Originally Posted by
KENO
λιλιουμ με τα τελευταια ποστς σου συγνωμη που στο λεω νιωθω να πεφτει αισθητα η νοημοσυνη μου, απο εκει που χαιρομουν να κανω συζητηση μαζι σου. ξανακανεις κοπυ πεηστ αυτο για τις εμμονες, τις λουμπες και τις τουμπες, το οποιο δε καταλαβαινω τι ειδους επιχειρημα ειναι. μπηκες εδω μεσα να βγαλεις προβληματικο το κοσμο ? δε γινεται ΟΛΟΙ να εχουν προβλημα και να θελουν τα λευκα ονειρα (τα οποια εγω σου λεω ειναι μαυρα) και να ειναι πρεζακια αρνητικων σκεψεων. καπου αλλου κολλανε. μηπως στο οτι δεν εχουν λεφτα οπως σου γραψα κι επανω ? γιατι πως να αντεξει μια σχεση στο χρονο χωρις αυτα ? σκεψου το λιγο, ενας που δεν εχει τον δικο του χωρο οπως εγω πχ (ή το παιδακι που ξεκινησε το θεμα) ουτε καν αυτοκινητο, ακομα και κοπελα να βρει που θα την παει ? στο πρωτο ραντεβου πες οτι βγαινουν σινεμα, στο δευτερο σε εστιατοριο, μετα οταν θα πρεπει να προχωρησουν ? σε ξενοδοχεια θα τη βγαζουν (που δεν ειναι φτηνα επισης) ή στο δρομο ? σκεφτειτε λιγο λογικα και ρεαλιστικα πρωτου κατηγορισετε καποιον και τον βγαλετε προβληματικο, γιατι χανεστε σε θεωριες δικες σας. αν ειχαμε ο καθενας τον δικο μας χωρο, δε θα παραπονιομασταν γιατι ακομα και κοπελα να μη βρισκαμε, θα μπορουσαμε να καλεσουμε ενα call-girl τουλαχιστον να βγει η βραδια. τωρα ομως που αναγκαζομαστε να σαπιζουμε μεχρι τα 30 μπορει και 40 μας με τους γονεις πως να καλυφτουν αυτες οι αναγκες ? ειδικα οταν και η κοπελιτσα ειναι λιγακι απαιτητικη, που και καλα κανει. τελος θα ηθελα να μου διευκρινησεις τον τροπο τον οποιο ξεχωριζει καποια οτι δεν ειναι ψωνισμενη, ψηλομυτα κι οτι αλλο. εχουν καμια ταμπελα στο κεφαλι τους μηπως που λενε μακρια εδω ψωνιζομαι ? οχι γιατι εγω αμα δε γνωρισω καποια, να κατσω να ασχοληθω να δω συμπεριφορα και χαρακτηρα, δε μπορω να κρινω. εσυ βεβαια που εισαι κοπελα, μπορει να τις αναγνωριζεις απ'τα ρουχα ή να εχεις ενστικτο, δε ξερω...