ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!
τελικα δεν αντεξα αλλο τον εσωτερικο μου πονο και εκλεισα ραντεβου με τον παληο μου ψυχιατρο για την τριτη.
δυστυχως δεν μπορει να συνταγογραφησει ομως στο βιβλιαριο μου.
την παραλλη βδομαδα εχω ραντεβου με τον νοσοκομειακο γιατρο που με δυο ξεπετες ραντεβου , ειχε την φαινη ιδεα να μου μειωσει 2 φαρμακα και να μου πει οτι στην πορεια θα μου μειωσει και το αγχολυτικο!
εαν δεν δεχτει να εκτελεσει χρεη αντιγραφεα , με βαση την γνωματευση του ιδιωτη ψυχιατρου μου , η μονη λυση ειναι η αυτοκτονια.
απο τοτε που εγινε η μειωση ( δυο μηνες πριν ) , αρχισα να κατεβαινω τον γκρεμο σκαλακι-σκαλακι και τωρα ειμαι στο χειλος του.
και η Βικυ παρατηρησε οπως μου ειπε μια αισθητη μειωση της λειτουργικοτητας μου.
ΒΙΚΥ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ "ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΑΡΑ"
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΒΙΚΥ ΜΟΥ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ΝΙΩΘΩ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΚΛΑΙΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΤΟΣΟ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ?
ΥΠΟΦΕΡΩ ΒΙΚΥ ΜΟΥ....
ΥΠΟΦΕΡΩ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΜΟΥ...
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΕΧΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ?
ΑΓΧΟΣ, ΑΥΠΝΙΕΣ,ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.
παιδια ειμαι μεσα στο αγχος.
νομιζω πως δεν με πιανει ουτε η φαρμακευτικη αγωγη που μου εδωσε ο νοσοκομειακος γιατρος αλλα ουτε και ο ιδιωτης που πηγα χθες.
Quote:
επι σειρα μηνων επερνα
20 mg zyprexa την ημερα (αντιψυχωσικο)
60 mg remeron την ημερα (αντικαταθλιπτικο)
lyrica 450 mg την ημερα (σταθεροποιητης)
rivotril 1,5 mg την ημερα. (αγχολυτικο)
με την παραπανω φαρμακευτικη αγωγη ημουν σχετικα ηρεμη και αρκετα λειτουργικη.
αλλαζω ασφαλιστικο φορεα κ' τοτε αρχιζει ο γολγοθας μου...
ο γιατρος του νοσοκομειου μου μειωνει το αντιψυχωτικο κ' το αντικαταθλιπτικο.
και συν τοις αλλοις μου λεει πως στην πορεια θα μου μειωσει και το αγχολυτικο!!!
παω χθες σε ιδιωτη γιατρο με την ελπιδα να μου κανει τροποποιησεις στην αγωγη που θα με βοηθησουν να ηρεμησω.
μου γραφει σε ενα χαρτακι μια συνταγη στην οποια μου μειωνει κι αλλο το αντιψυχωτικο !!!
μου αυξανει λιγακι το αντικαταθλιπτικο κ' ελαχιστα το αγχολυτικο.
Quote:
την τριτη εχω ραντεβου με τον νοσοκομειακο γιατρο και με βασανιζουν οι εξης σκεψεις:
να του παω την συνταγη του ιδιωτη?και αν ναι θα με πιανουν αυτα τα φαρμακα?και τελος θα δεχτει να εκτελεσει χρεη αντιγραφεα?
Quote:
επειδη σας ζαλισα τι πιστευετε για ενα ατομο που εχει ασχημο υπνο,καταθλιψη κ' υπερμετρο αγχος?
1)περισσοτερο αντιψυχωτικο , λιγοτερο αγχολυτικο κ' λιγοτερο αντικαταθλιπτικο ή
2)περισσοτερο αγχολυτικο , περισσοτερο αντικαταθλιπτικο κ' λιγοτερο αντιψυχωτικο?