Πρωτιστως συμπεραινω οτι δεν εχεις υπομονη. Για πολλους λογους ημουν εκτος επαφης με το φορουμ οσο απαιτουσες απαντηση. Δευτερον απευθυνεσαι υβριστικα κατα κυριο λογο ( επειδη καποτε διαφωνησαν μαζι σου μελη στα νηματα που ανοιγες ;; ). Τριτον Ναι σε ρωτησα κατι για εσενα γιατι η μονη εικονα που εχω απο εσενα ως μελος ειναι η διαπεραστικη επιχειρηματολογια πανω σε οτι πιστευεις. Να απαντησω οτι δεν εκανα σεξ με τον πατερα ή τον αδερφο μου επειδη μου ειπαν πως αυτο εντασεται στο ΜΗ / στο Διαστροφικό / στο παρα τη φυση. Επρεπε να γραψω λοιπον * Μ87 πιστευεις οτι μας καθοδηγει το βιολογικο μας ρολοι για να κανουμε παιδια ή οχι ;;; εχεις αισθανθει κατι αναλογο ;;; Ετσι και αλλιως δεν ειμαι στρατευμενη υπερμαχος Μιας μονο θεωρησης και επιταγης. Ολα αυτα στο πλαισιο της αναφορας ηθικος κωδικας εθνος ευθερη βουληση επιλογες. Τα γραφω πιο γενικευμενα θα μου πεις... αλλά δεν εχω την πολυτελεια αυτη τη στιγμη να κανω ακριβη παραθεση λεγομενων. Δεν αισθανομαι πως κρινομαι αρα οφειλω να απολογηθω στο λαικο δικαστηριο για τις σκεψεις μου διατυπωμενες στην παρουσα παραγραφο. Αν καποιο αλλο μελος με βρισκει ενοχη μπορει να το γραψει φυσικα. Δεν εχω κουραγιο και ορεξη για καυγα με εναυσμα τον καυγα.