Γαμω τους προβληματισμους μου, βαρεθηκα εδω και 10 χρονια να υποφερω απο εφιαλτες στον υπνο μου. Σιχαθηκα το να σηκωνομαι χαλασμενος το πρωι ....
αυτη ειναι η αξια μου δηλαδη?
Printable View
Γαμω τους προβληματισμους μου, βαρεθηκα εδω και 10 χρονια να υποφερω απο εφιαλτες στον υπνο μου. Σιχαθηκα το να σηκωνομαι χαλασμενος το πρωι ....
αυτη ειναι η αξια μου δηλαδη?
τη ζωη δε τη ζεις οταν καθεσε στα αυγα σου και κλαψομουνιζεις. απλα πρεπει να προσπαθησεις για οτι θες και εγω δεν ειμουν ποτε ματσο ουτε τα λεφτα επεφταν απο τα μπατζακια μου απλα εκανα οικονομιες μηνες μαζευα λεφτα πολους μηνες και ετσι εκανα ταξιδια αγορασα φωτ μηχανες και εκανα τελοσπαντον οτι ηθελα.υπαρχουν ενα σωρο τελεια μερη για να ταξιδεψεις και να ξεχαστεις ειναι απλο μαζευεις λεφτα μηνες (πχ 10 μηνες ) και τελικα πας.
τι να μαζεψεις οταν δεν υπαρχει καν εισοδημα ? η ανεργια εφτασε το 65%, το θεμα πλεον δεν ειναι οι διακοπες και η καλοπεραση, ειναι οτι δε βγαινει ο χειμωνας.
το σκατο στη κωλλαδα δε τελειωνει, και ξερουμε ποιοι τρωγαν τοσα χρονια, και τρωνε ακομα. τα φαντασματα οσων αυτοκτονισαν εξαιτιας τους θα τους στοιχειωνουν αιωνια!
γαμησε τα ειδα κι αυτη τη ταινια τη κυριακη http://www.imdb.com/title/tt1457767 κι ακομα τη θυμαμαι.
και εισοδημα να μην υπαρχει προσπαθησε να πετυχεις καπιο γκομενο/γκομενα αναλωγα αν εισαι αντρας η γυναικα (γυναικα εισαι νομιζω αν θυμαμαι καλα) αφου δεν υπαρχει αλλη λυση να ξεχαστεις εγω τη τηλεωραση τη ξαποστειλα απο το δωματιο μου αφου εκτος του οτι δεν εχει πια τπτ της προκοπης αυτοι θα μας βγαλουν κλαρινο με αυτα που λενε...
λες να ειμαι γυναικα και να βριζω ελλεηνιδες, χριστοπαναγιες, μανες πατερες και τα λοιπα ? καλο, γελασα.
τα μουνια τα εχω χεσμενα πλεον. μονο επιπλεον βαρος ειναι και χασιμο χρονου. εκτος αν θελουν απο μονα τους να ειναι μαζι μου, οποτε τοτε δε θα μου σκορπανε λεφτα και θα δειχνουν κατανοηση αντι να μου τα κανουν μπαλονια.
βασικα ποτε δεν ξερεις εγω ειχα μια γνωστη μου που τηλεφωνουσε συνεχεια και εβριζε και ελεγε αστο διαολο ρε μπεκατσοκυνηγε κλπκλπ και ολο μου ελεγε χωρις ενα καλο βρισιμο δε παει καλα η ημερα χιχι..
Έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου κομπλεξάρες και εξυπνάκηδες! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε έναν άνθρωπο...;
Χαχαχα!!! :D
Πραγματικά, δεν υπάρχει τόση ομορφιά! Αχ τι κόλλημα έχω φάει Θεέ μου!!!! Είναι οδυνηρό!!! :(
Σ'αγαπω..Καληνυχτα.
Λυπαμαι τον εαυτο μου.
σκεφτομαι πως θα γινει να μεινω εκτος Αθηνων φετος το χειμωνα. προβλεπετε εμφυλιος κι ολη η μιζερη εικονα με εχει κανει να νιωθω ασχημα που παραμενω ακομα στο ελλαδισταν. υπαρχει ενα σπιτακι κοντα στη θαλασσα αλλα ειναι δυσκολο να παω εκει και να το συντηρω μονος. ειναι και το θεμα της διατροφης αλλωστε, δεν υπαρχουν αρκετα λεφτα να τρωω εξω και θα πρεπει να μαθω να μαγειρευω. αμα δεν εχεις γυναικα διπλα σου να βοηθαει δε καταφερνεις να επιβιωσεις σημερα. :(
ελα κι εσυ μαζι. :Ρ ψησου να ξεκολλησεις και παμε να το προσπαθησουμε. οι γνωσεις σου θα ηταν χρησιμες.
ειναι το εξοχικο που ημουν περσυ κι εκανα μπανια, φετος το καλοκαιρι δεν πηγα εκει, γι'αυτο το σκεφτομαι για χειμωνα που θα ειναι και πιο ερημα.
μονος και με μηδενικο εισοδημα πως να επιβιωσει κανεις ?
Xρονια πολλα στους εορταζοντες και τις εορταζουσες του φορουμ αλλα και στους υπολοιπους,η Παναγια να μας δινει υγεια και δυναμη.
Σκέφτομαι ότι "ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης" και "τα πάντα ρει και ουδέν μένει"...
Πώς να συμβιβαστώ με τη ματαιότητα και τη φθορά του χρόνου?
σκεφτομαι πως θα γινει να δω το Pacific Rim το σαββατοκυριακο. εχω αφησει επισης το νεο Wolverine, το World War Z με ζομπι, και το Elysium που παιζει αυτο το μηνα (αν και διαβασα πως ειναι μετριο). δεν εχω παραπονο φετος το καλοκαιρι, κυκλοφορησαν πολλες καλες ταινιες, με κρατησαν ζωντανο. το κακο ειναι οτι ειμαι μαλλον εθισμενος σ'αυτες, αφου τις προτιμω απ'τους ανθρωπους. ενας ανθρωπος δεν εχει να σε μαθει τοσα οσο μια ταινια.
Καλημέρεςςςςςς :)
Σκέφτομαι πόσο λυπάμαι για τις δεύτερες ευκαιρίες που ζήτησα κ δε μου δόθηκαν ποτέ....
nomizω οτι ειναι αυτο που λενε δε λειπει ο μαρτης απο τη σαρακοστη θα μπωρουσε να πει κανεις οτι ηταν διαισθηση οστοσο για παραδειγμα συμβαινουν τοσα τροχαια στο κοσμο που αν τωρα συμβει κατι σε λιγο επιδη το ειπα δε θα μου εκανε εντυπωση. παντως διαισθηση υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο το εχω διαπιστωσει πολες φορες
συμβενουν αυτα εγω ενα βραδυ επιανα τη κοπελα στα ποδια και με πηρε ο υπνος και ειδαμε το ιδιο ονειρο και το πρωι που ξυπνησα μου ειπε το ονειρο που ειδα πριν καν μηλισω
Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι πως βρισκουμε αυτο που μπορει να μας κανει να νιωθουμε γεματοι..
Για πολλους το καταφυγιο τους ειναι η οικογενεια τους. Εμενα αυτη με προδωσε περισσοτερο και με το χειροτερο τροπο απο ολους τους ξενους.. εχω χασει τον υπνο μου, τασεις αυτοκτονιας.. νιωθω οτι η πλατη μου ειναι γεματη πισωπλατες μαχαιριες, οτι με εχουν σκοτωσει
unlucky , οι γονεις πολλες φορες , στην προσπαθεια τους να κανουν κατι καλο για το παιδι τους , στην ουσια κανουν κακο θελοντας να περασει το δικο τους . Δεν γνωριζω φυσικα τι σουκαναν , αλλα η μανα μ , προ 15 ετων , καταφερε μα συνεχεις κ επιμονες προσπαθειες , να με χωρισει απο τον ερωτα της ζωης μ ( 9 χρ. δεσμος ) , κ ειχα φτασει σε σημειο να σπασω ΟΛΑ τα πιατα της κουζινας , να γκρεμισω με γροθια ( ερασ. πυγμαχος ) ολοκληρη καρυδενια πορτα , να την απειλησω με γεματο οπλο κ αλλα τετοια χαριτωμενα . Τωρα ειμαι 52 , κ παραπαιω , δλδ δεν μαρεσει καμμια . Τι να την κανω τωρα ?
....και νόμιζα ότι είμαι η μόνη που γκρινιάζω για κακούς συγγενείς....
Unlucky, έχω κλείσει την πόρτα του σπιτιού μου για όλους τους συγγενείς...
Πιστεύω ότι οι γονείς, οι περισσότεροι τουλάχιστον, νοιάζονται πιο πολύ για την κοινωνία παρά για το καλό των παιδιών τους.
Θαλεγα οτι πιο πολυ νοιαζονται για τα θελω τους...........
Nαι! νοιάζονται για τα θέλω τους που έχουν πάντα κοινωνικό αντίκρισμα... πώς θα πουλήσουν μούρη στην κοινωνία?
Aναλογα τον γονεα . Η δικια μ μανα δεν ηθελε την κοπελλα μ , κ εξαπελυσε αυτον τον πολεμο , γιατι πιστευε , επειδη τυγχανω ευπορος , οτι με ηθελε για τα λεφτα μου . Οποτε στην ππεριπτωση μ , οι γονεις μ ( ο πατερας μ με απειλησε με αποκληρωση ) ειχαν ηδη ' προσωπο ' στην κοινωνια . Καθε περιπτωση κ διαφορετικη . Και ακομα κ τωρα , πιστευει οτι μεσωσε!!!!!!
κλασική συμπεριφορά κλασικού γονέα...
Ήσουν όμως κι εσύ 37..... μήπως να μην τους άκουγες?
αλλά είπες για αποκλήρωση... δεν ξέρω, αν τους έγραφες και στεκόσουν στα πόδια σου? θα άρχιζες μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα.
Μου είχαν κάνει και μένα κάτι παρόμοιο αλλά ήμουν πολύ μικρή, στο Λύκειο, πνιγμένη από διαβάσματα και εξετάσεις, και ακόμη κατηγορώ τον εαυτό μου που τους άκουσα...
H αληθεια ειναι οτι 'κολωσα ' μολις ακουσα για αποκληρωση . Φταιω κ εγω οπωσδηποτε . Εννοειται οτι δεν τους ακουσα , χ@@μενους τους ειχα , αλλα οταν βγαζεις στη δουλεια που ο ιδιος δημιουργησα ( με κεφαλαια του πατερα μου ) αρκετες χιλ. ευρω / μηνα , την κοπανας με φραγκοδιφραγκα ( τροπος του λεγειν ) ? Πιθανον ο πατερας μ να μπλοφαρε , αλλα εγω μασησα . Ηξερε πολυ καλα το ευαισθητπο μ σημειο , κ το χρησιμοποιησε , χωρις να εχει σοβαρες αντιρρησεις για τον γαμο αυτον , απλως για να μην συγκρουστη με την μανα μου ( αυτο το καταλαβα αργοτερα ) .
κλασικοί μπαμπάδες... τί στο καλό, όλοι ίδιοι είναι?
Τι να πεις , τωρα τοχει μετανιωσει κι ιδιος , αλλα πολυ αργα................