Μετα τη συγκλονιστικη 'μικρα Αγγλια' που ειδα σημερα, θς κανω καμια βδομαδα να συνελθω.
Printable View
Μετα τη συγκλονιστικη 'μικρα Αγγλια' που ειδα σημερα, θς κανω καμια βδομαδα να συνελθω.
Έχετε χαθεί ποτέ σε ερωτήματα; Σε ανώφελα ερωτήματα του τύπου “πως”, “που”, “γιατί”; Νομίζω πως λίγο πολύ μια δεδομένη στιγμή της ζωής μας όλοι το κάναμε. Αυτή η ανάρτηση είναι η πιο αυθόρμητη που έχω κάνει ever .
Τι Φοβάμαι; Πως ο κόσμος δεν θα βρει χρώματα για να ζωγραφίσει το μέλλον. Που σε μια εποχή όπως αυτή, είναι πνιγμένοι στα προβλήματα, δεν βρίσκουν το κουράγιο να πιάσουν την παλέτα και συμβιβάζονται με το γκρίζο, γιατί κάποιοι άλλοι αδιαφόρησαν για το τι θα γίνει μετά.
Τι λατρεύω; Τον γιό μου, που είναι το πιο γλυκό, πανέμορφο, ζουζουνιάρικο, πανέξυπνο παιδί αυτής της πλάσης. Λατρεύω το πως μπορεί να είναι χαρούμενος, μόνο με δυο μπαλόνια που για εμάς είναι ένα τίποτα, μα για εκείνον μια αφορμή για να περάσει καλά παίζοντας. Γιατί τα παιδιά έχουν το μοναδικό ταλέντο ακόμα και κάτι που έχει φθηνή τιμή να το κάνουν να μοιάζει με κάτι που έχει τεράστια αξία.
Τι μου αρέσει; Η σοκολάτα. Μου αρέσει το πως σε παρασέρνει στην βελούδινη αίσθηση της και που έρχεται να σε γλυκάνει και τις πιο πικρές στιγμές, γιατί η σοκολάτα είναι μια “φίλη” που ποτέ δεν σε αφήνει μόνο και θα κάτσει όπου την αφήσεις, στην τσάντα, στην τσέπη, στο ράφι του ψυγείου, μέχρι να την χρειαστείς. Χωρίς ενοχές και λοιπές συναισθηματικές τιμωρίες. Άσε που βγαίνει και σε πολλές γεύσεις για να μην την βαριέσαι ποτέ. Αχ!
Τι αγαπώ; Το αγόρι μου που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος (εκτός απ’ τις στιγμές που με λέει γκρίνια), που μακάρι όλοι οι άνθρωποι να του έμοιαζαν έστω και λίγο και να είχαν την καλοσύνη του, την εξυπνάδα του, την ομορφιά του (σε εμφάνιση και ψυχή). Και αγαπώ το πως μπορεί να κάνει τον άλλο να χαμογελάσει όσο άσχημα και αν νιώθει.Τον αγαπώ γιατί κατανοεί την έννοια της σχέσης και στέκεται πάντα δίπλα μου σε άσχημα και καλά.
Τι με μελαγχολεί, Η βροχή. Που έρχεται ξαφνικά να παίξει με το μολυβί χρώμα του ουρανού. Με μελαγχολεί το πως μπορεί να σε κάνει να αφεθείς στις σκέψεις σου και να ενδίδεις την δεδομένη στιγμή στους πιο κρυφούς σου φόβους. Γιατί η βροχή έχει το ταλέντο να σε κάνει να ανοίγεσαι στον εαυτό σου και να αποζητάς και εσύ λύτρωση σαν χώμα διψασμένο.
Τι χρειάζομαι; Ένα χαμόγελο. Που θα αλλάξει το κλίμα γενικά και θα το κάνει χαρωπό. Γιατί μόνο ένα χαμόγελο ξέρει πως να κάνει έναν άνθρωπο να αλλάξει διάθεση. Ένα χαμόγελο αληθινό που ξεπηδά από μια καρδιά σε μία άλλη. Γιατί τα χαμόγελα καταλήγουν στα χείλη μα γεννιούνται στην καρδιά.
Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να χαλαρώσω και να κοιμηθώ εύκολα και ήρεμα χωρίς να φοβάμαι...
Σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ύπνο....
Για ρίξτε μια ματια στα πιο κάτω θεματα στην ενοτητα "οικογενεια, σχεσεις, σεξουαλικοτητα", τουλαχιστον στα πρωτα μηνυματα του υποτιθεται θεματοθετη με τα οποια ξετιλήγεται η ιστορια...:
1. Δεν έχουμε κάνει ακόμα Σεξ
2. Απετυχα με την κοπελα μου και τα χω χαμενα
3. Προσπαθεια επανασυνδεσης με κοπελα.
