Originally Posted by
PepeLePew
Δηλαδη Ιωάννη θες να μου πεις οτι γνωρίζεις άντρες που δεν γουστάρουν να κανουν ενα πηδηματακι απο δω κι απο κει, εκ του ασφαλους; Γυναικες ναι, η πλειοψηφία. Λες και εχουν ενα μαγικο κουμπι που πατάνε. Αντρες, ποτε δεν εχω γνωρίσει τέτοιους (ας μιλησουμε για ηλικίες πανω απο 25). Οι άντρες που εχω γνωρίσει, ειτε φίλοι, γνωστοί, σε παρεες απο κουτσομπολιά, σε ταξίδια με γκρουπ κλπ, χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Αυτοι που κάνουν ότι τους κάθεται χωρις να σκεφτουν τίποτα, κι εκεινοι που το κάνουν μονο αν ξέρουν πως δεν θα μαθευτει, δεν θα ρισκαρουν, γενικα δεν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα, επειδη γουσταρουν οντως όντως τις σχέσεις τους.
Δεν υπαρχει αυτο που εσυ ονομαζεις "πιστη" στην πλευρα των αντρων. Δεν υπαρχει το "δεν πρεπει να το κανω αφου εχω σχεση".
Ενας στους 100 να ειναι διαφορετικός; ΟΚ. Εγω δεν ετυχε να τον γνωρίσω πάντως. Μαλιστα, οταν βγαινουμε, οι σοβαρα δεσμευμενοι ειναι οι πιο τρελλαμένοι στο να κανουν κανα φλερτάκι ή και κανα πηδηματάκι αν τους κάτσει. Οι αδέσμευτοι ειναι πιο χαλαροι, αφου το εχουν οποτε θέλουν. Και δεν ειναι οτι όλοι μου οι γνωστοι και οι φίλοι ειναι τέτοιοι. Το στατιστικό δείγμα ειναι τυχαίο.
Τα πηδηματάκια πεφτουν σύννεφο, και φυσικα την επόμενη μερα ειναι με τις συντρόφους τους σαν να μην έγινε τίποτα.