Θέλει χρόνο.. Προσπάθησε και εσύ να μην ασχολησε με το προφίλ της κτλ. Δεν σε βοηθάει... Δοκίμασες να ασχοληθείς με κάποια άλλη κοπέλα; Έστω να μιλήσετε.
Printable View
Θέλει χρόνο.. Προσπάθησε και εσύ να μην ασχολησε με το προφίλ της κτλ. Δεν σε βοηθάει... Δοκίμασες να ασχοληθείς με κάποια άλλη κοπέλα; Έστω να μιλήσετε.
Μπλόκαρέ την από τα social.
Επίσης πήγαινε να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο, δεν είναι κακό.
Γιαννάκη δεν ταιριάζουν τα θέλω σας. Προχώρα παρακάτω και αν θέλει να έρθει θα έρθει, τώρα είναι με άλλον.
Όταν έρθει πίσω (αν έρθει) μη την δεχτείς, πες της ότι μίλησες με τον πρώην της και δεν σχημάτισες και την καλύτερη άποψη γι' αυτήν.
Υ.Γ.: Σόνια τι ακριβώς να πει στον ψυχολόγο; Ότι η κοπέλα θέλει χρόνο; Και γιατί να την μπλοκάρει; Σε τι θα βοηθήσει αυτό;
Nα την μπλοκάρει ώστε να μην μπορεί να παρακολουθεί τι κάνει η κοπέλα, δεν τον βοηθάει να ασχολείται όλη μέρα.
Τον ψυχολόγο δεν θα πάει να τον ρωτήσει γιατί η κοπέλα θέλει χρόνο, θα πάει να κάνει μία ωραία ψυχανάλυση να δει τα δικά του θέματα. Διότι από την εφηβεία μέχρι τώρα στα 22 ο Γιάννης φαίνεται να ανοίγει παρόμοια θέματα. Πέφτει στα πατώματα για κοπέλες που τις ήξερε ελάχιστο χρόνο και δεν είχε γίνει και κάτι σοβαρό, αν ξεκινήσουν σχέση πέφτει με τα μούτρα και τις "πνίγει" με τις ανασφάλειές του, δεν δέχεται εύκολα αν κάτι έχει τελειώσει, συνήθως πέφτει σε κοπέλες που δεν ταιριάζουν και γενικά επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο μοτίβο. Άρα κάτι παίζει εδώ και πρέπει να ψάξει να βρει τι φταίει.
Δεν θα το είχα προσέξει αν στα "Παρόμοια Θέματα" από κάτω δεν μου έβγαζε θέματα του Γιάννη με σχεδόν ίδιο τίτλο. Ρίξε μία ματιά στο ιστορικό του και θα δεις ότι σε θέματα σχέσεων δεν έχει προοδεύσει και πολύ από τα 16 του ως τώρα.
θα συμφωνησω με την σονια, και στο μπλοκαρισμα και στο οτι χρειαζεται βοηθεια ψυχολογου ο γιαννης.
οσο εχει νεα της, τοσο θα ασχολειται και δεν θα μπορει να ηρεμησει.
ακομα να την βγαλω απο το μυαλο μου :(
την εκανα unfollow απο παντου, με εκανε και εκεινη......
Η αποψη μου ειναι οτι με εναν μηνα σχεση ηταν νωρις να προτεινεις να κοιμαστε μαζι. Αλλο να συμβει μια φορα επειδη σε πηρε ο υπνος σπιτι της η αυτη στο δικο σου. Ειστε και φοιτητες και ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο γιατι θα χασετε ολη την φοιτητική ζωη . Αυτο δεν σημαινε οτι δεν αρεσες στην κοπελα απλα ηθελε και αυτη το χρονο της να ερθετε πιο κοντα και να γνωριστειτε και την τρομαξες Τωρα δεν διαβασα τι παιχτηκε αλλα καλοπροαίρετα σου λεω οτι αυτα τα σε διαγραφω, σε μπλοκαρω και λοιπα εγω τα θεωρω λιγο παιδικα. Δεν χρειαζονται γτ δειχνουν οτι εχεις προβλημα με τον αλλον και δεν οδηγουν καπου οι σπασμωδικές κινήσεις. Οι ψυχολογοι λενε για να ξεπερασεις καποιον δεν διαγραφεις νουμερα και προφιλ σε φεισμπουκ και τουιτερ αλλα και δεν ξημεροβραδιαζεσαι στο προφιλ του αλλου. Τα αφηνεις ετσι οπως ειναι και κρατας στο πισω μερος του μυαλου σου οτι αν θελησεις μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της και σιγα σιγα συνεχιζεις τη ζωη σου και απεξαρτεισαι. Αυτα στα λεω γτ και εγω εχω περασει εξαρτησεις απο άνθρωπους και σε καταλαβαίνω. Ξερω πως ειναι να νιωθεις οπως νιωθεις εσυ τωρα. Πρεπει να φροντισεις τον εαυτο σου και να κοιταξεις εσενα, για εσενα οχι για να αποδειξεις κατι σε εκεινη. Το να πιεζεις καταστασεις δεν θα κανει εσενα να νιωθεις καλα(εκεινη μια χαρα ειναι) και αυτο ειναι που εχει σημασια να εισαι εσυ καλα.
συμφωνώ με όλα όσα είπατε
αλλα, εφοσον ειμαι κολλημενος πανω απο ενα κινητο και κοιταζοντας συνεχεια αν εχει βαλει ενα στορυ μια φωτογραφια, με εχει εθισει αυτο το θεμα..
και εφοσον δεν μιλαμε πλεον ουτε ενα γεια γιατι να μην παω μπροστα και να την σβησω απο παντου ;
εχουν περασει εβδομαδες που δεν μιλαμε και καθε λεπτο την σκεφτομαι, και ποσο την γνωριζα; 1 μηνα και κατι.
αλλοι που γνωριζονται χρονια τι;
πρεπει κατι να αλλαξω δεν ξερω τι ρε παιδια..... αληθεια ....
την εκανα follow πισω στο fb και ινσταγραμ......
Ρε Γιάννη πες μας τι θες ακριβως να σου πούμε; θες να ξεκολλήσεις; Μη ασχολησε. Άρχισε να φλερτάρεις με άλλες και θα δεις ότι έχει άλλες καλύτερες. Εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα.
Θες να είσαι κολλημένος εκεί......
Για τους δικούς σου λόγους θες να πιπιλας τη καραμέλα της εξάρτησης και της εξιδανίκευσης....Αυτό έχεις ανάγκη.....ζήσε το
Και όταν βαρεθείς να ασχολείσαι με μια που δεν σε θέλει προχώρα παρακάτω
Δεν ξέρω ρε γαμωτο εκεί που νιώθω είμαι δυνατός και μπορώ να την ξεπεράσω τσουπ κάτι γίνεται και πέφτω με τα μούτρα άσχημα..
Όλα στην ζωή είναι θέμα απόφασης. Αν θες να μείνεις κολλημένος.. Θα μείνεις. Αν θες να πας παρακάτω θα πας. Μείνε εκεί να κοιτάς και να βασανίζεσαι.. Κάνε της like και από εμένα.. Έλεγχε όλη μέρα τι κάνει, με ποιο βγαίνει, τι φοράει, αν γελάει, αν χασμουριεται.. Να βλέπεις ότι αυτή προχωράει και ζει την ζωή της ενώ εσύ είσαι εκεί και κλαις την χαμένη σου αγάπη. Που αγάπη δεν είναι. Απλά την έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ως την ιδανική γυναίκα.
Δεν πάμε καλά....
Επικοινώνησε αυτή μαζί μου μετά από 3-4 εβδομάδες να μου πει γιατί την έκανα unfollow και μετά την έκανα φολλου πίσω...
Και ότι είναι ανώριμα αυτά και αν έχω κάτι μαζί της....
Γιατί σε μένα όλα... Προσπαθούσα να το ξεχάσω και μου στέλνει τι είναι αυτά τώρα...
Γιαννάκη.
Σε εχει καταλαβει οτι εισαι κολλημενος μαζι της.
Δεν ειναι καν κοπελα που εκτιμα το ενδιαφερον - υπερβολικη ενασχοληση - ερωτα ενος αγοριου ωστε να σε απορριψει ευγενικα. Θα σε παιζει ετσι συνεχως.
Ασχολειται με αλλους τωρα, μαζευει πακετα να κανει καβατζα για το μελλον της, ζει το προσωρινο της δραμα γι αυτο και σου εστειλε. Αυτο δε σημαινει οτι εχεις ελπιδες εσυ. Μην κανεις το λαθος να το πιστεψεις.
Δεν θα εχεις καμια ευκαιρια με αυτην τουλαχιστον για τα επομενα χρονια.
Ασχολησου με αλλα πραγματα. Εισαι 22 χρονων, ξαναστειλε της οταν πας 30. Βαλ' το στοχο.
Αντιμίλησε της και λίγο μην κάθεσαι σαν χαλβάς. Μη την βρίσεις βέβαια.
Πες της εσύ είσαι ανώριμη που κάθεσαι και μου στέλνεις και μου αποσπάς την προσοχή από άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα.
Ρε παιδιά μπορώ να σας πω κάτι το οποίο μου έχει έρθει στο μυαλό και μου έχει κολλήσει για τα καλά; Αλλα είναι και εντελώς άσχετο και σχετικό με αυτό που περνάω....
Είναι άκυρο, είναι σχετικό κατά κάποιο τρόπο για εμένα.. είναι βλακεία ίσως για μερικούς, ανώριμη κίνηση για άλλους. Θέλω από πολλούς την άποψη σας και πως βλέπεται μια τέτοια κίνηση...
Λοιπόν, εγώ όπως είχα αναφέρει είμαι 22 ετών και σπουδάζω επαρχία μένω μόνος,
Τώρα πήρα το δίπλωμα του αυτοκινήτου και μου έχει κολλήσει να πάρω αμάξι και να το κατεβάσω εκεί που σπουδάσω..
Ωστόσο αυτό ξεκίνησε την περίοδο που τελείωσε με την κοπέλα ότι γινόταν μου έκατσε σαν ένα τρόπος να την ξεπεράσω να το πω; Είναι χαζό; Ναι είναι.. ένας τρόπος να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στην ζωή μου ;
Ένας τρόπος να χαλαρώσω διαφορετικά;
Γενικά στην ζωή μαρεσει να δοκιμάζω πράγματα μην ακουστεί περίεργο... Πχ ξεκίνησα πολεμική τέχνη μόλις έγινε ότι έγινε με εκείνη να ξεδωσω, και να ξεσκασω, να μην είμαι σε ενα γραφείο μπροστά από οθόνη και για καφέ έξω συνέχεια.. κάτι διαφορετικό...
Οι γονείς μου λένε είναι δική σου απόφαση από θέμα εξόδων κλπ
Εγώ έτσι το βλέπω παιδιά, δεν λέω πως απαραίτητα είναι ένας τρόπος αυτός να την ξεπεράσω έτσι . Απλά μου έχει καρφωθεί άσχημα
ΤΙ ΛΈΤΕ;
Ότι κάνουμε στην ζωή μας το κάνουμε για εμάς.. Σε λίγο καιρό ούτε καν θα την θυμάσαι αυτήν. Και το ξέρεις. Θες να πάρεις αμάξι; Πάρε. Τι θες; Άδεια;. Σταματα να δίνεις χωρο στο μυαλό σου για κάτι που τελείωσε
Ο Γιάννης ζει την ζωή του Γιάννη... Οπότε την ζωή σου εσύ την ορίζεις. Αυτοκίνητο θα πάρεις επειδή το θες. Όχι για να καλύψεις το κενό. Το κενό θα το καλύψεις όταν καταλάβεις ότι δεν είναι κενό. Απλά κόλλησες τόσο πολύ πάνω της που δεν θες να φύγεις κιόλας.
εγω αυτο που βλεπω, ειναι οτι εχεις κολλησει στις σκεψεις για την κοπελα, τιμωρητικά προς τον εαυτο σου κι οχι επειδη το θελεις πραγματικα.
βλεπω οτι θελεις να κανεις αλλα πραγματα, να βγεις, να χαρεις, να παρεις ενα αυτοκινητο για να κανεις βολτες, και δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου να το παραδεχτει, αλλα χρειαζεσαι την "δικαιολογια" οτι το κανεις για την ιστορια αυτη, ωστε να εχεις ενα αλλοθι που ενω βασανιζεσαι, παραλληλα διασκεδαζεις.
γιαννη, πηγαινε σε εναν ψυχοθεραπευτη παιδακι μου να τα συζητησεις αυτα που σκεφτεσαι μπας και γλυτωσεις χρονο και χρονια απ την ζωουλα σου.
Συμφωνω απολυτως με Remedy . Ζησε τη ζωη σου οπως θελεις. Δεν εισαι ερωτευμενος ενα κολλημα ειναι. Αν δεν μαθεις να αγαπας εσενα, δεν θα μαθεις να αγαπας και τους αλλους.
Δεν έχω και πράγματα να κανω εδώ που είμαι στο.σπιτι ρε παιδιά.. οικογένεια αδέρφια τα οποία δουλεύουν συνέχεια..
Φίλους μόνο όσοι σπουδάζουν όπου και εγώ και οι οποίοι είναι από εδώ που είμαι και εγώ.. αλλά και πάλι :( 3 εβδομάδες μέσα :(
Με αυτούς από την σχολή δεν μπορείς να βγεις; μήπως γιαυτό κόλλησες τοοοοσο με την κοπέλα; ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις;
Όλοι έξω για ποτό μπύρα εγώ μέσα..
Έχω και την άλλη να μου σχολιάζει στορυ λέγοντας χρόνια πολλά...
Για παιδί με περνούν για ηλίθιο;
Καλημέρα.
Να στο πω χύμα; Ηλίθιος δεν είσαι, αλλά ηλίθια συμπεριφέρεσαι!
Δεν σου φταίει η άλλη σε κάτι, δεν σου φταίνε οι άλλοι, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ! Όχι γιατί κάνεις κάτι κακό σε άλλους αλλά γιατί σκέφτεσαι λάθος και το ξέρεις και δεν κάνεις κάτι για να βγεις από το τέλμα σου. Γιατί να μην είσαι έξω αν αυτό θες;;; Βγες και διασκέδασε και άσε τις δικαιολογίες! Γιατί να μην κάνεις πράγματα και να κολλάς σε ασήμαντες καταστάσεις; Διότι όπως σου έχουμε πει πολλές φορές, υπάρχει κάποιο θέμα και πρέπει να δεις ειδικό να βγάλεις κάποια άκρη αφού μόνος σου δεν μπορείς. Εσύ τι από αυτά κάνεις; Τίποτα. Και γράφεις εδώ με ποιό σκοπό; Να ανακυκλώνουμε τα ίδια ή να σε λυπηθούμε; Ή απλά να στα χώσουμε και να κολλήσεις μετά στην ταμπέλα ότι ¨'Εχω κάποιο θέμα" και στην πράξη να μην κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου;;;
Γιάννη το να κλαιγεσαι δεν θα αλλάξει την κατάσταση σου. Από την στιγμή που τελείωσε ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε, με άλλους όχι. Κάποιοι άνθρωποι εκτιμανε αυτό που είμαστε κάποιους δεν τους εκτιμάμε εμείς. Το θέμα είναι όταν τελειώνει μια κατάσταση εσύ τι κάνεις;
Επικεντρώσου στο κομμάτι φιλια που έχεις θέμα και άσε την κοπέλα πίσω.. Κάνε κάποιες κινήσεις για να βρεις φίλους και να ξεκολλήσεις από την λάσπη που έφτιαξες και έπεσες μέσα.. Δεν ήταν για σένα. Όσο ιδανική και να την είχες μέσα στο μυαλό σου..
29 έχω τα γενέθλια μου
Θυμάμαι από μικρός πάντα τέτοιες μέρες κάτι θα γινόταν με κάποια κοπέλα και όλα θα πήγαιναν κατά δι@ολου....
Γιάννη έχει καιρό αυτή η ιστορία. Δεν έχει να κάνει με τα γενέθλια σου. Δες το και θετικά. Δεν θα έχεις να κεράσεις..
Δεν θα έχω να κεράσω τι εννοείς;
Ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Το γεγονός ότι έτυχε και φέτος να μην έχεις κοπελα την μέρα των γενεθλίων σου είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός.. Ίσως όμως είναι καιρός να σκεφτείς γιατί όλες οι κοπέλες φεύγουν και να κάνεις αλλαγές. Ίσως η πίεση που τους ασκεις; ίσως επειδή γαντζωνεσαι πάνω τους; Πήγαινε σε ένα ειδικό να συζητήσετε και να βρείτε από που προκύπτουν όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχεις και να τις δουλέψετε μαζί.
Δεν είναι ότι δεν ξέρει τι θέλει απλά πιστεύω ότι την πιέζεις. Βασικά βιάζεσαι και οι βιαστικές κινήσεις δεν βγαίνουν σε καλό γιατί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ούτε εσύ είσαι σίγουρος για το τι θέλεις.
Γενικά βλέπω ότι τον πιέζει κάπως το θέμα σχέση η μάλλον δέσμευση και σε γενικές γραμμές "πέφτει" με τα μούτρα. Γι αυτό του απάντησα στο αρχικό μήνυμα.
Δεν έχεις άδικο στις διαπιστώσεις σου.
Καλησπέρα και πάλι. Πώς είστε ;
Λοιπόν ήθελα μέρες τώρα να γράψω σε αυτό το νήμα συγκεκριμένα για να συνεχίσω η να ξεκινήσω βασικά κάτι καινούργιο στην ζωή μου.
Το πρώτο που ήθελα να πω είναι πως γνώρισα μια κοπελα καινούργια εδώ που σπουδάζω, αυτή τώρα φέτος ήρθε ενώ εγώ είμαι 3 χρόνια εδώ.
Με κοιτούσε πολύ στην σχολή κλπ και τις είχα σχολιάσει πριν από αυτό κάποια στορυ στο γνωστό Instagram. Κάποια ημέρα με κοιτούσε υπερβολικά και λέω θα στείλω μήνυμα πάλι! Και τελικά εκείνη την στιγμή έγραφε εκείνη, έπαθα έκπληξη λέω δεν υπάρχει περίπτωση όνειρο ζω, να μου στείλει κοπέλα μήνυμα;
Και αυτό είχε 1 μήνα πριν και είμαστε μαζί.
Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα, πραγματικά δεν είναι όπως κάποιες άλλες που είχα κάνει κάτι στο παρελθόν και αυτό με βοηθάει γιατί τον τελευταίο καιρό έχω κάποια θεματακια μικρά βέβαια.
Δηλαδή φαίνεται ότι με θέλει πάρα μα πάρα πολύ αν και γνωριζόμαστε 1 μήνα και είναι 18 ετών εγώ 22. αλλά δε έχω ξανά γνωρίζει κοπέλα που να με θέλει τόσο πολύ και να μου το δείχνει. Και αυτό με κάνει να καταπολεμάω τα αρνητικά που έχω η τις σκέψεις αρνητικές που κάνω. Αλλά ως τώρα δεν με έχει βοηθήσει. Γιατί ρε παιδιά σκέφτομαι ακόμα την πρώην μου πολύ... Αυτή η κοπέλα που είμαστε μαζί τώρα δεν είναι ομορφη όσο η πρώην μου , αυτό σκέφτομαι συνέχεια..
Ένα άλλο θέμα που είχε προκύψει και ήθελα να το πω και αυτό, όπως είχα αναφέρει είχα αγοράσει αυτοκίνητο και το έφερα εδώ που σπουδάζω, ωστόσο πριν από 2 εβδομάδες ένα βράδυ έτρεχα σε μια στροφή σε βουνό, δεν είδα τη στροφή και έφυγα σε εκείνη, στα κάγκελα πες το αν θες που έχει στα βουνά με αποτέλεσμα να ψιλό χαλάσει το αυτοκίνητο αλλά εντάξει είναι , εγώ προσωπικά δε έπαθα κάτι. Γιατί όλα σε εμένα; Γιατί; Τι έχω κάνει; Πείτε μου να το αλλάξω εδώ και τώρα θα το κάνω. Γιατί μόλις τρακαρω να σκέφτομαι την πρωην μου; Γιατί όταν ήμασταν μαζί με την πρωην μουειδα όνειρο ότι έτρεχα με το αμάξι ΠΡΙΝ το αγοράσω ΠΡΙΝ πάρω το δίπλωμα και χτύπησα; Και έγινε; Μόνο που δε χτύπησα εγώ σωματικά....
Καλή συνέχεια
Το γεγονός ότι έτρεχες και τράκαρες είναι καθαρά λάθος δικό σου.. Δεν φτάνει η μαύρη σου ή μοίρα... Παρε το ως μάθημα και να είσαι προσεκτικός από εδώ και πέρα.
Θέλεις ακόμη την πρωην σου γιατί την έχεις φτιάξει μέσα στο μυαλό σου ως την τέλεια γυναίκα... Άσε που μπορεί και η απόρριψη να σε έκανε να κολλήσεις κι άλλο..
Ίσως να ήταν καλύτερα να ήσουν ξεκάθαρος μέσα σου και μετά να πας στην επόμενη σχέση. Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεις δύο διαφορετικούς ανθρώπους και ας το κάνεις μέσα σου. Αυτή η κοπέλα λες ότι σε θέλει ενώ εσύ λες ότι δεν είναι τόσο όμορφη και σκέφτεσαι την πρώην σου. Δεν σου φταίει κάπου αυτή η κοπέλα για να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Μη κάνεις αυτά που δεν θες να σου κάνουν!!! Σε αυτή την θέση δεν θα ήθελες να τοποθετήσεις τον εαυτό σου. Ή βάζεις τα πράγματα κάτω και λες ότι τελείωσε με την άλλη (πρώην) και συνεχίζεις με αυτήν που είσαι τώρα ... Ή άσε την κοπέλα ήσυχη και μείνε να κλαις την καταραμένη σου τύχη..
αυτο που περιγραφεις λεγεται "αυτοεκπληρουμενη προφητεια".
ησουν προκατειλλημενος απο τοτε, οτι θα χτυπησεις με αυτοκινητο και οδηγησες τα πραγματα μονος σου ετσι ωστε να χτυπησεις.
δεν φταιει η μοιρα σου.
συμβαινουν ολα σε σενα γιατι εσυ τα προκαλεις...
δεν σου φταιει κανεις αν παιρνεις απροσεκτα τις στροφες και φευγεις απ τον δρομο.
κι αντι να μας λες ποσο ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ που δεν χτυπησες με τετοια βλακεια που εκανες, παλι κλαιγεσαι και μας λες ποσο γκαντεμης εισαι. πλακα κανεις;
ξερεις πολλους που εφυγαν απ τον δρομο χωρις να χτυπησουν πολυ σοβαρα;
για την κοπελα παρομοιως.
εσυ τα προκαλεις ολα. μπηκες σε σχεση χωρις να πολυγουσταρεις εφοσον καθεσαι και συγκρινεις ποια ειναι πιο ομορφη λες και εισαι τα πελοπονησιακα καλλιστεια.
δεν φταιει το οτι η πρωην ειναι πιο ομορφη.
φταιει οτι εισαι ακομα κολλημενος και την νεα σχεση την εκανες μονο και μονο επειδη εκεινη το επεδιωξε. χωρις να πολυγουσταρεις.
ουτε η κοπελα σου φταιει να την ταλαιπωρεις για το δικο σου κολλημα, ουτε η αλλη προκειται να γυρισει επειδη δεν γουσταρεις τοσο την καινουρια.
τι να κανεις;
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ να ξεμπερδεψεις το μπερδεμα που εχεις στο μυαλο σου ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.