Θεματα που ανοιξαν σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξύ τους από υποτιθεται νέα μέλη. Αμα τα διαβασετε προσεκτικά στην ουσία επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία! Τυχαίο? Εκτος αυτου λείπει το πηγαιο και ο αυθορμητισμος στο λόγο που κανονικα θα χαρακτηριζε τετοια μηνυματα καθως και η ιδιαιτεροτητα για το χαρακτηρα καποιου που βγαινει μεσα απο το γραφειν του.
Πόσο θα μπορουσα να πέφτω έξω ότι προκειται περι τρολ και πολλαπλών προφιλ? Μαλλο θα συμφωνησω με τις συχνες αναφορες αλλων συμφορουμιτων περι τρολ και πολλαπλων προφιλ.
Μαρινα38, καπου εχεις δικαιο.. κανει ωραιο καιρο σημερα. Καποια μελη πιθανον δεν εχουν κατι αλλο αξιολογο να κανουν (ισως και γενικα στη ζωη τους) και σκοτωνουν ετσι την ωρα τους σε ενα δωματιο πίσω απο μια οθονη εχοντας βρει το φορουμ μεσα στην απραξια τους ως χώρο καταξίωσης, και τι καταξίωσης δλδ.... π.χ. η αναμονη της επομενης απαντησης)
βρε ιωαννη κι εσυ τι καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους που δεν εχουν κατι αξιολογο να κανουν, σαμπως εισαι κι εσυ ετσι? Αστους να κανουν οτι θελουν, υπαρουν οι διαχειριστες να κανουμε εμεις τον Πουαρο η τα τσοπανοσκυλα του φορουμ δεν εχει απολυτως κανενα νοημα.
Δεν έχω διαβάσει όλα τα θέματα που ανέφερες Γιάννη αλλά όσον αφορά το σχόλιο για την αναμονή της επόμενης απάντησης, έχω να πω ότι για κάποιους (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αυτή η απάντηση μπορεί να είναι μια ανακούφιση...κι αυτό γιατί δεν έχουμε όλοι τη διάθεση να βγούμε έξω ακόμα κι αν έχει ωραίο καιρό...κάποιοι από μας νιώθουν τόσο μελαγχολικοί που προτιμούν ως επί το πλείστον να κάθονται σπίτι κι η μόνη τους διέξοδος πολλές φορές είναι η συζήτηση πίσω από την οθόνη...ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι κι αυστηροί...
...και άλλο χτύπημα!!!
Μετά την πρόσφατη ιστορία του διπλοπρόφιλου που άλλοι έφεραν στην επιφάνεια, ήρθε και αυτή με τον ιωάννη να με ισοπεδώσει εντελώς!
Εχω χάσει τελείως την παλιά καλή όσφρηση μου, που καταλάβαινα σχεδόν αμέσως τι συνέβαινε.
Γιάννη γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος ιφ γιου γουαντ.
....σκέφτομαι ότι αν κάτσω άλλη μια μέρα μέσα θα φρικάρω :(
Σκέφτομαι οτι γουστάρω να κάνω διδακτορικό. Χμμμ..
Αλλο διπλοπροφιλο παντως και αλλο ενα μπαναρισμενο νικ που εχει πει εξαρχης ποια ειναι σε μελη και διαχειριση..Να τα λεμε και αυτα!
Νομίζεις ότι μας έπεισες με τις επιστολές; Το ακριβώς αντίθετο. Επιβεβαίωσες περίτρανα αυτό που συμβαίνει.
Δικαίωμά σου να υποστηρίζεις ό,τι θέλεις κι εμένα δικαίωμά μου να μη σε πιστεύω.
Αν έχεις τόση ανάγκη να μας πείσεις όλους, φοβάμαι ότι θα απογοητεύεσαι ξανά και ξανά.
Ρε συ, mnimonio, ειλικρινά τώρα... Αλήθεια πιστεύεις ότι εγώ είμαι εκείνος ο συγκεκριμένος???
Κοίτα, μπορεί να μην με γουστάρεις ως βότκα για κάποιο λόγο, να μην σου αρέσει το στυλ μου ή ό,τι γράφω ξέρω ‘γω και να σου την σπάω…
Αυτό είναι ένα πράγμα και μπορείς να μου τα χώνεις ή να αδιαφορείς για την παρουσία μου, δικαίωμα σου. Κάνε ό,τι θέλεις.
Το ξέρω πως δεν σε ενοχλεί γιατί δεν σε έχω ενοχλήσει ούτε κι εγώ ως τώρα ως βότκα κι ούτε πρόκειται να το κάνω.
Κι εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, γιατί ακόμη κι αν πίστευες πως είμαι η βότκα σκέτα, ε... δεν θα γινόμασταν και φίλες ξέρω ‘γω!
