ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
μπαινουμε εδω μεσα για να χαλαρωσουμε απο την καθημερινοτητα κι οχι για να φορτιζουμε με ενταση!!!
ας κανει ο ενας μπλοκ τον αλλο για να ηρεμησει η ατμοσφαιρα! ενα απο κλικ ειναι,καντε το!
Printable View
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
μπαινουμε εδω μεσα για να χαλαρωσουμε απο την καθημερινοτητα κι οχι για να φορτιζουμε με ενταση!!!
ας κανει ο ενας μπλοκ τον αλλο για να ηρεμησει η ατμοσφαιρα! ενα απο κλικ ειναι,καντε το!
ε γιατι πας να γραψεις σε ενα θεμα με ολη σου την καλη διαθεση
και βλεπεις καποια ατομα να 'μαλωνουν' χωρις λογο και να σου χαλανε τη διαθεση.
συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ρε παιδια.
η ζωη ειναι ωραια!
ειναι ανουσιο ολο αυτο.
μαχη αγνωστου μεταξυ αγνωστων...το ειχα ξαναπει,δε θελω να επαναλαμβανομαι αλλα οκ.καθε μερα τα ιδια!
καταρχην σιγα μην εξαρτηθει η διαθεση σου επιδη ετυχε να μπει ενας ακυρος κ να βριζει οτι να ναι επιδη θελει να ξερασει το μισος που εχει μεσα του οπου βρει χωρις καν να τον νιαζει τι λεει σα να σκεφτεται αφου εγω δεν ειδα καλο δε θα αφησω κανεναν να δει τωρα αν καπιον τον αγαπας κ του εχεις δοθει μπορω να το καταλαβω οτι εξαρταται απο αυτον η διαθεση σου
κ στη προκειμενη περιπτωση σιγα τωρα μην εκνευριστω απο εναν καημενο που 24 ωρες κλαψο@@ οτι ολα πανε στραβα στη ζωη του κ οπιον βλεπει να περνα καλα γινετε εξω φρενων κ δε ξερει τι @@@ να πει για να τον ριξει ψυχολογικα.. κ βλεπει οτι αποτυχενει τοσο εκνευριζετε παραπανω.
το σιγουρο ειναι παντως οτι καθε φορα που επιχειρισα να κυνηγισω καπιον χωρις αυτος να κανει τιποτα για να πλησιασει πρωτος καταληξα να λεω στον εαυτο μου μετα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ
αν καπιος εχει υφος κ πιστευει οτι οσα λεω κυνδηνευουν να ριξουν το εγω του χαμηλοτερα απο οτι ειναι τωρα ας κατσει μεσα στο εγω του να ειναι καλυτερα εγω παντος ειμαι εξωστρεφης τυπος κ οτι σκεφτομαι το λεω
ειμαι σιγουρος οτι αν ειμουν πονηρος ψευτης αλλα ελεγα κ αλλα ενοουσα εκρυβα οτι ακουγοταν ασχημο κ τροποποιουσα τα παντα με σκοπο να ακουγονται ομορφα κ να φαινονται τελεια δε θα υπηρχε ουτε ενας που να τσακωθω μαζι του.
η πονηρια κ η πανουργια θεωρουνται αρετες κ προσωντα
σκεφτομαι τι να ψηφισω την κυριακη!!!
Καποτε θα επέλθει η δικαιοσύνη.
( Δεν το λέω για το παραπανω θέμα μην παρεξηγηθω)
σκεφτομαι αν αξιζει να παω να ψηφισω τη κυριακη. δεδομενο οτι θα υπαρξει νοθεια για να στρογγυλοκατσουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ελεγχομενοι και να συνεχισει η αρρωστοκατασταση για αλλα 4 χρονια. αυτου του ειδους το μοντελο δημοκρατιας εχει ξεπεραστει και πρεπει να βρουμε τροπο να βγουμε απ'το ματριξ.
Γιατι πρεπει ολα στη ζωη μου να τα περναω μονη..?
Οτι για να γίνει ο Ελληνας πολιτισμένος πρέπει να περάσουν χίλια χρόνια και να φάει πολύ ξύλο!
Μπορείτε λίγο να μου συμπαρασταθείτε;
Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μου,που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη,περνάνε τα μηχανάκια γκαζωμένα....2 φορές παραλίγο να με πάρουν παραμάζωμα,μία και σήμερα πριν λίγο.
Εχω πάντα το μυαλό μου μην με πατήσει κάποιο μηχανάκι....έχω πάρει τηλέφωνο την δημαρχία με έχουν παραπέμπψει στην τροχαία,έχω πάρει τηλέφωνο στην τροχαία μίλησα με μία κυρία,και αφού άκουσε το αίτημά μου με παρέπεμπψε στον διευθυντή και αν θέλω να κάνω γραπτη καταγγελία.
Εχω κάνει τα παράπονα μου στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου παραπόνων,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.......!!!!
Δηλαδή αν με παρασύρουν κάποια στιγμή,τί θα γίνει;
Αν γίνει το κακό τί θα γίνει;
Θα θέλατε λίγο να μου πείτε την γνώμη σας,γιατί πραγματικά τον παίρνω κρανίο.
Υ.Γ Απαγορεύεται να μου απαντήσει ο Αλέξανδρος77
παιδί μου πάνω σε πεζόδρομο,πεζή κινούμαι και περνάνε από πάνω μηχανάκια και τρέχουν κιόλας....
δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτή τη χώρα αλλά όσες προσπάθειες και να κάνεις θα σε γράψουν εκεί που ξέρουν!
χτίζουν παράνομα,διαρρηγνύονται σπίτια,και παρόλα αυτά καμία βοήθεια...εδώ στο πεζοδρόμιο θα κολλήσουν;;
δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πρακτικά.
απλώς μην φοράς ποτέ ακουστικά γιατί αν έρχεται ο άλλος από πίσω θα σε κοπανήσει μία,ενώ αν τον ακούς τουλάχιστον θα προλάβεις να αντιδράσεις.
ή αλλιώς μετακόμισε.
αυτά έχουν τα κοσμικά μέρη.
Πώς με κατάλαβες......ακουστικά φοράω σχεδόν πάντα και όχι τίποτα άλλο σήμερα ερχόταν από πίσω μου και πέρασε ξυστά από δίπλα μου αν δεν τον ακουγα καθόλου και έκανα λίγο αριστερά θα με έπαιρνε παραμάζωμα το σίχαμα...τώρα διαβάζω ένα άρθρο για την ανθρώπινη βλακεία-είναι τόσο εύστοχο!
Εχεις δίκιο σε όσα λες "προσωρινά εδώ" αλλά το πρόβλημα που δεν διορθώνεται τίποτα είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι επαναπαυόμαστε σε μία άσχημη κατάσταση και επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό.!
Γιατί αν μου λεγες πήγαινε και κάνε μία καταγγελία σημαίνει ότι συμφωνείς και εσύ να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα...στο "έλα μωρε,δεν θα γίνει τίποτα" είναι σα να συμφωνούμε σε μία άσχημη κατάσταση....δεν ξέρω μπορεί να φταίνε τα ψυχολογικά μου,μπορεί να φταίει η πόλη που ζω,αλλά πραγματικά με κουράζει αφάνταστα η χαμηλή νοημοσύνη - η βλαχιά και ο άξεστος ο άνθρωπος,που κατέβηκε από το χωριό και κάνει δήθεν και τον Ευρωπαίο-μωρέ κουνια που σας κούναγε....έτσι είναι οι Ευρωπαίοι;;;;;;;;;;;;;;;;
Αχ δεν παλεύεται ...μου φαίνεται θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να μείνω στην Αυστρία,μαζί με την Τζούλια(την Αλεξανδράτου)...με τη διαφορά ότι εγώ δεν θα παίξω πρώτα σε τσόντα...
Αχ αγαπημένοι μου συμφορουμίτες είστε οι μόνοι που συμπαθώ-γιατί πάντα έχετε να πείτε έναν καλό λόγοο-δεν γνωριζόμαστε για να αρχίσουν οι καβγάδες και εν πάση περιπτώσει...μου αρέσει το φόρουμ -άντε καλήνυχτα...αν κάποιος άλλος θέλει κάτι να προσθέσει παρακαλώ!
Νταϊάνα, τι πάει να πει επαναπαυόμαστε; και καταγγελία να κάνεις θα σε γράψουν,δε θα σου δώσουν σημασία,και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς παραπάνω.
σαν πως δεν έχουμε μάθει πως λειτουργεί το κράτος; οι αρχές; και να προσπαθήσαμε δεν άλλαξε,αυτοί λειτουργούν όπως νομίζουν.
λίγοι έχουν κάνει καταγγελίες; είτε δεν έγινε η δουλειά τους,είτε βρήκαν το μπελά τους.
Καληνύχτα.
[QUOTE=προσωρινάεδώ;484388σαν πως δεν έχουμε μάθει πως λειτουργεί το κράτος; οι αρχές; και να προσπαθήσαμε δεν άλλαξε,αυτοί λειτουργούν όπως νομίζουν.
λίγοι έχουν κάνει καταγγελίες; είτε δεν έγινε η δουλειά τους,είτε βρήκαν το μπελά τους.
Λειτουργει το κρατος ? για ποιο κρατος μιλαμε ? για την Ελλαδα ? χαχαχαχαχαχα
αυτο λυνει την απορια σου https://www.youtube.com/watch?v=YHSP-vHarjQQuote:
για ποιο κρατος μιλαμε ? για την Ελλαδα ? χαχαχαχαχαχα
Την καλημέρα μου :)
απο οτι εχω δει τα ζωα εχουν ενστικτο κ το καταλαβαινουν αν τα συμπαθεις η οχι τους σκυλους πχ που δε τους χονευω γινονται εξαλοι μολις με βλεπουν κ χαλανε το κοσμο ενω οι γατες που συμπαθω ερχονται κοντα μου κ μου τριβονται
ΥΓ απαγορευεται να μου απαντησει η Χαρικλεια__22
κανουν πολυ φασαρια κ δε το μπορω
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ελιες και ποταμια..???
ΖΩΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!
Πριν 2 μιση χρονια ειχε βγει πανηγυρικα ο ολαντ στη γαλλια τωρα βγαινει η λεπεν στις ευρωεκλογες κατι μου λεει οτι κατι παρομοιο παει να γινει και δω στο ελλαντα!!!!
aυτο που σου διεφυγε ομως ειναι οτι αν δεν ειχαμε εδω το ελλαντα οι αλλοι πιο πανω εχουν ψωφισει απο το κρυο η ευρωβουλη ειναι στην ολλανδια κ την ειδαμε κ ολας ως αξιοθεατο οταν πηγαμε πιο σκοτεινο κ μυστιριο μερος απο κει περα δεν υπαρχει τοσο απο αποψη καιρου κ διακοσμησης ειδαμε μια τελεια πλατεια με μαυρα κτιρια ηταν σαν ενα μαυρο αριστουργημα κ ηταν τοσο σκοτεινα σε συνδιασμο με το οτι ηταν μαυρα που οσες φωτο κ αν τραβηξα σε αυτο το σημειο δε φαινοταν τιποτε σχεδον απο την ομορφια της πλατειας
κανεις βεβαια δεν εκτιμα οτι εχει.
αλλα λογια να αγαπιομαστε αλεξη!!!