Τι σκέφτεστε; - Page 1222
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1222 of 1532 FirstFirst ... 22272211221172121212201221122212231224123212721322 ... LastLast
Results 18,316 to 18,330 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εκτος κι αν ειναι τυπου "one stop shop", ητοι το εξομολογηθηκε και μάλιστα με καθε λεπτομέρεια, χωρις να αφησει το παραμικρο μυστικο πίσω, πήρε απαντησεις/ιδεες κι ασχετως αν αυτες τον καλυψαν ή όχι αμέσως μετα εξαφανίστηκε. Ούτε συζήτηση όμως για τετοιες εξομολογήσεις αν σκοπεύει να "μείνει μόνιμα".

Για όσους άλλαξαν γνωμη και εμειναν μόνιμα, η συνέχεια είναι χωρίς το παραμικρό που να συνιστα εξομολόγηση, ασχέτως αν τους συμβαίνουν πολλα και εχουν αναγκη βοήθειας οπως τοτε που πρωτομπήκαν στο χώρο. Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις ανατρεχοντας στα μελη με πιο μακρα παρουσία στο χωρο. Κι αν καποια φορα θιελησουν να μιλησουν, παρουσιαζουν αυτο που τους απασχολει κατα τροπο που να μην αφηνεται να νοηθει οτι αφορα τους ιδιους, πχ μια φίλη ή περιγραφη συμβαντος κατα τροπο ωστε να μην χαλα την καλη τους εικονα στο χώρο.
    στη δευτερη περιπτωση υπαρχει ο κινδυνος να γινουν αντιληπτοι οτι το προβλημα αφορα τους ιδιους οποτε παλι συνιστω ντουντουκα και κατευθειαν στη πλατεια!!! χεχεχεχεχεχεχε
    αλλα και παλι φαντασου να βγω εγω να πω κατι που θεωρειται κατακριτεο υποτιθεται για ενα φιλικο μου προσωπο και να αρχισουν οι γνωμες οι "καλες" ε δεν θα χτυπαει παλι? οποτε οπως ειπα ντουντουκα και αν οχι στη πλατεια στη τι βι να χει και πιο πολυ τζερτζελο!!! Μπορει αμα κατεβω και σε τιποτα εκλογες να με ψηφισουν ποτε δεν ξερεις!!!
    Last edited by ftatl; 17-02-2014 at 16:48.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκέφτομαι οτι αυτοί που κάνουν τους καλοψυχους ειναι χειρότεροι από όλους τους υπόλοιπους, γιατί κ δεν ειναι καλοψυχοι, και ειναι υποκριτές.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκέφτομαι οτι αυτοί που κάνουν τους καλοψυχους ειναι χειρότεροι από όλους τους υπόλοιπους, γιατί κ δεν ειναι καλοψυχοι, και ειναι υποκριτές.
    ....παλιο :Ρ
    οι μεγαλύτεροι θύτες είναι αυτοί που το παίζουν θύματα.
    Εχω απειρες ιστορίες :Ρ

Banned
    To πιο υποκριτικο ειναι να θες να εχεις μια καλη εικονα εδω μεσα και να φοβασαι να πεις αυτο που σκεφτεσαι μην τυχον και χαλασει η εικονα σου..Εδω ΜΕΣΑ..!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    To πιο υποκριτικο ειναι να θες να εχεις μια καλη εικονα εδω μεσα και να φοβασαι να πεις αυτο που σκεφτεσαι μην τυχον και χαλασει η εικονα σου..Εδω ΜΕΣΑ..!
    .......
    πολύ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις μνημόνιο,
    Βασικά αυτό που λες, εμενα μου βγάζει μιζέρια και απόγνωση.
    Οσα ψέμματα και να πει κάποιος σε ένα φόρουμ που ουσιαστικά δεν τον ξέρει κανείς, πρέπει να γίνεται διπλά δυστυχισμένος όταν αντιμετωπίζει την πραγματικότητα στη ζωή του.
    Αυτό από μόνο του είναι μια τιμωρία για όσους προσπαθεί να κοριδέψει ;)

Banned
    Αυτα παθαινει οποιος κανει το φορουμ "ζωη"..Πιστευω σαφως μπορει ο καθενας εδω να εξομολογηθει τα παντα αφοβα,αρκει να διατηρησει την ανωνυμια του!Εγω προσωπικα επειδη την εχω φαει "γερα" επαθα και εμαθα.. :)

Aπο εκει και περα ομως επειδη και εγω εχω κατηγορηθει ως "μη σοβαρη παρουσια" εδω,ενα εχω να πω..Get a life!

Oταν ξημεροβραδιαζεσαι εδω θα τον χασεις τον μπουσουλα αργα ή γρηγορα και θα νιωθεις να σου οριζει την προσωπικοτητα ενα φορουμ..Αν ειναι δυνατον!

..από αυτό το κομμάτι έχουμε περάσει όλοι πιστεύω.
    Θα ξεχάσω εγώ όταν πρωτομπήκα που πέρναγα μερονυχτα εδώ μέσα να τσακώνομαι με τον κρίνο? (μου λείπεις αγόρι μου, αχ).

Τα πάντα βέβαια έχουν το χρόνο τους. Το ανησυχητικό είναι να σου γίνει βίωμα το νετ και να λειτουργείς ΜΟΝΟ μέσα από αυτό.
    Οταν μπορείς να το ελεγξεις με κάποιο τρόπο και να μη γίνει η πραγματικότητα σου, τότε οκ.
    Στο κάτω κάτω ο καθένας αποφασίζει για τη ζωή του και για το πως θα τη σπαταλά.

Banned
    Σαφως και ο καθενας αποφασιζει για την ζωη του,δεν ειπα το αντιθετο..Απλα εμενα σαν mnimoniouba με ξενιζει το γεγονος πως καποιοι ανησυχουν για την εικονα τους εδω.

Banned
    Νομιζω σε ολους εχει λειψει ο Κρινο!χαχαχαχαχα (Αν και μπορει να ειναι και μαζι μας,δεν το ξερουμε αυτο)

...γιατι ειναι αυτό που λεμε: σε κανέναν τομέα της ζωής τους δεν ξεχωρίζουν, ή τραβάνε δυστυχίες και υπάρχει μια μικρή απόλαυση να σε αποδέχονται έστω και έτσι, αφού δεν μπορείς να την έχεις (την αποδοχή) απο αλλου.

Senior Member
    φαινεται προκαλεσα αντιδρασεις με αυτο που εγραψα! δεν ειναι θεμα καλοσυνης αλλα σεβασμου υπαρχουν ατομα που πετανε κουβεντες χωρις να σκεφτουν πως χτυπανε σε αυτον που απευθυνονται. το να λεει καποιος μια αποψη που δεν δειχνει σεβασμο προς το προσωπο του αλλου χανει την ειλικρινεια του και μειωνει τον εαυτο του.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .Το ανησυχητικό είναι να σου γίνει βίωμα το νετ και να λειτουργείς ΜΟΝΟ μέσα από αυτό.
    αυτο το λεω μονιμως στη κοπελα μου αλλα δεν ακουει κ δυστιχως αυτο καταντησε μεγαλο προβλημα εγω απο την αλλη εχω μαθω κ κανω συγχρωνως πολα μαζι οποτε δε βρισκομαι συνεχεια κολημενος σε ενα υπολογιστη εστω κ αν ετσι φαινετε απλα προσανατολιζομαι σε πολες κατευθυνσεις μαζι http://www.e-psychology.gr/forum/sho...84%CE%BF%CF%80

Oταν ξημεροβραδιαζεσαι εδω θα τον χασεις τον μπουσουλα αργα ή γρηγορα
    εγω εχω συνηθισει συνηθως προβλεπω crazy καταστασεις ετσι δε μου κανει εντυπωση τιποτα πια το μονο που μπορει να με κανει να χασω το μπουσουλα ειναι να δω ενα ιπταμενο δισκο κ μεσα να βγουν τα πρασινα ανθρωπακια απο τον αρη αφου αυτο πραγματικα δε το περιμενω κ εγω οταν κατι δε το περιμενω τα κανω ολα χαλια

λιγο πολυ εγω θα ελεγα αυτο παντου συμβαινει εγω θα ελεγα οτι το θυμα κ ο θυτης ειναι το ιδιο προσωπο οσο δυο συνεχιζουν να μενουν μαζι καπια στιγμη οι ρολοι θα αντιστραφουν
    δε ξερω αν πραγματικα εχει νοημα να μιλησει κανεις για προσποιητη καλοσυνη η οχι http://www.e-psychology.gr/forum/sho...80%CE%BF%CF%85 εγω θα ελεγα οτι ειναι προτιμοτερη η προσποιηση απο το να δηλωσεις κακοψυχος αλλα μπορει για παραδειγμα να βρεις ενα τροπο να ξεσπας καπου αλλου σε καπιο χομπυ για παραδειγμα πχ γυμναστικη μποξ η οτι αλλο κ ετσι να μη σου φαινετε οτι εισαι κακος η οι αλλοι να μη το καταλαβαινουν

για να ειμαι ηλικρινης εγω το κανω αυτο αλλα οχι για να μη χαλασει η εικονα μου αλλα επιδη εχω μαθει τη τεχνικη να ζωγραφιζοντας με τις ωρες ακουγοντας οτι πιο σκοτεινο η shocked τραγουδι υπαρχει κ ετσι ξεφορτιζω κ μετα δε βρισκω καπιο λογο να αρχισω να τα χωνω μπορει να αρχισω να τα χωνω σε προσωπικο επιπεδο αλλα αυτο λιγοι το ξερουν...

Quote Originally Posted by ftatl View Post
    φαινεται προκαλεσα αντιδρασεις με αυτο που εγραψα! δεν ειναι θεμα καλοσυνης αλλα σεβασμου υπαρχουν ατομα που πετανε κουβεντες χωρις να σκεφτουν πως χτυπανε σε αυτον που απευθυνονται. το να λεει καποιος μια αποψη που δεν δειχνει σεβασμο προς το προσωπο του αλλου χανει την ειλικρινεια του και μειωνει τον εαυτο του.
    Δεν προκαλεσες...εναυσμα για μια συζητηση ηταν. Αυτο που ειπα ηταν διαπιστωση....
    Υπαρχουν ατομα (ελάχιστα) στο χωρο που εχουν αποδειξει ότι στερουνται σοβαροτητας, αναιδεστατα, κι αυτο διαπιστωνεται με το που απλα διαφωνεις μαζι τους οταν το στωμα τους μετατρεπεται σε βόθρο ανανεωγμένο, κι ουτε συζητηση να ανακαλεσουν αυτο που ειπαν ή τουλαχιστον να σκεφτουν τι αντικτυπο ειχε στον αλλο η βρισια τους, σαν να μην συνεβηκε γι αυτους τιποτα. Το να βριστει κανεις απο τετοια ατομα προφανως δεν χαλαει η εικονα του.
    Ταυτιση με τον χωρο αυτο, ειναι να καθεται κανεις 10, 12 το βραδυ, μετα τα μεσανυκτα να σκοτωνει την ωρα του λεγοντας οτι του κατέβει, να ειναι σε αναμονη τι απαντηση θα του δωσει ο αλλος, ο εθισμος στο χωρο να τον κανει να χρησιμοποιει τρολ και διπλοπροφιλα, να ανοιγει θεματα υποτιθεται ως νεο μελος και οταν καποιος κανει τη διαπιστωση αυτη εμμεσως πλην σαφως να το ομολογουν και να λεν πως δεν εχουν αναγκη το χωρο.... Είπα ελάχιστα άτομα! Αυτο που λεω δεν απευθυνεται κατ' αναγκη σε όποιο μελος εχω διαφωνησει κατα καιρους μαζι του!
    γιάννης

Banned
    Καλημέρα σε όλους :)

Banned
    Είναι πιο Νορμάλ πάντως να απαντας κατα τις 12 το βράδυ,απο το να ρίχνεις υπονοούμενα τις 8 το πρωι με την τσίμπλα στο μάτι..με δήθεν σοβαρότητα και να μωρε,..μολίς σηκωθηκα απο το κρεβάτι,εκανα πιπι μου και μετα ενιωσα μια ζάλη,έπεσα πανω στο πισι και τυχαία μπήκα εδώ και απάντησα.
    Αυτό επαθες Ιωάννη?