Τι σκέφτεστε; - Page 1220
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1220 of 1532 FirstFirst ... 22072011201170121012181219122012211222123012701320 ... LastLast
Results 18,286 to 18,300 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    βρε ιωαννη κι εσυ τι καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους που δεν εχουν κατι αξιολογο να κανουν, σαμπως εισαι κι εσυ ετσι? Αστους να κανουν οτι θελουν, υπαρουν οι διαχειριστες να κανουμε εμεις τον Πουαρο η τα τσοπανοσκυλα του φορουμ δεν εχει απολυτως κανενα νοημα.

Senior Member
    Δεν έχω διαβάσει όλα τα θέματα που ανέφερες Γιάννη αλλά όσον αφορά το σχόλιο για την αναμονή της επόμενης απάντησης, έχω να πω ότι για κάποιους (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αυτή η απάντηση μπορεί να είναι μια ανακούφιση...κι αυτό γιατί δεν έχουμε όλοι τη διάθεση να βγούμε έξω ακόμα κι αν έχει ωραίο καιρό...κάποιοι από μας νιώθουν τόσο μελαγχολικοί που προτιμούν ως επί το πλείστον να κάθονται σπίτι κι η μόνη τους διέξοδος πολλές φορές είναι η συζήτηση πίσω από την οθόνη...ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι κι αυστηροί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Για ρίξτε μια ματια στα πιο κάτω θεματα στην ενοτητα "οικογενεια, σχεσεις, σεξουαλικοτητα", τουλαχιστον στα πρωτα μηνυματα του υποτιθεται θεματοθετη με τα οποια ξετιλήγεται η ιστορια...:

1. Δεν έχουμε κάνει ακόμα Σεξ

2. Απετυχα με την κοπελα μου και τα χω χαμενα

3. Προσπαθεια επανασυνδεσης με κοπελα.

Θεματα που ανοιξαν σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξύ τους από υποτιθεται νέα μέλη. Αμα τα διαβασετε προσεκτικά στην ουσία επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία! Τυχαίο? Εκτος αυτου λείπει το πηγαιο και ο αυθορμητισμος στο λόγο που κανονικα θα χαρακτηριζε τετοια μηνυματα καθως και η ιδιαιτεροτητα για το χαρακτηρα καποιου που βγαινει μεσα απο το γραφειν του.
    Πόσο θα μπορουσα να πέφτω έξω ότι προκειται περι τρολ και πολλαπλών προφιλ? Μαλλο θα συμφωνησω με τις συχνες αναφορες αλλων συμφορουμιτων περι τρολ και πολλαπλων προφιλ.
    Μαρινα38, καπου εχεις δικαιο.. κανει ωραιο καιρο σημερα. Καποια μελη πιθανον δεν εχουν κατι αλλο αξιολογο να κανουν (ισως και γενικα στη ζωη τους) και σκοτωνουν ετσι την ωρα τους σε ενα δωματιο πίσω απο μια οθονη εχοντας βρει το φορουμ μεσα στην απραξια τους ως χώρο καταξίωσης, και τι καταξίωσης δλδ.... π.χ. η αναμονη της επομενης απαντησης)

...και άλλο χτύπημα!!!
    Μετά την πρόσφατη ιστορία του διπλοπρόφιλου που άλλοι έφεραν στην επιφάνεια, ήρθε και αυτή με τον ιωάννη να με ισοπεδώσει εντελώς!
    Εχω χάσει τελείως την παλιά καλή όσφρηση μου, που καταλάβαινα σχεδόν αμέσως τι συνέβαινε.
    Γιάννη γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος ιφ γιου γουαντ.

....σκέφτομαι ότι αν κάτσω άλλη μια μέρα μέσα θα φρικάρω :(

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκέφτομαι οτι γουστάρω να κάνω διδακτορικό. Χμμμ..

Banned
    Αλλο διπλοπροφιλο παντως και αλλο ενα μπαναρισμενο νικ που εχει πει εξαρχης ποια ειναι σε μελη και διαχειριση..Να τα λεμε και αυτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αλλο διπλοπροφιλο παντως και αλλο ενα μπαναρισμενο νικ που εχει πει εξαρχης ποια ειναι σε μελη και διαχειριση..Να τα λεμε και αυτα!
    Επίσης: άλλο πραγματικό διπλοπρόφιλο και άλλο διασυρμός γιατί έτσι μας την βάρεσε η φαντασία μας και η αδιαβασιά μας. Κι αυτά να τα λέμε, mnimonio!

