Σύνδρομο χρόνιας μαλακίας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 102
  1. #61
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    λιλιουμ με τα τελευταια ποστς σου συγνωμη που στο λεω νιωθω να πεφτει αισθητα η νοημοσυνη μου, απο εκει που χαιρομουν να κανω συζητηση μαζι σου. ξανακανεις κοπυ πεηστ αυτο για τις εμμονες, τις λουμπες και τις τουμπες, το οποιο δε καταλαβαινω τι ειδους επιχειρημα ειναι. μπηκες εδω μεσα να βγαλεις προβληματικο το κοσμο ? δε γινεται ΟΛΟΙ να εχουν προβλημα και να θελουν τα λευκα ονειρα (τα οποια εγω σου λεω ειναι μαυρα) και να ειναι πρεζακια αρνητικων σκεψεων. καπου αλλου κολλανε. μηπως στο οτι δεν εχουν λεφτα οπως σου γραψα κι επανω ? γιατι πως να αντεξει μια σχεση στο χρονο χωρις αυτα ? σκεψου το λιγο, ενας που δεν εχει τον δικο του χωρο οπως εγω πχ (ή το παιδακι που ξεκινησε το θεμα) ουτε καν αυτοκινητο, ακομα και κοπελα να βρει που θα την παει ? στο πρωτο ραντεβου πες οτι βγαινουν σινεμα, στο δευτερο σε εστιατοριο, μετα οταν θα πρεπει να προχωρησουν ? σε ξενοδοχεια θα τη βγαζουν (που δεν ειναι φτηνα επισης) ή στο δρομο ? σκεφτειτε λιγο λογικα και ρεαλιστικα πρωτου κατηγορισετε καποιον και τον βγαλετε προβληματικο, γιατι χανεστε σε θεωριες δικες σας. αν ειχαμε ο καθενας τον δικο μας χωρο, δε θα παραπονιομασταν γιατι ακομα και κοπελα να μη βρισκαμε, θα μπορουσαμε να καλεσουμε ενα call-girl τουλαχιστον να βγει η βραδια. τωρα ομως που αναγκαζομαστε να σαπιζουμε μεχρι τα 30 μπορει και 40 μας με τους γονεις πως να καλυφτουν αυτες οι αναγκες ? ειδικα οταν και η κοπελιτσα ειναι λιγακι απαιτητικη, που και καλα κανει. τελος θα ηθελα να μου διευκρινησεις τον τροπο τον οποιο ξεχωριζει καποια οτι δεν ειναι ψωνισμενη, ψηλομυτα κι οτι αλλο. εχουν καμια ταμπελα στο κεφαλι τους μηπως που λενε μακρια εδω ψωνιζομαι ? οχι γιατι εγω αμα δε γνωρισω καποια, να κατσω να ασχοληθω να δω συμπεριφορα και χαρακτηρα, δε μπορω να κρινω. εσυ βεβαια που εισαι κοπελα, μπορει να τις αναγνωριζεις απ'τα ρουχα ή να εχεις ενστικτο, δε ξερω...

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Ε δεν μπόρεσα να μην γραφτώ να σου απαντήσω αδερφέ!

    Στην ηλικία σου είχα παρόμοιο πρόβλημα (τώρα έχουν περάσει 10 χρόνια και έχω άλλα προλήματα!:p) . Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις.

    Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις και τι θέλουν οι γυναίκες για να τις κερδίσεις. Τι πρέπει να προσέξεις σε εσένα δηλαδή.

    α) ΔΕΝ είναι το σημαντικότερο, αλλά μπορείς να το προσέξεις. Είναι η εμφάνιση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ΜΗΝ ντύνεσαι αντιπαθητικά και να υιοθετήσεις ένα στιλ που σου πηγαίνει και σε κάνει να είσαι εσύ. Πρόσεξε, δεν μίλησα για χρήματα. Απλά για προσεκτικές επιλογές.

    β) κοινωνικότητα - συμπεριφορά - γενικές γνώσεις. Όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις αυτά είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά. Ειδικά οι γενικές γνώσεις. Οι γυναίκες αυτό που θέλουν είναι να παίζεις με το μυαλό τους. Προσπάθησε να είσαι ανώτερος σε γενικές καθημερινές γνώσεις απο τους υπολοίπους της ηλικιας σου. Γίνε άριστος σε κάποιους τομείς. Αγάπησε τη γνώση και κυνήγησε να μάθεις ότι δεν γνωρίζεις. Αυτό εκτός του ότι θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα θα σε βοηθά να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε συζήτηση και να κρατάς ένα επίπεδο ανώτερο απο τους άλλους. Επαναλαμβάνω, οι γυναίκες θέλουν κάποιον τον οποίο θαυμάζουν δίπλα τους.

    πώς γίνεται να τον θαυμάζουν? υπάρχουν τα επιφανειακά στοιχεία τα οποία δεν κρατάνε για πάντα, τα χρήματα, η εμφάνιση κλπ Υπάρχουν και αυτά που κρατάνε για πάντα και είναι τα πιο δυνατά. Η ευφράδεια, οι γενικές γνώσεις και γενικά η εξυπνάδα. Προσπάθησε να ανακαλύπτεις γνώσεις και να αναρωτιέσαι. Η προστιθέμενη αξία αυτών είναι μοναδική.

    γ) Τέλος υιοθέτησε ένα στιλ που λείπει και θα σε κάνει και εσένα και οποιαδήποτε κοπέλα να νιώθεις καλά. να δείχνεις οτι σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και του δίνεις μέγιστη προτεραιότητα στις πράξεις σου. Ανοιγε του πάντα την πόρτα όταν μπαίνει σε ένα μαγάζι, σέρβιρετον πρώτο πάντα και γενικά έχε κατα νου τέτοιες κινήσεις που θα κάνουν τον άνθρωπο δίπλα σου να νιώθει όμορφα και μοναδικά. Γενικά αποτι βλέπεις πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια και να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος. Όταν νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου αυτό φαίνεται. Αυτό περνάει και στο αντίθετο φύλο και είναι ερωτευσιμο.

    Απλά πρέπει να σκέφτεσαι πως δεν πρέπει να δείξεις πως θες να πηδήξεις. Αυτό ειναι φυσική ανάγκη σε όλους. Δείξει ότι είσαι δομημένη προσωπικότητα και ότι θέλεις κάποιον άνθρωπο δίπλα σου. Άλλο έναν τύπο που θέλει να πηδήξει κανείς δεν τον θέλει. Υπάρχουν άπειροι τέτοιοι. Σωστοί άνδρες υπάρχουν όμως?

    Πως θα γνωρίσεις κάποιαν? Δύσκολο. Απέκτησε κοινές δραστηριότητες με κοπέλες και γίνε καλός σε αυτές. Ποιες είναι αυτές? Latin, χορός, tennis, φωτογραφία κλπ. Γράψου σε κάποιο σύλλογο στο δήμο σου ή σε κάποια σχολή. Ναι χρειάζονται χρήματα. Έστω και με ελάχιστα όμως, θα κάνεις τη διαφορά στη μοναχική ζωή σου. Γίνε κοινωνικός και αγάπησε το αυτό.

    και να θυμάσαι, αγάπα τη γνώση και γίνε καλός σε τουλάχιστον σε ένα πράγμα στη ζωή σου....

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,566
    Quote Originally Posted by Kostas!!! View Post
    Ε δεν μπόρεσα να μην γραφτώ να σου απαντήσω αδερφέ!

    Στην ηλικία σου είχα παρόμοιο πρόβλημα (τώρα έχουν περάσει 10 χρόνια και έχω άλλα προλήματα!:p) . Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις.

    Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις και τι θέλουν οι γυναίκες για να τις κερδίσεις. ....
    Μπράβο Κώστα!!! Αγγίζει κι είναι πολύ περιεκτικό και γνήσιο το κείμενό σου!
    Μόνο που απευθύνεται σ' αυτούς που έχουν ανοικτό μυαλό, θέλουν και μπορούν
    να "δουν" χωρίς προκαταλήψεις και κυρίως αυτούς που δεν τους περιορίζει
    το στενό εγώ τους. Με κάλυψαν απόλυτα όλες οι τοποθετήσεις σου! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,547
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    και στην τελικη τζιμ, τι με νοιαζει εμενα κι εσενα, τι κανουν οι κοιλαραδες, τι κανουν οι ψωναρες, τι κανουν οι πλουσιοι, οι καγκουρες και οι ψηλομυτες. Δε δινω δεκαρα τσακιστη ουτε απασχολω το ενα χιλιοστο της σκεψες μου με αυτους και αυτες. ΚΟιταω αυτα που ενδιαφερουν εμενα κι αυτοι δεν ειναι στη ζωη μου και δε με επηρεαζουν.
    Ενω ο ανθρωπος που εχει πεσει μες στη λουμπα, συνεχως θελει να αναμασαει αυτα που τον θυμωνουν και δεν του αρεσουν, λες και του επηρεαζουν τη ζωη. Αυτο το συνεχες αναμασημα βουλιαζει τη ζωη του ομως, κι οχι οι ανθρωποι, αλλα αν το καταλαβει αυτο θαναι ευτυχισμενος, τετοιο πραγμα ομως δε θελει για τον εαυτο του. Θελει τα λευκα ονειρα των ακαμπτων εμμονων του και των σκληρων αρνητικων σκεψεων, οπως εγραψα κι αλλου, σαν το πρεζακι.
    Συμφωνω. Οκ δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο καθενας απλα κουβεντα κανω. Στην τελικη αυτο το στερεοτυπο στην ουσια δεν υφισταται... Ισως σε καποια αλλη εποχη να ηταν ετσι... Αλλα οχι πλεον. Στην τελικη αυτο που καταλαβα ειναι οτι οποιος και οποια και να εισαι ζητας πανω απο ολα τον ανθρωπο σου τα υπολοιπα ειναι απλως επιφανειακα

  5. #65
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,547
    Quote Originally Posted by Kostas!!! View Post
    Ε δεν μπόρεσα να μην γραφτώ να σου απαντήσω αδερφέ!



    Πως θα γνωρίσεις κάποιαν? Δύσκολο. Απέκτησε κοινές δραστηριότητες με κοπέλες και γίνε καλός σε αυτές. Ποιες είναι αυτές? Latin, χορός, tennis, φωτογραφία κλπ. Γράψου σε κάποιο σύλλογο στο δήμο σου ή σε κάποια σχολή. Ναι χρειάζονται χρήματα. Έστω και με ελάχιστα όμως, θα κάνεις τη διαφορά στη μοναχική ζωή σου. Γίνε κοινωνικός και αγάπησε το αυτό.
    Συμφωνω! Αυτο που ξεχασα και προτινω πιο πανω στο δικο μου ποστ ειναι οτι για να βρεθουν τα χρηματα αυτα χρειαζεται να βρεθει μια δουλεια που σε εξυπηρετησει σε 3 σοβαροτατους τομεις. 1ον θα εχεις τα παραπανω χρηματα που χρειαζεσαι για τα εξτρα 2ον θα γνωρισεις ακομη περισσοτερο κοσμο 3ον θα στρωσεις χαρακτηρα και θα βαλεις και κανα ενσημο.

    Ιδανικη λυση: σερβιτορος, μπαρμαν, καπου κοντα στη σχολη σου που συχναζουν παιδια απ τη σχολη. Θα γινεις πολυ συντομα γνωστη φατσα!! Εγω στη σχολη μου ημουν παντα στο γραφειακι που κανονιζε εκδρομες. Ασχετα αν ημουν κοτα και δεν εκανα τπτ πολλες κοπελες μας την πεφτανε χυμα μονο και μονο επειδη "φαινομασταν" μεσα στα πραγματα!!

  6. #66
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argyroupoli beach
    Posts
    225
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λιλιουμ με τα τελευταια ποστς σου συγνωμη που στο λεω νιωθω να πεφτει αισθητα η νοημοσυνη μου, απο εκει που χαιρομουν να κανω συζητηση μαζι σου. ξανακανεις κοπυ πεηστ αυτο για τις εμμονες, τις λουμπες και τις τουμπες, το οποιο δε καταλαβαινω τι ειδους επιχειρημα ειναι. μπηκες εδω μεσα να βγαλεις προβληματικο το κοσμο ? δε γινεται ΟΛΟΙ να εχουν προβλημα και να θελουν τα λευκα ονειρα (τα οποια εγω σου λεω ειναι μαυρα) και να ειναι πρεζακια αρνητικων σκεψεων. καπου αλλου κολλανε. μηπως στο οτι δεν εχουν λεφτα οπως σου γραψα κι επανω ? γιατι πως να αντεξει μια σχεση στο χρονο χωρις αυτα ? σκεψου το λιγο, ενας που δεν εχει τον δικο του χωρο οπως εγω πχ (ή το παιδακι που ξεκινησε το θεμα) ουτε καν αυτοκινητο, ακομα και κοπελα να βρει που θα την παει ? στο πρωτο ραντεβου πες οτι βγαινουν σινεμα, στο δευτερο σε εστιατοριο, μετα οταν θα πρεπει να προχωρησουν ? σε ξενοδοχεια θα τη βγαζουν (που δεν ειναι φτηνα επισης) ή στο δρομο ? σκεφτειτε λιγο λογικα και ρεαλιστικα πρωτου κατηγορισετε καποιον και τον βγαλετε προβληματικο, γιατι χανεστε σε θεωριες δικες σας. αν ειχαμε ο καθενας τον δικο μας χωρο, δε θα παραπονιομασταν γιατι ακομα και κοπελα να μη βρισκαμε, θα μπορουσαμε να καλεσουμε ενα call-girl τουλαχιστον να βγει η βραδια. τωρα ομως που αναγκαζομαστε να σαπιζουμε μεχρι τα 30 μπορει και 40 μας με τους γονεις πως να καλυφτουν αυτες οι αναγκες ? ειδικα οταν και η κοπελιτσα ειναι λιγακι απαιτητικη, που και καλα κανει. τελος θα ηθελα να μου διευκρινησεις τον τροπο τον οποιο ξεχωριζει καποια οτι δεν ειναι ψωνισμενη, ψηλομυτα κι οτι αλλο. εχουν καμια ταμπελα στο κεφαλι τους μηπως που λενε μακρια εδω ψωνιζομαι ? οχι γιατι εγω αμα δε γνωρισω καποια, να κατσω να ασχοληθω να δω συμπεριφορα και χαρακτηρα, δε μπορω να κρινω. εσυ βεβαια που εισαι κοπελα, μπορει να τις αναγνωριζεις απ'τα ρουχα ή να εχεις ενστικτο, δε ξερω...
    ΚΕΝΟ,

    δεν θα σταθω σε αυτα που σου γραφουν οι άλλοι (τα οποία είναι κοινότυπες αρχές κτλ περι αυθορμητισμού, άνεσης κτλ) αλλα μπορω να σου πω οτι πολλά απο αυτά που γράφεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα. Γράφεις "έχουν πήξει τα γυμναστήρια με αγορακια για να χτίσουν σωμα ωστε να βγάλουν γκόμενα". Πάρε το μετρό, κατέβα στο γκάζι ή μπουρνάζι ή πήγαινε κατω παραλιακή στο Οστρια τωρα που πιάνει καλοκαίρι, και κάτσε παρατήρησε πόσοι άνδρες απο τα ζευγάρια έχουν δομημένο σώμα απο γυμναστήριο, και πόσοι μια στομάχα και μια καράφλα παρέα και ρώτα τους εαν ποτέ έχουν πατήσει το πόδι τους σε γυμναστήριο.

    Δεν είναι το αμάξι που θα τραβήξει την γκόμενα, εσύ νομίζεις οτι είναι. Στην πραγματικότητα ίσως η γκόμενα (και οχι όλες αλλα μια κατηγορία και μάλιστα η χειρότερη κατηγορία γκόμενας) θα γούσταρε να έχεις αμάξι, αλλα ΔΕΝ είναι το αμάξι αυτο που θα την φέρει σε σενα. Γράφεις σε άλλο σημείο οτι "στο facebook αυτοι που δεχονται ρικουεστ απο γκόμενες έχουν αμάξι και γυμνασμένο σωμα στα προφίλ τους κτλ". Και πάλι, καμία σχέση. Αυτοί που βγάζουν στο αβαταρ προφιλ τους φωτο με γυμνασμένο σωμα, αμαξια και τα σχετικά, αν μπεις στους φίλους τους θα διαπιστώσεις οτι οι "γκόμενες" που λες δεν είναι γκόμενες αλλα κατι τρολ λογαριασμοί ή κατι ξεκωλα απο τριτες χωρες που έχουν 4-5 χιλιάδες ανδρες φίλους. Αυτά, όφειλες ο ίδιος να τα ξέρεις, είναι γνωστά.

    Απο κει κι υστερα θα σου πω οτι στην ζωή μου την μια είχα ενα παπάκι, την άλλη μηχανή και την άλλη αυτοκίνητο. Η μοναδική περίοδος που θυμάμαι και έπαιζα με γκόμενες ήταν οταν είχα το παπί. Στην ουσία δεν ήταν το παπί το θέμα ή το αμάξι, αλλα το οτι την συγκεκριμένη περίοδο είχα κατάλληλα παρεάκια και είχα κοινωνικότητα. Οι παρέες είναι συνήθως το κλειδί και λιγο τύχη, και οχι τα μηχανάκια ή τα αυτοκίνητα. Βέβαια δεν σου κρύβω οτι υπάρχει μια κατηγορία γυναικών η οποία κοιτάζει το χρήμα, και ίσως είναι και μεγάλη κατηγορία, αλλα πίστεψε με δεν έχει και τπτ το ιδιαίτερο να σου προσφέρει, απεναντίας μάλιστα. ΜΑΚΡΙΑ απο γυναίκες (και γενικότερα ανθρώπους) που κοιτάνε το χρήμα σε εναν άνθρωπο. Θα σε πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

  7. #67
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    μη κολλας στο ενα μονο βρε φιλε, αυτο που προσπαθω γενικοτερα να πω εγω αλλα η λιλιουμ (και ισως και οι υπολοιποι) προφανως δε καταλαβαινουν, ειναι οτι η κριση μας εχει επηρεασει ολους και μας εχει κανει ζημια. τα μεν κοριτσακια θελουν ολοενα και περισσοτερα για να ευχαριστηθουν, και καλα κανουν αφου πρεπει να ζησουν σαν ανθρωποι και να εχουν οσα στερουνται. τα δε αγορακια παλι ειναι ανικανα και λογο ανεργιας να τους προσφερουν, ειτε ειναι απλα ενα γυμνασμενο σωμα, ειτε το αμαξι οπως ειπα, ειτε ενας χωρος να μενουν.

    δεν γινεται ΟΛΟΙ να ειναι προβληματικοι οπως λεει, παρε 15 ελευθερους αντρες και θα δεις τοσες διαφορες, ειναι δυνατον ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να ειναι πρεζακια αρνητικης ενεργειας ? κι εδω στο φορουμ ακομα ειμαστε ολοι τοσο διαφορετικοι χαρακτηρες, με το ζορι να βγουμε προβληματικοι και με το ιδιο προβλημα ακριβως ? που το θεμα ψυχολογια κι αυτοπεποιθηση ειναι κατι που φτιαχνει...

    το φεησμπουκ ειναι μονο ενα μερος κι ενας τροπος να κανεις γνωριμιες, αν και πλεον οι παντες εχουν (και δεν μιλαω τωρα για ηλικιες μεγαλες με καραφλιτσα αλλα για νεολαια). απο εκει και περα αν θα δινει περισσοτερη σημασια καποια στην αμαξαρα του αλλου/στους κοιλιακους ή στους τροπους του, ειναι θεμα υποκειμενικο, οτι γουσταρει, οτι ειχε κι οτι της λειπει. εδω ομως οι περισσοτερες πεινανε, οποτε λογικα θα θελουν και να καλοπερασουν, εστω στο ξεκινημα. γιατι μια σχεση δεν ειναι για να μας προκαλει επιπλεον προβληματα. και πως θα συμβει αν ο αλλος δε μπορει να της παρεχει εστω τα βασικα ?

    ας πουμε οτι κανω εγω μια γνωριμια και θελω να κρατησει. πως θα συμβει οταν δεν υπαρχει ενα μερος να πηγαινουμε να βγαζουμε τα ματια μας με την ανεση μας ? πως θα συμβει οταν δε μπορω να βγαζω τη κοπελα ουτε για φαγητο ? οποτε επιπλεον βαρος ειναι το ολο θεμα κοπελα σημερα, αντι να σου προσφερει σε ζημιωνει οικονομικα, ειδικα οταν ζηταει καμποσα σαν ανταλλαγμα για τη παρεα της. και ναι δεν ειναι ολες ετσι, αλλα οπως ειπαμε και πιο πισω οι καλες κι αξιολογες συνηθως ειναι πιασμενες. ασε που δεν ξεχωριζει ποια αξιζει απο μακρια, αμα δε κατσεις δλδ να ασχοληθεις, δεν γινεται.

  8. #68
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argyroupoli beach
    Posts
    225
    ΚΕΝΟ πόσο χρονών είσαι ?

  9. #69
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    οσο νιωθω κι οχι οσο φαινομαι. λιγο πριν τα 30.

  10. #70
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argyroupoli beach
    Posts
    225
    Σε ρωτησα για να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης σου, εγω θα σε έκανα λιγο μικρότερο. Λοιπον συνεχίζω φιλε, σε κάποια σημεία χωλαίνουν όλα αυτα που γράφεις και θα σου εξηγήσω το γιατι. Εαν ίσχυαν όλα αυτά σε τόσο μεγάλη έκταση που να πούμε οτι είναι "ο κανόνας", τοτε όλοι οι άντρες που είχαν σχέση στην ζωή τους έπρεπε να ήταν και πλούσιοι (ή ευκατάστατοι). Επίσης, η αναλογία αντρών-γυναικών θα πρεπε να ναι γύρω στο 1,5:1 και βάλε, πράγμα που απ ότι ξέρω δεν ισχύει, αν κάνω λάθος πειτε μου.

    οποτε επιπλεον βαρος ειναι το ολο θεμα κοπελα σημερα, αντι να σου προσφερει σε ζημιωνει οικονομικα, ειδικα οταν ζηταει καμποσα σαν ανταλλαγμα για τη παρεα της.
    Φίλε αλλίμονο αν βλέπεις έτσι την γυναίκα που θα χεις δίπλα σου. Διακρίνω μια τάση να τοποθετείς τον εαυτό σου σε θέση υποδεέστερου απέναντι στην κοπέλα, και αυτό είναι πιστεύω μεγάλο λάθος. Πρόσεξε το, και θυμήσου το αυτό. Αλλίμονο εαν θεωρείς οτι η κοπέλα που θα κάτσει δίπλα σου κάνει κάποιο είδος θυσίας και θα ζητάει αντάλλαγμα (!) για την παρέα. Δεν ξέρω, έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποβιβάζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου? Ή σου 'χουν μεταδόσει κάπως περίεργες πεποιθήσεις όσον αφορά πρότυπα και ρόλους, βάσει των οποίων οι γυναίκες κάνουν και χάρη σε κάποιον άντρα για να κάτσουν δίπλα του και αυτός πρέπει να τις πληρώνει (!) γι΄αυτό?
    Forbidden dreams

  11. #71
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    351
    [QUOTE=KENO;337505]μη κολλας στο ενα μονο βρε φιλε, αυτο που προσπαθω γενικοτερα να πω εγω αλλα η λιλιουμ (και ισως και οι υπολοιποι) προφανως δε καταλαβαινουν, ειναι οτι η κριση μας εχει επηρεασει ολους και μας εχει κανει ζημια. τα μεν κοριτσακια θελουν ολοενα και περισσοτερα για να ευχαριστηθουν, και καλα κανουν αφου πρεπει να ζησουν σαν ανθρωποι και να εχουν οσα στερουνται. τα δε αγορακια παλι ειναι ανικανα και λογο ανεργιας να τους προσφερουν, ειτε ειναι απλα ενα γυμνασμενο σωμα, ειτε το αμαξι οπως ειπα, ειτε ενας χωρος να μενουν.

    δεν γινεται ΟΛΟΙ να ειναι προβληματικοι οπως λεει, παρε 15 ελευθερους αντρες και θα δεις τοσες διαφορες, ειναι δυνατον ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να ειναι πρεζακια αρνητικης ενεργειας ? κι εδω στο φορουμ ακομα ειμαστε ολοι τοσο διαφορετικοι χαρακτηρες, με το ζορι να βγουμε προβληματικοι και με το ιδιο προβλημα ακριβως ? που το θεμα ψυχολογια κι αυτοπεποιθηση ειναι κατι που φτιαχνει...

    το φεησμπουκ ειναι μονο ενα μερος κι ενας τροπος να κανεις γνωριμιες, αν και πλεον οι παντες εχουν (και δεν μιλαω τωρα για ηλικιες μεγαλες με καραφλιτσα αλλα για νεολαια). απο εκει και περα αν θα δινει περισσοτερη σημασια καποια στην αμαξαρα του αλλου/στους κοιλιακους ή στους τροπους του, ειναι θεμα υποκειμενικο, οτι γουσταρει, οτι ειχε κι οτι της λειπει. εδω ομως οι περισσοτερες πεινανε, οποτε λογικα θα θελουν και να καλοπερασουν, εστω στο ξεκινημα. γιατι μια σχεση δεν ειναι για να μας προκαλει επιπλεον προβληματα. και πως θα συμβει αν ο αλλος δε μπορει να της παρεχει εστω τα βασικα ?

    ας πουμε οτι κανω εγω μια γνωριμια και θελω να κρατησει. πως θα συμβει οταν δεν υπαρχει ενα μερος να πηγαινουμε να βγαζουμε τα ματια μας με την ανεση μας ? πως θα συμβει οταν δε μπορω να βγαζω τη κοπελα ουτε για φαγητο ? οποτε επιπλεον βαρος ειναι το ολο θεμα κοπελα σημερα, αντι να σου προσφερει σε ζημιωνει οικονομικα, ειδικα οταν ζηταει καμποσα σαν ανταλλαγμα για τη παρεα της. και ναι δεν ειναι ολες ετσι, αλλα οπως ειπαμε και πιο πισω οι καλες κι αξιολογες συνηθως ειναι πιασμενες. ασε που δεν ξεχωριζει ποια αξιζει απο μακρια, αμα δε κατσεις δλδ να ασχοληθεις, δεν γινεται.[/QUOTE]

    Δυστυχώς παιδιά είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει η κοινωνία που ζούμε είναι υλιστική. Ολοι αρσενικοί, θυληκοί το χρήμα κοιτούν. Και μη μου πείτε ότι μόνο οι γυναικες κοιτούν το χρήμα γιατί ξερω πολυάριθμες περιπτώσεις αντρών που απλώς πηδούν και φεύγουν και πιανουν μόνο στασίδι αν δουν χρημα στην άλλη αλλιώς δεν δεσμευονται. Το θεμα με τα χρήματα είναι και από τις δύο πλευρές και δεν μπορούμε να κατηγορούμε μόνο το γυναικείο φύλο. Εγώ και από προσωπική εμπειρία μιλώ και από περιπτωσεις φίλων μου που έχουμε πέσει πανω σε απροκάλυπτους προικοθήρες.
    Επιπλέον ΚΕΝΟ εκτός από αυτά που αναφερεις τα χρήματα χρειάζονται ακόμα και στα πιο αυτονόητα. Πες ότι βρίσκεις μια κοπέλα και ταιριάζετε και θέλετε να κανετε οικογενεια και ο ένας από τους δυο δεν μπορεί και καταφευγεται σε εξωσωματική. Ε εκεί θα καταλαβεις πως ακομα και παιδί που κανουν και οι γυφτισσες πρέπει να έχεις 3000 με 4000 χιλιάρικα τη φορά. Και εννοείται δεν πιανεις με τη πρώτη. Χωρια τα άλλα έξοδα:νοίκια, κοινόχρηστα, κινητα, αυτοκίνητα, έξοδοι, σταθερα κλπ. Πές μου εσύ λοιπόν ΚΕΝΟ αν χρειάζονται τα χρήματα. Αν δεν έχεις χρήματα, δεν πρέπει να έχεις και επιθυμίες γιατί οι περισσοτερες επιθυμίες είναι κοστοβόρες.

  12. #72
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    Blue1 ευχαριστω που με συμπληρωνεις και επαληθευεις! :)

    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Σε ρωτησα για να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης σου, εγω θα σε έκανα λιγο μικρότερο. Λοιπον συνεχίζω φιλε, σε κάποια σημεία χωλαίνουν όλα αυτα που γράφεις και θα σου εξηγήσω το γιατι. Εαν ίσχυαν όλα αυτά σε τόσο μεγάλη έκταση που να πούμε οτι είναι "ο κανόνας", τοτε όλοι οι άντρες που είχαν σχέση στην ζωή τους έπρεπε να ήταν και πλούσιοι (ή ευκατάστατοι). Επίσης, η αναλογία αντρών-γυναικών θα πρεπε να ναι γύρω στο 1,5:1 και βάλε, πράγμα που απ ότι ξέρω δεν ισχύει, αν κάνω λάθος πειτε μου.


    Φίλε αλλίμονο αν βλέπεις έτσι την γυναίκα που θα χεις δίπλα σου. Διακρίνω μια τάση να τοποθετείς τον εαυτό σου σε θέση υποδεέστερου απέναντι στην κοπέλα, και αυτό είναι πιστεύω μεγάλο λάθος. Πρόσεξε το, και θυμήσου το αυτό. Αλλίμονο εαν θεωρείς οτι η κοπέλα που θα κάτσει δίπλα σου κάνει κάποιο είδος θυσίας και θα ζητάει αντάλλαγμα (!) για την παρέα. Δεν ξέρω, έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποβιβάζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου? Ή σου 'χουν μεταδόσει κάπως περίεργες πεποιθήσεις όσον αφορά πρότυπα και ρόλους, βάσει των οποίων οι γυναίκες κάνουν και χάρη σε κάποιον άντρα για να κάτσουν δίπλα του και αυτός πρέπει να τις πληρώνει (!) γι΄αυτό?
    ναι ειμαι λιγο μικροτερος απο τα 30, παραπανω ομως απο τα 25, και εχω δυο χρονια να κανω σχεση γιατι αυτοεξοριστικα.

    και το θεμα δεν ειναι πως βλεπω εγω τις γυναικες, αλλα τι συμβαινει. οταν λοιπον καποια για να ειναι μαζι μου εχει καμποσες απαιτησεις, πρεπει να τρεχουμε απο εδω κι απο εκει και φυσικα να πληρωνω, τοτε αυτο εκμεταλευση δεν ειναι ? γινομαι σπονσορας της με ανταλλαγη την υποτιθεμενη σχεσουλα μας, και το σωμα της. αλλα ακομα κι αν πουμε οτι βρισκω μια πιο ταιριαστη με τη περιπτωση μου, πιο αντικοινωνικη χωρις εξοδους, παλι δε θα πρεπει να μενουμε καπου μαζι και να τη φροντιζω ? το ιδανικοτερο θα ηταν να συγκατοικησουμε (οπως εκανα με μια πρωην παλιοτερα), αλλα πλεον δεν υπαρχουν καθολου λεφτα, ειμαι ανεργος και θα παραμεινω σιγουρα για πολυ ακομα, αφου η χωρα οσο παει και χειροτερευει.

    εκτος απο κατι ληγμενα που τρωω και με πειραζουν, δεν εχω αλλο προβλημα υγειας, απλα εχω δεχτει πολυ αρνητισμο απ'τις γυναικες με αποτελεσμα πλεον οταν δε μου φερονται καλα να μοιραζω ακυρα. το ψωνισμα και η αδιαφορια ειναι αυτα που με εκνευριζουν απιστευτα, και δυστυχως βρισκω οτι συμβαινει πολυ συχνα στις μερες μας.

  13. #73
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argyroupoli beach
    Posts
    225
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Δυστυχώς παιδιά είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει η κοινωνία που ζούμε είναι υλιστική.
    Ξέρεις εσυ καμιά κοινωνία ποτε στην ιστορία του ανθρώπινου γένους η οποία να ΜΗΝ ήταν υλιστική? Οι ανθρώπινες κοινωνίες πάντα ήταν υλιστικές, γιατι στην ζωή υπάρχουν και υλικές ανάγκες.

    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Επιπλέον ΚΕΝΟ εκτός από αυτά που αναφερεις τα χρήματα χρειάζονται ακόμα και στα πιο αυτονόητα. Πες ότι βρίσκεις μια κοπέλα και ταιριάζετε και θέλετε να κανετε οικογενεια και ο ένας από τους δυο δεν μπορεί και καταφευγεται σε εξωσωματική. Ε εκεί θα καταλαβεις πως ακομα και παιδί που κανουν και οι γυφτισσες πρέπει να έχεις 3000 με 4000 χιλιάρικα τη φορά. Και εννοείται δεν πιανεις με τη πρώτη. Χωρια τα άλλα έξοδα:νοίκια, κοινόχρηστα, κινητα, αυτοκίνητα, έξοδοι, σταθερα κλπ. Πές μου εσύ λοιπόν ΚΕΝΟ αν χρειάζονται τα χρήματα. Αν δεν έχεις χρήματα, δεν πρέπει να έχεις και επιθυμίες γιατί οι περισσοτερες επιθυμίες είναι κοστοβόρες.
    Τα πιο πολύτιμα και ανεκτίμητα πράγματα στην ζωή, είναι κατα κανόνα πέρα απο το χρήμα, γιατι πολύ απλά ουτε πουλιούνται ουτε αγοράζονται. Το χρήμα δεν ειναι τπτ άλλο απο ενα μέσο συνδιαλλαγής υλικών αγαθών, απο την στιγμή που το θεωρείτε λοιπόν απαραίτητο σε μια σχέση, τοτε οι σχέσεις σας δεν βασίζονται στην "αγάπη" όπως την ευαγγελίζεσθε (πνευματική-ψυχική-σωματική) αλλα στον υλισμό, και κατ επέκτασιν η όλη φιλολογία περι αληθινής αγάπης κτλ είναι κάλπικη.
    Forbidden dreams

  14. #74
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    351
    Ωραια τα λες Yanni περί αληθινής αγαπης αλλά πρέπει να το πιστευουν και τα δυο μελη του ζευγαριού. Συνήθως ή ο ένας πιστευει στην αληθινη αγαπη και ο αλλος στο χρημα ή και οι δυο στο χρήμα. Επομενως στα ίδια καταλήγουμε. Στη "καλπικη" αγαπη όπως λες.
    Ο μύθος της αληθινής αγαπης πανω από συμφεροντα, τουλαχιστον από αυτά που έχω δει εγώ από δικε΄ς μου εμπειρίες αλλά και φίλων μου υπαρχει στα παραμύθια, στα έργα και στα βιβλία. Οχι ότι το αποκλειω να υπαρχει και πραγματικά αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο και πρέπει και τα δύο μελη να σκέφτονται έτσι. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ούτε ένα ζευγαρι, είτε είναι παντρεμενο είτε ανύπαντρο που να είναι και οι δύο υπερανω χρηματων.
    Στη θεωρία καλά είναι όλα στη πράξη όμως....
    Ξέρω ζευγαρι παντρεμενο με ενα παιδί 20 χρόνια μαζι και που φαινόταν παρα πολύ αγαπημενο όταν έπαθε η γυναικα κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγειας και ήξερε ότι μπορεί να πεθάνει το πρώτο που έκανε ήταν να παει σε συμβολαιογραφο να γραψει τα παντα στο παιδί της μην τυχόν πεθανει και καταχραστει την περιουσια της ο άντρας της με καμια άλλη. Και μιλάμε για πολυ αγαπημενο ζευγαρι (φαινομενικά τουλάχιστον). Γι΄ αυτό, αν κοιταξεις γύρω σου, αυτα περι αληθινής αγαπης φανταζουν ουτοπία.

  15. #75
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argyroupoli beach
    Posts
    225
    Συμφωνώ ρε συ μπλου, έτσι είναι όπως τα γράφεις αλλα δεν μ΄ενδιαφέρει τι λενε και τι κάνουν οι άλλοι όσον αφορά τα δικά μου πιστεύω και θέλω. Άλλοι βάζουν παραπάνω το χρήμα (υλικά αγαθά και ανέσεις), και άλλοι άλλα πράγματα. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός, έχει να κάνει με το τι θέλει περισσότερο, την ιεράρχηση των επιθυμιών του. Πχ αμα ρωτησεις κάποιον ο οποίος δεν έχει υγεία τι θα προτιμούσε να έχει μεταξύ υγειας και πλούτου, δεν πιστεύω οτι θα σου έλεγε το χρήμα, κτλ.

    Όσο περι αγάπης που λέγαμε, να ενα παραδειγμα, εαν πχ αυριο ο ανδρας σου κάνει μια επιχείρηση και φαλιρίσει και τον πάνε μέσα, εσυ που τον αγαπάς όπως πιστεύεις τι θα κάνεις ? δεν χρειάζεσαι να απαντήσεις μονο κατσε σκέψου το. Και μετα, πιασε αντέστρεψε τους ρόλους του παραδείγματος να μου πεις πως σου φαίνεται.
    Forbidden dreams

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Threads

  1. Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης - CFS
    By PROFITIS73 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 64
    Last Post: 21-07-2024, 02:30
  2. Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης
    By Elie in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-2020, 19:05
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΠΩΣΗΣ
    By holfork in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 2
    Last Post: 17-01-2012, 20:44
  4. Replies: 4
    Last Post: 24-10-2010, 01:22
  5. Σύνδρομο του εργένη..?
    By Konstantinoss in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 53
    Last Post: 14-04-2010, 12:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •