Results 121 to 135 of 161
-
09-12-2019, 18:52 #121george1520Guest
Θέλει χρόνο.. Προσπάθησε και εσύ να μην ασχολησε με το προφίλ της κτλ. Δεν σε βοηθάει... Δοκίμασες να ασχοληθείς με κάποια άλλη κοπέλα; Έστω να μιλήσετε.
- 09-12-2019, 22:04 #122
Μπλόκαρέ την από τα social.
Επίσης πήγαινε να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο, δεν είναι κακό.
11-12-2019, 06:09 #123
Γιαννάκη δεν ταιριάζουν τα θέλω σας. Προχώρα παρακάτω και αν θέλει να έρθει θα έρθει, τώρα είναι με άλλον.
Όταν έρθει πίσω (αν έρθει) μη την δεχτείς, πες της ότι μίλησες με τον πρώην της και δεν σχημάτισες και την καλύτερη άποψη γι' αυτήν.
Υ.Γ.: Σόνια τι ακριβώς να πει στον ψυχολόγο; Ότι η κοπέλα θέλει χρόνο; Και γιατί να την μπλοκάρει; Σε τι θα βοηθήσει αυτό;
11-12-2019, 06:29 #124
Nα την μπλοκάρει ώστε να μην μπορεί να παρακολουθεί τι κάνει η κοπέλα, δεν τον βοηθάει να ασχολείται όλη μέρα.
Τον ψυχολόγο δεν θα πάει να τον ρωτήσει γιατί η κοπέλα θέλει χρόνο, θα πάει να κάνει μία ωραία ψυχανάλυση να δει τα δικά του θέματα. Διότι από την εφηβεία μέχρι τώρα στα 22 ο Γιάννης φαίνεται να ανοίγει παρόμοια θέματα. Πέφτει στα πατώματα για κοπέλες που τις ήξερε ελάχιστο χρόνο και δεν είχε γίνει και κάτι σοβαρό, αν ξεκινήσουν σχέση πέφτει με τα μούτρα και τις "πνίγει" με τις ανασφάλειές του, δεν δέχεται εύκολα αν κάτι έχει τελειώσει, συνήθως πέφτει σε κοπέλες που δεν ταιριάζουν και γενικά επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο μοτίβο. Άρα κάτι παίζει εδώ και πρέπει να ψάξει να βρει τι φταίει.
Δεν θα το είχα προσέξει αν στα "Παρόμοια Θέματα" από κάτω δεν μου έβγαζε θέματα του Γιάννη με σχεδόν ίδιο τίτλο. Ρίξε μία ματιά στο ιστορικό του και θα δεις ότι σε θέματα σχέσεων δεν έχει προοδεύσει και πολύ από τα 16 του ως τώρα.
11-12-2019, 10:13 #125
θα συμφωνησω με την σονια, και στο μπλοκαρισμα και στο οτι χρειαζεται βοηθεια ψυχολογου ο γιαννης.
οσο εχει νεα της, τοσο θα ασχολειται και δεν θα μπορει να ηρεμησει.
15-12-2019, 19:07 #126
ακομα να την βγαλω απο το μυαλο μου :(
την εκανα unfollow απο παντου, με εκανε και εκεινη......
15-12-2019, 19:43 #127
Η αποψη μου ειναι οτι με εναν μηνα σχεση ηταν νωρις να προτεινεις να κοιμαστε μαζι. Αλλο να συμβει μια φορα επειδη σε πηρε ο υπνος σπιτι της η αυτη στο δικο σου. Ειστε και φοιτητες και ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο γιατι θα χασετε ολη την φοιτητική ζωη . Αυτο δεν σημαινε οτι δεν αρεσες στην κοπελα απλα ηθελε και αυτη το χρονο της να ερθετε πιο κοντα και να γνωριστειτε και την τρομαξες Τωρα δεν διαβασα τι παιχτηκε αλλα καλοπροαίρετα σου λεω οτι αυτα τα σε διαγραφω, σε μπλοκαρω και λοιπα εγω τα θεωρω λιγο παιδικα. Δεν χρειαζονται γτ δειχνουν οτι εχεις προβλημα με τον αλλον και δεν οδηγουν καπου οι σπασμωδικές κινήσεις. Οι ψυχολογοι λενε για να ξεπερασεις καποιον δεν διαγραφεις νουμερα και προφιλ σε φεισμπουκ και τουιτερ αλλα και δεν ξημεροβραδιαζεσαι στο προφιλ του αλλου. Τα αφηνεις ετσι οπως ειναι και κρατας στο πισω μερος του μυαλου σου οτι αν θελησεις μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της και σιγα σιγα συνεχιζεις τη ζωη σου και απεξαρτεισαι. Αυτα στα λεω γτ και εγω εχω περασει εξαρτησεις απο άνθρωπους και σε καταλαβαίνω. Ξερω πως ειναι να νιωθεις οπως νιωθεις εσυ τωρα. Πρεπει να φροντισεις τον εαυτο σου και να κοιταξεις εσενα, για εσενα οχι για να αποδειξεις κατι σε εκεινη. Το να πιεζεις καταστασεις δεν θα κανει εσενα να νιωθεις καλα(εκεινη μια χαρα ειναι) και αυτο ειναι που εχει σημασια να εισαι εσυ καλα.
15-12-2019, 19:55 #128
συμφωνώ με όλα όσα είπατε
αλλα, εφοσον ειμαι κολλημενος πανω απο ενα κινητο και κοιταζοντας συνεχεια αν εχει βαλει ενα στορυ μια φωτογραφια, με εχει εθισει αυτο το θεμα..
και εφοσον δεν μιλαμε πλεον ουτε ενα γεια γιατι να μην παω μπροστα και να την σβησω απο παντου ;
εχουν περασει εβδομαδες που δεν μιλαμε και καθε λεπτο την σκεφτομαι, και ποσο την γνωριζα; 1 μηνα και κατι.
αλλοι που γνωριζονται χρονια τι;
πρεπει κατι να αλλαξω δεν ξερω τι ρε παιδια..... αληθεια ....
15-12-2019, 20:20 #129
την εκανα follow πισω στο fb και ινσταγραμ......
15-12-2019, 20:29 #130george1520GuestΡε Γιάννη πες μας τι θες ακριβως να σου πούμε; θες να ξεκολλήσεις; Μη ασχολησε. Άρχισε να φλερτάρεις με άλλες και θα δεις ότι έχει άλλες καλύτερες. Εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα.
15-12-2019, 21:25 #131Miliva21GuestΘες να είσαι κολλημένος εκεί......
Για τους δικούς σου λόγους θες να πιπιλας τη καραμέλα της εξάρτησης και της εξιδανίκευσης....Αυτό έχεις ανάγκη.....ζήσε το
Και όταν βαρεθείς να ασχολείσαι με μια που δεν σε θέλει προχώρα παρακάτω
15-12-2019, 22:46 #132
Δεν ξέρω ρε γαμωτο εκεί που νιώθω είμαι δυνατός και μπορώ να την ξεπεράσω τσουπ κάτι γίνεται και πέφτω με τα μούτρα άσχημα..
15-12-2019, 22:51 #133george1520GuestΌλα στην ζωή είναι θέμα απόφασης. Αν θες να μείνεις κολλημένος.. Θα μείνεις. Αν θες να πας παρακάτω θα πας. Μείνε εκεί να κοιτάς και να βασανίζεσαι.. Κάνε της like και από εμένα.. Έλεγχε όλη μέρα τι κάνει, με ποιο βγαίνει, τι φοράει, αν γελάει, αν χασμουριεται.. Να βλέπεις ότι αυτή προχωράει και ζει την ζωή της ενώ εσύ είσαι εκεί και κλαις την χαμένη σου αγάπη. Που αγάπη δεν είναι. Απλά την έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ως την ιδανική γυναίκα.
15-12-2019, 23:32 #134
Δεν πάμε καλά....
Επικοινώνησε αυτή μαζί μου μετά από 3-4 εβδομάδες να μου πει γιατί την έκανα unfollow και μετά την έκανα φολλου πίσω...
Και ότι είναι ανώριμα αυτά και αν έχω κάτι μαζί της....
Γιατί σε μένα όλα... Προσπαθούσα να το ξεχάσω και μου στέλνει τι είναι αυτά τώρα...
16-12-2019, 05:50 #135
Γιαννάκη.
Σε εχει καταλαβει οτι εισαι κολλημενος μαζι της.
Δεν ειναι καν κοπελα που εκτιμα το ενδιαφερον - υπερβολικη ενασχοληση - ερωτα ενος αγοριου ωστε να σε απορριψει ευγενικα. Θα σε παιζει ετσι συνεχως.
Ασχολειται με αλλους τωρα, μαζευει πακετα να κανει καβατζα για το μελλον της, ζει το προσωρινο της δραμα γι αυτο και σου εστειλε. Αυτο δε σημαινει οτι εχεις ελπιδες εσυ. Μην κανεις το λαθος να το πιστεψεις.
Δεν θα εχεις καμια ευκαιρια με αυτην τουλαχιστον για τα επομενα χρονια.
Ασχολησου με αλλα πραγματα. Εισαι 22 χρονων, ξαναστειλε της οταν πας 30. Βαλ' το στοχο.
Αντιμίλησε της και λίγο μην κάθεσαι σαν χαλβάς. Μη την βρίσεις βέβαια.
Πες της εσύ είσαι ανώριμη που κάθεσαι και μου στέλνεις και μου αποσπάς την προσοχή από άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα.