Γυναικεία απιστία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 86
    Banned
    το θεμα θα μπορουσε να μετονομαστει και σε γυναικεια απληστια ή γυναικεια αλητεια.

και δε σου προτεινε παρτουζα να σας παρει και τους δυο μαζι. πιο φαση θα ειχε ετσι.

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχαχαααα! Και να παραμείνεις :D μην αλλάξεις φύλο γιατί έχουμε έλλειψη :P

Συμφωνώ με την απάντηση που έδωσες στην Αμελιέ :D
    χεχεχε...Όχι μωρέ υπάρχουν έξω..Κι αντρες και γυναίκες...!!! ;)

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το θεμα θα μπορουσε να μετονομαστει και σε γυναικεια απληστια ή γυναικεια αλητεια.

και δε σου προτεινε παρτουζα να σας παρει και τους δυο μαζι. πιο φαση θα ειχε ετσι.
    χααχαχαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    χεχεχε...Όχι μωρέ υπάρχουν έξω..Κι αντρες και γυναίκες...!!! ;)
    Όχι δεν υπάρχουν.-

:D
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    Όχι δεν υπάρχουν.-

:D
    Υπάρχουν για όλα τα γούστα ....Ενταξει όπως το βλέπει ο καθένας...

Senior Member
    Υπάρχουν για όλα τα γούστα ....Ενταξει όπως το βλέπει ο καθένας...
    Βρε πλάκα κάνω.. αφού έβαλα τελεία και παύλα :D
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    Βρε πλάκα κάνω.. αφού έβαλα τελεία και παύλα :D
    Α την τελεία - παύλα εγώ την πήρα σαν απόλυτη απάντηση...αχαχαχ...οκ οκ

Banned
    Quote Originally Posted by kostas87 View Post
    Καλησπέρα

Κυρίος στις γυναίκες

Μια γνωστή μου πριν καποιές μέρες ενώ έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο εκεί που πίναμε το ποτό μας έκανε κίνηση μαζί μου και τα υπολοιπα που ακολουθήσαν μπορείτε να τα φανταστείτε.
    Αυτη γύρισε πάλι στον δικό της οπου δεν του είπε τίποτα ειναι ακόμα μαζι και μένουν μάζι.
    Όλη αυτή η ιστορία με έβαλε σε σκέψεις.Υπάρχει άραγε κάποια που να είναι ειλικρινείς?πιστη?να σέβετε τα συναισθήματα του άλλου?Να νιώθεις ασφάλεια
    Γιατι οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία?

Αυτό το φαινόμενο το βλέπω συχνα γυρω μου το εχω ζήσει και σαν 3 πρόσωπο και αρχίζω να νίωθω μια απογοήτευση.
    γεια σου συναδελφε... που να ηξερες εγω τι απογοητευση νιωθω... για το ιδιο θεμα να σου πω τι πιστευω ειναι μερικοι ανθρωποι που εχουν την απιστια στο DNA τους αφου ολες οσες γνωρισα στη ζωη μου ειχαν το ιδιο ελαττομα ακριβως τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση αυτο συνεβενε στη δικη σου δε ξερω ακριβως....

Banned
    Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    αυτό ακριβώς έχω και γω σαν μότο ότι "ό,τι δίνεις παίρνεις σ'αυτή τη ζωή" αλλά μάλλον αυτά ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας γιατί βλέπω ότι in real life τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει.

Χριστίνα τι εννοείς ότι την επιλογή αυτή την έκανα με σκοπό? γιατί το μόνο που έχω καταφέρει αποφασίζοντας να διακόψω στην προκειμένη περίπτωση, είναι να στενοχωριέμαι και να προσπαθώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι δε με ήθελαν για κάτι πιο σοβαρό πέραν μιας ξεπέτας...
    Ίσως νιώθεις πως δεν ισχύει το 'ό,τι δίνεις παίρνεις', γιατί περιμένεις κάτι χειροπιαστό, αντίστοιχο και άμεσο. Δηλαδή να την πληρώσει κάποιος με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Υπάρχουν βέβαια και τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά συνήθως αυτό που 'παίρνουμε' όταν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, είναι ψυχική ηρεμία κι ευτυχία, κι αυτό είναι ανεκτίμητο.

Επίσης, πιστεύω ότι δεν είναι η 'ηθική' που σου δημιουργεί τη στενοχώρια. Αν υπερίσχυε η ηθική, θα ένιωθες καλά με εσένα. Ίσως λοιπόν δεν 'μιλάει' η ηθική, αλλά πιθανόν ένας πληγωμένος εγωισμός, μια χαμηλή αυτοεκτίμηση που βίωσε την όλη κατάσταση ως απόρριψη, ή και μια εύθραυστη ηθική που διδάχτηκες μεν, αλλά δεν έχεις κατανοήσει και αποδεχτεί, δεν την έχεις κάνει κτήμα σου και τελικά προσωπική σου υπόθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Ίσως νιώθεις πως δεν ισχύει το 'ό,τι δίνεις παίρνεις', γιατί περιμένεις κάτι χειροπιαστό, αντίστοιχο και άμεσο. Δηλαδή να την πληρώσει κάποιος με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Υπάρχουν βέβαια και τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά συνήθως αυτό που 'παίρνουμε' όταν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, είναι ψυχική ηρεμία κι ευτυχία, κι αυτό είναι ανεκτίμητο.

Επίσης, πιστεύω ότι δεν είναι η 'ηθική' που σου δημιουργεί τη στενοχώρια. Αν υπερίσχυε η ηθική, θα ένιωθες καλά με εσένα. Ίσως λοιπόν δεν 'μιλάει' η ηθική, αλλά πιθανόν ένας πληγωμένος εγωισμός, μια χαμηλή αυτοεκτίμηση που βίωσε την όλη κατάσταση ως απόρριψη, ή και μια εύθραυστη ηθική που διδάχτηκες μεν, αλλά δεν έχεις κατανοήσει και αποδεχτεί, δεν την έχεις κάνει κτήμα σου και τελικά προσωπική σου υπόθεση.
    Μαρίνα είσαι πολύ σωστή, πέρα από το ότι με βγάζεις "κατά συνθήκην" ηθική :). δε θα είχα κανένα λόγο να το παίζω έτσι, ούτε διεκδικώ κανέναν τίτλο, ούτε θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. δε θεώρησα σωστό να μπω ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και δεν το'κανα, that's all, όχι γιατί φοβάμαι τη θεία δίκη απλά δε θέλω να κάνω ό,τι δε θέλω να μου κάνουν. και ούτε με νοιάζει να πληρώσει κάποιος για τις "ανήθικες" πράξεις του, τι είμαι, εισαγγελέας? ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

εννοείται ότι μου έχει στοιχίσει η απόρριψη και έχει πληγωθεί ο εγωισμός μου και όλα αυτά που λες ισχύουν. απλά η παρέμβασή μου έγινε γιατί διαφωνώ τελικά με αυτό που ειπώθηκε, ότι "ό,τι δίνεις παίρνεις" γιατί η ζωή μού αποδεικνύει καιρό τώρα το αντίθετο. δε μετάνοιωσα για την επιλογή μου, αν ήταν θα την αναιρούσα και τώρα, δεν έχω να δώσω σε κάποιον λογαριασμό (πέρα απ΄τον εαυτό μου) απλά στενοχωριέμαι για τα σημεία των καιρών, την ανειλικρίνεια, την απιστία και άλλα παρεμφερή...

Senior Member
    Ο φίλος μας καλα το έθεσε. Γιατι εκεινος να σκεφτει οτι η κοπέλα εχει σχέση και να μην κάνει κατι εφοσον εκεινη το επιδίωξε. Δικο της πρόβλημα, οχι δικό του.

Οταν το εχεις ζήσει αρκετες φορές απο την μερια του εραστή, τοτε δεν σου κάνει εντύπωση. Εδω συμβαινει σε αρραβωνιασμένες και παντρεμένες. Θα μας κανει εντυπωση για τις κοπέλες που εχουν απλα μια σχεση; Το θεμα της αφοσίωσης σε κάποιον ειναι προσωπική επιλογή και οχι δεδομένο. Οταν για κάποιον δεν ειναι σημαντικό, δεν το έχει σαν θεμέλιο λίθο της σχέσης αλλα μένει σε άλλα ουσιαστικότερα πράγματα.

Banned
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Ο φίλος μας καλα το έθεσε. Γιατι εκεινος να σκεφτει οτι η κοπέλα εχει σχέση και να μην κάνει κατι εφοσον εκεινη το επιδίωξε. Δικο της πρόβλημα, οχι δικό του.

Οταν το εχεις ζήσει αρκετες φορές απο την μερια του εραστή, τοτε δεν σου κάνει εντύπωση. Εδω συμβαινει σε αρραβωνιασμένες και παντρεμένες. Θα μας κανει εντυπωση για τις κοπέλες που εχουν απλα μια σχεση; Το θεμα της αφοσίωσης σε κάποιον ειναι προσωπική επιλογή και οχι δεδομένο. Οταν για κάποιον δεν ειναι σημαντικό, δεν το έχει σαν θεμέλιο λίθο της σχέσης αλλα μένει σε άλλα ουσιαστικότερα πράγματα.
    Οι αρραβωνιασμένες/παντρεμένες ήταν κάποτε οι κοπέλες που ήταν απλα σε ''σχέση'' .....!!! Οπότε μην διαχωρίζεις.Ααα και δεν είναι προσωπική επιλογή η αφοσίωση.Είναι παιδεία και νοοτροπία.Μην μπερδεύεσαι.Αν θέλεις να πας από εδώ κι από εκεί μην κάνεις σχέση,μια σχέση που την έχεις βιτρίνα κι ασφάλεια..!!!(άντρες-γυναίκες)

Senior Member
    Οι αρραβωνιασμένες/παντρεμένες ήταν κάποτε οι κοπέλες που ήταν απλα σε ''σχέση'' .....!!! Οπότε μην διαχωρίζεις.
    Μπορεις να εισαι σε σχεση απλα, η μπορεις να εισαι σε σχεση σε σημειο που εχει δρομολογηθει μια εξελιξη προς γαμο κλπ. Πριν απο αυτη, ισως να μην ειναι τοσο ισχυρο μεσα σου

Ααα και δεν είναι προσωπική επιλογή η αφοσίωση.Είναι παιδεία και νοοτροπία.Μην μπερδεύεσαι.
    Παιδεία και νοοτροπια σύμφωνα με τα δικα σου κριτηρια μέτρα. Ποιος ορίζει οτι αυτο ειναι το σωστο; Ετσι εχουμε μαθει; Ετσι πρεπει; Εχουμε μαθει να εχουμε μεγαλες απαιτησεις απο τους άλλους, και οταν δεν μας καθεται, γκρινιάζουμε.

Αν θέλεις να πας από εδώ κι από εκεί μην κάνεις σχέση,μια σχέση που την έχεις βιτρίνα κι ασφάλεια..!!!(άντρες-γυναίκες)
    Καθολου βιτρίνα και ασφάλεια. Παιρνεις και δινεις στην σχέση αυτη όλα όσα πρεπει. Απλα κρατας ενα κομματι για τον εαυτο σου. Το οτι αν δεν υπαρχει μονογαμια δεν υπαρχει σχεση, δεν ειναι αξίωμα.

Banned
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Μπορεις να εισαι σε σχεση απλα, η μπορεις να εισαι σε σχεση σε σημειο που εχει δρομολογηθει μια εξελιξη προς γαμο κλπ. Πριν απο αυτη, ισως να μην ειναι τοσο ισχυρο μεσα σου
    Παιδεία και νοοτροπια σύμφωνα με τα δικα σου κριτηρια μέτρα. Ποιος ορίζει οτι αυτο ειναι το σωστο; Ετσι εχουμε μαθει; Ετσι πρεπει; Εχουμε μαθει να εχουμε μεγαλες απαιτησεις απο τους άλλους, και οταν δεν μας καθεται, γκρινιάζουμε.
    Καθολου βιτρίνα και ασφάλεια. Παιρνεις και δινεις στην σχέση αυτη όλα όσα πρεπει. Απλα κρατας ενα κομματι για τον εαυτο σου. Το οτι αν δεν υπαρχει μονογαμια δεν υπαρχει σχεση, δεν ειναι αξίωμα.
    Ρε φίλε τι λες τώρα?Και που ξέρεις τα δικά μου μέτρα?Σα να τα έχεις μπερδέψει λίγο.Το ότι κερατώνεις και πουλάς αγάπες,έρωτες και λουλούδια τι είναι?Ειναι σωστό?Τι είναι αυτά τα έτσι έχουμε μάθει που λες?Το να είναι σωστή η σχέση είναι απαίτηση ή λογική?Να σταματήσουμε αν είναι να πιστευουμε σε αξίες κι αξιοπρέπεια.....

Senior Member
    Ρε φίλε τι λες τώρα?Και που ξέρεις τα δικά μου μέτρα?Σα να τα έχεις μπερδέψει λίγο.Το ότι κερατώνεις και πουλάς αγάπες,έρωτες και λουλούδια τι είναι?Ειναι σωστό?Τι είναι αυτά τα έτσι έχουμε μάθει που λες?Το να είναι σωστή η σχέση είναι απαίτηση ή λογική?Να σταματήσουμε αν είναι να πιστευουμε σε αξίες κι αξιοπρέπεια.....
    ΟΚ. Δεν ξερω τα δικα σου μέτρα. Δέξου οτι κάποιος μπορει για μια περιόδο της ζωής του,πχ πριν παρει συνειδητά τον δρομο για εναν γαμο για να κανει οικογένεια, να μη θεωρει την αποκλειστηκότητα τοσο σημαντική. Μπορει να δινει και να παιρνει απο αυτον που εχει δίπλα του το ιδιο. Δεν εννοω να το εχει σκοινι κορδονι, απλα οταν του βγαινει, δεν νιωθει οτι υπαρχει κάποιος περιορισμος επειδη ειναι σε μια σχέση.

Μιλας για την "σωστή" σχεση. Κι αυτος που δεν δινει αποκλειστηκότητα αλλα δινει όλα τα άλλα, σωστη την θεωρεί.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast