Οχι, δεν υπαρχει οργανωμενο σχεδιο, σας βγαινει αυθορμητα, εχετε το μισος μεσα σας!!!!!!!!
Printable View
Η ανωτεροτητα φαινεται απο το ποιος το ξεκινησε.......εγω σε προσβαλλω γιατι μονο αυτο σου αξιζει..........Το κοριτσακι ομως η Ειρηνη δεν σου εφταιγε τιποτα να της την πεις και δεν την εχεις πει μονο σε αυτην αλλα σε πολλους στο φορουμ. Και υπαρχουν και χειροτεροι σου με ενα σωρο κομπλεξ!
WhyAlwaysMe? NeMeCiS και εγω εχουμε συστησει συμμορια για να μειωνουμε το μελος με νικ λουλουδι και τα ελαχιστα παιδια με αξια για να ανεβαινουμε εμεις.Ομως τα πραγματα δεν ειναι απλα,σε λιγο θα ερθουν και αλλα μελη της συμμοριας μας απο τον αρη και τον πλουτωνα για να μειωσουν κι αλλο τα ελαχιστα παιδια με αξια.
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι
Υπάρχει θέμα..ούτε στην κλινική δεν γινόταν αυτό..ακόμα και τα άτομα που νοσηλεύονται είναι ανώτερα από εμάς..τουλάχιστον σε τρόπους..αν έχετε θέμα ανοίξτε ένα νήμα και βρείτε τα σαν ώριμοι άνθρωποι..πολιτισμένοι..το να την λέτε ασυστολα σε όποιον ρωτάει κάτι..εκφέρει άποψη..έχει κάποια πάθηση την οποία την χλευαζετε..έχω την εντύπωση ότι κάνετε κακό στον εαυτό σας και έπειτα σε κάποιο άτομο που δεν φταίει και μπορεί να σας λάβει υπόψιν του για τον χ ψ λόγο..πάρτε το αλλιώς..
Χορευει ο κοσμος ξεφρενα το μονο θεμα που υπαρχει ειναι οτι υπαρχουν πολλα "ατομα" που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να τη λενε στους αλλους. Και μονο αν πεσεις στο επιπεδο τους σε καταλαβαινουν, αλλιως βγαινουν και απο πανω!!!!! Κοινως κανουν μπουλινγκ γιατι δεν ξερουν πως αλλιως να εκφρασουν τους φοβους και τις ανασφαλειες τους και ξεσπανε πανω στους αλλους! Ε, εγω αυτο δεν θα το επιτρεψω να το κανουν στους καλους ανθρωπους.
παιδιά πραγματικά, να' στε καλά, με κάνατε να κλάψω από γέλιο, καιρό είχα, συνήθως κλαίω από κατάθλιψη
Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς για να βλέπουμε την αληθινή γνώμη σας δηλαδή μετά από αυτά θα βοηθήσετε κάποιον άλλο έτσι είναι η ζωή στον άνθρωπο που δεν έχεις όφελος δείχνεις το χαρακτήρα σου εγώ προτείνω να ανοίξετε ένα θέμα ο καθένας για να σας χειριστούμε αναλόγως όπως κάνουν οι γιατροί σασ αυτοί καλύτεροι είναι η πιο έξυπνοι
Λουλούδι σταματά
Ε οχι, καιρος να μπουνε καποιοι στην θεση τους γιατι το εχουν παραχεσει...........Με αυτους και με αυτους αυτοκτονουν μεχρι και ανθρωποι!!!!! Εγω εχω παθει ανοσια πλεον στο ομαδικο μπουλινγκ, λιγες φορες μου την εχουνε πεσει;;; Και δεν θα 'θελα αλλος να περασει τα ιδια, και αφου ειδα οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που νοιαζονται χαρηκα και ειπα να μπω κι εγω στη μεση να εκφρασω τη γνωμη μου, κακο ειναι; Η αλλη ειπε πεθαινει απο τα γελια, οταν ομως αυτοι σε κανουν να κλαις τοτε εσυ γιατι δεν πεθαινεις απο τα γελια;
Αν όντως ήμουν κακιά όπως λες και μικρόψυχη, σύμφωνα με το σχόλιό σου για την πάθησή μου και το υποννοούμενο πως έχω και άλλα παραπάνω, θα σου απαντούσα με τον ίδιο τρόπο βάσει όλων που έχω δει να γράφεις στα forum... δε θα το κάνω 1ον γιατί σέβομαι και συμπάσχω με την ψυχική ασθένεια του άλλου, 2ον γιατί σέβομαι αυτό το χώρο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Λουλούδι χαλάρωσε έτσι γίνεται στη ζωή πάρτο απόφαση
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Ειρήνη κάπως έτσι θα ψηλώσεις..όχι πολύ 2-3 πόντους..αλλά θα ψηλώσεις..κ αν δεν τα καταφέρεις υπάρχουν και τα τακούνια καλή μου δεν πειράζει..στα μάτια του δικού σου θα είσαι Σκλεναρίκοβα..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.