Originally Posted by
Remedy
χμφρ.....
λοιπον
μιας και εχουμε μονο την δικη σου πλευρα οπως συνηθως συμβαινει εδω, θα κανω κι εγω τις υποθεσεις μου, με καθε επιφυλαξη .
αυτο που βλεπω εγω, ειναι οτι αυτη η κοπελα, αποφασισε για καποιους λογους που προφανως ηταν η μεγαλη αντιδραση που υπηρχε γι αυτον τον γαμο, να κανει τον γαμο της κρυφα και συνοπτικα και δεν εμπιστευοταν την "παρεα" σας να το πει ουτε καν αυτο, γιατι υπηρχε περιπτωση να μαθευτει.
and guess what... ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ!
η μοναδικη κοπελα που εμπιστευθηκε γιατι ηταν η παιδικη φιλη, η πιο αυτοκολλητη κολλητη και κολλητοτερη απ ολες τις κολλητες, την προδωσε..... ποιος ξερει που αλλου το ειπε "εμπιστευτικα" η αυτοκολλητη με το τρυπιο στομα...
κακως την εμπιστευθηκε λοιπον. δεν επρεπε να το πει ουτε σ αυτην.
δεν αμφιβαλλω οτι μπορει ο ανθρωπος αυτος να ειναι οπως τον κατηγορεις.
ειναι ομως επιλογη της φιλης σου και ειναι πολυ λογικο εφοσον τον θελει και τον στηριζει, να μην θελει στον γαμο της ολον αυτον τον αρνητισμο που βγαζει μια ομαδα ανθρωπων που τον αντιπαθει.πιθανολογω επισης οτι η μυστικοτητα αυτη ηταν μια κοινη τους αποφαση. οποτε πραγματικα δεν βρισκω τπτ κακο στην μυστικοτητα, οσο καλη της φιλη κι αν πιστευεις εσυ οτι ησουν.
παρατηρησα επισης οτι για τον ανθρωπο αυτο δεν ειπες ουτε μιση καλη κουβεντα κι απ οτι καταλαβα και η "παρεα" καποια τετοια γνωμη εχει γι αυτον, αρα πιθανολογω οτι εχει συζητηθει το θεμα εκτενως στην "παρεα",οπως ισως και οι αρνητικοι χαρακτηρισμοι για την εγωιστρια φιλη σας, την ανειλικρινεια της και την βεβαιη αποτυχια αυτου του γαμου(!!!!)
πιθανολογω επισης οτι ολες αυτες τις δυσοιωνες προβλεψεις, την αντιπαθεια σου για τον γαμπρο και τους χαρακτηρισμους για την φιλη σου, δεν τολμησες να της τα πεις καταμουτρα, οχι απαραιτητα γιατι την θαβεις μονο πισω απ την πλατη της αλλα ισως για να μην την στεναχωρησεις.
ποσο σιγουρη εισαι οτι η αυτοκολλητη με το μεγαλο στομα δεν της τα εχει προλαβει??? ;)
εγω δεν ξερω καμια κουτσομπολα που να κουτσομπολευει μονο εναν. ολες κουτσομολευουν αδιακριτως και προς ολες τις κατευθυνσεις. γιαυτο και οποιος τις κανει παρεα, ειναι αξιος της μοιρας του.
το βλεπω ηδη σαν οραμα το σκηνικο: " ναι βρε καλη/χρυση/μαλαματενια μου, και τα κοριτσια στην παρεα την ιδια γνωμη εχουν για τον ανδρα σου. στην ασλει ειπε αυτα για την δουλεια της, κι αυτη μας ειπε οτι στεναχωρεθηκε, οτι δεν σου αξιζει , οτι μονο απο εγωισμο δεν το βλεπεις ενω δεν εισαι ερωτευμενη εφοσον ακομα γουσταρεις τον μητσο, αν και δεν το παραδεχεσαι απο εγωισμο κι ανειλικρινεια."(και ποιος ξερει τι ακομα)
σε γενικες γραμμες, θελω να σου πω, οτι σε τετοιες παρεες που ολοι μιλανε πισω απ την πλατη των ενδιαφερομενων, ολα τα λογια κυκλοφορουν πολυ.
αν ηξερε την αντιπαθεια σου και την γνωμη σου γι αυτην και για την "βεβαιη δυστυχια της", δικαιολογω απολυτα την σταση της απομακρυνσης . με μπερδευει λιγο το γεγονος οτι σου μιλαει ακομα , βεβαια...
ακομα, το οτι σε ταραξε τοσο το θεμα της αναγγελιας του γαμου, μου κανει εντυπωση.το θεωρω εντελως δευτερευον, ενω εσυ δειχνεις να το θεωρεις το σημαντικοτερο σημειο αυτης της απομακρυνσης. για εμενα η απομακρυνση η ιδια θα ηταν το μονο θεμα και εφοσον ειναι δεδομενη, το θεμα του γαμου θα μου φαινοταν απολυτως φυσιολογικο.
οπως θα φανταζεσαι κι εσυ, το οτι δεν σου μιλαει ουτε στο τηλ μονη της, ειναι αποκλειστικα δικη της αποφαση. αν της το επεβαλε καποιος, θα εβρισκε τον χρονο να σε παρει και να σου εξηγησει τι τρεχει.ολοι επηρεαζομαστε απο την γνωμη του συντροφου μας, ειναι πολυ λογικο, αλλιως δεν θα τους επιλεγαμε. αλλα η τελικη αποφαση ειναι δικη μας, δεν καταλαβαινω οσους αρχιζουν τετοιο κυνηγι μαγισων για τους κακους συντροφους που επηρρεαζουν το ερμο το ανηλικο.
παρ ολα αυτα, δειχνει να μην θελει να κοψει την επαφη μαζι σου. ισως λοιπον υπαρχει ακομα εδαφος να πλησιασετε και να δωσετε αμοιβαιες εξηγησεις για την απομακρυνση και ισως να συνεχισετε.
τον θυμο σου παντως για τον θεμα του γαμου, οπως εχουν οι καταστασεις που μας περιεγραψες, ειλικρινα δεν τον καταλαβαινω. ειδικα το πως τολμησε να κανει τον γαμο της στην πολη ΤΗΣ, το θεωρω σκετο παραλογισμο. σιγα μην σας ζητουσε και την αδεια..