Τι σκέφτεστε; - Page 1149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1149 of 1532 FirstFirst ... 14964910491099113911471148114911501151115911991249 ... LastLast
Results 17,221 to 17,235 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι πως θα γινει να δω το Pacific Rim το σαββατοκυριακο. εχω αφησει επισης το νεο Wolverine, το World War Z με ζομπι, και το Elysium που παιζει αυτο το μηνα (αν και διαβασα πως ειναι μετριο). δεν εχω παραπονο φετος το καλοκαιρι, κυκλοφορησαν πολλες καλες ταινιες, με κρατησαν ζωντανο. το κακο ειναι οτι ειμαι μαλλον εθισμενος σ'αυτες, αφου τις προτιμω απ'τους ανθρωπους. ενας ανθρωπος δεν εχει να σε μαθει τοσα οσο μια ταινια.

Banned
    Καλημέρεςςςςςς :)

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο λυπάμαι για τις δεύτερες ευκαιρίες που ζήτησα κ δε μου δόθηκαν ποτέ....
    Every morning we are born again

Banned
    σκεφτομαι οτι πριν 5 μερες ειχα γραψει αυτο:

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αυτοκτονιες σε κεντρικες πλατειες. να πεθαινει ο κοσμος για ανουσιες αφορμες κι αιτιες. σαν να μην υπαρχει αυριο. αφου του καταστρεψαν τη πραγματικοτητα του. ειναι χωρις ελπιδα. δε ζει απλα επιβιωνει. μονο ζωη δεν το λες αυτο.
    και πριν 3 μερες πεθανε ο 19χρονος για ενα απλο εισιτηριο. πραγματικα τρομαζω με τον εαυτο μου. λιγο το accuracy να βελτιωσω και θα μπορω να προβλεπω καταστασεις.

Banned
    nomizω οτι ειναι αυτο που λενε δε λειπει ο μαρτης απο τη σαρακοστη θα μπωρουσε να πει κανεις οτι ηταν διαισθηση οστοσο για παραδειγμα συμβαινουν τοσα τροχαια στο κοσμο που αν τωρα συμβει κατι σε λιγο επιδη το ειπα δε θα μου εκανε εντυπωση. παντως διαισθηση υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο το εχω διαπιστωσει πολες φορες

Banned
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Σκέφτομαι πόσο λυπάμαι για τις δεύτερες ευκαιρίες που ζήτησα κ δε μου δόθηκαν ποτέ....
    Ακόμα και αν δε σου δόθηκαν 2ες ευκαιρίες να ξέρεις οτι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες που μπορεί να αξίζουν περισσότερο απο τις προηγούμενες....

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    nomizω οτι ειναι αυτο που λενε δε λειπει ο μαρτης απο τη σαρακοστη θα μπωρουσε να πει κανεις οτι ηταν διαισθηση οστοσο για παραδειγμα συμβαινουν τοσα τροχαια στο κοσμο που αν τωρα συμβει κατι σε λιγο επιδη το ειπα δε θα μου εκανε εντυπωση. παντως διαισθηση υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο το εχω διαπιστωσει πολες φορες
    ειμαι γιουρι γκελερ. ενας μικρος ιησους χριστος εν ετη 2013. και που να φτασω και τα 30 τι θα γινει.

Banned
    συμβενουν αυτα εγω ενα βραδυ επιανα τη κοπελα στα ποδια και με πηρε ο υπνος και ειδαμε το ιδιο ονειρο και το πρωι που ξυπνησα μου ειπε το ονειρο που ειδα πριν καν μηλισω

Senior Member
    Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι πως βρισκουμε αυτο που μπορει να μας κανει να νιωθουμε γεματοι..
    trying to find a balance

Senior Member
    Quote Originally Posted by in_flames View Post
    Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι πως βρισκουμε αυτο που μπορει να μας κανει να νιωθουμε γεματοι..
    Δοκιμαζοντας.......................... ....................

Senior Member
    Για πολλους το καταφυγιο τους ειναι η οικογενεια τους. Εμενα αυτη με προδωσε περισσοτερο και με το χειροτερο τροπο απο ολους τους ξενους.. εχω χασει τον υπνο μου, τασεις αυτοκτονιας.. νιωθω οτι η πλατη μου ειναι γεματη πισωπλατες μαχαιριες, οτι με εχουν σκοτωσει

Senior Member
    unlucky , οι γονεις πολλες φορες , στην προσπαθεια τους να κανουν κατι καλο για το παιδι τους , στην ουσια κανουν κακο θελοντας να περασει το δικο τους . Δεν γνωριζω φυσικα τι σουκαναν , αλλα η μανα μ , προ 15 ετων , καταφερε μα συνεχεις κ επιμονες προσπαθειες , να με χωρισει απο τον ερωτα της ζωης μ ( 9 χρ. δεσμος ) , κ ειχα φτασει σε σημειο να σπασω ΟΛΑ τα πιατα της κουζινας , να γκρεμισω με γροθια ( ερασ. πυγμαχος ) ολοκληρη καρυδενια πορτα , να την απειλησω με γεματο οπλο κ αλλα τετοια χαριτωμενα . Τωρα ειμαι 52 , κ παραπαιω , δλδ δεν μαρεσει καμμια . Τι να την κανω τωρα ?

Senior Member
    ....και νόμιζα ότι είμαι η μόνη που γκρινιάζω για κακούς συγγενείς....

Unlucky, έχω κλείσει την πόρτα του σπιτιού μου για όλους τους συγγενείς...
    Πιστεύω ότι οι γονείς, οι περισσότεροι τουλάχιστον, νοιάζονται πιο πολύ για την κοινωνία παρά για το καλό των παιδιών τους.

Senior Member
    Θαλεγα οτι πιο πολυ νοιαζονται για τα θελω τους...........

Senior Member
    Nαι! νοιάζονται για τα θέλω τους που έχουν πάντα κοινωνικό αντίκρισμα... πώς θα πουλήσουν μούρη στην κοινωνία?