Πώς να αυξήσω τό ύψος μου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 221
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Οριστε και ο τριτος κακος.Υπαρχει οργανωμενο σχεδιο να υποβαθμιστει η αξια των ελαχιστων παιδιων με αξια.
    Οχι, δεν υπαρχει οργανωμενο σχεδιο, σας βγαινει αυθορμητα, εχετε το μισος μεσα σας!!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Αχ μωρε, το πληγωμενο παιδακι μιλησε. Που ειναι ενα σκατο πραγμα και συμπεριφερεται λες και ειναι 40 χρονων, για τοσο σε ειχα περασει!
    Εντάξει,ούτε άξια για λύπηση δεν είσαι.
    Και εγώ κάπου για 80 σε έκανα.
    Αγαπητή Pillow/Always Sad.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    καλοσυνάτο μου λουλούδι τόση ώρα εσύ προσπαθείς να μειώσεις, προσβάλοντας και λέγοντας πως είστε ανώτεροι... μακάρι να είχα την καλοσύνη σου!!!! (τελικά όντως αυτό το forum δρα υποστηρικτικά, έχω λιώσει στο γέλιο)
    Η ανωτεροτητα φαινεται απο το ποιος το ξεκινησε.......εγω σε προσβαλλω γιατι μονο αυτο σου αξιζει..........Το κοριτσακι ομως η Ειρηνη δεν σου εφταιγε τιποτα να της την πεις και δεν την εχεις πει μονο σε αυτην αλλα σε πολλους στο φορουμ. Και υπαρχουν και χειροτεροι σου με ενα σωρο κομπλεξ!

Senior Member
    Οριστε και ο τριτος κακος.Υπαρχει οργανωμενο σχεδιο να υποβαθμιστει η αξια των ελαχιστων παιδιων με αξια.
    Είμαι και γυναίκα μισογύνης εγώ. Συλλεκτικό κομμάτι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εντάξει,ούτε αξία για λύπηση δεν είσαι.
    Και εγώ κάπου για 60 σε έκανα.
    Πληγωθηκαμε; Ετσι, να δεις πως ειναι!

Senior Member
    Η ανωτεροτητα φαινεται απο το ποιος το ξεκινησε.......εγω σε προσβαλλω γιατι μονο αυτο σου αξιζει..........Το κοριτσακι ομως η Ειρηνη δεν σου εφταιγε τιποτα να της την πεις και δεν την εχεις πει μονο σε αυτην αλλα σε πολλους στο φορουμ. Και υπαρχουν και χειροτεροι σου με ενα σωρο κομπλεξ!
    Να ξέρεις λουλούδι σε όλους αυτούς που την είπα σύμφωνα με το οργανωμένο σχέδιο, τους παρακολουθώ κι όλας και βάζω και δηλητήριο στο φαϊ τους!

Senior Member
    Να ξέρεις λουλούδι σε όλους αυτούς που την είπα σύμφωνα με το οργανωμένο σχέδιο, τους παρακολουθώ κι όλας και βάζω και δηλητήριο στο φαϊ τους!
    Χαχαχαχα γελασαμε εχε χαρη που δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να βγαλω ολο το δηλητηριο απο την ψυχη μου.

Αχ μωρε, το πληγωμενο παιδακι μιλησε. Που ειναι ενα σκατο πραγμα και συμπεριφερεται λες και ειναι 40 χρονων, για τοσο σε ειχα περασει!
    WhyAlwaysMe? NeMeCiS και εγω εχουμε συστησει συμμορια για να μειωνουμε το μελος με νικ λουλουδι και τα ελαχιστα παιδια με αξια για να ανεβαινουμε εμεις.Ομως τα πραγματα δεν ειναι απλα,σε λιγο θα ερθουν και αλλα μελη της συμμοριας μας απο τον αρη και τον πλουτωνα για να μειωσουν κι αλλο τα ελαχιστα παιδια με αξια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πληγωθηκαμε; Ετσι, να δεις πως ειναι!
    Άσε Pillow,ούτε μπορώ να φάω τώρα,ούτε να διαβάσω για εξεταστική,ούτε τίποτα.Θέλω να κλειστώ σπίτι από τα πίκρα σου λόγια.
    Αχ σκληρή και άπονη και άκαρδη και κακία,ουπς καλοσυνατη ήθελα να πω.χαχαχαχαχα

Senior Member
    μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

Υπάρχει θέμα..ούτε στην κλινική δεν γινόταν αυτό..ακόμα και τα άτομα που νοσηλεύονται είναι ανώτερα από εμάς..τουλάχιστον σε τρόπους..αν έχετε θέμα ανοίξτε ένα νήμα και βρείτε τα σαν ώριμοι άνθρωποι..πολιτισμένοι..το να την λέτε ασυστολα σε όποιον ρωτάει κάτι..εκφέρει άποψη..έχει κάποια πάθηση την οποία την χλευαζετε..έχω την εντύπωση ότι κάνετε κακό στον εαυτό σας και έπειτα σε κάποιο άτομο που δεν φταίει και μπορεί να σας λάβει υπόψιν του για τον χ ψ λόγο..πάρτε το αλλιώς..

Senior Member
    WhyAlwaysMe? NeMeCiS και εγω εχουμε συστησει συμμορια για να μειωνουμε το μελος με νικ λουλουδι και τα ελαχιστα παιδια με αξια για να ανεβαινουμε εμεις.Ομως τα πραγματα δεν ειναι απλα,σε λιγο θα ερθουν και αλλα μελη της συμμοριας μας απο τον αρη και τον πλουτωνα για να μειωσουν κι αλλο τα ελαχιστα παιδια με αξια.
    Μας έχει συμπεριλάβει και ο Λιακόπουλος σε βιβλίο του με Ελ, Νεφελίμ και ομάδα Ε

Senior Member
    Αφου ειστε κοτουλες, βαλτε τα ολες μαζι με ενα ατομο, κοκοκοκοκο.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Άσε Pillow,ούτε μπορώ να φάω τώρα,ούτε να διαβάσω για εξεταστική,ούτε τίποτα.Θέλω να κλειστώ σπίτι από τα πίκρα σου λόγια.
    Αχ σκληρή και άπονη και άκαρδη και κακία,ουπς καλοσυνατη ήθελα να πω.χαχαχαχαχα
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ποσο αστειο καλε τι χιουμορ που εχεις, σε θαυμαζω! Αχ καλε.

Senior Member
    μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι
    Μας έχει συμπεριλάβει και ο Λιακόπουλος σε βιβλίο του με Ελ, Νεφελίμ και ομάδα Ε
    Συνεχισε να δειχνεις την μικροψυχια σου κοτουλα, ελα!

Senior Member
    Συνεχισε να δειχνεις την μικροψυχια σου κοτουλα, ελα!
    Χαλάρωσε, χαβαλέ κάνουμε...

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast