Το θεμα ειναι να κατανοησεις με τι εχεις να κανεις.....εδω λοιπον το θεμα ειναι ενα, οι ενοχλητικες σκεψεις.....ομως δεν ειναι δικες μας....μα θα μου πεις ποιανου ειναι χαχα.....ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.....ομως εμεις ειμαστε κατι αλλο περα απο το νου.....δεν χρειαζομαστε τη χημεια παρα μονο αν δουμε οτι δεν μπορουμε.....γιατι η χημεια κανει αυτο που Εγω νομιζω οτι δεν μπορω....αλλα πλεον εχουμε βρει τον τροπο....εστιαζουμε οσες φορες μας δινεται η ευκαιρια στο Ειναι μας.....εκει ειναι η Υπαρξη μας....ετσι ο νους αρχιζει να αντιλαμβανεται οτι δεν εχει πλεον τη δυναμη που του ειχαμε παραχωρησει......αντιλαμβανο μαι οτι δεν τις θελω τις σκεψεις του νου γτ δεν ειμαι εγω αληθινα οπως θαθελα να ειμαι και κανω χιουμορ μαζι τους γιατι εχω κατανοησει το παιχνιδι τους......και αναγνωριζω οτι αυτες θρεφονται απο το φοβο.....ομως χιουμορ και φοβος δεν πανε μαζι....η το ενα θα υπαρχει η το αλλο....ποτε και τα δυο μαζι......ξερω οτι παντα εχω τη βοηθεια του Ιησου Χριστου οταν δεν αντεχω με τις ανθρωπινες δυναμεις να αντιμετωπισω κατι.....ειναι εκει παντα για μενα περιμενοντας να Τον επικαλεστω.....
Σου στελνω εγω το εμαιλ μου και οποιος αλλος χρειαζεται βοηθεια μου λεει.....το εχω ταξει στον εαυτο μου να βοηθησω οσους περισσοτερους μπορω
[email protected]