Και μπορώ να συνεχίσω την συμμετοχή μου στο φόρουμ άνετα, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις εσύ κτλ, οκ.
Απλά το συζητάω…
...γιατί μου κάνει εντύπωση όλο αυτό που έγινε και η συγκεκριμένη ταύτιση που έκανες.
Σκέφτομαι ότι έχω ανοίξει τρία γ@@@να θέματα εδώ μέσα, το ένα πριν έξι μήνες. Όποιος τα διαβάσει -ειδικά το πρώτο-του κάνει μπαμ ότι είμαι αυτή που λέω, και δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι άντρας ούτε μία στο εκατομμύριο, πόσο μάλλον να πιστεύει κάποιος ότι εγώ είμαι το μέλος που πέταξες πως είμαι.
Είναι αδιανόητο και αδύνατο να πιστεύεις αυτό το πράγμα - αν τελικά το πιστεύεις ειλικρινά και δεν γράφεις απλώς μλκιες για δικούς σου λόγους που εγώ αγνοώ.
Αν έχεις διάθεση για συζήτηση κι αν το έλεγες σοβαρά ότι εγώ είμαι το ίδιο πρόσωπο με το μέλος εκείνο, εξήγησε μου μόνο για ποιο λόγο το πιστεύεις αυτό.
Αν το έγραψες για πλάκα ή για να παίζεις μέσω ίντερνετ, οκ το δέχομαι κι αυτό ότι μπορείς να το κάνεις.
Δεν νομίζω όμως ότι το έγραψες χωρίς να το πιστεύεις -μου φάνηκε ότι το είπες σοβαρά- γιατί απ' ότι βλέπω, παίρνεις κι εσύ λίγο στα σοβαρά την παρουσία σου στο φόρουμ, καθώς κάθεσαι να δίνεις εξηγήσεις για το μπαναρισμένο σου προφίλ, δεν αδιαφορείς δηλαδή.
Πες μου ''πιστεύω ότι είσαι αυτός γιατί το και το''...
Κόσμια σου μιλάω, και σοβαρά. Αφού το λες ναι, οκ έχεις να λύσεις θέματα ζωής, όπως κι εγώ έχω περισσότερα σίγουρα από εσένα.
Απλά μιλάμε...
Φιλε μου η μονη εξηγηση που εδωσα για το μπαναρισμενο προφιλ μου ειναι οτι εχω αποκαλυψει ΕΓΩ απο την πρωτη στιγμη σχεδον,ποια ειμαι..Δεν με νοιαζει καμια παρουσια μου στο φορουμ,ετσι και αλλιως σαν την Δευτερα παρουσια ειμαι :P
Kαι ουτε και αρεστη θελω να ειμαι,αλλωστε τρωω ποντους και προειδοποιησεις με την σεσουλα οπως βλεπετε..Μου αρεσει να δινω χαρα σε δυστυχισμενους ανθρωπους.
σκεφτομαι οτι εχουν πολλαπλασιαστει οι διπλοι λογαριασμοι κατα 50% με αποτελεσμα το μισο φορουμ να μου ειναι πλεον αγνωστο. υποτιθεται οτι η διαχειριση το απαγορευει, ελα ομως που ακομα βλεπω μελη να εχουν αποκαλυφθει και να μενουν αμπαναριστα. απ'οτι φαινεται συμφερει κατι τετοιο αφου η λιστα μεγαλωνει. μηπως σκοπος τελικα ειναι η διατηρηση μιας νοσηρης καταστασης εδω μεσα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα ? οπως ακριβως και οι ψυχιατροι ταϊζουν τους ασθενεις πολλα χαπια για να καταντησουν εξαρτημενοι.
ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορεις να ξερεις αν ειναι οντος καινουριοι η δεν ειναι αφου εδω περα μπορει να υπαρχει οτιδηποτε απο το πιο απιθανο που σκεφτεσαι εως το πιο πιθανο εγω θα σου ελεγα μαντευοντας οτι οι μισοι ειναι καινουριοι κ οι αλλοι μισοι παλιοι
Τωρα που εκλεισε το τσατ , πως θα περνανε τα βραδια ? φριττω που το σκεφτομαι.......
Remedy , αστειευομουν για το τσατ , δεν μου αρεσει καθολου να τσαταρω , παντως σευχαρισστω για το ενδιαφερον , κ ας διακεισαι ουδετερως προς εμε , αλλα αγαπητη μου , πασχω απο καταθλιψη , σοβαρουτσικη , κ εχω χρονια να βγω με φιλο ,εστω για ενα καφε , οσο για αγαπημενη , δεν εχω καμμια , μα καμμια διαθεση ναποκτησω ( κτθλψη γαρ ) . Αυτο που με κραταει ειναι η ψυχραιμια κ η αισιοδοξια μου . Φιλικα remedy .
