Θέλει χρόνο γιατί την πιέζω η δεν ξέρει τι θέλει; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 161
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Δεν πάμε καλά....
    Επικοινώνησε αυτή μαζί μου μετά από 3-4 εβδομάδες να μου πει γιατί την έκανα unfollow και μετά την έκανα φολλου πίσω...
    Και ότι είναι ανώριμα αυτά και αν έχω κάτι μαζί της....
    Γιατί σε μένα όλα... Προσπαθούσα να το ξεχάσω και μου στέλνει τι είναι αυτά τώρα...
    οπότε. τι;
    το οτι αγανακτησε με τις ανωριμοτητες που κανεις, το πηρες σαν ενδειξη οτι θελει να ειστε μαζι;
    γιαννη, ολα καλα, αλλα το μονο που δεν προσπαθησες , ηταν το να την ξεχασεις.
    μονο μαζι της ασχολεισαι . με τπτ αλλο...

Senior Member
    Ρε παιδιά μπορώ να σας πω κάτι το οποίο μου έχει έρθει στο μυαλό και μου έχει κολλήσει για τα καλά; Αλλα είναι και εντελώς άσχετο και σχετικό με αυτό που περνάω....

Senior Member
    Είναι άκυρο, είναι σχετικό κατά κάποιο τρόπο για εμένα.. είναι βλακεία ίσως για μερικούς, ανώριμη κίνηση για άλλους. Θέλω από πολλούς την άποψη σας και πως βλέπεται μια τέτοια κίνηση...
    Λοιπόν, εγώ όπως είχα αναφέρει είμαι 22 ετών και σπουδάζω επαρχία μένω μόνος,
    Τώρα πήρα το δίπλωμα του αυτοκινήτου και μου έχει κολλήσει να πάρω αμάξι και να το κατεβάσω εκεί που σπουδάσω..
    Ωστόσο αυτό ξεκίνησε την περίοδο που τελείωσε με την κοπέλα ότι γινόταν μου έκατσε σαν ένα τρόπος να την ξεπεράσω να το πω; Είναι χαζό; Ναι είναι.. ένας τρόπος να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στην ζωή μου ;
    Ένας τρόπος να χαλαρώσω διαφορετικά;
    Γενικά στην ζωή μαρεσει να δοκιμάζω πράγματα μην ακουστεί περίεργο... Πχ ξεκίνησα πολεμική τέχνη μόλις έγινε ότι έγινε με εκείνη να ξεδωσω, και να ξεσκασω, να μην είμαι σε ενα γραφείο μπροστά από οθόνη και για καφέ έξω συνέχεια.. κάτι διαφορετικό...
    Οι γονείς μου λένε είναι δική σου απόφαση από θέμα εξόδων κλπ
    Εγώ έτσι το βλέπω παιδιά, δεν λέω πως απαραίτητα είναι ένας τρόπος αυτός να την ξεπεράσω έτσι . Απλά μου έχει καρφωθεί άσχημα
    ΤΙ ΛΈΤΕ;

george1520
    Guest
    Ότι κάνουμε στην ζωή μας το κάνουμε για εμάς.. Σε λίγο καιρό ούτε καν θα την θυμάσαι αυτήν. Και το ξέρεις. Θες να πάρεις αμάξι; Πάρε. Τι θες; Άδεια;. Σταματα να δίνεις χωρο στο μυαλό σου για κάτι που τελείωσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ότι κάνουμε στην ζωή μας το κάνουμε για εμάς.. Σε λίγο καιρό ούτε καν θα την θυμάσαι αυτήν. Και το ξέρεις. Θες να πάρεις αμάξι; Πάρε. Τι θες; Άδεια;. Σταματα να δίνεις χωρο στο μυαλό σου για κάτι που τελείωσε
    Έχετε δίκιο απλώς προσπαθώ να δω πως το βλέπουν και άλλοι αυτό θέμα εκτός από το πώς το βλέπω εγώ σαν Γιάννης..

george1520
    Guest
    Ο Γιάννης ζει την ζωή του Γιάννη... Οπότε την ζωή σου εσύ την ορίζεις. Αυτοκίνητο θα πάρεις επειδή το θες. Όχι για να καλύψεις το κενό. Το κενό θα το καλύψεις όταν καταλάβεις ότι δεν είναι κενό. Απλά κόλλησες τόσο πολύ πάνω της που δεν θες να φύγεις κιόλας.

Senior Member
    εγω αυτο που βλεπω, ειναι οτι εχεις κολλησει στις σκεψεις για την κοπελα, τιμωρητικά προς τον εαυτο σου κι οχι επειδη το θελεις πραγματικα.
    βλεπω οτι θελεις να κανεις αλλα πραγματα, να βγεις, να χαρεις, να παρεις ενα αυτοκινητο για να κανεις βολτες, και δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου να το παραδεχτει, αλλα χρειαζεσαι την "δικαιολογια" οτι το κανεις για την ιστορια αυτη, ωστε να εχεις ενα αλλοθι που ενω βασανιζεσαι, παραλληλα διασκεδαζεις.
    γιαννη, πηγαινε σε εναν ψυχοθεραπευτη παιδακι μου να τα συζητησεις αυτα που σκεφτεσαι μπας και γλυτωσεις χρονο και χρονια απ την ζωουλα σου.

Senior Member
    Συμφωνω απολυτως με Remedy . Ζησε τη ζωη σου οπως θελεις. Δεν εισαι ερωτευμενος ενα κολλημα ειναι. Αν δεν μαθεις να αγαπας εσενα, δεν θα μαθεις να αγαπας και τους αλλους.

Senior Member
    Δεν έχω και πράγματα να κανω εδώ που είμαι στο.σπιτι ρε παιδιά.. οικογένεια αδέρφια τα οποία δουλεύουν συνέχεια..
    Φίλους μόνο όσοι σπουδάζουν όπου και εγώ και οι οποίοι είναι από εδώ που είμαι και εγώ.. αλλά και πάλι :( 3 εβδομάδες μέσα :(

george1520
    Guest
    Με αυτούς από την σχολή δεν μπορείς να βγεις; μήπως γιαυτό κόλλησες τοοοοσο με την κοπέλα; ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Με αυτούς από την σχολή δεν μπορείς να βγεις; μήπως γιαυτό κόλλησες τοοοοσο με την κοπέλα; ότι δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις;
    Εκεί που σπουδάζω, έχω παρέα κάναμε πράγματα αν όχι όλη μέρα που δεν θα ήταν φυσιολογικό οκ τότε μισή ξέρω και γω..
    Εδώ δύσκολο είναι μεγάλες οι αποστάσεις.. στην Αθήνα... Δεν ξέρω ρε παιδιά αλήθεια τρελαίνομαι...

Senior Member
    Όλοι έξω για ποτό μπύρα εγώ μέσα..
    Έχω και την άλλη να μου σχολιάζει στορυ λέγοντας χρόνια πολλά...
    Για παιδί με περνούν για ηλίθιο;

Senior Member
    Καλημέρα.
    Να στο πω χύμα; Ηλίθιος δεν είσαι, αλλά ηλίθια συμπεριφέρεσαι!
    Δεν σου φταίει η άλλη σε κάτι, δεν σου φταίνε οι άλλοι, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ! Όχι γιατί κάνεις κάτι κακό σε άλλους αλλά γιατί σκέφτεσαι λάθος και το ξέρεις και δεν κάνεις κάτι για να βγεις από το τέλμα σου. Γιατί να μην είσαι έξω αν αυτό θες;;; Βγες και διασκέδασε και άσε τις δικαιολογίες! Γιατί να μην κάνεις πράγματα και να κολλάς σε ασήμαντες καταστάσεις; Διότι όπως σου έχουμε πει πολλές φορές, υπάρχει κάποιο θέμα και πρέπει να δεις ειδικό να βγάλεις κάποια άκρη αφού μόνος σου δεν μπορείς. Εσύ τι από αυτά κάνεις; Τίποτα. Και γράφεις εδώ με ποιό σκοπό; Να ανακυκλώνουμε τα ίδια ή να σε λυπηθούμε; Ή απλά να στα χώσουμε και να κολλήσεις μετά στην ταμπέλα ότι ¨'Εχω κάποιο θέμα" και στην πράξη να μην κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου;;;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Όλοι έξω για ποτό μπύρα εγώ μέσα..
    Έχω και την άλλη να μου σχολιάζει στορυ λέγοντας χρόνια πολλά...
    Για παιδί με περνούν για ηλίθιο;
    Γιάννη το να κλαιγεσαι δεν θα αλλάξει την κατάσταση σου. Από την στιγμή που τελείωσε ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε, με άλλους όχι. Κάποιοι άνθρωποι εκτιμανε αυτό που είμαστε κάποιους δεν τους εκτιμάμε εμείς. Το θέμα είναι όταν τελειώνει μια κατάσταση εσύ τι κάνεις;

Επικεντρώσου στο κομμάτι φιλια που έχεις θέμα και άσε την κοπέλα πίσω.. Κάνε κάποιες κινήσεις για να βρεις φίλους και να ξεκολλήσεις από την λάσπη που έφτιαξες και έπεσες μέσα.. Δεν ήταν για σένα. Όσο ιδανική και να την είχες μέσα στο μυαλό σου..

Senior Member
    29 έχω τα γενέθλια μου
    Θυμάμαι από μικρός πάντα τέτοιες μέρες κάτι θα γινόταν με κάποια κοπέλα και όλα θα πήγαιναν κατά δι@ολου....

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast