Results 136 to 150 of 451
Thread: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ
-
18-01-2016, 16:13 #136
Ρεσυ Μεσιε , γιατι διαλεξες τον Μεσιε 87 ως νικνειμ ? σαρεσει η αστρονομια ?
- 18-01-2016, 16:32 #137
αν θες να ξερεις το μονο πραγμα που μπορει να με κανει να δυσανασχετησω ειναι μονο ο εαυτος μου αρα αν θελω να δυσανασχετησω το καταφερνω κ χωρις εσενα με μενα τον ιδιο κ το πως βρεθηκε μεσα σε ενα αλυτο κουβαρι σκεψεων κλπ
απλα επηδη εχω συνηθισει να γραφω κατεβατα νομιζεις οτι επειδη σου απαντω οτι ασχολουμαι κ μαζι σου...
για πιστεψεις σε ενα πραγμα πρεπει να πιστευεις πρωτα τον εαυτο σου αν δεν πιστευεις τον εαυτο σου δε πιστευεις ουτε κ στους αλλους.
18-01-2016, 17:30 #138
Η διαφορά μας αλέξανδρος_77 - πέρα από το ότι έχουμε διαφορετικές θέσεις και απόψεις - είναι ότι εγώ απαντάω στις θέσεις και σε όσα λες με επιχειρήματα ή κοινή λογική. Εσύ είτε δεν απαντάς, είτε αποφεύγεις να απαντήσεις. Και αφού αποφεύγεις να το πεις εσύ, θα το πω εγώ για σένα. Εσύ δεν πιστεύεις ότι πρέπει να υφίσταται οποιοσδήποτε έλεγχος επί των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών. Πιστεύεις ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και αγγελικά πλασμένα και ότι εγώ συγκεκριμένα έχω πρόβλημα με αυτούς, χωρίς εκείνοι να είναι υπεύθυνοι για τίποτα σε σχέση με τα όσα καταγγέλω στην ανάρτηση μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να αγνοείς τα προφανή, στον βαθμό που τα αγνοείς, πλην της περίπτωσης του να έχεις συμφέροντα σχετικά με το σύνολο των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών. Γιατί τόση προστασία αλέξανδρος_77; Εάν το ήθος τους είναι τόσο ακέραιο όπως αφήνεις να εννοηθεί, ή αν δεν απαιτείται ακέραια ηθική προκειμένου να έχουν οποιοδήποτε χρήσιμο προς τον θεραπευόμενο ρόλο, τότε ο έλεγχος τον οποίο προτείνω από πλευράς των θεραπευομένων, δεν πρέπει να τους αγγίζει γιατί δεν προορίζεται για αυτούς. Η μηνιαία εκκαθάριση την οποία προτείνω, όπως και η προσυμφωνημένη ηχογράφηση των συνεδριών, ως μέτρο ελέγχου, απευθύνεται στους ανήθικους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές που τείνουν, όχι στο να βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων των θεραπευομένων, αλλά στην διαιώνιση τους προκειμένου να εισπράττουν όχι μια ή δύο συνεδρίες αλλά δέκα ή παραπάνω. Και αυτό πάλι, επειδή ούτε ο σύλλογος τους, ούτε και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του κράτους έχουν να επιδείξουν το παραμικρό σε ότι αφορά ουσιαστικούς ελέγχους, απόδοση ευθυνών, αποτίμηση ζημιών, κυρώσεις και αποζημιώσεις. Τέλος, εξήγησε μου για ποιό λόγο είναι πιο σημαντικές οι ανάγκες/επιθυμίες των ολίγων (ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών) από τις ανάγκες/επιθυμίες των πολλών (θεραπευομένων).
18-01-2016, 18:04 #139
Καλα μονο αυτο νομιζεισ ειναι διαλυμενο θεσ να σ πω τι γινεται στη δουλεια μου μπαχαλο κι εκει εγω νομιζω πλεον οτι ολα ειναι διαλυμενα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-01-2016, 18:10 #140
Αυτη την εικονα εχω η αγορα για οποιαδηποτε δουλεια ειναι αναποδη τα ηλεκτρονικα κρατιοτανε καπωσ τα πηραν οι νεολαιοι με το εμπει τα κανανε κομματια την αγορα τα ρουχα με το ιντερνετ γαμηθηκε ο διασ γυμναστηρια πανακριβα τροφιμα η αναποδη αγορα σε αυτο το περιβαλλον δε γινεται να κανει κανενασ μασ τιποτε σωστο ειναι λαθοσ η αγορα η νοοτροπια μασ δεν εχουμε λεφτα αλλα θελουμε αυτο το θελουμε εχει γαμησει ολη την αγορα παντα θελουμε οι νεοι
18-01-2016, 18:15 #141
Τωρα με το ιντερνετ ολοι εχουν σελιδα λιγο να ξερεισ απο αυτα δε ξερεισ απο που να ψωνισεισ μαλλον πρεπει να χουμε νοοτροπια καταναλωνω αρα υπαρχω αλλιωσ δεν εξηγηται
18-01-2016, 18:29 #142
Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά όμως αν οι άνθρωποι έβρισκαν διέξοδα στα προβλήματα τους, διέθεταν κοινή λογική και φυσικά αποζητούσαν το δίκαιο και το ορθό. Είναι που είναι δύσκολο κεφάλαιο η αυτοβελτίωση, με την συνύπαρξη ανήθικων ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών αυτό γίνεται σχεδόν αδύνατον. Συνεπώς, πρέπει να υπάρχει έλεγχος απέναντι στις κακές πρακτικές των ανήθικων ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών προκειμένου όσοι ζητάνε να λύσουν προβλήματα ή να βγούν από αδιέξοδα να μπορούν να προχωρήσουν. Γι αυτό άλλωστε προτείνω:
1. Μηνιαία εκκαθάριση, ώστε μήνα-μήνα αν αρχίσει ο ψυχοθεραπευτής να κάνει "λάθη" να μπορείτε να κάνετε και εσείς λάθη στην εκκαθάριση.
2. Προσυμφωνημένη ηχογράφηση όλων των συνεδριών. Οι ηθικοί ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές δεν έχουν λόγο να αρνηθούν... Για τους υπόλοιπους μην τους επισκεφτείτε 2η φορά.
18-01-2016, 18:41 #143
Θα σ πω εγω την νοοτροπια μου οταν δουλευω πρεπει να κανω τη δουλεια μου σωστα καπωσ πρεπει να βρω ενα τροπο να κανω αυτο που μου ζητανε δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθοσ αυτο αλλα πλεον μπορω να δουλεψω με πολλουσ τροπουσ δηλαδη τσαπατσουλικα με ταξη οργανωμενα κομματια σωστα κ τι καταλαβα τιποτα η εποχη ειναι λαθοσ η αγορα ειναι λαθοσ εγω ηξερα ενα πραγμα οταν ημουνα μικροσ αμα δουλεψεισ θα φασ κ θεωρησα οτι αμα δουλεψεισ πολυ θα φασ κ πολυ αμ δε τα πραγματα αλλαξανε κ πλεον καπνιζω ολη μερα κ πινω καφε ψυχολογικα απιστευτα μη στα πολυλογω μαλλον απο το τσιγαρο θα παω
18-01-2016, 18:43 #144
Κ παιρνω κ φαρμακα πιστευα ο χαζοσ οτι με τη δουλεια μου θα εκανα πεντε πραγματα που ηθελα αμ δε με τιποτα κι ετσι μου την εδωσε κ δεν κανω τιποτα
18-01-2016, 18:49 #145
Βάση της αδικίας είναι η έλλειψη κοινής λογικής. Γι' αυτό πρέπει να απαιτούμε ο ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής να έχει ηθική υπόσταση, να ελέγχεται, να έχει κυρώσεις και ότι ο θεραπευόμενος δικαιούται και λαμβάνει τις σχετικές αποζημιώσεις για κακές πρακτικές, όπως αυτές που αναφέρω στην ανάρτηση. Αν οι λίγοι άνθρωποι που βλέπουν ότι όλα είναι στραβά και ψάχνουν να βρούν διέξοδο την στερηθούν επειδή οι επιτήδειοι δεν αρέσκονται στο να εργάζονται ή είναι άπληστοι, τότε δεν κάνουμε τίποτα. Στο κάτω, κάτω εκείνοι πληρώνουν και έναν σύλλογο ο οποίος θα μπορούσε να ελέγχει τους ανήθικους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές αν δεν τους αρέσει η κατακραυγή. Εμείς πάλι πληρώνουμε φόρους για να υπάρχουν ελεγκτικά όργανα τα οποία ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ασκούν ελέγχους. Ε, αφού αυτοί οι έλεγχοι απουσιάζουν, τότε πρέπει να τους ασκούμε εμείς με ουσιαστικούς τρόπους, ειδεμη επιτρέπουμε και ανεχόμαστε την απάτη και κλοπή εις βάρος μας, και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος θέλει αυτό να διαιωνιστεί.
18-01-2016, 18:59 #146
Δεν ειναι μονο αυτο λαθοσ ειναι ολα λαθοσ
18-01-2016, 19:07 #147
Ναι αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου. Εγώ θα ξεκινήσω από εδώ. Το θεωρώ σημαντικό να παίρνω καλές υπηρεσίες, ο ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής να ελέγχεται - εν αντιθέσει με την σημερινή κατάσταση όπου δρα ανεξέλεγκτος - και στην περίπτωση που με εξαπατήσει, να μπορώ να επιβάλω οικονομικές κυρώσεις αφού δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί.
18-01-2016, 19:12 #148
Δεν ειμαστε εμεισ το κρατοσ δεν εχουμε την αρμοδιοτητα γι αυτα που θελει ο καθενασ μασ να γινουν φανταζομαι θα υπαρχουν αρμοδιεσ υπηρεσιεσ να απευθυνθεισ
18-01-2016, 21:11 #149
Αν διαβάσεις την ανάρτηση elis θα διαπιστώσεις ότι οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές επι της ουσίας δεν υφίστανται. Εάν ξέρεις κάτι το οποίο αφορά ουσιαστικούς ελέγχους, απόδοση ευθυνών, αποζημιώσεις κλπ σε παρακαλώ να το μοιραστείς μαζί μου εδώ μέσα. Μέχρι τότε όμως - και ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν υπηρεσίες φαντάσματα ή πραγματικές - δεν βλάπτει κανέναν άλλο εκτός από τους ανήθικους των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών, η μηνιαία εκκαθάριση καθώς επίσης και η προσυμφωνημένη καταγραφή των συνεδριών. Ο καθένας έχει υποχρέωση στην αυτοπροστασία γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί προκειμένου να γίνεται πλιάτσικο στο big business τμήμα της αγοράς.
18-01-2016, 21:30 #150
Θα σ πω τι μου ετυχε σημερα πρπαταω σε στενο πεζοδρομιο κατεβαινω να περασει ενασ αλλοσ διπλα μου δηλαδη στην ουσια παταω δρομο οσο καλυπτει ενασ ανθρωποσ κ διπλα μου περναει ενα λεοφωρειο που καταλαβα τον αερα του αυτον τον οδηγο ο νομοσ τον καλυπτει αν δεν ημουνα αναπηροσ δε θα τον καλυπτα εγω μετα το σημερινο χεστηκα για ολα στο ελληνικο κρατοσ υπαρχουν νομοι για ολα το παραμικρο που θα κανεισ υπαρχει νομοσ που καλυπτει τον κλαδο ολοκληρο αυτα τα καναν οι πολιτικοι για δεκαετιεσ για τα λεφτα κ τουσ ψηφουσ το συστημα πατωσε ομωσ κι ετσι η πρεπει να τα αλλαξουν ολα η πρεπει να αλλαξουμε εμεισ δεν εχουμε κρατοσ εδω κ χρονια τωρα ξυπνησατε οποιοσ ειναι αφεντικο το ξερει οι υπαλληλοι δεν τα ξερουν κι εγω εγινα επαγγελματιασ κ τα μαθα οσο ημουν ερασιτεχνησ αγροτησ δεν ηξερα τιποτα απο αυτα