το τσατ της θεοφανιας εχει κοσμο ολη τη μερα σχεδόν ,εχει καινουρια μελη καθημερινα και εκτος από πολύ γελιο ,γινοντε και σοβαρες συζητήσεις κυριως τα βραδια(που εχει κ την περισσοτερη συμμετοχη τοτε) και όλα τα μελη προσπαθουν φιλικα να βοηθησουν οποιον τυχει να εχει καποιο -προσκαιρο ή μη - μικρο ή μεγαλυτερο πρόβλημα
Είστε όλοι υπέροχοι..φοβεροί!τρομεροί! ανυπερβλητοι..
(Μια δοκιμουλα εκσνσ να δω πως γραφεί το ταμπλετ μου)
[QUOTE=mnimonio;471489]Είστε όλοι υπέροχοι..φοβεροί!τρομεροί! ανυπερβλητοι..
Σευχαριστω mnimonio για τα καλα σου λογια ( τι τον θες τον πληθυντικο ? ) . Το ηξερα οτι αισθανεσαι ετσι για μενα .
Καλημέρα σε όλους :)
Σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα που αν δαγκώσουν τη γλώσσα τους θα πεθάνουν απ' το δηλητήριο και τους δικαιολογούμε κιόλας...
σκεφτομαι οτι αν καποιος εδω μεσα ανεβασει ενα θεμα να "εξομολογηθει" ενα λαθος του την εχει βαψει για τα καλα καλυτερα να παει να το φωναξει στη πλατεια !!!!
Εκτος κι αν ειναι τυπου "one stop shop", ητοι το εξομολογηθηκε και μάλιστα με καθε λεπτομέρεια, χωρις να αφησει το παραμικρο μυστικο πίσω, πήρε απαντησεις/ιδεες κι ασχετως αν αυτες τον καλυψαν ή όχι αμέσως μετα εξαφανίστηκε. Ούτε συζήτηση όμως για τετοιες εξομολογήσεις αν σκοπεύει να "μείνει μόνιμα".
Για όσους άλλαξαν γνωμη και εμειναν μόνιμα, η συνέχεια είναι χωρίς το παραμικρό που να συνιστα εξομολόγηση, ασχέτως αν τους συμβαίνουν πολλα και εχουν αναγκη βοήθειας οπως τοτε που πρωτομπήκαν στο χώρο. Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις ανατρεχοντας στα μελη με πιο μακρα παρουσία στο χωρο. Κι αν καποια φορα θιελησουν να μιλησουν, παρουσιαζουν αυτο που τους απασχολει κατα τροπο που να μην αφηνεται να νοηθει οτι αφορα τους ιδιους, πχ μια φίλη ή περιγραφη συμβαντος κατα τροπο ωστε να μην χαλα την καλη τους εικονα στο χώρο.
στη δευτερη περιπτωση υπαρχει ο κινδυνος να γινουν αντιληπτοι οτι το προβλημα αφορα τους ιδιους οποτε παλι συνιστω ντουντουκα και κατευθειαν στη πλατεια!!! χεχεχεχεχεχεχε
αλλα και παλι φαντασου να βγω εγω να πω κατι που θεωρειται κατακριτεο υποτιθεται για ενα φιλικο μου προσωπο και να αρχισουν οι γνωμες οι "καλες" ε δεν θα χτυπαει παλι? οποτε οπως ειπα ντουντουκα και αν οχι στη πλατεια στη τι βι να χει και πιο πολυ τζερτζελο!!! Μπορει αμα κατεβω και σε τιποτα εκλογες να με ψηφισουν ποτε δεν ξερεις!!!
Σκέφτομαι οτι αυτοί που κάνουν τους καλοψυχους ειναι χειρότεροι από όλους τους υπόλοιπους, γιατί κ δεν ειναι καλοψυχοι, και ειναι υποκριτές.
To πιο υποκριτικο ειναι να θες να εχεις μια καλη εικονα εδω μεσα και να φοβασαι να πεις αυτο που σκεφτεσαι μην τυχον και χαλασει η εικονα σου..Εδω ΜΕΣΑ..!
.......
πολύ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις μνημόνιο,
Βασικά αυτό που λες, εμενα μου βγάζει μιζέρια και απόγνωση.
Οσα ψέμματα και να πει κάποιος σε ένα φόρουμ που ουσιαστικά δεν τον ξέρει κανείς, πρέπει να γίνεται διπλά δυστυχισμένος όταν αντιμετωπίζει την πραγματικότητα στη ζωή του.
Αυτό από μόνο του είναι μια τιμωρία για όσους προσπαθεί να κοριδέψει ;)