Banned
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    Επίσης: άλλο πραγματικό διπλοπρόφιλο και άλλο διασυρμός γιατί έτσι μας την βάρεσε η φαντασία μας και η αδιαβασιά μας. Κι αυτά να τα λέμε, mnimonio!
    Μονος σου εφαγες τα μουτρα σου..Πραγματικα δεν με ενοχλει ουτε το κυνηγι της μυγας θα παιξω,εχω αλλα θεματα να λυσω ζωης,οχι φορουμ. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    Νομίζεις ότι μας έπεισες με τις επιστολές; Το ακριβώς αντίθετο. Επιβεβαίωσες περίτρανα αυτό που συμβαίνει.
    Δικαίωμά σου να υποστηρίζεις ό,τι θέλεις κι εμένα δικαίωμά μου να μη σε πιστεύω.
    Αν έχεις τόση ανάγκη να μας πείσεις όλους, φοβάμαι ότι θα απογοητεύεσαι ξανά και ξανά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μονος σου εφαγες τα μουτρα σου..Πραγματικα δεν με ενοχλει ουτε το κυνηγι της μυγας θα παιξω,εχω αλλα θεματα να λυσω ζωης,οχι φορουμ. :)
    Ρε συ, mnimonio, ειλικρινά τώρα... Αλήθεια πιστεύεις ότι εγώ είμαι εκείνος ο συγκεκριμένος???
    Κοίτα, μπορεί να μην με γουστάρεις ως βότκα για κάποιο λόγο, να μην σου αρέσει το στυλ μου ή ό,τι γράφω ξέρω ‘γω και να σου την σπάω…
    Αυτό είναι ένα πράγμα και μπορείς να μου τα χώνεις ή να αδιαφορείς για την παρουσία μου, δικαίωμα σου. Κάνε ό,τι θέλεις.
    Το ξέρω πως δεν σε ενοχλεί γιατί δεν σε έχω ενοχλήσει ούτε κι εγώ ως τώρα ως βότκα κι ούτε πρόκειται να το κάνω.
    Κι εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, γιατί ακόμη κι αν πίστευες πως είμαι η βότκα σκέτα, ε... δεν θα γινόμασταν και φίλες ξέρω ‘γω!
    Και μπορώ να συνεχίσω την συμμετοχή μου στο φόρουμ άνετα, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις εσύ κτλ, οκ.
    Απλά το συζητάω…
    ...γιατί μου κάνει εντύπωση όλο αυτό που έγινε και η συγκεκριμένη ταύτιση που έκανες.
    Σκέφτομαι ότι έχω ανοίξει τρία γ@@@να θέματα εδώ μέσα, το ένα πριν έξι μήνες. Όποιος τα διαβάσει -ειδικά το πρώτο-του κάνει μπαμ ότι είμαι αυτή που λέω, και δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι άντρας ούτε μία στο εκατομμύριο, πόσο μάλλον να πιστεύει κάποιος ότι εγώ είμαι το μέλος που πέταξες πως είμαι.
    Είναι αδιανόητο και αδύνατο να πιστεύεις αυτό το πράγμα - αν τελικά το πιστεύεις ειλικρινά και δεν γράφεις απλώς μλκιες για δικούς σου λόγους που εγώ αγνοώ.
    Αν έχεις διάθεση για συζήτηση κι αν το έλεγες σοβαρά ότι εγώ είμαι το ίδιο πρόσωπο με το μέλος εκείνο, εξήγησε μου μόνο για ποιο λόγο το πιστεύεις αυτό.
    Αν το έγραψες για πλάκα ή για να παίζεις μέσω ίντερνετ, οκ το δέχομαι κι αυτό ότι μπορείς να το κάνεις.
    Δεν νομίζω όμως ότι το έγραψες χωρίς να το πιστεύεις -μου φάνηκε ότι το είπες σοβαρά- γιατί απ' ότι βλέπω, παίρνεις κι εσύ λίγο στα σοβαρά την παρουσία σου στο φόρουμ, καθώς κάθεσαι να δίνεις εξηγήσεις για το μπαναρισμένο σου προφίλ, δεν αδιαφορείς δηλαδή.

Πες μου ''πιστεύω ότι είσαι αυτός γιατί το και το''...
    Κόσμια σου μιλάω, και σοβαρά. Αφού το λες ναι, οκ έχεις να λύσεις θέματα ζωής, όπως κι εγώ έχω περισσότερα σίγουρα από εσένα.
    Απλά μιλάμε...

Banned
    Φιλε μου η μονη εξηγηση που εδωσα για το μπαναρισμενο προφιλ μου ειναι οτι εχω αποκαλυψει ΕΓΩ απο την πρωτη στιγμη σχεδον,ποια ειμαι..Δεν με νοιαζει καμια παρουσια μου στο φορουμ,ετσι και αλλιως σαν την Δευτερα παρουσια ειμαι :P

Kαι ουτε και αρεστη θελω να ειμαι,αλλωστε τρωω ποντους και προειδοποιησεις με την σεσουλα οπως βλεπετε..Μου αρεσει να δινω χαρα σε δυστυχισμενους ανθρωπους.

Banned
    σκεφτομαι οτι εχουν πολλαπλασιαστει οι διπλοι λογαριασμοι κατα 50% με αποτελεσμα το μισο φορουμ να μου ειναι πλεον αγνωστο. υποτιθεται οτι η διαχειριση το απαγορευει, ελα ομως που ακομα βλεπω μελη να εχουν αποκαλυφθει και να μενουν αμπαναριστα. απ'οτι φαινεται συμφερει κατι τετοιο αφου η λιστα μεγαλωνει. μηπως σκοπος τελικα ειναι η διατηρηση μιας νοσηρης καταστασης εδω μεσα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα ? οπως ακριβως και οι ψυχιατροι ταϊζουν τους ασθενεις πολλα χαπια για να καταντησουν εξαρτημενοι.

Banned
    ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορεις να ξερεις αν ειναι οντος καινουριοι η δεν ειναι αφου εδω περα μπορει να υπαρχει οτιδηποτε απο το πιο απιθανο που σκεφτεσαι εως το πιο πιθανο εγω θα σου ελεγα μαντευοντας οτι οι μισοι ειναι καινουριοι κ οι αλλοι μισοι παλιοι

Senior Member
    Τωρα που εκλεισε το τσατ , πως θα περνανε τα βραδια ? φριττω που το σκεφτομαι.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα που εκλεισε το τσατ , πως θα περνανε τα βραδια ? φριττω που το σκεφτομαι.......
    γιατι δεν δοκιμαζεις να περνας τα βραδια σου με καποιους φιλους η την αγαπημενη σου αν εχεις και να βγεις λιγο απ το ιντερνετ?