν ειχες καπια εξηγιση μπορει να συμφωνουσα μαζι σου αλλα δε μου φαινεσαι αρκετα πειστικος...
αντικειμενικα σε καπιους ανθρωπους φερνει αποτελεσμα η ψυχαναλυση κ σε καπιους αλλους δε τους φτανει τιποτα δε καταλαβαινω που κολαει η λεξη ηθικο κ μη
μια θεραπεια ειναι που βασιζετε σε μια λογικη κ αν δεν ακολουθει αυτη τη λογικη ο ψυχολογος αυτο δεν ειναι ανηθικο ειναι αμελεια η αδιαφορια η βολεμα.
το ανηθικο δε μπορω να καταλαβω που κολαει.
Μπορείς να μη συμφωνείς - ή και να διαφωνείς - όσο θέλεις. Σε ότι αφορά το να σου προσφέρω μια "εξηγιση σα να εχεις προσωπικα μαζι τους" δεν πρόκειται να μοιραστώ την εμπειρία μου προκειμένου να ικανοποιήσω την περιέργεια σου. Θεώρησε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αυτά τα οποία έχω μαζί τους και ότι αν η συμπεριφορά της οποίας έτυχα ήταν καλύτερη, δεν θα "τα λέγαμε" εδώ μέσα.
Πράγματι, σε κάποιους ανθρώπους βοηθάει η ψυχοθεραπεία/ψυχανάλυση ενώ σε άλλους όχι και δεν έχω πει κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό. Σε ότι αφορά την αδυναμία - ή απροθυμία - αντίληψης εκ' μέρους σου, σχετικά με το "που κολάει η λεξη ηθικο κ μη" υπάρχει μια ανάρτηση/άρθρο και 9 σελίδες σχολίων σε αυτό το νήμα στο οποίο εξηγώ με παραπάνω από έναν τρόπους το που κολλάει.
Τέλος, εγώ δεν αναφέρθηκα στον τρόπο λειτουργίας τους ως "μια θεραπεία" η οποία ακολουθεί οποιαδήποτε λογική. Αυτό το λες εσύ. Εγώ μίλησα για το ότι άνθρωποι με πραγματικές ανάγκες, γίνονται θύματα εκμετάλλευσης επιτήδειων ενώ παράλληλα ο σύλλογος τους και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν κάνουν τίποτα. Το αν εσύ επιθυμείς - και δεν καταλαβαίνω γιατί - να βαφτίζεις, ότι κάνουν, με ηπιότερους χαρακτηρισμούς όπως "αμέλεια/αδιαφορία/βόλεμα" αφαιρώντας την οποιαδήποτε πρόθεση, είναι δικαίωμα σου, δεν σημαίνει όμως ότι είναι και σωστό. Το γεγονός ότι υπάρχει ΣΥΜΦΕΡΟΝ το οποίο συνυπάρχει με τη συμπεριφορά αυτή, σε άλλους κύκλους λέγεται και "κίνητρο δράσης". Καλή συνέχεια.
Μ87 εγω συμφωνω μαζι σου πιστευω οτι γινονται αυτα καθημερινα πεσ κι αλλα αμα θεσ
μα τι το λεω εγω ανθρωπε μου 1+1=2 πχ πας στο γιατρο κ του λες ποναω εδω κ σου λεει α αυτο οφειλετε σ αυτο κλπ αυτο λεγετε λογικη αν δε το εχεις καταλαβει το ιδιο σχεδον πραγμα ειναι εδω μου ελεγε καποτε ενας φοιτητης τοτε ψυχολογιας πας στον οδοντιατρο να φτιαξεις ενα δοντι ετσι δεν ειναι? κατι αντιστοιχο..
αν λειτουργει αυτη η λογικη η δε λειτουργει ειναι θεμα ανθρωπου ποση διαθεση εχει να συμβιβαστει πανω σε αυτη κλπκλπκλπ καπιος πχ που δε κολαει πουθενα κ δε συμβιβαζετε για πολυ θα καθοταν για πολυ εκει περα? οσο πιθανο ειναι να παει τοσο πιθανο ειναι να φυγει.
Δεν υπαρχει γιατροσ για τισ δυσκολεσ ζωεσ αυτο σ λεει κ συμφωνω απολυτα
Η πιθανότητα να πάει και να φύγει την οποία θίγεις είναι άσχετη με το αν στο μεταξύ διάστημα ο θεραπευτής κάνει ή όχι τη δουλειά του. Εφ' όσον μεσολαβεί η τακτική αμοιβή του θεραπευτή, εγώ βλέπω κίνητρο στην διαιώνιση της "θεραπείας-εκμεταλλευσης- αφαίμαξης". Εσύ μπορείς αν θέλεις αυτό να το αγνοείς. Όπως επίσης αγνοείς τις υποχρώσεις του θεραπευτή, τις ανάγκες των θεραπευομένων, το ότι δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη/εξυπνάδα/έλλειψη αναγκών με σένα και το ότι δεν βρίσκεις άξια ή αναγκαία την υπεράσπιση όλων αυτών. Στις απαντήσεις και θέσεις σου, βλέπω ότι είναι άξια ή αναγκαία ΜΟΝΟ η υπεράσπιση των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών και πρέπει να αναρωτηθώ τι συμφέρον έχεις προκειμένου να "βλέπεις το δέντρο αλλά όχι το δάσος".
ακομα δε καταλαβες οτι εφοσον εισαι ενηλικος δε σου φταινε οι αλλοι αν δε σε ικανοποιουν αλλα ο ιδιος αν συνεχιζεις να τους πληρωνεις ειναι δικη σου υποχρεωση να επιλεξεις εσυ που θα δινεις τα λεφτα σου κ δε συμφωνω μαζι σου γιατι οσοι διαβαζουν οσα γραφεις θα λενε α μπηκε ενας στο φορουμ κ επηδη τα ακουμπησε σε ενα κακο θεραπευτη τωρα του φταινε τα παντα..
εγω εχω συμφαιρον τα λογια μου να εχουν βαση κ οχι να ειναι κακες εκτιμησεις λογο κακων επιλογων γιατι αυτοι που διαβαζουν δεν ειναι χαζοι καταλαβαινουν πολυ καλα πιος εχει δικιο ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ πιος απλα κακοπροαιρετα αποσκοπει να την πει οπου βρει κ αυτο φαινεται..
αρα το να εχω δικιο με συμφαιρει οπως καταλαβαινεις η δεν καταλαβαινεις...
Εσύ λοιπόν - όταν θα γίνεις ψυχολόγος/θεραπευτής - να αναρτήσεις μια ταμπέλα έξω από το γραφείο σου λέγοντας ότι δέχεσαι μόνο υγιείς ασθενείς, χωρίς ψυχικά ελλείματα που μπορούν να κρίνουν τη δουλειά σου και που δεν έχουν προβλήματα.
Και εγώ από δω μέσα θα σε βοηθήσω στέλνοντας σου μόνο τέτοιους ασθενείς.
δε προκειται να εμπαινα στη διαδικασια να ακουω τον οτι να ναι σαν εσενα πχ κ να του συμπαραστεκομαι εγω εχω καπιες συγκεκριμενες βλεψεις που δε συμβιβαζονται με τα παντα αλλα παρ ολα αυτα μ αρεσει η ψυχολογια αποσπασματικα κ κατα ενα μερος αρα οσο κ να υποθετεις εδω δεν εχει ψυχολογους για να τους την πεις αρα διαφορουν που προσπαθουν να διξουν αληλεγγυη ο ενας στον αλλο για να τα βγαλουν καπως περα.
αλλα εσυ φυσικα θα λες το βιολι σου...
Βλέπω απλά ότι δυσανασχετείς και ασχολείσαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με τις θέσεις μου, ενώ παράλληλα περιμένεις να πιστέψω ότι "δε προκειται να εμπαινα στη διαδικασια να ακουω τον οτι να ναι σαν εσενα πχ κ να του συμπαραστεκομαι". Να το θέσω αλλιώς. Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν έχω ανάγκη τη συμπαράσταση σου.
Ρεσυ Μεσιε , γιατι διαλεξες τον Μεσιε 87 ως νικνειμ ? σαρεσει η αστρονομια ?
αν θες να ξερεις το μονο πραγμα που μπορει να με κανει να δυσανασχετησω ειναι μονο ο εαυτος μου αρα αν θελω να δυσανασχετησω το καταφερνω κ χωρις εσενα με μενα τον ιδιο κ το πως βρεθηκε μεσα σε ενα αλυτο κουβαρι σκεψεων κλπ
απλα επηδη εχω συνηθισει να γραφω κατεβατα νομιζεις οτι επειδη σου απαντω οτι ασχολουμαι κ μαζι σου...
για πιστεψεις σε ενα πραγμα πρεπει να πιστευεις πρωτα τον εαυτο σου αν δεν πιστευεις τον εαυτο σου δε πιστευεις ουτε κ στους αλλους.
Η διαφορά μας αλέξανδρος_77 - πέρα από το ότι έχουμε διαφορετικές θέσεις και απόψεις - είναι ότι εγώ απαντάω στις θέσεις και σε όσα λες με επιχειρήματα ή κοινή λογική. Εσύ είτε δεν απαντάς, είτε αποφεύγεις να απαντήσεις. Και αφού αποφεύγεις να το πεις εσύ, θα το πω εγώ για σένα. Εσύ δεν πιστεύεις ότι πρέπει να υφίσταται οποιοσδήποτε έλεγχος επί των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών. Πιστεύεις ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και αγγελικά πλασμένα και ότι εγώ συγκεκριμένα έχω πρόβλημα με αυτούς, χωρίς εκείνοι να είναι υπεύθυνοι για τίποτα σε σχέση με τα όσα καταγγέλω στην ανάρτηση μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να αγνοείς τα προφανή, στον βαθμό που τα αγνοείς, πλην της περίπτωσης του να έχεις συμφέροντα σχετικά με το σύνολο των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών. Γιατί τόση προστασία αλέξανδρος_77; Εάν το ήθος τους είναι τόσο ακέραιο όπως αφήνεις να εννοηθεί, ή αν δεν απαιτείται ακέραια ηθική προκειμένου να έχουν οποιοδήποτε χρήσιμο προς τον θεραπευόμενο ρόλο, τότε ο έλεγχος τον οποίο προτείνω από πλευράς των θεραπευομένων, δεν πρέπει να τους αγγίζει γιατί δεν προορίζεται για αυτούς. Η μηνιαία εκκαθάριση την οποία προτείνω, όπως και η προσυμφωνημένη ηχογράφηση των συνεδριών, ως μέτρο ελέγχου, απευθύνεται στους ανήθικους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές που τείνουν, όχι στο να βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων των θεραπευομένων, αλλά στην διαιώνιση τους προκειμένου να εισπράττουν όχι μια ή δύο συνεδρίες αλλά δέκα ή παραπάνω. Και αυτό πάλι, επειδή ούτε ο σύλλογος τους, ούτε και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του κράτους έχουν να επιδείξουν το παραμικρό σε ότι αφορά ουσιαστικούς ελέγχους, απόδοση ευθυνών, αποτίμηση ζημιών, κυρώσεις και αποζημιώσεις. Τέλος, εξήγησε μου για ποιό λόγο είναι πιο σημαντικές οι ανάγκες/επιθυμίες των ολίγων (ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών) από τις ανάγκες/επιθυμίες των πολλών (θεραπευομένων).
Καλα μονο αυτο νομιζεισ ειναι διαλυμενο θεσ να σ πω τι γινεται στη δουλεια μου μπαχαλο κι εκει εγω νομιζω πλεον οτι ολα ειναι διαλυμενα
Αυτη την εικονα εχω η αγορα για οποιαδηποτε δουλεια ειναι αναποδη τα ηλεκτρονικα κρατιοτανε καπωσ τα πηραν οι νεολαιοι με το εμπει τα κανανε κομματια την αγορα τα ρουχα με το ιντερνετ γαμηθηκε ο διασ γυμναστηρια πανακριβα τροφιμα η αναποδη αγορα σε αυτο το περιβαλλον δε γινεται να κανει κανενασ μασ τιποτε σωστο ειναι λαθοσ η αγορα η νοοτροπια μασ δεν εχουμε λεφτα αλλα θελουμε αυτο το θελουμε εχει γαμησει ολη την αγορα παντα θελουμε οι νεοι
Τωρα με το ιντερνετ ολοι εχουν σελιδα λιγο να ξερεισ απο αυτα δε ξερεισ απο που να ψωνισεισ μαλλον πρεπει να χουμε νοοτροπια καταναλωνω αρα υπαρχω αλλιωσ δεν εξηγηται
Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά όμως αν οι άνθρωποι έβρισκαν διέξοδα στα προβλήματα τους, διέθεταν κοινή λογική και φυσικά αποζητούσαν το δίκαιο και το ορθό. Είναι που είναι δύσκολο κεφάλαιο η αυτοβελτίωση, με την συνύπαρξη ανήθικων ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών αυτό γίνεται σχεδόν αδύνατον. Συνεπώς, πρέπει να υπάρχει έλεγχος απέναντι στις κακές πρακτικές των ανήθικων ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών προκειμένου όσοι ζητάνε να λύσουν προβλήματα ή να βγούν από αδιέξοδα να μπορούν να προχωρήσουν. Γι αυτό άλλωστε προτείνω:
1. Μηνιαία εκκαθάριση, ώστε μήνα-μήνα αν αρχίσει ο ψυχοθεραπευτής να κάνει "λάθη" να μπορείτε να κάνετε και εσείς λάθη στην εκκαθάριση.
2. Προσυμφωνημένη ηχογράφηση όλων των συνεδριών. Οι ηθικοί ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές δεν έχουν λόγο να αρνηθούν... Για τους υπόλοιπους μην τους επισκεφτείτε 2η φορά.
Θα σ πω εγω την νοοτροπια μου οταν δουλευω πρεπει να κανω τη δουλεια μου σωστα καπωσ πρεπει να βρω ενα τροπο να κανω αυτο που μου ζητανε δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθοσ αυτο αλλα πλεον μπορω να δουλεψω με πολλουσ τροπουσ δηλαδη τσαπατσουλικα με ταξη οργανωμενα κομματια σωστα κ τι καταλαβα τιποτα η εποχη ειναι λαθοσ η αγορα ειναι λαθοσ εγω ηξερα ενα πραγμα οταν ημουνα μικροσ αμα δουλεψεισ θα φασ κ θεωρησα οτι αμα δουλεψεισ πολυ θα φασ κ πολυ αμ δε τα πραγματα αλλαξανε κ πλεον καπνιζω ολη μερα κ πινω καφε ψυχολογικα απιστευτα μη στα πολυλογω μαλλον απο το τσιγαρο θα παω
Κ παιρνω κ φαρμακα πιστευα ο χαζοσ οτι με τη δουλεια μου θα εκανα πεντε πραγματα που ηθελα αμ δε με τιποτα κι ετσι μου την εδωσε κ δεν κανω τιποτα
Βάση της αδικίας είναι η έλλειψη κοινής λογικής. Γι' αυτό πρέπει να απαιτούμε ο ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής να έχει ηθική υπόσταση, να ελέγχεται, να έχει κυρώσεις και ότι ο θεραπευόμενος δικαιούται και λαμβάνει τις σχετικές αποζημιώσεις για κακές πρακτικές, όπως αυτές που αναφέρω στην ανάρτηση. Αν οι λίγοι άνθρωποι που βλέπουν ότι όλα είναι στραβά και ψάχνουν να βρούν διέξοδο την στερηθούν επειδή οι επιτήδειοι δεν αρέσκονται στο να εργάζονται ή είναι άπληστοι, τότε δεν κάνουμε τίποτα. Στο κάτω, κάτω εκείνοι πληρώνουν και έναν σύλλογο ο οποίος θα μπορούσε να ελέγχει τους ανήθικους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές αν δεν τους αρέσει η κατακραυγή. Εμείς πάλι πληρώνουμε φόρους για να υπάρχουν ελεγκτικά όργανα τα οποία ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ασκούν ελέγχους. Ε, αφού αυτοί οι έλεγχοι απουσιάζουν, τότε πρέπει να τους ασκούμε εμείς με ουσιαστικούς τρόπους, ειδεμη επιτρέπουμε και ανεχόμαστε την απάτη και κλοπή εις βάρος μας, και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος θέλει αυτό να διαιωνιστεί.
Δεν ειναι μονο αυτο λαθοσ ειναι ολα λαθοσ
Ναι αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου. Εγώ θα ξεκινήσω από εδώ. Το θεωρώ σημαντικό να παίρνω καλές υπηρεσίες, ο ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής να ελέγχεται - εν αντιθέσει με την σημερινή κατάσταση όπου δρα ανεξέλεγκτος - και στην περίπτωση που με εξαπατήσει, να μπορώ να επιβάλω οικονομικές κυρώσεις αφού δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Δεν ειμαστε εμεισ το κρατοσ δεν εχουμε την αρμοδιοτητα γι αυτα που θελει ο καθενασ μασ να γινουν φανταζομαι θα υπαρχουν αρμοδιεσ υπηρεσιεσ να απευθυνθεισ
Αν διαβάσεις την ανάρτηση elis θα διαπιστώσεις ότι οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές επι της ουσίας δεν υφίστανται. Εάν ξέρεις κάτι το οποίο αφορά ουσιαστικούς ελέγχους, απόδοση ευθυνών, αποζημιώσεις κλπ σε παρακαλώ να το μοιραστείς μαζί μου εδώ μέσα. Μέχρι τότε όμως - και ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν υπηρεσίες φαντάσματα ή πραγματικές - δεν βλάπτει κανέναν άλλο εκτός από τους ανήθικους των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών, η μηνιαία εκκαθάριση καθώς επίσης και η προσυμφωνημένη καταγραφή των συνεδριών. Ο καθένας έχει υποχρέωση στην αυτοπροστασία γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί προκειμένου να γίνεται πλιάτσικο στο big business τμήμα της αγοράς.
Θα σ πω τι μου ετυχε σημερα πρπαταω σε στενο πεζοδρομιο κατεβαινω να περασει ενασ αλλοσ διπλα μου δηλαδη στην ουσια παταω δρομο οσο καλυπτει ενασ ανθρωποσ κ διπλα μου περναει ενα λεοφωρειο που καταλαβα τον αερα του αυτον τον οδηγο ο νομοσ τον καλυπτει αν δεν ημουνα αναπηροσ δε θα τον καλυπτα εγω μετα το σημερινο χεστηκα για ολα στο ελληνικο κρατοσ υπαρχουν νομοι για ολα το παραμικρο που θα κανεισ υπαρχει νομοσ που καλυπτει τον κλαδο ολοκληρο αυτα τα καναν οι πολιτικοι για δεκαετιεσ για τα λεφτα κ τουσ ψηφουσ το συστημα πατωσε ομωσ κι ετσι η πρεπει να τα αλλαξουν ολα η πρεπει να αλλαξουμε εμεισ δεν εχουμε κρατοσ εδω κ χρονια τωρα ξυπνησατε οποιοσ ειναι αφεντικο το ξερει οι υπαλληλοι δεν τα ξερουν κι εγω εγινα επαγγελματιασ κ τα μαθα οσο ημουν ερασιτεχνησ αγροτησ δεν ηξερα τιποτα απο αυτα
Αυτο το μπιγκ μπισνεσσ τι ειναι τα δημοσια εργα;ολη η αγορα ειναι αναποδα οι ανθρωποι ολοι εχουμε προβλημα κανενασ δεν ειναι καλα με τα μυαλα του στη θεση του οι πολιτικοι παιρνουν μια αποφαση κ μπορουν να δυσκολεψουν τισ ζωεσ ολων σε ενα βραδυ η καποιων ομαδων ασ πουμε τουσ φτωχουσ μετα τουσ αγροτεσ μετα τουσ αλλουσ εγω κουκλα μου ειμαι αφεντικο με γνωσεισ δεν ειμαι κουτουρου αλλα θελω να μου πεισ τι ειναι το μπιγκ μπισνεσσ θελω να μαθω
Αυτο το μπιγκ μπισνεσσ τι ειναι θα μ πει κανεισ;
Το Big Business είναι όλοι οι τομείς της "ισχυρής" οικονομίας. Βιομηχανία, δημόσια έργα, εξοπλισμοί, ενεργειακές συμβάσεις κλπ. Επειδή τα συμφέροντα είναι μεγάλα - και καλό πλιάτσικο δεν γίνεται σε ευνομούμενο κράτος - γι' αυτό είμαστε στην θέση που είμαστε, όπου η πολυνομία κυριαρχεί (για να φτιάχνει ο κάθε βολευτής το παραθυράκι του) και σε ότι αφορά εφαρμογή, ελέγχους κλπ να μην γίνεται τίποτα.
Αυτό με τη σειρά του, έχει ως απότέλεσμα οι ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές να δρούν ανεξέλεγκτα και να έχουν μεταξύ τους ΚΑΙ ανήθικους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα προβλήματα των θεραπευομένων. Ο λαός μας είναι σοφός όμως και λέει "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" και αν περιμένετε οι επαγγελματίες του κλάδου να τους καταδικάσουν όλους αυτούς, θα γεράσετε να περιμένετε. Συνεπώς:
1. Δεν εμπιστευόμαστε στον πιθανό ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή στην πρώτη γνωριμία με τα σωψυχα και τα προβλήματα μας. Επίσης χρησιμοποιούμε την πρώτη γνωριμία για να δούμε "τι πάστα ανθρώπου είναι αυτός" ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζουμε ότι την πρώτη γνωριμία δεν την πληρώνουμε, επειδή δεν πρόκειται να εργαστεί... γνωριμία είναι.
2. Απαιτούμε στην συνεργασία την μηνιαία εκκαθάριση. Εάν τον πείσετε και για παραπάνω (διμηνιαία ή τριμηνιαία) ακόμα καλύτερα. Αυτό, για να μπορέσετε να κάνετε "λάθη" στην εκκαθάριση αν και εκείνος αρχίσει να κάνει "λάθη" στις συνεδρίες σας.
3. Ξεκαθαρίζουμε ότι όλες τις συνεδρίες καθώς επίσης και την πρώτη γνωριμία θα τις ηχογραφούμε. Αν δεν του αρέσει αυτό ή και δεν δεχθεί να μην πάτε να τον γνωρίσετε καν. Πιθανόν να μην αξίζει το χρόνο και τον κόπο σας.
Κατάλαβες elis ή να το πω πιο αναλυτικά;
Αμα εισαι ερευνητρια να σ πω κ κατι αλλο να το ψαξεισ οι ψυχολογοι ολοι ειναι παιδακια ουτε ενασ δεν κανει για τη δουλεια αυτο στο δινω με εγγυηση
Οι γιατροι ολοι κατι πρεπει να παιρνουνε η τουσ κανει η δουλεια ετσι δεν εξηγειτε τετοια αναισθησια που εχουνε ασ πουμε οι νοσηλευτεσ κ οι αλλοι ειναι νορμαλ δειχνουν ενα ενδιαφερον αλλα οι γιατροι ολοι ειναι μια κοψια βλεπεισ τουσ αγροτεσ τουσ καταλαβαινεισ απο το σωμα ολοι εχουμε ενα κουσουρι αλλα ειμαστε δεμενοι σα σωματα βλεπεισ τουσ αθλητεσ κ εκεινοι ανομοιομορφοι οι γιατροι πωσ ειναι ολοι αναισθητοι δε μπορω να καταλαβω προσπαθησε να τρελανεισ γιατρο δε γινεται με τιποτα εγω πιστευω κατι κανουνε κ δοξα το θεο φημιζομαι οτι βλεπω μπορει σε μερικα πραγματα να μαι χαζοσ αλλα τα ματια ακομα δουλευουνε δε ξερω μπορει να κανω λαθοσ αλλα ολοι αναισθητοι δεν εξηγηται
Κ βλεπεισ κατι παιδακια απο αποψη ζορισματοσ να ειναι αναισθητοι ε οχι ρε παιδια δε γινεται να ειναι αναισθητοι δεν κολαει
Ασ πουμε οι ψυχολογοι ειναι ολοι παιδακια μια χαρα νορμαλ αλλα οι γιατροι δεν ειναι τι σκατα δουλεια ειναι αυτη που τουσ κανει ετσι
Θελω να δω γιατρο απο το κατ να τον ψυχολογησω δηλαδη παει ο αλλοσ με τα ποδια στην πλατη και το κεφαλι στα ποδια κι αυτοι αταραχοι προσπαθουν να τον συναρμολογησουν ε οχι ρε παιδια δεν το δεχομαι οτι μπορει να το κανει καποιοσ αυτο καθε μερα
Μερικοί από τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές ίσως είναι τίμιοι. Εγώ δεν έχω γνωρίσει έναν ακόμα. Αλλά "κοντά στο νου και η γνώση". Δεν βλάπτει όταν βλέπεις ότι ο σύλλογος τους και το ίδιο το κράτος δεν ασκούν έλεγχο, να εξασφαλίζεις τα συμφέροντα σου και το ότι δεν θα σε εκμεταλλευτούν. Γι αυτό συνιστώ:
1. Δεν εμπιστευόμαστε στον πιθανό ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή στην πρώτη γνωριμία με τα σώψυχα και τα προβλήματα μας γιατί αποτελούν λαβές για έναν ανήθικο ψυχολόγο. Επίσης χρησιμοποιούμε την πρώτη γνωριμία για να δούμε "τι πάστα ανθρώπου είναι αυτός" ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζουμε ότι την πρώτη γνωριμία δεν την πληρώνουμε, επειδή δεν πρόκειται να εργαστεί... γνωριμία είναι.
2. Απαιτούμε στην συνεργασία την μηνιαία εκκαθάριση. Εάν τον πείσετε και για παραπάνω (διμηνιαία ή τριμηνιαία) ακόμα καλύτερα. Αυτό, για να μπορέσετε να κάνετε "λάθη" στην εκκαθάριση αν και εκείνος αρχίσει να κάνει "λάθη" στις συνεδρίες σας.
3. Ξεκαθαρίζουμε ότι όλες τις συνεδρίες καθώς επίσης και την πρώτη γνωριμία θα τις ηχογραφούμε. Αν δεν του αρέσει αυτό ή δεν δεχθεί να μην πάτε να τον γνωρίσετε καν. Πιθανόν να μην αξίζει το χρόνο και τον κόπο σας.
4. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί του, μετά το ιστορικό του ζητάμε σχέδιο δράσης. Τι θα κάνουμε πρώτο και "γιατί", τι δεύτερο και "γιατί", που θα επικεντρωθούν οι στόχοι μας, όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποθεραπεία. Όχι "μας πήρε ιστορικό" και τώρα "δέσαμε τον γαίδαρο".
Για τουσ γιατρουσ ποια ειναι η γνωμη σου;